canım bebişini görmüşsün hayırlı olsun.....
bu arada bugün gönderdiğim maillerden üç tanesinin kargosu ulaştı....
dalinden bebe şampuanı, pişik kremi ve bebe yağı, deterjan ve yumuşatıcı geldi. hepsi küçük boy....
bebelactan birer pişirmlik 3 tane çorba ama en önemlisi bebeğiniz ve siz diye beslenme kitapcığı....
milupadan bir tane beslenme kitapcığı, aptamil süt, 1 tane organic meyve suyu, tek kullanımlık kahvaltı....
akşam dikkatlice incelicem... son kullanma tarihleri 10. ayda doluyo ürünlerin yaklaşık olarak... ben görümceme veririrm yada ben denerim he he......
buyumus demek.ıkı hafta once boyleydı sımdı nası acaba?yavrum benım.ama su halıyle bıle babaya benzıo annemler oyle dıo.sızınkılerın fotoları gecmıste vardır dımı gecmısı okuyunca gorurum artık sıze bı daha ıs cıkmasın.
canım bebişini görmüşsün hayırlı olsun.....
bu arada bugün gönderdiğim maillerden üç tanesinin kargosu ulaştı....
dalinden bebe şampuanı, pişik kremi ve bebe yağı, deterjan ve yumuşatıcı geldi. hepsi küçük boy....
bebelactan birer pişirmlik 3 tane çorba ama en önemlisi bebeğiniz ve siz diye beslenme kitapcığı....
milupadan bir tane beslenme kitapcığı, aptamil süt, 1 tane organic meyve suyu, tek kullanımlık kahvaltı....
akşam dikkatlice incelicem... son kullanma tarihleri 10. ayda doluyo ürünlerin yaklaşık olarak... ben görümceme veririrm yada ben denerim he he......
cicilerın bazıları
oglusun ıkı hafta oncekı resmı
cicilerın bazıları
ayy negüzell valla cnm bana hiç biri dönmedii:))))) ne yazıyosunda gönderiyolarrr kıssss))))delikafadulden
ay çok tatlılar... canım bugün de baktım, sorması ayıp ne kadara aldın penye olanları canım... çok şekerler... şu sıralar fiyat araştırması yapıyorum....
güle güle saglıkla gıyınsın ınsallah. ben artık sabırsızlanıyorum kızlar ılk yarıyı gectık ya. rabbim kımseyı evladından ayırmasın
cicilerın bazıları
bircan canım nasıl poyraz
Ela canım hoşgeldin nasıl gezdin dolaştın dimi bol bol anneciğinle ne güzel canım ama bizde seni çok özledik valla
4.5 ay bitmiş oluyor sanki ay 30 çeker hafta hesabı yapınca 2/3 gün eksik oluyor ben ööle hesaplıyorum yani 9 ayı ikiye böl , 40 haftayı ikiye böl aman -tatlicadiarzu- Harbiden kafa karıştırıcı ...ya kızlar ben ay olarak hesap tutamıyorum kafam karısıyooo simdi 20. hafta bitincee 5 i bitirmişmi oluyoz biri benii aydınlatsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gerisinı sonra eklerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?