2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bizim büroda içmek yasak, aşağıdaki gıcık karı yüzünden :roflol:
ben de içerken kızıyordum ama şimdi iyi ki diyorum kuralımız var :roflol:
gerçi olmasa da patronum mutlaka balkona çıkar içmek için haberdar hamileliğimden..
yatıp kalkıp şükretmeliyiz sanırım mozijiku valla şanslıymışız biz..

toplu taşıma araçlarında şöferlerde yasak olmasına rağman içiyorlar belediyeye şikayet ettim ama fayda etmedi nefret ediyorum böyle insanlardan

Canım ben 7+3 iken gitmiştim doktora 11mm demişti. O günden beri daha doktora gitmedik. Sen bunu bir doktora sorsaydın canım. Şimdi aşağıda sana iki tane link vericem
onlardan kontrol et. Ben baktım ama 4 cm olmalı falan yazıyor. Ama sakın endişelenme çünkü belki daha 8+6 günlük yoksundur. Birkaç gün oynamıştır. 9. haftaya girmenle bebeğin boyu 25mm'imiş. 9. haftanın sonunda 40mm oluyor( yani 4 cm.) Belkide senin hafta konusunda bir yanlışın vardır.
9.hafta bebek gelişimi bebekteki değişiklikler hafta hafta annedeki değişiklikler yapılan testler hafta hafta anne karnında bebek gelişimi
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 9.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

toplu taşıma araçlarında şöferlerde yasak olmasına rağman içiyorlar belediyeye şikayet ettim ama fayda etmedi nefret ediyorum böyle insanlardan

:1shok: :1shok: yok artık demekten başka kelime yok söylenebilecek valla !
ne yasağı ne kuralı, it iti ısırmaz derler ya o hesap !

Evet cnm Allaha şükür şanslıyız gerçekten

Günaydın kızlar,
Nasılsınız ?Dün ben çok sinirliydim dokunsalar ağlayacaktım . Sonunda akşam ağladım eşim ufak bişey dedi başladım bende. O da çok üzüldü. Sizde de oluyor mu öyle herşeye sinir oluyorum alınıyorum. Ama ağlayınca rahatladım .

neden montunu yatak odasında bizim askıya değil de misafir askısına astı diye hıçkıra hıçkıra ağladım bi akşam kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Dün akşam neden burger cıya değilde pizzacıya gittik diye ağladım sırnaşık şey. Adam şok geçirdi tabi .Böyle şeyler oluyor canım hormonlarımız saolsun

bugünlerde çok tatlı ama tadını çıkara çıkara geçirmeye bakalım kızlar a.s
saçma sapan şeylere ağlıyor olsak bile onun da tadını çıkaralım :sm_cool:

söylesemde bir şey olmaz içiyorlar valla eşim sinir oluyor eşimde sigaya kullanıyor benim ama hamile olduğumu öğrendiğimizden beri yanımda hiç içmedi mutfakta camda içiyor yazık

bu nasıl bir patrondur yaaa :uhm: Siz mesai saatleri içerisinde hiç çay molası falanda mı vermiyorsunuz? Arkadaşlarının yaptığıda büyük ayıp yani...ne düşüncesiz insanlar var yaaa. :mymeka:

çay molası var ama herkes pc başında içiyor çayını sigarasınıda

konuşmak çözüm değil canım sigara içmeyende çok söyleniyor ama adam 1 dakikanın bile hesabını yapıyor.

benimde oluyor canım şuan mesela ağlamak istiyorum çok eşime söyledim çok üzüldü

çay molası var ama herkes pc başında içiyor çayını sigarasınıda

Anladım canım çok kötüymüş yaaa. Aslında bir çay odası yapmalılar sigara ve çay içmek için. Bizim burda firma içerinde ve kapalı alanlarda tamamen yasak. Bu nedenle bahçeye 4tarafı çevrili bir yaz bahçesi yaptılar. İçine de bir elektrik sobası koydular. İsteyen orda isteyende dışarda içiyor.

keşke imkan olsa da bırak boş ver çalışma diyebilsek ama tam da şu devirde öyle zor ki...
valla canım öyle sinirlendim ki ! ama yapılacak bişey de yok, hamilesin iş de değiştiremezsin...
Allah yardımcın olsun valla, bebişini o insafsızların yaydığı pis havadan korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…