evet ama maalesef bacaklarda genişliyor bol kota olur ama dar kesimlere mümkün değil kilo almadım ama bacaklarım kalınlaştı ilk aylar dediğin olabilir bide hamileyken arkadaşlar dedi daralıyormuşsun ben elbise istiyorum
burdayım canımm.. hiç kimseyi kafana takma canım benimde hamileliğime en çok eşim ve ben sevindik geri kalandan şüpheliyim...zaten eşine artık alışmışsındır kimi erkekde duygularını pek belli edemez yinede sen herkese nazlan canımm.. umursasalarda umursamasalarda nazlanıyorumm....:)
sana şu kadarını söleyebilirim komşum hamile kaldı hergün yemekler götürdüler işini yaptılar ben hamileyim ve bulantılarım şidetli geçio az çok biliosun ki onun hiç bulantı sorunu olmadı ama bana kimse dönüp bakmıo bile günlerce eviem bile uğramıolar ben uğramazsam halimden haberdar etmezsem kimsenin haberi olmazbide hemen aşağı katlarda oturuolar anla yani :) insanın içinden gelicek iki yüzlü olmıcak bu konuda çok doluyum dokunsalar bin ah işitirler valla seninde kafanı böle şeylerle yormak istemem kusura bakma ama insan işte dayanamıo ama annnem var hemen yanımda eşimde dio minnet etme onlara die :) ama insan kalbi kırılıo neyse boşverceksim bunları sen ne zaman doktora gdiosun canım ? bide göbüşün çıktımı ?
Ben salı günü bebişimi gördüm teyzeleridelikafaduldenÖnceki gidişimde (15 gün önceydi) 1,73cm çıkmıştı, bu sefer 3,6cm çıktı:1shok:Gözlerime inanamadım. 2 haftada 2ye katlamış maşallah. Tamı tamına satıyla uyumlu. "kitap gibi çocuk" dedi doktorumuz:roflol:Allah hepinize göstersin kızlar. Kıpır kıpırdı. Hıçkırır gibi zıpladı bir ara. MAŞALLLLLLAHHHHHHH BEBİŞLERİMİZE:asigim:
çok teşekkürler canım..:içelim:kısslar bakın neler buldum bana ilginç geldi :1shokaylaşmak istedim :1rolleyes:
KİMYON:Hamileler kullanamaz.Aybaşı zamanında kullanılırsa fazla kanama yapar.
NANE:Gastritli ve ülserli hastalar nane yememelidir.Fazlası bulantı
yapar.Hamile hanımlar az yemelidir.Önerilen dozajlarda bilinen
herhangi bir yan etkisi yoktur. Nane çayının sürekli kullanımı
önerilmez. Beş yaşından küçük çocuklara nane çayı içirilmemelidir. 12
yaşından küçük çocuklara nane yağı kullandırılmamalıdır. Gebelik
sürecinde nane yağı kullanılmaz.
NAR SUYU:Hamileler kullanamaz
SARMISAK:Aşırı yenildiğinde göze zafiyet verir,sıracaya sebep
olur,emziren anneler,cilt hastaları ve hemoroit hastaları
yememelidir.Hamilelere zararlıdır,baş ağrısı,dimağa ve gözlere zarar
verir.Cinsel arzuyu azaltır,balgam ve susuzluk yapar.Safrayı
artırır.Balgam ve susuzluk yapar.Ağız kokusunu bozar,vücudu hareretli olanlara,ishal olanlara sarımsak zararlıdır.Tedavi edicilik açısından, kuru sarmısak taze sarmısaktan çok daha etkilidir. Sarmısağın dozajını herkes kendine göre düzenleyebilir.
MAYDONOZ:Böbrek iltihabı olanlar yememelidir.Hamileler dikkatli ve az yemelidirler.Maydonoz fazla yenildiğinde dilde tutukluk yapar.
AVAKADO:Hamileler kullanamaz..
mrh hanımlar güzel günler sizlerin olsun inalalah.ben aha bebişim göremedim 5^+3 de gitmişdim adce keseyi göük c.tesi gitcem çok tedirginim bi duysak kalp atışlarını 6+4 olcaz normalşartlar görmemz lazım ama içimde bi korku var.üüüff nasıl geçeçek bu iki gün uyku falan yok kaç gündir yatıp yatıp kalkıyorum silein çoğu görmüş bebeişin acaba bende o na nail oacabilecekmiyim nekdar şanslı görüyotum sizi bilseniz,bide hiç bulantı falan yok sadace ağızım kru ve acı başkada bi bileriti yokkkkk.üfffffffffff çok mutsuuzm
mrh hanımlar güzel günler sizlerin olsun inalalah.ben aha bebişim göremedim 5^+3 de gitmişdim adce keseyi göük c.tesi gitcem çok tedirginim bi duysak kalp atışlarını 6+4 olcaz normalşartlar görmemz lazım ama içimde bi korku var.üüüff nasıl geçeçek bu iki gün uyku falan yok kaç gündir yatıp yatıp kalkıyorum silein çoğu görmüş bebeişin acaba bende o na nail oacabilecekmiyim nekdar şanslı görüyotum sizi bilseniz,bide hiç bulantı falan yok sadace ağızım kru ve acı başkada bi bileriti yokkkkk.üfffffffffff çok mutsuuzm
kısslar bakın neler buldum bana ilginç geldi :1shokaylaşmak istedim :1rolleyes:
KİMYON:Hamileler kullanamaz.Aybaşı zamanında kullanılırsa fazla kanama yapar.
NANE:Gastritli ve ülserli hastalar nane yememelidir.Fazlası bulantı
yapar.Hamile hanımlar az yemelidir.Önerilen dozajlarda bilinen
herhangi bir yan etkisi yoktur. Nane çayının sürekli kullanımı
önerilmez. Beş yaşından küçük çocuklara nane çayı içirilmemelidir. 12
yaşından küçük çocuklara nane yağı kullandırılmamalıdır. Gebelik
sürecinde nane yağı kullanılmaz.
NAR SUYU:Hamileler kullanamaz
SARMISAK:Aşırı yenildiğinde göze zafiyet verir,sıracaya sebep
olur,emziren anneler,cilt hastaları ve hemoroit hastaları
yememelidir.Hamilelere zararlıdır,baş ağrısı,dimağa ve gözlere zarar
verir.Cinsel arzuyu azaltır,balgam ve susuzluk yapar.Safrayı
artırır.Balgam ve susuzluk yapar.Ağız kokusunu bozar,vücudu hareretli olanlara,ishal olanlara sarımsak zararlıdır.Tedavi edicilik açısından, kuru sarmısak taze sarmısaktan çok daha etkilidir. Sarmısağın dozajını herkes kendine göre düzenleyebilir.
MAYDONOZ:Böbrek iltihabı olanlar yememelidir.Hamileler dikkatli ve az yemelidirler.Maydonoz fazla yenildiğinde dilde tutukluk yapar.
AVAKADO:Hamileler kullanamaz..
boşver canımmm benim kayınvalidemlerde öle hiç tepki filan vermediler öğrenince çok üzülmüştüm daha farklı bekliodum tepkilerini çoşkulu fian ama hiç de öle olmadı bende bu ikinci torunları olacak o nedenle diorum ama kendi ailem çok mutlu bu yeter zatenyerimseniben
Ben salı günü bebişimi gördüm teyzeleridelikafaduldenÖnceki gidişimde (15 gün önceydi) 1,73cm çıkmıştı, bu sefer 3,6cm çıktı:1shok:Gözlerime inanamadım. 2 haftada 2ye katlamış maşallah. Tamı tamına satıyla uyumlu. "kitap gibi çocuk" dedi doktorumuz:roflol:Allah hepinize göstersin kızlar. Kıpır kıpırdı. Hıçkırır gibi zıpladı bir ara. MAŞALLLLLLAHHHHHHH BEBİŞLERİMİZE:asigim:
merhaba kızlar bende bugun doktora gittim :) deryadevrim canım bence sen iyi bi doktor araştır doktor çok çok önemli gerçekten moralinide bozma eşine nazlanma konusunda da bende naz yapmıorum yapamıorum çünkü izin vermio eşim işyerinde hamile kadınların bi problemi yokmuş hatta çalışıolarmış o yüzdden bende naz yapamazmışım :) yani sana doktorun dedi diye ilgilenmez benimki zaten ilgilenmio takma kafana boşver gitsin :) bu arada bebişim bugun çok net gördünm karından baktı elleri bacaklarını oynatıodu :) doktorum süper gelişmiş çok hareketli dedi maşallah diyimde :) bu arada ces-nar arkadaşım takdiri ilahi hakkında allah herşeyin hayırlısını versin bol bol dua et bence geç döllenme olasılığı var ayrıca mm lerle ölçülen şeyi nasıl küçük diye yorumlamış hayret ettim doktoruna bu doktorlar var ya insanı stresten çatlatırlar :) kızlar takmayın kafanızı ya aslında telkin edip rahatlatıp göndermesi lazım ama insana bib bir türlü korkutuılar
günaydın kızlar inşallah görürsün canım bende 6+5 de görmüştüm. ama sana şunuda söylim bazen 7 haftalık olana kadar görünmeyen oluyor.. eğer doktorun olumsuz bişey derse biraz daha bekle derim ben 6+5 ken gittiğimde doktorum görünmeseydi 1 hafta daha bekliycektim dedi.. bilgin olsun. bazı doktorlar hemen gebeliği sonlandırmak istiyor... umarım herşey yolundadır....aaaa ne görüyorum ben çok mutsuzummu yazıyo orda... olmadı şimdi sen mutlu olmalısınki bebeğin güzel güzel büyüsün. ben ilk gittiğimde 5+4 tü görünmedi bişey kanamamda var ultroson uzmanı kanamayla birlikte bebeğin ölmüş olduğunu düşünüyorum dedi bebeğe ait hiç bişey yok. boş kese dedi. ama doktorum bekleyelim dedi ben gene moralimi bozmadım umutla duayla bekledim... ve şimdi 9+1 günlük oldum.. teyzesi lütfen moralini yüksek tut. dua et bagün cumaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?