ne sen ne bi başkamız hiçbirimiz heyecanını kaybetmesin güzel başladı işallah güzelde gelecek bu bebekler yanımıza başka yolu yokk!!! :))) yaa eşim bana bişey almadı üstede sen bişe beğenmiyosun zevklerimiz uymuyo hakkını kaybettin dedi bide bununda üstünede işte kahvaltı ediyoruz sahilde,sonrada yemeğe gidecez al sana hediye işte dedi yaaa!! uyuzmudur nedir yaa :)))))))) boğaz tokluğuna anneler günü geçirdim anlıcaanız arkadaşlarrr :roflol: bana beğendiği bluzu annem bile giymiyo normalde öyle düşünün hakkaten zevklerimiz uymuyo ama bukadarda olmaz bi orta yolu vardır yaaa:))))) aman neyse yanımdaydı bana güzel bi gün geçirtti ya daha ne isterim onun canı sağolsun hep yanımda olsun yeter.. ne istersem kendim alıyorum artık ona ima bile etmsem anlamıyo çünkü ki ozamanda ne sürpriz kalıyo ne hediye :))))) benide kutlayanlar filan oldu hoşuma gitti valla güzelmiş bu iş :))
slm kızlar nasılsınız bakalım kuzularınız nasıl ??
karanfil cim maşalllaaahhhhhh oğluşuna Allah nazardan saklasın
bende kızmı gördüm 3 boyutlu usg de çok şekerdi :)))
Allah ım hepimize hayırlısı ile yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallahhh
afiyet olsun cnm yarasın bebekineee
oo iyisin yine bnm eşim 3 tane gül (3 kişi olucaz ya nasipse)almış bide ayrı bir buket...ama dün gece kızdırdı üzdü beni ben anneler günü çok hassas ve duygusal oluyorum annem den dolayı hiç konuşmadım bugün yanlız özel sağlığa gidip oğlumu görsem haber vermeden nasıl bi ceza olur sizceee?????
sagol canim benim.bizim oglanlarda sansli:)birbirinden güzel prensesler geliyo eylülde:)))karanfilcim maşşalah oğluşuna tatlım...eylül ayında yakışıklı erkekler doğacak valla bizim kızlar şanslı daha şimdiden:ecrin_bebek:
slm kızlar nasılsınız bakalım kuzularınız nasıl ??
karanfil cim maşalllaaahhhhhh oğluşuna Allah nazardan saklasın
bende kızmı gördüm 3 boyutlu usg de çok şekerdi :)))
Allah ım hepimize hayırlısı ile yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallahhh
hoşgeldin şekerim yaa :))) demek kızını gördün maşşallah ne güzell.. bize bi göstermediler yaaa öff.. son gidişte resim istedim kağıdımız bitti dedi dr atlıcaktım gırtlağını sıkıp bırakcaktım oracıktada neyse dedim daha bu işin doğumu var sonra oyarım bi ara artık napimm!!:)))))))))))))))) bazen doğunca nolacak diyorum bazende aman nolursa olsun tatmadan korkmamak laızm bazı şeylerden diyorum.. ne bileyim... varmı sizdede böyle içten içe çapraşıklıklar.....
hoşbulduk tatlım. çok şükür gördüm kızımı :)) resmini aldık biz ama çok net degil kocaman kagıda minicik basmışlarama çok şükür cd ye çekmişlerdi onu izliyorum özledikçe :))
boşver canım sen kızma dr.una daha işimiz var onlarla :))))
canım ben hiç bişeyden korkmuyorum doğum yada sonrası için bir korkum yok sadece zaman geçsin bir an önce eylül gelsin kızımı kucağıma alayım misssss kokusunu ciğerlerime doldurayım gül yüzüne doya doya bakayım ( tabii dayulursa artık ) istiyorum
içm kıpır kıpır oluyor onu ve o anları düşününce şimdi birde 3 boyutluda gördüm yaaa Allah ımmm anlatamam nasıl duygular yaşadıgımı ağlayarak izledim kızımı öyle şekerdiki teyzesi maşallaaahhhh kızıma.
Allah ıma binlerce kez şükrettim bebeğim için bana bu duyguyu yaşattıgı için bu benim bebeğim dedim :))) rüya gibiydi. düşünsene şimdi böyle doğunca ne olur bilmiyorum
ya kızlar ben cuma gecesi acile falan gittim ya, migrendir dedik tansiyon sorunu değildi, bebek de iyiydi...
c.tesi farkettim ki o gece ve c.tesi günü hafiften lekelenmem olmuş...
bebeğin hareketleri kıpırtıları falan normal ama maşallahı var...
ya doktora gidecektik, acilde bişeyden anlamıyorlar, doktoruma gitsem özeline gidicem, o da ay içinde 2 kez masraf...
zorlayacak diye bugüne bıraktım ama bugün de doktorum yokmuş hastanede...
yani diyeceğim şu ki, bu haftalarda (20+0'ım) lekelenme normal mi _?[/B]
hoşbulduk tatlım. çok şükür gördüm kızımı :)) resmini aldık biz ama çok net degil kocaman kagıda minicik basmışlarama çok şükür cd ye çekmişlerdi onu izliyorum özledikçe :))
boşver canım sen kızma dr.una daha işimiz var onlarla :))))
canım ben hiç bişeyden korkmuyorum doğum yada sonrası için bir korkum yok sadece zaman geçsin bir an önce eylül gelsin kızımı kucağıma alayım misssss kokusunu ciğerlerime doldurayım gül yüzüne doya doya bakayım ( tabii dayulursa artık ) istiyorum
içm kıpır kıpır oluyor onu ve o anları düşününce şimdi birde 3 boyutluda gördüm yaaa Allah ımmm anlatamam nasıl duygular yaşadıgımı ağlayarak izledim kızımı öyle şekerdiki teyzesi maşallaaahhhh kızıma.
Allah ıma binlerce kez şükrettim bebeğim için bana bu duyguyu yaşattıgı için bu benim bebeğim dedim :))) rüya gibiydi. düşünsene şimdi böyle doğunca ne olur bilmiyorum
ya kızlar ben cuma gecesi acile falan gittim ya, migrendir dedik tansiyon sorunu değildi, bebek de iyiydi...
c.tesi farkettim ki o gece ve c.tesi günü hafiften lekelenmem olmuş...
bebeğin hareketleri kıpırtıları falan normal ama maşallahı var...
ya doktora gidecektik, acilde bişeyden anlamıyorlar, doktoruma gitsem özeline gidicem, o da ay içinde 2 kez masraf...
zorlayacak diye bugüne bıraktım ama bugün de doktorum yokmuş hastanede...
yani diyeceğim şu ki, bu haftalarda (20+0'ım) lekelenme normal mi _?[/B]
canım sorma cuma günü benimde lekelenmem oldu delirdim resmen hemen işyerinden arkadaşlar hastaneye götürdü beni doktor sen demesen kanaman falan olduğuna inanmazdım hiç bişeyi yok bebeğin dedi rahimle alakası yokmuş yanı vajinadan olabilir dedi muayene etti vajinal oradada sorun göremedi ertesi gün tekrar minicik bi leke daha geldi kendi doktoruma gittim bi vajinal muayenede o yaptı rahimde yara falan varmı diye çünkü bebekle plesantayla falan ilgisi yokmuş vajinanda olan bir deformasyondur kesin dedi şuan baskı artıyormuş oraya çünkü allaha şükür şuan yok oğlumu iki kere görmüş oldum hafta sonu yani
canım sorma cuma günü benimde lekelenmem oldu delirdim resmen hemen işyerinden arkadaşlar hastaneye götürdü beni doktor sen demesen kanaman falan olduğuna inanmazdım hiç bişeyi yok bebeğin dedi rahimle alakası yokmuş yanı vajinadan olabilir dedi muayene etti vajinal oradada sorun göremedi ertesi gün tekrar minicik bi leke daha geldi kendi doktoruma gittim bi vajinal muayenede o yaptı rahimde yara falan varmı diye çünkü bebekle plesantayla falan ilgisi yokmuş vajinanda olan bir deformasyondur kesin dedi şuan baskı artıyormuş oraya çünkü allaha şükür şuan yok oğlumu iki kere görmüş oldum hafta sonu yani
demek bebekle alakalı değilmiş..
ne güzel sen öğrenmiş rahatlamışsın, biz de akşamüstü öğrenicez bakalım :)
belki bizimki de öyle bi durumdur...
çok sağol canım teşekkür ederim valla a.s.
tatlım kıyamam ya sanada geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah ama bebeğinle alakası yoksa şükür sende bebeğini görmüş oldun annesi[/QUOTE .!.:evet görmüş oldum ama ömrümden ömür gitti sağol canım benim
canım iyi yapıyosun git doktora ama sakın korkma leke şeklindeyse dıştan bişeylerdir ya ben nerdeyse bayılıcaktım doktora gittiğimde adam bu bebek çok hareketli normalde sitresten durması lazımdı dedi düşün yani onun umrunda diilmiş olay delikafadulden
bukadar folik asit al et ye süt iç bilmemne ben bizden nasıl birer çocuk çıkacak nasıl başedicez diye düşünmüyo değilim açıkçası yaa :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?