2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Dün ve bugün hava güzel fena değil sıcak yani , ama ben nedense bunaldım kaç gündür havanın iyi olmasını istiyordum ama şimdi uyukluyorum , evde olsam uyurdum ne güzel :))

gülay onlara benzer ben 10 TL aldım ama 12,50 tl bazı yerlerde ben pazardan almıştım bilgin olsun toplu alışveriş yapıcaksan bence İstanbul'da oturuyorsan Havuzlu han'a git oralarda uygun herşey

canım ya fiyat olarak süper... ben de ykm ye baktım zaten almam da oradan sadece fikir olsun diye senin aldıkların 30 ytl falandı...
belli değil canım ya... nerde doğumda ancak öğrenecem heralde cinsiyetini.... bu arada hangi dükkanlar var ki orada. ben tunalıda oturduğum için çok uzak oralar bana... ama gidicem mutlaka....
Bu arada Gülay acaba internetten doğuma yakın mı istesek böyle numuneleri daha doğru olur sanki baksa en geç 2 haftada yolluyolar ...

canım ben istedim şimdi, ne gelecek bakalım diye, gelen firmaları not edecem, sonra görümcemin adresinden bir daha isterim... bunu görrümceme veririrm. en çok canbebe yolladı. 12 lik bebek bezi, 4 lü alt açma ünitesi... canbebeye tanıdıklarımdan mesaj attırırırm artık

Ya Gülaycım şu adresler aklındaysa bir yazıversene tatlım. bizde gönderelim. kaydirigubbakcemile2

Çok güzeller cnm. allah kullanmak nasip etsin inş.

canım bebelac, canbaby, prima, nivea, milupa, dalin... canım bir de unuttuklarım var... neredeyse 10 a yakın gönderdim, kendi sitelerinde bize ulaşın bölümünden yada oradaki mail adreslerinden kendi mailimden gönderdim. sitelerinde mailleri var bize ulaşın kısmında.

Gülaycım ben Betıkentte oturuyorum iş yerim Arjantin cad. bana yakın Acity , marka olarak Chicco, bücürük , Toker bebe,benetton falan var isimlerini hatırlayamadığım bir kaç mağaza daha var .

Gülayyyy bu arada , Tunalıda Libas Bebe var bilirsin , geçen hafta chicco nun göğüs pedleri vardı 60 lık denk geldi aldım indirimdeydi 14.5 tl tuttu bak istersen , kalmıştır ..

bircanımcım gözün aydın canım paşanın sağlığı gayet iyiymiş darısı başımıza artık.bu arada ben geçen hftalarda senı ogluşunu rüyamda gördüm...hayıra çıksın...çok tatlı sapsarı beyaz bi oğlandı.
elacım hoşgeldın canım oglunda sende iyiymişin sevındım.sen yokken syflar pek ılerlemıyordu...artık yetışemeyiz yıne...eymenın kıyafetleri çok güzel buarada sağlıkla giysin

haaa kızlar sölemeyi unuttum bizim ogluşumun adı YAĞIZ olcak galıba.tam kesın değil ama yüzde %90 yagız olcak bakalım....

Ben aldım kilo hem de baya , nefes alıp verirken zorlanıyorum , bunun dışında eğilip kalkarken zorlanıyorum :1no2: Kendi ağdamı kendim yapamıyorum

Gülaycım ben Betıkentte oturuyorum iş yerim Arjantin cad. bana yakın Acity , marka olarak Chicco, bücürük , Toker bebe,benetton falan var isimlerini hatırlayamadığım bir kaç mağaza daha var .

canım benim chicconun outleti mi peki acitydeki. baktınmı sen hiç oraya....

ismi ile buyusun gülcancım. yaa gecende soyledım artık ısım lıstesı yapılsın hemen herkesın bellı ısmı

SAĞOL CANIM
aDIYLA YAŞASIN YAĞIZIN BEN SEVERİM YAĞIZ İSMİNİ

toplamda tam 4 kilo küsüratıda olablir ama pek belli olmuyo bende kilo aldığım herkes öyle diyo ne biliyim

canım benim chicconun outleti mi peki acitydeki. baktınmı sen hiç oraya....

Outlet sanırım , yalan söylemek istemiyorum emin değilim ama uygun fiyatlı ürünlerde var , yeni sezonda ...

burası o kadar sıcak ki bunaltıyor insanı

Tahmin ediyorum ay ben memnun olamıyorum şu havalardan bir , of tatil yöresinde olcaktım üfül üfül ne güzel , Ankara nın yazı çekilmiyor bunalıyorsun ama deniz yok serinlemeye :)

meryemım sen 10 da alsan olur cunku cok zayıftın kaldırır yanı.yarasın da oglana kuzucuk onlar
yasemın ben de oyle bazen cok hareketlı oluorum bazen de tısıl tısıl otuyorum bı gorsen cok komık oluo o zman:)
bırcan sen de zayıftın zaten bellı olmuodur hakkten kılon ne gusel.
gulcancım saolasın.daha ıyılerı sızın olsun oglunda adıyla uzun yasasın ıns
aman cok da alsak az da yavrular saglıklı tek verırız dımı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…