Kızlar hepinize teşekkür ederim ,Allah kimseye riskli bir şey yaşatmasın , Doktor çok önemli değil her annede görülebilir dedi ama işte gelde bunu bana anlat , kalp ekosu çekilecek o zmaan belki doktor net bir şeyler diyebilir. Allah şu minnacık bedenleri rahmimize düşürdükten sonra öyle bir ana yüreği duygusu veriyor ki , daha görmeden duymadan hep onlar için endişeleniyoruz ...Ben en başından beri hep olumlu düşündüm aklıma böyle aksi bir şeyler gelebilir diye hiç getirmedim ve o yüzden biraz dumur oldum ,yine iyi düşünüyorum umarım basit bir şeydir ...
sen olumlu düşünmeye devam et her gebelikte görülebilirmiş bende baktım biraz endişe etme herşeyin güzel olacağına inancım sonsuz :1hug:
canım öncelikle çok geçmiş olsun.. lütfen üzülme iyi düşünelim iyi olsun herzamanki gibi demi :) bizi zaman zaman korkutuyolar ama genelde bişey çıkmıyo lütfen sende böyle düşün içini rahat tut dualarımız birbirimizle.... :Saruboceq:
geçmiş olsun canım... umarım kısa zamanda yoluna girer herşey... anne olmak ne kadar zormuş şimdi anlıyoruz dimi? :teselli:
Biz de hafta sonu oğlumuzun odasının parkelerini hallettik ,ev curcuna halinde var ya sabah diyordum bir sihirli çubuk olsada her şeyi yerli yerine taşısa ama nerde ,,,, dün de anneler günü diye kayınvalideme gittik mükellef bir kahvaltı yaptık güya anneler günü bizim onu dışarı çıkarmamız gerekirken o bize süper kahvaltı hazırlamıştı ...
[/URL][/IMG]
kizlar oglusum nasil?yakisikli dimi?:))
hepinize selamlar kızlaar cumartesi pazar gece 23 e kadar çalıştım malüm anneler günüydü yaaa.ama çok yorgunum dinlenemedim hiiiç.ya geçmişi okuyamıyorum bi türlü açılmıyo sayfa umarım herkes iyidir.
Çok çok teşekkür ederim , ben burada birinin zor durumda olduğunu okuduğumda kendimi koyuyorum ve çok üzülüyorum ,umarım kazasız belasız şu günleri atlatırız .. benim spagettim dedi heralde ben annemi hiç üzmedim , birazcık üzülsün de kıymetimi daha iyi anlasın ,ilk şoku atlattım şimdi daha iyiyim ... Çok şükür onunda iyi olmasını temenni ediyorum , ama bir yandan da acaba odaydı , kıyafetleri falan çok mu acele ettik diye düşünmüyor değilim ...
kızlar ben yemeğe iniyorum
sagol canim hepimizin bebelerine masallahmaşallah ya
gunaydin kizlarrrrrrr nasilsiniz
yasemin ,tulay,ayfer gecmis olsun kizlarrrrrrrrr dikkat edin kendinizee:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
41kere masallahhhhhh yakisikli oglusunaaa ayyy dudaklar resmen ye beni diyorrrrrrcokacimcoookkaydirigubbakcemile3
iyide güzelim sen böyle dersen nerede kaldı iyi düşünelim güzel düşünelim demelerimiz(( çok daha kötü dertler var gerçekten hallerimize bin kere şükür... bende netten bakındım biraz öyle korkup hemen pes edilcek bişiy gibi bahsedilmiyo... göreceksinki meleğin bunun üstesinden kolayca gelecek... sende hazırlıklarından heycanlarından hayallerinden pişman olup korkup ürkme lütfen.... Allah çözülemicek dertlerden korusun.. heyecanını söndürme lütfennnn.. bunlar bu yolda ayağımıza takılan ufak taşlar... ama ne bizi ne bebeğimizi düşürecek kadar büyük değiller... lütfen sık sık bunu düşün... :Saruboceq: :1hug: :enbuyukkk:
5848 bl çok saolll cnm sende dikkat et kendine ve oğluşunaaaa
sagol canim hepimizin bebelerine masallah
sagol canim:) saglikla bi gelsin yiycem heryerini onun:))
canim dikkat etmeye calisiyorum ama benim bahar alerjim var o nedenleeeeeee-tatlicadiarzu-bir garibim oglusum kipir kipir teyzesi hep alt kismima vuruyor iki dakikada bir wc deyizzzzz
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ewet canim dogsunlar hele cennet kokulularimiz yiyebilirmiyiz sen onu dusun koklamaya korkariz yaaaaaaaaaaaaa allahimm surda 9 aya ne kaldikiiiiii safak sayar gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:CüvCüv:son 3ayimizda baslayalim safak saymaya kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrsırnaşık şey:roflol::sm_cool:
Kızlar ben çıkıyorum , herkes kendine ve minnoşuna çok iyi baksın :) Gelişmeleri yarın bildiririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?