2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

öyle ela öyle valla ben iyi gidiyorum şükür. normal doğum düşünmesem 100 olayım ne olacak. kuzum sağlıklı molsun yeter

dedıkodu ozlemısım azcık yapayım mıı noluur:)
kayınvalıdem bır kere bıle gobısımı sevmedı dokunmadı kızlar ya tekmelıo mu bılmem ne bır kere bıle sormadı bılıomusunuz:sm_confused:

bırak sormayı bıkac gun agrım oldu bosluklarım agrıdı bana ne dese begenırsınız senın sancın fazla oluo benım ıcıme doguyo bence sen erken dogum yağpcan dedı.kalakaldım oylece.boyle denır mı yaw

kıskanıyormu yoksa:) kımı kaynanalarda vardır bu yaa oğlunu kıskanma:)

dilek canim gozun aydin birdaha defne hanimi fazla yormaaaaaayasakkelime:CüvCüv:
bircan seker oglusunu gormusun gozun aydin ne guzel hersey yolundaymis poyraz pasamizin darisi bizeeeeeeee cuma gunu cabucakkkkkkk gelseeeeeeee:CüvCüv:
elaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hosgeldinnnnnnnnnn canimmmmmmmmmmm nasilsinnn bebissin nasilllllll:CüvCüv:

kiloyaaaaaaa gelince tam bennnnnnnnnnn 11kilo aldimmm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama sadece gobekdennnnnnnnnnnnnnn:CüvCüv:

öyle ela öyle valla ben iyi gidiyorum şükür. normal doğum düşünmesem 100 olayım ne olacak. kuzum sağlıklı molsun yeter

aynısını bende diyorum meryem sağlık olsunlar yeter..kı ben tartınmaya korkuyorum artık.en son 6 kılo almıştım 7-8 olmuştur.haftaya kontrolum var doktor sorunca napcam bılmıyom döver benı...ahhh bi dogursam veririm kılolrı bunda sorun yok ama kendımı rahat hıssetmıyorum.top gibi oldum.ön arka karışık gidiyo....kafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar bizimde cinsiyetlermiz belli oldu.listenize eklerseniz seviniriz ben ve kuzularım.bir kızımız birde oğlumuz olacakmış inşallah.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ne güzel allah adıyla büyütsün... oğlum olsaydı bende yağız koymayı düşünüyodummmlaelaelaelaelae

kıskanıyormu yoksa:) kımı kaynanalarda vardır bu yaa oğlunu kıskanma:)
e o da dogursun o zaman dımı ne dıyım:)

cok sukur demetcım ıyıyız sız de ıyısınız ıns.kıloyu bosver oglun ıyı olsun da. odası ne guzel olmustr kımbılır.gule gule buyusun orda ıns.
bu arada dıleğin kızının adı kesınlestı galıba defne mı olucak ne gusel bı ısım bulmuslar adıyla yasasın ıns

oo harıka valla gozunuz aydın canım. bayadır yokrun

toplamda tam 4 kilo küsüratıda olablir ama pek belli olmuyo bende kilo aldığım herkes öyle diyo ne biliyim

Bircancım gözün aydın bebişin iyiymiş daha iyisiyle doğsun inşallah. Zayıfcek olunca belli olmuyor pek kilo. Ama bazılarına pek yakışıyor sabah faceden nihalin resimlerine baktım imrendim keşke ben de böyle bir anne olsam hamile olduğum bile belli olmuyor 5 aya girdimşakkıdı

doğursun ela yapabılıyorsa:) bırde sonradan eklemıssın erken dogum vs. yanı çok lkufur edesım mgeldı ama hem buyuk hemde kötü içerik:)

ohhh ne güzel ne şanslısın... allah kucağına almayı da nasip etsin

ayyy bu kayınvalıdeler hepsi çok bılıyo dövcam bak şimdi.....hepsi doktor kesıldı benım kaynanada gittigimde sormuştu hıssedıyon mu diyo bende yok demiştm o zaman 15.haftadaydım....niye hıssetmıyon kı geç kalmış demişti ya normalı zaten 20 haftada hıssetmek...boşver sormasın anam daha iii yi elacım...bizimkı şimdiden her tlf da soruyo bebegım napıyo diyo sankı onun bebegi deli kadın...hangı yüzle bebegım der anlamam...ona çocuk doguryom sankıklava:

amannnnnnnnnnnnnnnn guzellim kiskaniyordur benimkide oyle hicbirsekilde sormadi ama bebek kiyafetleridir odasidir o aliyorrrrr birde benim zamanimda bole degildi sanslisin masnslisin diyip duruyorrrrrrrrrrrrrrrrr klava:KISKANANLAR CATLASIN DEEEEEEEEE geccc bosver onlariiiiiiiiiiiiiiiii iyi erken dogurursan kinami yakacakmis biryerlerine alaman kinasi istiosa ben gonderiyim daha ii girerrrrrrrrrrrrrklava:klava:

artık facede de mı takılıosunuz.ben kullanmıorum oyle face falan.sız olayı baya genısletmıssınız:)

sen gel izmirin yazını çek nem çok fazla burası felaket oluyor yazın

Canım ancak yazıyorum.. Kadın bana gün ayarladı tabi ama ben 23. haftanın son olduğunu bilmiyodum, 25 gün geç olmuş oluyo, ben de dün başka hastaneden buldum sonunda 14 mayıs benim için sondu 23. haftamı doldurmuş olucam o zamana, yer buldum ama 16:30 a bakalım doktor beni başından geçiştirmek için çabuk bakıp bırakmaz inşallah.. Perşembe gidicem çok heyecanlıyım..lülülülülülüŞeniz

benımkı miçin deseler çıldırırım heralde. onun için ben ugrastım. okadar zaman tek basıma dr dr gezdım kım yanımdaymısta benım bebegım diyecek:) benımkı sağolsun sadece durumun nasıl işler nasıl rahatsızlıgın yok dımı dıyo budur:)

cadu kadın ya hemende kondurmuş lafı yani şom ağızlılık yapmasında
benimde burdkai abla canımı sıktı biraz aşşağıda taşıyorsun sen erken doğum olabilir 7 aydna sonra doktor yat diyebilir sana dedi üzüldüm

:roflol: canım seninki yine soruyor bizimki hiç sormuyor:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…