2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

burdayım canımm.. hiç kimseyi kafana takma canım benimde hamileliğime en çok eşim ve ben sevindik geri kalandan şüpheliyim...zaten eşine artık alışmışsındır kimi erkekde duygularını pek belli edemez yinede sen herkese nazlan canımm.. umursasalarda umursamasalarda nazlanıyorumm....:)

Evet canım, aynen daralıyor insan. Karnımın üstünde en ufak bir sıkışıklığa tahammülüm yok. Bir de bu daral gelmeleri yüzünden uzun süre birşeye dikkatimi veremiyorum. KK hariçsengözlerimebaksanab

sana şu kadarını söleyebilirim komşum hamile kaldı hergün yemekler götürdüler işini yaptılar ben hamileyim ve bulantılarım şidetli geçio az çok biliosun ki onun hiç bulantı sorunu olmadı ama bana kimse dönüp bakmıo bile günlerce eviem bile uğramıolar ben uğramazsam halimden haberdar etmezsem kimsenin haberi olmaz bide hemen aşağı katlarda oturuolar anla yani :) insanın içinden gelicek iki yüzlü olmıcak bu konuda çok doluyum dokunsalar bin ah işitirler valla seninde kafanı böle şeylerle yormak istemem kusura bakma ama insan işte dayanamıo ama annnem var hemen yanımda eşimde dio minnet etme onlara die :) ama insan kalbi kırılıo neyse boşverceksim bunları sen ne zaman doktora gdiosun canım ? bide göbüşün çıktımı ?

kızlar ben çıkıorum eşim gelio fotolarını bebişimin babsına gösteriyim allaha emanet olun sağlıcakla kalın kendinize ve bebişlrinize ii bakin kocamaaaaan öptüm :)

Ben salı günü bebişimi gördüm teyzeleridelikafaduldenÖnceki gidişimde (15 gün önceydi) 1,73cm çıkmıştı, bu sefer 3,6cm çıktı:1shok:Gözlerime inanamadım. 2 haftada 2ye katlamış maşallah. Tamı tamına satıyla uyumlu. "kitap gibi çocuk" dedi doktorumuz:roflol:Allah hepinize göstersin kızlar. Kıpır kıpırdı. Hıçkırır gibi zıpladı bir ara. MAŞALLLLLLAHHHHHHH BEBİŞLERİMİZE:asigim:

kısslar bakın neler buldum bana ilginç geldi :1shokaylaşmak istedim :1rolleyes:

KİMYON:Hamileler kullanamaz.Aybaşı zamanında kullanılırsa fazla kanama yapar.

NANE:Gastritli ve ülserli hastalar nane yememelidir.Fazlası bulantı
yapar.Hamile hanımlar az yemelidir.Önerilen dozajlarda bilinen
herhangi bir yan etkisi yoktur. Nane çayının sürekli kullanımı
önerilmez. Beş yaşından küçük çocuklara nane çayı içirilmemelidir. 12
yaşından küçük çocuklara nane yağı kullandırılmamalıdır. Gebelik
sürecinde nane yağı kullanılmaz.

NAR SUYU:Hamileler kullanamaz

SARMISAK:Aşırı yenildiğinde göze zafiyet verir,sıracaya sebep
olur,emziren anneler,cilt hastaları ve hemoroit hastaları
yememelidir.Hamilelere zararlıdır,baş ağrısı,dimağa ve gözlere zarar
verir.Cinsel arzuyu azaltır,balgam ve susuzluk yapar.Safrayı
artırır.Balgam ve susuzluk yapar.Ağız kokusunu bozar,vücudu hareretli olanlara,ishal olanlara sarımsak zararlıdır.Tedavi edicilik açısından, kuru sarmısak taze sarmısaktan çok daha etkilidir. Sarmısağın dozajını herkes kendine göre düzenleyebilir.

MAYDONOZ:Böbrek iltihabı olanlar yememelidir.Hamileler dikkatli ve az yemelidirler.Maydonoz fazla yenildiğinde dilde tutukluk yapar.

AVAKADO:Hamileler kullanamaz..

boşver canımmm benim kayınvalidemlerde öle hiç tepki filan vermediler öğrenince çok üzülmüştüm daha farklı bekliodum tepkilerini çoşkulu fian ama hiç de öle olmadı bende bu ikinci torunları olacak o nedenle diorum ama kendi ailem çok mutlu bu yeter zatenyerimseniben

maşallah kuzuya ya bizimkide çabucak büyür inşallah haftasına göre uyumlu ama daha 11.1mm:ecrin_bebek:

deryadervrim, Toxoplazma testinde ıg G'nin yüksek değerde çıkması daha önceden toxoplazma geçirmiş olduğunuzu ve bu parazite karşı bağışıklığınızın bulunduğunu gösteriyor. Eğer böyle olmasaydı değer sıfır çıkardı. Bu iyi bir şey çünkü hamilelik döneminde alınabilecek toxoplazma paraziti bebekte problemler oluşturabiliyor.
Ama ilginç gerçektende bu doktorlar bu kadarcık bir açıklamayı bile yapmaya üşeniyorlar mı anlamıyorum.

çok teşekkürler canım..:içelim:

mrh hanımlar güzel günler sizlerin olsun inalalah.ben aha bebişim göremedim 5^+3 de gitmişdim adce keseyi göük c.tesi gitcem çok tedirginim bi duysak kalp atışlarını 6+4 olcaz normalşartlar görmemz lazım ama içimde bi korku var.üüüff nasıl geçeçek bu iki gün uyku falan yok kaç gündir yatıp yatıp kalkıyorum silein çoğu görmüş bebeişin acaba bende o na nail oacabilecekmiyim nekdar şanslı görüyotum sizi bilseniz,bide hiç bulantı falan yok sadace ağızım kru ve acı başkada bi bileriti yokkkkk.üfffffffffff çok mutsuuzm

canım görürsün merak etme tatlım olur mu? bende hep korkmuştum ama kendini bu kadar sıkarsan bebeğine zarar verirsin

günaydın kızlar inşallah görürsün canım bende 6+5 de görmüştüm. ama sana şunuda söylim bazen 7 haftalık olana kadar görünmeyen oluyor.. eğer doktorun olumsuz bişey derse biraz daha bekle derim ben 6+5 ken gittiğimde doktorum görünmeseydi 1 hafta daha bekliycektim dedi.. bilgin olsun. bazı doktorlar hemen gebeliği sonlandırmak istiyor... umarım herşey yolundadır.... aaaa ne görüyorum ben çok mutsuzummu yazıyo orda... olmadı şimdi sen mutlu olmalısınki bebeğin güzel güzel büyüsün. ben ilk gittiğimde 5+4 tü görünmedi bişey kanamamda var ultroson uzmanı kanamayla birlikte bebeğin ölmüş olduğunu düşünüyorum dedi bebeğe ait hiç bişey yok. boş kese dedi. ama doktorum bekleyelim dedi ben gene moralimi bozmadım umutla duayla bekledim... ve şimdi 9+1 günlük oldum.. teyzesi lütfen moralini yüksek tut. dua et bagün cumaa

Son düzenleyen: Moderatör:

sağol canım tşk

kızlar aksine benim kayınvalidemler o kadar sevindiler ki yere göğe koyamıyorlar beni. sürekli canın bir şey istiyormu iyimisin diye soruyorlar zaten çok istiyorlardı sürekli bişiyler alıp gelirler. ama herkes bir olmuyor ama garip geldi şaşırdım

MAŞALLLLLLAHHHHHHH nazar değmesin annesi çok sevindik darısı bizim başımıza

ben eşime naz yapmıyorum ama görseniz deli divane oluyor hiç oturmuyor sürekli bir isteğim var mı diye soruyor yemeği o yapıyor bulaşıkları o yerleştiriyor ben yapmaya kalkarsam eğer hemen beni yerime oturtup kızıyor temizliğimizide kocam yapıyor önceden hiç yardım etmezdi şimdi hiç bir şey yaptırmıyor biraz sıkıyor ama

haklısın canım Allah nelere kadir bu gün dua edelim bebeklerimize
hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…