2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

burnuna pamuk tıka kıs sırnaşık şey

yaaa olur mu öyle şeeey :çok üzgünüm:

ben mandal takacaktııııııııım delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

tavsiye süper valla sositosositosositososito

ben hep 4 beden büyük kot giydiğim için yapabilirim o zaman :roflol:
kapalı olduğum için elbise giysem külotlu çorap giymem gerekecek, o naylon çoraptansa pantolonu ya da eşofmanı tercih edeceğim sanırım..

Aynı canım benimde. Hafifledi diyorum tam tekrar şiddetleniyor. O yüzden ağzımı açmıcam artık valla :1ninca:

sağol canım Allah razı olsun :1hug:
öncesinde sadece reglimden 1 gün önce akşama doğru ağrırdı uyurdum geçerdi ama şimdi çok daha beter olmaya başladı..hem çok sık tutuyor hem de ağır...

Benimde aynı cnm. Eskiden regliden 1 gün önce olurdu ayda 1 kere. Artık 2 haftada bir atak geçiriyorum :1no2:

sakura sen ikiz bebekmi bekliyorsun hayırdır..?????:uhm:

Benimde aynı cnm. Eskiden regliden 1 gün önce olurdu ayda 1 kere. Artık 2 haftada bir atak geçiriyorum :1no2:

valla Allaha şükür ağrı eşiği yüksek bi yapım var ama buna rağmen bu ağrıysa...
çok daha ağır geçiyor ataklar değil mi canım_?

valla Allaha şükür ağrı eşiği yüksek bi yapım var ama buna rağmen bu ağrıysa...
çok daha ağır geçiyor ataklar değil mi canım_?

Evet cnm. Dünyayla ilişkin kalmıyor diyim ben sana. Resmen yarasa gibi oluyosun. Ses, ışık istemiyosun. Ve ben ataklarda sürekli çıkartıyorum. Öbür türlü başımın ağrısı geçmiyor :bbo:

çok sağol tavsiyelerin için

bende elbise istiyorumkaydirigubbakcemile2

kızlar mrh ben şimdi dokt.geldim şimdi 6-7 haftalıkım ama göbişten baktı bebişimin kesesini küçük nokta kadar gözüktü dokt.kan testi yaptırdı tekrar 2424 çıktı değerim sonra aşağıdan tekrar baktık biraz dahanetti ama çok küçük yani normalinden küçükmüş c.tesi tekrar gidicem yine gelişmeyoksa kürtaj yapcaklarmış çok kötüyüm ya gözlerim şişti ağlarken dua edin bana bebişim beni bırakmasın aranızda böyle olan varmı sonradan gelişen offff

ah canım çok üzüldüm ama belki gelişir üzme kendini bide şöyle düşün sağlıksız olsa hasta olsa daha kötü belki böyle daha hayırlıdır ama belki cumartesiye kadar herşey değişir

Cnm benim kıyamam sana. Merak etme geç döllenmiş olabilir. O yüzden daha bebeğin küçük olabilir. Lütfen kendini üzmemeye çalış bitanem. Sabırla cumartesi gününü beklemelisin. Dualarımız seninle minik meleğinle :teselli:a.s.

merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelikler ben doktora 6+2 günlükken gittim bebişim 5mm miş geçen biri yazmıştı hatırlamıyorum 6 buçuk haftalıkken 21mm yazmış şaşırdım acaba benimki küçük onunkimi büyük

canımbenim ya çok üzüldüm senin için dua edicem bebeğin belki geç döllenmitir sıkma canını bi bakmışsın cumartesiye gelişmiş sen dua et olur mu? Ağlama ona zarar verme tatlım

canım öncelikle hayırlı olsun ilk bebeğini kaybeden ve tekrardan düşük tehlikesi yaşayan bir hamile olarak sana tavsiyem ne olursa olsun gebeliğin sonlanmadığı müddetce dua etmek ve moralini asla bozmamak... bence kan değerin gayet iyi çıkmış sonuçta geç döllenme olmuş olabilir kesen o yüzden büyümemiştir. ilk gebeliğimde bende hiç durmadan ağladım neden neden dedim sonrada bebeğimi kaybettim şimdi çok pişmanım bana gene kötü şeyler söyledi doktorum önceleri kanamam vardı düşebilir dendi benim için çok kötü bir durumdu çünki daha öncede düşük yapmıştım bu acıya nasıl dayanırdım, sonra ilerleyen günlerde bebek yok kese boş bebek ölmüş olabilir bir hafta sonra gel gerekeni o zaman düşünürüz dediler ama ne oldu ben moralimi bozmadım elimden geleni yaptım taktiri Rabbime bıraktım.. herşeyin hayırlısı hakkımızda hayırlısı olsun . şimdi düşük tehlikem devam ediyor ama bebeğim iyi. bence üzme kendini umarım yardımcı olabilmişimdir... birazcık olsun tecrübeme dayanarak değerin iyi gibi geldi umarım herşey yoluna girer.. birde şunu söylim tekrar gittiğinde doktor olumsuz birşey söyleyip kürtaj derse ikinci bir doktora muayne olmadan sakın böyle bişey yaptırma canım. çok geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer bugün ve yarın çok dua et... hı birde eşin eğer cumaya gidiyorsa cuma namazından sonra kimseyle konuşmadan 7 ihlas ,7 felek, 7 nas süresini okusun bu duaları okursa bir dahaki cumaya kadar oluk çocuğu koruma altına alınırmış... aklında olsun ben eşime okutturuyorum...a.s.

canım iiyiz sen nasılsın... o arkadaşa bende şaşırmıştım ama büyük ihtimalle yalnış yazdı kesesi 21 mm dir. ben 7+6 iken gitmiştim 15mm di yani 1 buçuk cm.. netdende araştırırsan doğruları görürsün zaten... sen gayet normalsin canım bebeişinde gayet ii normal yanii telaşlanma.. kendine ve bebene dikkat et..

canım bence gayet iyi benim6+5 ken 7.5mm di şimdi 22.2 mm olmuş bence iyi kafanı takma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…