2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bırcan canım bugun senın anlattıklaranıda bıraz okudum üzüldüm senın iiçin allah sabrını versın yada arkadaslarına akıl versın canım şirketler öle maalesef herşey yasak oluyo tlf konuşmak vs.
canım ya sen ızmır neresındesın resımdekı sensın galıba bı yerden gözzüm ısırıyor senı amaCADIARZUçıkarmamadım okuldan falanmı bılmıyorum ben ksk de okudum liseyı unıv. dokuz eylul sen

selam arkadaşlar
ben buara pek giremedim
kayınpederimi hastaneye yatırdık, anjio oldu
hemen çıkar diye bekliyorduk ancak umduğumuz gibi gitmiyor
tansiyon düştü, şeker yükseldi, kanlı ishal başladı
Dua edin olurmu babam için?

benimde dünden beridir bel ve kasık ağrılarım baya bi var, endişeleniyorum valla
haftaya doktora gitcem, günüm değil ama olsun
bi insan 1 ay boyunca ishal olurmu yaa, ben öyleyim
ve artık kesintisiz hergün kusuyorum
Allahım hayretsin

sizler nasılsınız, özledim be :)

profılıne baktımda şimdı 88 lısın okuldan değil ben 84 luyum

canım geçmiş olsun kayınpederın için allah tez zamanda hastaneden çıkarır ınş.
ne guzel babam falan dıyosun sahiplenmısın sevıyosun demekkı gerçekten

tatlım ben egede okudum. karabğlarda oturuyordum şimdi çamdibindeyim

sağol tatlım Allah bana sabır versin

ben çıkıyorum kızlar zuzulara iyi bakın eslem ciğim geçmiş olsun çok , inşallah bir an önce iyileşir kayınpederin

canım çok geçmiş olsun. inşallah bir an önce çıkar ve Allah şifa versin

bizde seni özledik

teşekkür ederim kızlar
Allah razı olsun, kendimi iyi hissettikçe girerim inşallah
dikkat edin kendinize emii, öpüyorum kocaman

kızlar mrb bugün sürekli uyku halindeyim.kafamı kaldıramıyorum yarın yolculuk var valizimi hazırlayacak halim yok.sizler nasılsınız.nasıl gidiyo

eslem cok gecmiş olsun.kendinede dikkat et canım.sürekli ishal ii degil.belkide üşüttün mutlaka görün doktora canım.

selam kızlar doktordan döndüm.. bugün sizlerle paylaşacağım çok şey var; umarım kafanızı şişirmem.
Öncelikle bebişim iyiymiş; 2,5 cm dedi, doktor. Sat ile uyumlu dedi. Allaha şükürler olsun. 3 hafta sonraya gün verdi ve o gün aynı zamanda ikili test ve renkli dopplerle de bakılacakmış. Ancak bugün herşeye rağmen moralim çok bozuldu. Benden önce giren bayan 8 aylıktı, gülerek girdi karı koca ağlaya ağlaya çıktı.. inanın ağlamamak için kendimi zor tuttum. Hala da moralim çok bozuk. Kimbilir ne dedi doktor...Ona moralim bozuk şekilde içeri girdim sonra benim doktora da bozuldum. BAkın doktorum eşime neler dedi
"Beyefendi, eşinizde herşey yolunda ona hamile muamelesi yapmayın, normal davranın. Balık ye, şunu ye bunu ye hiç demiyorum... eğer gelişmeyecekse gelişmeyecek isterse kuzunun tamamını yesi; gelişecekse de bulgur pilavıyla beslensin yine gelişir. Hiç bir şey yapmayın, kafaya takmayın eşinize ilgi göstermeyin kendini aciz hissetmesin" dedi çabucak çıkıverdik...!
Zaten eşim beni zerre kadar bile nazlamazken tam da adamına söyledi artık yüzüme bile bakmaz korkarım. İkincisi; tamam anlıyorum her doktorun bir tarzı var ama yine de bu tarz bana garip geldi. Öte yandan Adana'da kime sorsam bu doktoru önerdi. Ya bilemiyorum aklım çok karışık. Neden tansiyonum ölçülmüyor diyorum gerek yok ki diyor... sadece su iç dedi kum varmış o kadar. Tahlillerde taxoplasma egg 8.4 çıkmış ve yanında yıldız var; neden bana bunu açıklamadı. Normal dedi. Normalse neden yıldız koymuşlar... Ayrıca el kol hareketlerini de göremedim. zaten 1 dk sürüd ultroson hemen çekti verdi..böyle ayrıntılara takılmamalıymışım. Şimdi diyeceksiniz ki doktor değiştir... yok ki adam gibi bir doktor. Buluyorum bu defa da doğumu araştırma hastanesinde yapacaklar diye kaçıyorum... offf kızlar bugün moralim çok mozuk ağlıycam valla.. ne oluyor bana((((

ya kıyamam sana deryacım üzülme n olur canım bi gün internette gezerken iii kadın doğumcu nasıl seçilir diodu işte bi sürü madde yazmış kısacası seni dinleyen sorularını cevaplandıran seni bilgilendiren konuşmaya cesaretlendirendir bence aksi bi adam olduğu için tutulmuştur o maalesefki bizim insanımız bu tür insanlara çok değer yüklüo iii kadın doğumcu seninle aynı dili konuşmalı seni strese sokacaksa içine sıkıntı verecekse sürekli kuşku ve şüphe içinde olacaksan önce sana sonra bebişine zarar verir ne yapaacaksın o adamın mesleki bilgisini sonuçta koskaca adanada başkada doktor vardır emin ol daha ilgili ve en az o doktor kadar bilgili bence çevreden araştır devlet hastanesinde tanıdıkların filan varsa hemşirelerden ya da tanıdıklarının tanıdıkları doktorları sor hem hastanede çalışan hem de muayenehanesi olan bi doktor falan da bulabilirsin kaydirigubbakcemile5

deryacım ya da internetten özel hastanelere gir orada doktorların profil bilgileri mesleki tecrübe süreleri vss vardır bi bak ben de öle yapmıştımyerimseniben

merhaba kızlar bende bugun doktora gittim :) deryadevrim canım bence sen iyi bi doktor araştır doktor çok çok önemli gerçekten moralinide bozma eşine nazlanma konusunda da bende naz yapmıorum yapamıorum çünkü izin vermio eşim işyerinde hamile kadınların bi problemi yokmuş hatta çalışıolarmış o yüzdden bende naz yapamazmışım :) yani sana doktorun dedi diye ilgilenmez benimki zaten ilgilenmio takma kafana boşver gitsin :) bu arada bebişim bugun çok net gördünm karından baktı elleri bacaklarını oynatıodu :) doktorum süper gelişmiş çok hareketli dedi maşallah diyimde :) bu arada ces-nar arkadaşım takdiri ilahi hakkında allah herşeyin hayırlısını versin bol bol dua et bence geç döllenme olasılığı var ayrıca mm lerle ölçülen şeyi nasıl küçük diye yorumlamış hayret ettim doktoruna bu doktorlar var ya insanı stresten çatlatırlar :) kızlar takmayın kafanızı ya aslında telkin edip rahatlatıp göndermesi lazım ama insana bib bir türlü korkutuılar

slm, deryadevrim; üzülme boşver, memnun değilsen doktorunu değiştir, aynı şekilde bende bir doktora gitmiştim azarlayıp duruyor dedimki bu doktordan hayır çıkmaz, neymiş çok iyiymişde herkes sırada kuyruk oluyormuş ta, dedim eksik kalsın insanlar morallarini bozmak istiyor demekki dedim doktorumu değiştirdim şimdiki doktorum gerçekten çok iyi, morali bozan heleki doktor olunca daha da beter oluyor insan , sen doktoruna aldırma, hem nazlansan ne olurmuş, bozma moralini elbette çok iyi doktorlar vardır, üzülmek yok tamam mı?

bu arada kızlar ultrasonda bebişim 9+4 günlük yani satıma göre 3 gün geride tabi nedeni geç döllenme :) bide kızlar ikili testi yaklaşık bi 15 gün sonra yapmamı istedi doktorum çok önemli bi testmiş bende aile doktoruma gidicem bakalım randevu yu ne zaman alsam diye düşünüorum bu arada eski yaşlı doktorlar ense kalınlığına bakmıomuş doktorum özellikle uyardı testi bi kerede bana göster dedi aklınızda bulunsun :) işinin ehli bi doktora yaptırmakta fayda var tabi bulabilirsek :)

canım benim sağol ya( araştırmaya devam edeyim bari; az önce eşim diyor ki bana "doktor tam kafama göre" iyi dedim sevin artık:))

pushing sen de sağol canım, evet haklısın doktorlar strese sokuyorlar bizi. Kıza dediği şeye bak... daha emin olmadan anneye bu söylenir mi hiç!

Ces-nar;

Arkadaşlar çok haklı neyi küçükmüş ki... bana da 5 haftalıkken öyle demişlerdi günlerce ağladım, sonra normal dediler... takma kafana inşallah herşey güzel olacak

canım benim bozma morelini .. bebişin sağlıklı ve iymiş yaa yeter...evet eşine o tarzda konuşması çok sinir bozucu olsada...eşininde olgun biri olduğunu düşünerek sana yardımcı olacağından eminim.. öyle nazlanacaksınkii canım yerinde oturamıycak...delikafadulden doktorunda belki acelesi vardı ... onunda moreli bozuk ve agresif olbilir.. ve tamda size..rastlamıştır..
kafana hiç bişeyi takma....ne güzel herşey yolunda imiş..hamileliğin sefasını sür...:CüvCüv:

tabi kafasına göre ona bişi yokrahat :jeyyar: ayy şekerim bu adamlar varya insanı deli ediolar eşim de hiç oralı bile olmuo duygularını gösterme özürü var sen anla gerisini sanki on tane çoçuğu var adam öle hiç cool takılıo kendini strese sokmuo aslında bizde öle olucaz ama nerde bide ben ateş grubundan kuç burcuyum en kötü yanım sabırsızlık ve acelecilik gelde dur durabilirsen :) naz ımı kimseye yapamıorum bi babama bi anneme babamada utanıorum gerçi arkadaş gibiyiz am yine de olmuo :) ne eltime ne görümceme hiiiiiiç kimse oralı bile değil sanki ben hamiel değilim hiç anlayışlı değil insanlar :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…