dilekcim sence bebişimin boyu nasıl dün yani 8+6 günlükken 22.2 mm çıktı ne dersin senin kaçtı o günlerde hatırlıyormusun... doktor resmini verdi kafasını kollarını bacaklarını gördük minicik yavrumun maşallah deyin teyzeleri......
toplu taşıma araçlarında şöferlerde yasak olmasına rağman içiyorlar belediyeye şikayet ettim ama fayda etmedi nefret ediyorum böyle insanlardan
bizim büroda içmek yasak, aşağıdaki gıcık karı yüzünden :roflol:
ben de içerken kızıyordum ama şimdi iyi ki diyorum kuralımız var :roflol:
gerçi olmasa da patronum mutlaka balkona çıkar içmek için haberdar hamileliğimden..
yatıp kalkıp şükretmeliyiz sanırım mozijiku valla şanslıymışız biz..
Günaydın kızlar,
Nasılsınız ?Dün ben çok sinirliydim dokunsalar ağlayacaktım . Sonunda akşam ağladım eşim ufak bişey dedi başladım bende. O da çok üzüldü. Sizde de oluyor mu öyle herşeye sinir oluyorum alınıyorum. Ama ağlayınca rahatladım .
Canım ben 7+3 iken gitmiştim doktora 11mm demişti. O günden beri daha doktora gitmedik. Sen bunu bir doktora sorsaydın canım. Şimdi aşağıda sana iki tane link vericem
onlardan kontrol et. Ben baktım ama 4 cm olmalı falan yazıyor. Ama sakın endişelenme çünkü belki daha 8+6 günlük yoksundur. Birkaç gün oynamıştır. 9. haftaya girmenle bebeğin boyu 25mm'imiş. 9. haftanın sonunda 40mm oluyor( yani 4 cm.) Belkide senin hafta konusunda bir yanlışın vardır.
9.hafta bebek gelişimi bebekteki değişiklikler hafta hafta annedeki değişiklikler yapılan testler hafta hafta anne karnında bebek gelişimi
canım çok sağol doktoruma sordum haftasına göre normal olduğunu söyledi herhangi bir problem yok dedi... inşallah öyledir doktoruma güveniyorum ama sizinlede paylaşmak istedim....a.s.
Günaydın kızlar,
Nasılsınız ?Dün ben çok sinirliydim dokunsalar ağlayacaktım . Sonunda akşam ağladım eşim ufak bişey dedi başladım bende. O da çok üzüldü. Sizde de oluyor mu öyle herşeye sinir oluyorum alınıyorum. Ama ağlayınca rahatladım .
canım bence hamilşe olduğunu ve sigaradan rahatsız olduğunu içmemelerini söylemelisin.. Sigaranın minik yavruna çok zararı var.. Daşarda içsinler... Kişiliksiz insanlar ne olcak.... Buna engel olman gerekiyor tavrını koy derim... Baktın gene yapıyorlar patrona söyle baktın gene olmuyo muhattap olma allaha havale et.... Cezalarını bulurlar elbet.....
bu nasıl bir patrondur yaaa :uhm: Siz mesai saatleri içerisinde hiç çay molası falanda mı vermiyorsunuz? Arkadaşlarının yaptığıda büyük ayıp yani...ne düşüncesiz insanlar var yaaa. :mymeka:
evet canım ya sigara içilirmi hiç hamilenin yanında? Ne kadar kaba insanlarmış onlar. Benim patronumun odası bir uçta benimki bir uçta. Adam çok tedirgin oluyor bana duman gelirse diye. Sürekli kapımı kapattırıyor allah razı olsun. Sende bir konuş canım bence. Yazık bebişine ya
günaydın kızlar,
nasılsınız ?dün ben çok sinirliydim dokunsalar ağlayacaktım . Sonunda akşam ağladım eşim ufak bişey dedi başladım bende. O da çok üzüldü. Sizde de oluyor mu öyle herşeye sinir oluyorum alınıyorum. Ama ağlayınca rahatladım .
çay molası var ama herkes pc başında içiyor çayını sigarasınıda
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün bakem?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?