dilek canim gozun aydin birdaha defne hanimi fazla yormaaaaaayasakkelime:CüvCüv:
bircan seker oglusunu gormusun gozun aydin ne guzel hersey yolundaymis poyraz pasamizin darisi bizeeeeeeee cuma gunu cabucakkkkkkk gelseeeeeeee:CüvCüv:
elaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hosgeldinnnnnnnnnn canimmmmmmmmmmm nasilsinnn bebissin nasilllllll:CüvCüv:
kiloyaaaaaaa gelince tam bennnnnnnnnnn 11kilo aldimmm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama sadece gobekdennnnnnnnnnnnnnn:CüvCüv:
cadu kadın ya hemende kondurmuş lafı yani şom ağızlılık yapmasında
benimde burdkai abla canımı sıktı biraz aşşağıda taşıyorsun sen erken doğum olabilir 7 aydna sonra doktor yat diyebilir sana dedi üzüldüm
Bircancım gözün aydın bebişin iyiymiş daha iyisiyle doğsun inşallah. Zayıfcek olunca belli olmuyor pek kilo. Ama bazılarına pek yakışıyor sabah faceden nihalin resimlerine baktım imrendim keşke ben de böyle bir anne olsam hamile olduğum bile belli olmuyor 5 aya girdimşakkıdı
ayyy n güzel hayırlı olsun cnm sağlıkla kucagına alırsın ınş.yavrularını çok sevındımmerhaba arkadaşlar bizimde cinsiyetlermiz belli oldu.listenize eklerseniz seviniriz ben ve kuzularım.bir kızımız birde oğlumuz olacakmış inşallah.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ne güzel allah adıyla büyütsün... oğlum olsaydı bende yağız koymayı düşünüyodummmlaelaelaelaelae
hiç üzülme benım kuzenın esının omkadar asaagıdaydıkı herkes ona 3 çocuktada aynı seyı dedı. hepsi gununde dogdu masallah
dilek canim gozun aydin birdaha defne hanimi fazla yormaaaaaayasakkelime:CüvCüv:
bircan seker oglusunu gormusun gozun aydin ne guzel hersey yolundaymis poyraz pasamizin darisi bizeeeeeeee cuma gunu cabucakkkkkkk gelseeeeeeee:CüvCüv:
elaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hosgeldinnnnnnnnnn canimmmmmmmmmmm nasilsinnn bebissin nasilllllll:CüvCüv:
kiloyaaaaaaa gelince tam bennnnnnnnnnn 11kilo aldimmm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama sadece gobekdennnnnnnnnnnnnnn:CüvCüv:
dedıkodu ozlemısım azcık yapayım mıı noluur:)
kayınvalıdem bır kere bıle gobısımı sevmedı dokunmadı kızlar ya tekmelıo mu bılmem ne bır kere bıle sormadı bılıomusunuz:sm_confused:
bırak sormayı bıkac gun agrım oldu bosluklarım agrıdı bana ne dese begenırsınız senın sancın fazla oluo benım ıcıme doguyo bence sen erken dogum yağpcan dedı.kalakaldım oylece.boyle denır mı yaw
oo harıka valla gozunuz aydın canım. bayadır yokrun
benimde burdkai abla canımı sıktı biraz aşşağıda taşıyorsun sen erken doğum olabilir 7 aydna sonra doktor yat diyebilir sana dedi üzüldüm
ohhh ne güzel ne şanslısın... allah kucağına almayı da nasip etsin
teşekkür ederim canım.daha bu cumartesi netleşti.işle meşgulüm canım.baya yoğun günler geçirdim.arada fırsat buldukça kaçamakta olsa baktım sohbetlerinize ama katılmaya fırsatım olmadı.nasılsın görüşmeyeli seninde oğlun olacakmış hayırlı olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
maşallah.. bende 8 kilo aldım ama benimkide sadece göbekte sanki... biraz kalçalarım büyüdü.. onun dışında herşeyim aynı.. :asigim:
Aynen bende ama kilolarım göbeğe gidiyor farkındayım ilk aldığım 2 kilo kalçaya gittide şimdikiler hep göbeğe gidiyor , Mayıs ayında doğum yapan arkaşım var geçen yıl şu an gebe kaldığı kilodan daha düşük kilosu çok hoş oldu , sırrı son dört aydır yemsine dikkat ediyor ve bir senedir oğluşunu emziriyor , tabi hareket de olunca gece kalk yat falan inşallah bizlerde doğumdan sonra dikkat edersek veririz bu kiloları ...aynısını bende diyorum meryem sağlık olsunlar yeter..kı ben tartınmaya korkuyorum artık.en son 6 kılo almıştım 7-8 olmuştur.haftaya kontrolum var doktor sorunca napcam bılmıyom döver benı...ahhh bi dogursam veririm kılolrı bunda sorun yok ama kendımı rahat hıssetmıyorum.top gibi oldum.ön arka karışık gidiyo....kafamçokkarıştı
merhaba arkadaşlar bizimde cinsiyetlermiz belli oldu.listenize eklerseniz seviniriz ben ve kuzularım.bir kızımız birde oğlumuz olacakmış inşallah.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ela hoşgeldin canım
23+6 gunluk göbüşüm
tipim cok kayık kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?