canım şükür sağlıklı bir bebek dedi Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun
makınenın sarjı yok gobısı ekleyemedım neyse sonra eklerım artık.
gülay onlara benzer ben 10 TL aldım ama 12,50 tl bazı yerlerde ben pazardan almıştım bilgin olsun toplu alışveriş yapıcaksan bence İstanbul'da oturuyorsan Havuzlu han'a git oralarda uygun herşey
belli değil canım ya... nerde doğumda ancak öğrenecem heralde cinsiyetini.... bu arada hangi dükkanlar var ki orada. ben tunalıda oturduğum için çok uzak oralar bana... ama gidicem mutlaka....Ela süper bunlar ya , güle güle giysin Tosun paşan :)
Gülay seninkinin cinsiyeti hala belli olmadı değil mi ? Bu arada Acity ve Optimum da bulunan çocuk mağazaları fiyat bakımından gerçekten uygun hem de markalı ürünler, aklında bulunsun .
Bu arada Gülay acaba internetten doğuma yakın mı istesek böyle numuneleri daha doğru olur sanki baksa en geç 2 haftada yolluyolar ...
makınenın sarjı yok gobısı ekleyemedım neyse sonra eklerım artık.
Ya Gülaycım şu adresler aklındaysa bir yazıversene tatlım. bizde gönderelim. kaydirigubbakcemile2
Çok güzeller cnm. allah kullanmak nasip etsin inş.
elacım kaç kilo aldı annen nelerle besledi seni kimbilir
cok ıyı baktılar saolsunlar ama mumkun oldugunca dıkkat ettım abartmamaya hala 64 kıloyum.zaten 62yle hamıle kalmıstım.fazla almıyım boyle ıyı.sımdı bıle hareketler yavasladı.sızde durumlar nasıl
Gülaycım ben Betıkentte oturuyorum iş yerim Arjantin cad. bana yakın Acity , marka olarak Chicco, bücürük , Toker bebe,benetton falan var isimlerini hatırlayamadığım bir kaç mağaza daha var .
dün ve bugün hava güzel fena değil sıcak yani , ama ben nedense bunaldım kaç gündür havanın iyi olmasını istiyordum ama şimdi uyukluyorum , evde olsam uyurdum ne güzel :))
bircanımcım gözün aydın canım paşanın sağlığı gayet iyiymiş darısı başımıza artık.bu arada ben geçen hftalarda senı ogluşunu rüyamda gördüm...hayıra çıksın...çok tatlı sapsarı beyaz bi oğlandı.
elacım hoşgeldın canım oglunda sende iyiymişin sevındım.sen yokken syflar pek ılerlemıyordu...artık yetışemeyiz yıne...eymenın kıyafetleri çok güzel buarada sağlıkla giysin
haaa kızlar sölemeyi unuttum bizim ogluşumun adı YAĞIZ olcak galıba.tam kesın değil ama yüzde %90 yagız olcak bakalım....
cok ıyı baktılar saolsunlar ama mumkun oldugunca dıkkat ettım abartmamaya hala 64 kıloyum.zaten 62yle hamıle kalmıstım.fazla almıyım boyle ıyı.sımdı bıle hareketler yavasladı.sızde durumlar nasıl
canım benim chicconun outleti mi peki acitydeki. baktınmı sen hiç oraya....
burası o kadar sıcak ki bunaltıyor insanı
ismi ile buyusun gülcancım. yaa gecende soyledım artık ısım lıstesı yapılsın hemen herkesın bellı ısmı
SAĞOL CANIM
aDIYLA YAŞASIN YAĞIZIN BEN SEVERİM YAĞIZ İSMİNİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?