burnuna pamuk tıka kıs sırnaşık şey
inanki hiç anlamadım desem yeridir. çalışıyorum günler birbirini kovalıyor resmen.
internette bulduğum bir kaç doktorun sitesi var her hafta mutlaka bebeğim bu hafta neyapıyor diye bakıyordum. yanlız haftada 1 kez değil. en az üç kez aynı sayfayı okuduğum oluyordu. Çok şükür rahat ve güzel geçirdim 7 ayı bakalım kalan 2 ay nasıl geçecek.
:içelim: keyfinize bakın ve tadını çıkarmaya çalışın bence. naz yapabileceğiniz kişilere naz yapmayı ihmal etmeyin. siz yapmayınca çünkü kimse sen hamilesin seni biraz şımartayım demiyor. :teytey:
evet ama maalesef bacaklarda genişliyor bol kota olur ama dar kesimlere mümkün değil kilo almadım ama bacaklarım kalınlaştı ilk aylar dediğin olabilir bide hamileyken arkadaşlar dedi daralıyormuşsun ben elbise istiyorum
Ben sabahtan daha iyiydim de şimdi yine bulantım biraz şiddetlendi. Hani artık tamamen geçti ya da devam ediyor hala diye birşey söyleyemiyorum çünkü ne zaman başlayıp ne zaman azalacağı hiç belli bile olmuyor.
sağol canım Allah razı olsun :1hug:
öncesinde sadece reglimden 1 gün önce akşama doğru ağrırdı uyurdum geçerdi ama şimdi çok daha beter olmaya başladı..hem çok sık tutuyor hem de ağır...
iki kızım olursa berra ve erva ya da rana (bunda kararsızım araştırmam lazım)
iki oğlum olursa buğra ve kayra derdim hep ama buğranın anlamı hoş değil... kayra da banelleşti (o zaman lisedeydim :roflol: )
şimdi oğluş için sadece eymen hayalim.. bakalım...
Benimde aynı cnm. Eskiden regliden 1 gün önce olurdu ayda 1 kere. Artık 2 haftada bir atak geçiriyorum :1no2:
valla Allaha şükür ağrı eşiği yüksek bi yapım var ama buna rağmen bu ağrıysa...
çok daha ağır geçiyor ataklar değil mi canım_?
inanki hiç anlamadım desem yeridir. çalışıyorum günler birbirini kovalıyor resmen.
internette bulduğum bir kaç doktorun sitesi var her hafta mutlaka bebeğim bu hafta neyapıyor diye bakıyordum. yanlız haftada 1 kez değil. en az üç kez aynı sayfayı okuduğum oluyordu. Çok şükür rahat ve güzel geçirdim 7 ayı bakalım kalan 2 ay nasıl geçecek.
:içelim: keyfinize bakın ve tadını çıkarmaya çalışın bence. naz yapabileceğiniz kişilere naz yapmayı ihmal etmeyin. siz yapmayınca çünkü kimse sen hamilesin seni biraz şımartayım demiyor. :teytey:
evet ama maalesef bacaklarda genişliyor bol kota olur ama dar kesimlere mümkün değil kilo almadım ama bacaklarım kalınlaştı ilk aylar dediğin olabilir bide hamileyken arkadaşlar dedi daralıyormuşsun ben elbise istiyorum
kızlar mrh ben şimdi dokt.geldim şimdi 6-7 haftalıkım ama göbişten baktı bebişimin kesesini küçük nokta kadar gözüktü dokt.kan testi yaptırdı tekrar 2424 çıktı değerim sonra aşağıdan tekrar baktık biraz dahanetti ama çok küçük yani normalinden küçükmüş c.tesi tekrar gidicem yine gelişmeyoksa kürtaj yapcaklarmış çok kötüyüm ya gözlerim şişti ağlarken dua edin bana bebişim beni bırakmasın aranızda böyle olan varmı sonradan gelişen offff
kızlar mrh ben şimdi dokt.geldim şimdi 6-7 haftalıkım ama göbişten baktı bebişimin kesesini küçük nokta kadar gözüktü dokt.kan testi yaptırdı tekrar 2424 çıktı değerim sonra aşağıdan tekrar baktık biraz dahanetti ama çok küçük yani normalinden küçükmüş c.tesi tekrar gidicem yine gelişmeyoksa kürtaj yapcaklarmış çok kötüyüm ya gözlerim şişti ağlarken dua edin bana bebişim beni bırakmasın aranızda böyle olan varmı sonradan gelişen offff
merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelikler ben doktora 6+2 günlükken gittim bebişim 5mm miş geçen biri yazmıştı hatırlamıyorum 6 buçuk haftalıkken 21mm yazmış şaşırdım acaba benimki küçük onunkimi büyük
merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelikler ben doktora 6+2 günlükken gittim bebişim 5mm miş geçen biri yazmıştı hatırlamıyorum 6 buçuk haftalıkken 21mm yazmış şaşırdım acaba benimki küçük onunkimi büyük[/QUOTECANIM BÜTÜN SİTELERDE DİYOR Kİ SAKIN BEBEĞİNİZİ BAŞKA BİR BEBEKLE KARŞILAŞTIRMAYIN HEKERSİN FARKLIDIR DİYOR MESELA HAMİLELİKTE AYNI KİMSENİNKİYLE KIYASLAMA OLUR MU GEÇ DÖLLENMİŞ OLABİLİRSİN YADA YAVAŞ GELİŞİYORDUR
merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelikler ben doktora 6+2 günlükken gittim bebişim 5mm miş geçen biri yazmıştı hatırlamıyorum 6 buçuk haftalıkken 21mm yazmış şaşırdım acaba benimki küçük onunkimi büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?