dedıkodu ozlemısım azcık yapayım mıı noluur:)
kayınvalıdem bır kere bıle gobısımı sevmedı dokunmadı kızlar ya tekmelıo mu bılmem ne bır kere bıle sormadı bılıomusunuz:sm_confused:
öyle ela öyle valla ben iyi gidiyorum şükür. normal doğum düşünmesem 100 olayım ne olacak. kuzum sağlıklı molsun yeter
bircanımcım gözün aydın canım paşanın sağlığı gayet iyiymiş darısı başımıza artık.bu arada ben geçen hftalarda senı ogluşunu rüyamda gördüm...hayıra çıksın...çok tatlı sapsarı beyaz bi oğlandı.
elacım hoşgeldın canım oglunda sende iyiymişin sevındım.sen yokken syflar pek ılerlemıyordu...artık yetışemeyiz yıne...eymenın kıyafetleri çok güzel buarada sağlıkla giysin
haaa kızlar sölemeyi unuttum bizim ogluşumun adı YAĞIZ olcak galıba.tam kesın değil ama yüzde %90 yagız olcak bakalım....
e o da dogursun o zaman dımı ne dıyım:)kıskanıyormu yoksa:) kımı kaynanalarda vardır bu yaa oğlunu kıskanma:)
cok sukur demetcım ıyıyız sız de ıyısınız ıns.kıloyu bosver oglun ıyı olsun da. odası ne guzel olmustr kımbılır.gule gule buyusun orda ıns.dilek canim gozun aydin birdaha defne hanimi fazla yormaaaaaayasakkelime:CüvCüv:
bircan seker oglusunu gormusun gozun aydin ne guzel hersey yolundaymis poyraz pasamizin darisi bizeeeeeeee cuma gunu cabucakkkkkkk gelseeeeeeee:CüvCüv:
elaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hosgeldinnnnnnnnnn canimmmmmmmmmmm nasilsinnn bebissin nasilllllll:CüvCüv:
kiloyaaaaaaa gelince tam bennnnnnnnnnn 11kilo aldimmm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama sadece gobekdennnnnnnnnnnnnnn:CüvCüv:
merhaba arkadaşlar bizimde cinsiyetlermiz belli oldu.listenize eklerseniz seviniriz ben ve kuzularım.bir kızımız birde oğlumuz olacakmış inşallah.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
toplamda tam 4 kilo küsüratıda olablir ama pek belli olmuyo bende kilo aldığım herkes öyle diyo ne biliyim
merhaba arkadaşlar bizimde cinsiyetlermiz belli oldu.listenize eklerseniz seviniriz ben ve kuzularım.bir kızımız birde oğlumuz olacakmış inşallah.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
kayınvalıdem bır kere bıle gobısımı sevmedı dokunmadı kızlar ya tekmelıo mu bılmem ne bır kere bıle sormadı bılıomusunuz:sm_confused:
bırak sormayı bıkac gun agrım oldu bosluklarım agrıdı bana ne dese begenırsınız senın sancın fazla oluo benım ıcıme doguyo bence sen erken dogum yağpcan dedı.kalakaldım oylece.boyle denır mı yaw
bırak sormayı bıkac gun agrım oldu bosluklarım agrıdı bana ne dese begenırsınız senın sancın fazla oluo benım ıcıme doguyo bence sen erken dogum yağpcan dedı.kalakaldım oylece.boyle denır mı yaw
Outlet sanırım , yalan söylemek istemiyorum emin değilim ama uygun fiyatlı ürünlerde var , yeni sezonda ...
Tahmin ediyorum ay ben memnun olamıyorum şu havalardan bir , of tatil yöresinde olcaktım üfül üfül ne güzel , Ankara nın yazı çekilmiyor bunalıyorsun ama deniz yok serinlemeye :)
ya bilmiyorumda benim dr.um beni söle sallasa vallaha basardım gırtlağına napar eder o detaylıya gireerdim bişey olurdsa kimden hesap soracak insna bu gecikmeden ötürü?? aslında o kadının snaa ayarlaması laızmdı bi randevu artık nerden bulursa bulcaktı.. ama madem randevunu ayarladın stres yapma boşver.. kavgacı yanım kabardı yine bak şimdi delirdimmi ne :)))klava: :mymeka: laelaelaelaelae
ayyy bu kayınvalıdeler hepsi çok bılıyo dövcam bak şimdi.....hepsi doktor kesıldı benım kaynanada gittigimde sormuştu hıssedıyon mu diyo bende yok demiştm o zaman 15.haftadaydım....niye hıssetmıyon kı geç kalmış demişti ya normalı zaten 20 haftada hıssetmek...boşver sormasın anam daha iii yi elacım...bizimkı şimdiden her tlf da soruyo bebegım napıyo diyo sankı onun bebegi deli kadın...hangı yüzle bebegım der anlamam...ona çocuk doguryom sankıklava:
ayyy bu kayınvalıdeler hepsi çok bılıyo dövcam bak şimdi.....hepsi doktor kesıldı benım kaynanada gittigimde sormuştu hıssedıyon mu diyo bende yok demiştm o zaman 15.haftadaydım....niye hıssetmıyon kı geç kalmış demişti ya normalı zaten 20 haftada hıssetmek...boşver sormasın anam daha iii yi elacım...bizimkı şimdiden her tlf da soruyo bebegım napıyo diyo sankı onun bebegi deli kadın...hangı yüzle bebegım der anlamam...ona çocuk doguryom sankıklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?