2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy negüzell valla cnm bana hiç biri dönmedii:))))) ne yazıyosunda gönderiyolarrr kıssss))))delikafadulden

gülay onlara benzer ben 10 TL aldım ama 12,50 tl bazı yerlerde ben pazardan almıştım bilgin olsun toplu alışveriş yapıcaksan bence ıstanbul'da oturuyorsan Havuzlu han'a git oralarda uygun herşey

Ela süper bunlar ya , güle güle giysin Tosun paşan :)

Gülay seninkinin cinsiyeti hala belli olmadı değil mi ? Bu arada Acity ve Optimum da bulunan çocuk mağazaları fiyat bakımından gerçekten uygun hem de markalı ürünler, aklında bulunsun .

nerelerdeydinnn sen kıss bende inan gecen senii sordumm:)

Ya Gülaycım şu adresler aklındaysa bir yazıversene tatlım. bizde gönderelim. kaydirigubbakcemile2

cicilerın bazıları

Çok güzeller cnm. allah kullanmak nasip etsin inş.

ayy negüzell valla cnm bana hiç biri dönmedii:))))) ne yazıyosunda gönderiyolarrr kıssss))))delikafadulden

canım ürünlerinizi takip ettiğimi anacak almakta tereddüt yaşadığımı bu nedenle denemek istediğimi ve varsa numune paketlerinizi gönderebilirmisiniz diyorum....

gerisinı sonra eklerım

Eklentiler

• $100_3159.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 31
  • $100_3155.webp
    36 KB · Görüntüleme: 29
  • $100_3160.webp
    38 KB · Görüntüleme: 23
  • $100_3167.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $100_3165.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 23
Bu arada Gülay acaba internetten doğuma yakın mı istesek böyle numuneleri daha doğru olur sanki baksa en geç 2 haftada yolluyolar ...

güle güle saglıkla gıyınsın ınsallah. ben artık sabırsızlanıyorum kızlar ılk yarıyı gectık ya. rabbim kımseyı evladından ayırmasın

daha gusellerı sızın bebelerın olsun ıns kızlar.rabbım kımseyı evladından ayırmasın.gobişimi de eklıyım sıze:)

güle güle saglıkla gıyınsın ınsallah. ben artık sabırsızlanıyorum kızlar ılk yarıyı gectık ya. rabbim kımseyı evladından ayırmasın

Amin canım , hayırlısıyla doğursak bir rahatlıcaz ama anne adayı olduğundan günden itibaren mezara girene kadar kalbin her aşamada çocuğun için atıyormuş diye boşuna dememişler , hak veriyorum :çok üzgünüm:

ya kızlar ben ay olarak hesap tutamıyorum kafam karısıyooo simdi 20. hafta bitincee 5 i bitirmişmi oluyoz biri benii aydınlatsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya kızlar ben ay olarak hesap tutamıyorum kafam karısıyooo simdi 20. hafta bitincee 5 i bitirmişmi oluyoz biri benii aydınlatsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
4.5 ay bitmiş oluyor sanki ay 30 çeker hafta hesabı yapınca 2/3 gün eksik oluyor ben ööle hesaplıyorum yani 9 ayı ikiye böl , 40 haftayı ikiye böl aman -tatlicadiarzu- Harbiden kafa karıştırıcı ...

Merhaba Şekerler,,,

nasılsınız herkes ve bebişlerimiz iyidir inşallah

Petibör aldıkların çok güzel, hepsini güle güle kullanın inşallah,

kızlar sizlere bir uyarı benden, ablam yeni doğum yaptı bebiş için bir sürü giysi almıştık, uzun kollu kısa kollu, tulumlar, takımlar, ama yeni doğan bir bebek için yeni doğan setinden başka bir şey almamışız, bebeğin bir sürü giysisi var ama hepsi büyük geldi, sadeyeni doğan seti oldu, aklınızda bulunsun 2-3 takım en küçüğünden tulum ya da takım alın, alınan herşey yeni doğan bebek için diye alındı bedenleri ama hepsi büyük geldi, bebeğin boyu 49 cm. kilosuda 3280 gr.dı, hani çok zayıfda değil ama, tecrübe oldu bana sizlerle de paylaşmak istedim,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…