sabahçı grup ne çok yazmış yaa okuoku:1shok: gözlerim bozulduu.....
bugün ben gezmeye gitmiştimm...ohh çok güzel bir gündüü...evde çok sıkılıyorumm öfff yarın eşim evdesenağlama inanın eşimden çok kötü şekilde midem bulanıyor...ama o anlamıyor ısrarla sulusulu öpüyor yanağımdan mahvoluyorum.... yarın eve kapanır kalırız.... aman yat bebeğe bişey olmasınn.. offf...kafamçokkarıştı
slm kızlar sizlere bişey sorcam.ben hamile oldugumu ögrendigim günden beri hergece rüyamda bebekle ilgili şeyler görüyorum.sizlerdede böle oluyormu....çok düşünüyorum bebegimi.saglıkla gelsin diye dualar ediyorum belki ondandır diyorum ama daha çok erken degilmi her gün görüyorum bu rüyaları....
kız nıye kocişine öle dıyon yazık adama ama sen suan kokulara karşı hassassın ondan öle canım
bak bizim koca falan yok gitti yalnız kaldık bı başımıza bışey deme adama sonra bu gunler gececek pişman olursun bak:roflol:
kız nıye kocişine öle dıyon yazık adama ama sen suan kokulara karşı hassassın ondan öle canım
bak bizim koca falan yok gitti yalnız kaldık bı başımıza bışey deme adama sonra bu gunler gececek pişman olursun bak:roflol:
msjı ma alınmazsın umarım canım
arkadaşlar merhaba
size anlatmak istediğim bişey var
çok moralim bozuk çok ama çok kötüyüm
bugün SAT a göre 8 haftalık ama döllenmeye göre hamileliğimin 6. haftasındaydım
az önce doktordan geldik ve bebeğimin oluşmadığını öğrendik yani kese boş.....
hem karından hem vajinal baktı ama sonuç aynı kese tamamen boş...
çok üzgünüm eşimde bende çok üzüldük...
Rabbim sizi meleklerinizi korusun inşallah ben uzun bi süre girmeyi düşünmüyorum artık
Allah ıma çok inanıyorum ve dua ediyorum inşallah bana tekrar bu duyguyu tattırır...
hepinize sevgiler..
canım benim niye alınayımm doğruları söylüyosunn işte hamileliğin verdiği bu bulantılar hayatımı allak pullak ettiiidelikafadulden bebişimi sevdik azönce eşimle...eşim söz verdi evde değil balkonda bile sigara içmeyecek yoksa hiç şansı yok...:CüvCüv:
canım sen nasılsın nasıl gidiyor hasretlik....kaydirigubbakcemile5
herkese iii akşamlar arkadaşlarhihoyyyt öğlen filan kalkıyorum çok uyuyorum okumaya çalışıyorum ama bugün o kadar çok yazmışsınız ki sadece son sayfaları okuyabildimkafamçokkarıştı inşallah herkes iyidir buarada özgeciğim diğer başlığa bişeyler yazdım senin için moralini hiç bozma ve dua et canım:Saruboceq: 10 gün sonra hayırlı haberlerini bekliyorum
kızlar bişiii sorucam bilgisi olan var mı otobüs yolculuğu riskli mi acaba hamişken
çok teşşekkürler canım sevindim şimdi bakŞenizyok canım ben hatta bugun sordum kı bende az bı kanamam olmuştu progestan kullanmıştım sordum çıkabilirsin dedi yolculuga cünkü bende öbür ay cıkcam yola
canım haftaya salı doktor randevu verdi o zaman sorucam zaten şimdi belki bilgisi olan vardır dedim aslında gidiş geliş sıklığı bana bağlı yani özlem durumuma neyse teşşkurler asoscuma.s.canım hamilelikte yolculuk .. doktoruna sormalısın... 4 saat çok uzun bir zaman değil ama wc problemi ne olur..zaten otobüsler 4 saatlik bir yolda en fazla 2 kere durur .. nasıl dayanılır zor gibi.... 1 ayda 8 sefer çok değilmi canım yaaaaa....yormayın kendinizi ve bebişinizi...
canım hamilelikte yolculuk .. doktoruna sormalısın... 4 saat çok uzun bir zaman değil ama wc problemi ne olur..zaten otobüsler 4 saatlik bir yolda en fazla 2 kere durur .. nasıl dayanılır zor gibi.... 1 ayda 8 sefer çok değilmi canım yaaaaa....yormayın kendinizi ve bebişinizi...
kardelen 1 ayda sekız defamı cıkcan cokmuş :bbo:
canım haftaya salı doktor randevu verdi o zaman sorucam zaten şimdi belki bilgisi olan vardır dedim aslında gidiş geliş sıklığı bana bağlı yani özlem durumuma neyse teşşkurler asoscuma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?