2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın nevesta, ben de işteyim ama 2 saat kaldı çıkmama :sm_cool:
sabah yine karın ağrısıyla uyandım kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

günaydın kızlar benim işteki gerginlik halaaa devam ediyooo.dua edin bana şu 5 ayı da geçireyim::(((

günaydın fusillet, inşallah daha az stresle atlatırsın canım, Allah yardım etsin valla...

ay inş. canım çok sıkıldım artık..bebişimide yansıcak diye çok korkuyorum....insanlar çok saygısız artık bi hamişliğimi idare edemediler
:çok üzgünüm:

ay inş. canım çok sıkıldım artık..bebişimide yansıcak diye çok korkuyorum....insanlar çok saygısız artık bi hamişliğimi idare edemediler
:çok üzgünüm:

nasıl bu kadar saygısız oluyorlar bilmiyorum yaa, bi anneye saygı göstermek bu kadar mı zorklava:
başlarına gelsin de anlasınlar inşallah klava:
kendini üzme sıkma demicem çünkü imkansız byle bi durumda :çok üzgünüm:
ama elinden geldiğince bebişini düşünerek rahatlamaya çalış canım :1hug:

iyi ki siz ler varsınız zaten siz de olmasanız çatlıcam burlarda Allah ım kurtarsın bnm gibi sıkıntı çekenleri inş.desteğinizin için çok sağolun
:teselli:

Ben 13:30' da çıkıyorum vakit geçmiyor
akşam misafir vardı çok yoruldum ama allahtan fazla oturmadılar 22:30 da
gittiler. Ama yinede baya yoruldum sabaha karşı uyandım bir daha uyuyamadım hamile kaldığımdan beri her gün aynı satte uyanıp bir daha uyuyamıyorum neden acaba

iyi ki siz ler varsınız zaten siz de olmasanız çatlıcam burlarda Allah ım kurtarsın bnm gibi sıkıntı çekenleri inş.desteğinizin için çok sağolun
:teselli:

olur mu canım, desteğimiz ve dualarımız birbirimiz iin tabii ki a.s.
rahatlamak, paylaşmak, güzel vakit geçirmek için burdayız değil mi a.s.

seninle aynı kaderi paylaşıyoruz seni anlayabiliyorum
midem bulanıyor kızlar

benim de dün midem berbattı ama ben biraz bulansın istiyorum -tatlicadiarzu-
yoksa bu yemeyle 90 kilo olucam :roflol:
53 kiloyla kaldım 90 kilo olucam kesin, bulansın biraz da yemiyim :roflol:

valla ben misafir kabul etmiyorum, normalde her akşam alırdım ama şimdi alamıyorum çünkü reçetemde yazdığına ama doktorun söylemediğine göre düşük tehlikem varmış kafamçokkarıştı
bi kaç ay geçsin sonra gelsinler kafamçokkarıştı

bugun tekrar doktora gidcem dua einn işallah bi aksilik yoktur.. en son gittigimde bitek keseyii gördukk.........işallah bu sefer kalp atıslarınıda duyarız..

Günaydın kızlarrr. Mide bulantılarım için dün iğne yaptırdım iyi geldi buğün yine başladı bulantılar yaptırsammı yaptırmasammı diye düşünüyorum. Hep aç olmak çok kötü bişey şu bulantılarrımızı bir atlatsak gebelik daha zevkli olacak. (((

selam eylül annişleri
nasılsınız?
ben bugün biraz daha iyiyiym elhamdülillah
fussilet yarın 9 haftamız bitiyor, hayırlısıyla 39. haftaya a gelsek

kimsecikler yok mu yaaaaa
herkesler doktora mı gitti yoksa
kıskanıyorum bak, bende görmek istiyorum kuzumu amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…