2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oo iyisin yine bnm eşim 3 tane gül (3 kişi olucaz ya nasipse)almış bide ayrı bir buket...ama dün gece kızdırdı üzdü beni ben anneler günü çok hassas ve duygusal oluyorum annem den dolayı hiç konuşmadım bugün yanlız özel sağlığa gidip oğlumu görsem haber vermeden nasıl bi ceza olur sizceee?????

hoşgeldin şekerim yaa :))) demek kızını gördün maşşallah ne güzell.. bize bi göstermediler yaaa öff.. son gidişte resim istedim kağıdımız bitti dedi dr atlıcaktım gırtlağını sıkıp bırakcaktım oracıktada neyse dedim daha bu işin doğumu var sonra oyarım bi ara artık napimm!!:)))))))))))))))) bazen doğunca nolacak diyorum bazende aman nolursa olsun tatmadan korkmamak laızm bazı şeylerden diyorum.. ne bileyim... varmı sizdede böyle içten içe çapraşıklıklar.....

ay kıyamam sana ben.. bazen çok düşüncesiz oluyolar yaa ara ara benimkide dün çıkıştıda hemen tıkadım ağzını... nerdee erkeklerde bizle uğraşacak kapasite... ama bişi diyimmi ben olsam çoktan gitmiştim vallaha :))))) bi ceza lazım git bencede arkadaşım acımıyorum erkeklere vallaha ben :)))) kaydirigubbakcemile5

karanfilcim maşşalah oğluşuna tatlım...eylül ayında yakışıklı erkekler doğacak valla bizim kızlar şanslı daha şimdiden:ecrin_bebek:
sagol canim benim.bizim oglanlarda sansli:)birbirinden güzel prensesler geliyo eylülde:)))

sagol canim senin meleginede masallah hayirlisiyla insallah su 3,5 ayida saglikla atlatirizda..allah nasip eder insallah yavrularimizin kokusunu duymayi..

ya kızlar ben cuma gecesi acile falan gittim ya, migrendir dedik tansiyon sorunu değildi, bebek de iyiydi...
c.tesi farkettim ki o gece ve c.tesi günü hafiften lekelenmem olmuş...
bebeğin hareketleri kıpırtıları falan normal ama maşallahı var...
ya doktora gidecektik, acilde bişeyden anlamıyorlar, doktoruma gitsem özeline gidicem, o da ay içinde 2 kez masraf...
zorlayacak diye bugüne bıraktım ama bugün de doktorum yokmuş hastanede...

yani diyeceğim şu ki, bu haftalarda (20+0'ım) lekelenme normal mi _?[/B][/QUOTE]

canım sorma cuma günü benimde lekelenmem oldu delirdim resmen hemen işyerinden arkadaşlar hastaneye götürdü beni doktor sen demesen kanaman falan olduğuna inanmazdım hiç bişeyi yok bebeğin dedi rahimle alakası yokmuş yanı vajinadan olabilir dedi muayene etti vajinal oradada sorun göremedi ertesi gün tekrar minicik bi leke daha geldi kendi doktoruma gittim bi vajinal muayenede o yaptı rahimde yara falan varmı diye çünkü bebekle plesantayla falan ilgisi yokmuş vajinanda olan bir deformasyondur kesin dedi şuan baskı artıyormuş oraya çünkü allaha şükür şuan yok oğlumu iki kere görmüş oldum hafta sonu yani

hoşbulduk tatlım. çok şükür gördüm kızımı :)) resmini aldık biz ama çok net degil kocaman kagıda minicik basmışlar ama çok şükür cd ye çekmişlerdi onu izliyorum özledikçe :))
boşver canım sen kızma dr.una daha işimiz var onlarla :))))
canım ben hiç bişeyden korkmuyorum doğum yada sonrası için bir korkum yok sadece zaman geçsin bir an önce eylül gelsin kızımı kucağıma alayım misssss kokusunu ciğerlerime doldurayım gül yüzüne doya doya bakayım ( tabii dayulursa artık ) istiyorum
içm kıpır kıpır oluyor onu ve o anları düşününce şimdi birde 3 boyutluda gördüm yaaa Allah ımmm anlatamam nasıl duygular yaşadıgımı ağlayarak izledim kızımı öyle şekerdiki teyzesi maşallaaahhhh kızıma.
Allah ıma binlerce kez şükrettim bebeğim için bana bu duyguyu yaşattıgı için bu benim bebeğim dedim :))) rüya gibiydi. düşünsene şimdi böyle doğunca ne olur bilmiyorum

Kızlar büyük geçmiş olsun diyorum.. 4 boyutlu ultrason ve 2. düzey ultrason aynı şey mi? 18-23. haftalar arası bakılıyormuş fakat benim en son gün 14 mayısken 10 gün geç giricem, acaba farkeder mi? ıstanbul da olan arkadaşlar nerede yaptırdınız bu ultrasonu hastane ve doktor adı yazar mısınız?

ay canım kıyamam sana ya bende yarın görcem yakışıklımı bakalım

canım sorma cuma günü benimde lekelenmem oldu delirdim resmen hemen işyerinden arkadaşlar hastaneye götürdü beni doktor sen demesen kanaman falan olduğuna inanmazdım hiç bişeyi yok bebeğin dedi rahimle alakası yokmuş yanı vajinadan olabilir dedi muayene etti vajinal oradada sorun göremedi ertesi gün tekrar minicik bi leke daha geldi kendi doktoruma gittim bi vajinal muayenede o yaptı rahimde yara falan varmı diye çünkü bebekle plesantayla falan ilgisi yokmuş vajinanda olan bir deformasyondur kesin dedi şuan baskı artıyormuş oraya çünkü allaha şükür şuan yok oğlumu iki kere görmüş oldum hafta sonu yani[/QUOTE]

canım çok çok geçmiş olsun önemsiz bişeyse bebeğinde bi sorun yoksa bunlar ufak tefek ayrıntılar bunada şükür beterinden saklasın Allahımm.... ama kıskandım bak bizim görüş günümüze daha 8 gün varr.... :)))) gerçi Allah rutin kontrolde görmek sorunsuz dr ziyaretleri yapmak kısmet etsin hepimize işallahh....

ay maşalllah sanada bebeğinede ne güzel yaaa...... ya ben ruhsuzum biraz galiba.. benim bakım uyku vs gibi korkularım yok.. ama zaten eve kapalı yaşayan bi tipim çünkü eşimin işleri çok yoğun çok seyahat ediyo hemde ne bileyim eşim sanki bana pek yardımcı olmicak bizi bizle çok fazla başbaşa borakacak gibi geliyo.. açıkçası bu konudada örnekleri pek iyi değil bilmiyorum... benimki biraz manevi sorunlar yani.... kafam karışıyo... eşimle uzaklaşıcaz edicez sanki kopucaz gibi geliyo... çevresindekileri örnek alırsa bilmiyorum çok ciddi sorunlar bekliyo bizi.. ben sessiz kalan susan bir tip değilim ne yazıkki anında arbede çıkarırım... Allah sonumuzu hayretsin bakalım neyse.. belkide şimdi hassasım diye böyle geliyo bana fazla büyütüyorum kafamda....

canım sorma cuma günü benimde lekelenmem oldu delirdim resmen hemen işyerinden arkadaşlar hastaneye götürdü beni doktor sen demesen kanaman falan olduğuna inanmazdım hiç bişeyi yok bebeğin dedi rahimle alakası yokmuş yanı vajinadan olabilir dedi muayene etti vajinal oradada sorun göremedi ertesi gün tekrar minicik bi leke daha geldi kendi doktoruma gittim bi vajinal muayenede o yaptı rahimde yara falan varmı diye çünkü bebekle plesantayla falan ilgisi yokmuş vajinanda olan bir deformasyondur kesin dedi şuan baskı artıyormuş oraya çünkü allaha şükür şuan yok oğlumu iki kere görmüş oldum hafta sonu yani[/QUOTE]

tatlım kıyamam ya sanada geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah ama bebeğinle alakası yoksa şükür sende bebeğini görmüş oldun annesi

canım çok çok geçmiş olsun önemsiz bişeyse bebeğinde bi sorun yoksa bunlar ufak tefek ayrıntılar bunada şükür beterinden saklasın Allahımm.... ama kıskandım bak bizim görüş günümüze daha 8 gün varr.... :)))) gerçi Allah rutin kontrolde görmek sorunsuz dr ziyaretleri yapmak kısmet etsin hepimize işallahh....

evet canım sorun olmasında ayda bir görelim çok korktum ama bidaha olmasın aman

demek bebekle alakalı değilmiş..
ne güzel sen öğrenmiş rahatlamışsın, biz de akşamüstü öğrenicez bakalım :)
belki bizimki de öyle bi durumdur...
çok sağol canım teşekkür ederim valla a.s.

Millet abartmış bu ultrason işini 450 liralardan bahsediyorlar, siz nerede yaptırdınız dedim ama kimse cevap vermedi, bir yeri aradım ki ağustos sonuna gün veriyoruz dediler, benimki kontrol periyodunu mecbur geçecek

canım iyi yapıyosun git doktora ama sakın korkma leke şeklindeyse dıştan bişeylerdir ya ben nerdeyse bayılıcaktım doktora gittiğimde adam bu bebek çok hareketli normalde sitresten durması lazımdı dedi düşün yani onun umrunda diilmiş olay delikafadulden

tatlım kıyamam ya sanada geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah ama bebeğinle alakası yoksa şükür sende bebeğini görmüş oldun annesi[/QUOTE .!.:
evet görmüş oldum ama ömrümden ömür gitti sağol canım benim

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
"aman anne bee amma paniksin hee" diyen bi minik fasulye geldi gözümün önüne nedense :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bukadar folik asit al et ye süt iç bilmemne ben bizden nasıl birer çocuk çıkacak nasıl başedicez diye düşünmüyo değilim açıkçası yaa :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…