2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun bebekin iyi olucak merak etme .

sen olumlu düşünmeye devam et her gebelikte görülebilirmiş bende baktım biraz endişe etme herşeyin güzel olacağına inancım sonsuz :1hug:

geçmiş olsun canım... umarım kısa zamanda yoluna girer herşey... anne olmak ne kadar zormuş şimdi anlıyoruz dimi? :teselli:

Çok çok teşekkür ederim , ben burada birinin zor durumda olduğunu okuduğumda kendimi koyuyorum ve çok üzülüyorum ,umarım kazasız belasız şu günleri atlatırız .. benim spagettim dedi heralde ben annemi hiç üzmedim , birazcık üzülsün de kıymetimi daha iyi anlasın ,ilk şoku atlattım şimdi daha iyiyim ... Çok şükür onunda iyi olmasını temenni ediyorum , ama bir yandan da acaba odaydı , kıyafetleri falan çok mu acele ettik diye düşünmüyor değilim ...

bebeğin gelsinde sağlıkla güzellikle kullansın işallah odasını güzelim.. ahh keşke o sihirli çubuktan olsada heryere herşeye değdirebilsekkk.. bazen diyorum bi uaynsma hiç iş olmasa geceden birileri yapsa rahat etsem :))))) ama yok böle bişi tabi nolursa olsun benim sadık yarim her sbaah utanmadan artarak beni bekleyen işlerdir deyip durumumuzu özetlemek istiyorum :)))))))))))))))) ayrıca ne şanslısın vallaha ne güzel kahvaltı etmişsin düşünceliymiş kayınvaliden.. eşimde beni sahile indirdi kahvaltıda, öğleden sonrada yemeğe gittik arkadaşlarla, güzel bi akşamdı kızımda kıpır kıpırdı dün kıyamam, ama nasıl yorulmuşum yolda belde anlatamam eve geldim sızmışım üstümü bile eşim değiştirmiş haberim yok!!! :))) Allahtan doğru yerde doğru zamanda sızmışım yoksaaa neler olurdu bilmiyoommm?!?!!??!!! :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

merhaba kızlar nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür şimdilik sorunsuz geçiyor günlerimiz...prşmbe yazlığa gidicez yurtdışına taşınmadan önce tatil yapalım dedik...umarım güzel geçer bol güneş deniz yarar bana çünkü kendimi acayip çirkin hisediyorum oğlumda güzel hisediyodum bu gerçekten doğruymuş kızım beni çirkinleştirdisenağlamasenağlama

gunaydin kizlarrrrrrr nasilsiniz
yasemin ,tulay,ayfer gecmis olsun kizlarrrrrrrrr dikkat edin kendinizee:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

[/URL][/IMG]

kizlar oglusum nasil?yakisikli dimi?:))
41kere masallahhhhhh yakisikli oglusunaaa ayyy dudaklar resmen ye beni diyorrrrrrcokacimcoookkaydirigubbakcemile3

ah canım senden bendensin Allah yardımcımız olsun

zeytingözlü canım çok geçmiş olsun dua et canım bizde senin ve bebeşin için dua edicez sakın kötü bişey düşünme iyi düşün iyi iyi olsun :)

iyide güzelim sen böyle dersen nerede kaldı iyi düşünelim güzel düşünelim demelerimiz (( çok daha kötü dertler var gerçekten hallerimize bin kere şükür... bende netten bakındım biraz öyle korkup hemen pes edilcek bişiy gibi bahsedilmiyo... göreceksinki meleğin bunun üstesinden kolayca gelecek... sende hazırlıklarından heycanlarından hayallerinden pişman olup korkup ürkme lütfen.... Allah çözülemicek dertlerden korusun.. heyecanını söndürme lütfennnn.. bunlar bu yolda ayağımıza takılan ufak taşlar... ama ne bizi ne bebeğimizi düşürecek kadar büyük değiller... lütfen sık sık bunu düşün... :Saruboceq: :1hug: :enbuyukkk:

sagol canim hepimizin bebelerine masallah

sagol canim:) saglikla bi gelsin yiycem heryerini onun:))

Evet canım haklısın , ne güzel yazmışsın ağzına sağlık, tamam bir daha böyle şeyler söölemicem hem kendimin hem de başkalarının hevesini kırmak istemiyorum .

Bu arada senin de anneler günün çok güzel geçmiş benim eşimde bana tişört bastırmıştı annesinin kuzusu yazıyordu üzerinde birde saç düzleştirici almış bana çok güzeldi :))Bebişimiz her anlamda bizim evimizin neşe kaynağı oldu , arkadaşlarım mesaj attılar anneler günümü kutladılar çok güzeldi yani her açıdan :)

5848 bl çok saolll cnm sende dikkat et kendine ve oğluşunaaaa

canim dikkat etmeye calisiyorum ama benim bahar alerjim var o nedenleeeeeee-tatlicadiarzu-bir garibim oglusum kipir kipir teyzesi hep alt kismima vuruyor iki dakikada bir wc deyizzzzz
sagol canim hepimizin bebelerine masallah

sagol canim:) saglikla bi gelsin yiycem heryerini onun:))

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ewet canim dogsunlar hele cennet kokulularimiz yiyebilirmiyiz sen onu dusun koklamaya korkariz yaaaaaaaaaaaaa allahimm surda 9 aya ne kaldikiiiiii safak sayar gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:CüvCüv: son 3ayimizda baslayalim safak saymaya kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrsırnaşık şey:roflol::sm_cool:

aayyyyyyyyyyyyyy eveet yaaaa bak kalbimin atışları değişti doğuma felan giderken durmaz inş. kalbim heycandannnn

ne sen ne bi başkamız hiçbirimiz heyecanını kaybetmesin güzel başladı işallah güzelde gelecek bu bebekler yanımıza başka yolu yokk!!! :))) yaa eşim bana bişey almadı üstede sen bişe beğenmiyosun zevklerimiz uymuyo hakkını kaybettin dedi bide bununda üstünede işte kahvaltı ediyoruz sahilde,sonrada yemeğe gidecez al sana hediye işte dedi yaaa!! uyuzmudur nedir yaa :)))))))) boğaz tokluğuna anneler günü geçirdim anlıcaanız arkadaşlarrr :roflol: bana beğendiği bluzu annem bile giymiyo normalde öyle düşünün hakkaten zevklerimiz uymuyo ama bukadarda olmaz bi orta yolu vardır yaaa:))))) aman neyse yanımdaydı bana güzel bi gün geçirtti ya daha ne isterim onun canı sağolsun hep yanımda olsun yeter.. ne istersem kendim alıyorum artık ona ima bile etmsem anlamıyo çünkü ki ozamanda ne sürpriz kalıyo ne hediye :))))) benide kutlayanlar filan oldu hoşuma gitti valla güzelmiş bu iş :))

karanfilcim maşşalah oğluşuna tatlım...eylül ayında yakışıklı erkekler doğacak valla bizim kızlar şanslı daha şimdiden:ecrin_bebek:

slm kızlar nasılsınız bakalım kuzularınız nasıl ??
karanfil cim maşalllaaahhhhhh oğluşuna Allah nazardan saklasın
bende kızmı gördüm 3 boyutlu usg de çok şekerdi :)))
Allah ım hepimize hayırlısı ile yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallahhh

Kızlar ben çıkıyorum , herkes kendine ve minnoşuna çok iyi baksın :) Gelişmeleri yarın bildiririm :)

sizde kendinize çokiyi bakın lütfen zeytin gözlü anneyle zeytin gözlü bekekiiii :))))) bizi habersiz bırakma kendinide yorma canım lütfenn.... öpüyoruz sizii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…