günaydın kızlar benim işteki gerginlik halaaa devam ediyooo.dua edin bana şu 5 ayı da geçireyim::(((
günaydın fusillet, inşallah daha az stresle atlatırsın canım, Allah yardım etsin valla...
ay inş. canım çok sıkıldım artık..bebişimide yansıcak diye çok korkuyorum....insanlar çok saygısız artık bi hamişliğimi idare edemediler:çok üzgünüm:
nasıl bu kadar saygısız oluyorlar bilmiyorum yaa, bi anneye saygı göstermek bu kadar mı zorklava:
başlarına gelsin de anlasınlar inşallahklava:
kendini üzme sıkma demicem çünkü imkansız byle bi durumda :çok üzgünüm:
ama elinden geldiğince bebişini düşünerek rahatlamaya çalış canım :1hug:
iyi ki siz ler varsınız zaten siz de olmasanız çatlıcam burlarda allah ım kurtarsın bnm gibi sıkıntı çekenleri inş.desteğinizin için çok sağolun:teselli:
iyi ki siz ler varsınız zaten siz de olmasanız çatlıcam burlarda Allah ım kurtarsın bnm gibi sıkıntı çekenleri inş.desteğinizin için çok sağolun:teselli:
seninle aynı kaderi paylaşıyoruz seni anlayabiliyorum
midem bulanıyor kızlar
Ben 13:30' da çıkıyorum vakit geçmiyor
akşam misafir vardı çok yoruldum ama allahtan fazla oturmadılar 22:30 da
gittiler. Ama yinede baya yoruldum sabaha karşı uyandım bir daha uyuyamadım hamile kaldığımdan beri her gün aynı satte uyanıp bir daha uyuyamıyorum neden acaba
mrb kızlar. bu topiğe yeni geldim. benim bebebişimde 5 haftalık. sizinkiler nekadarlık
hosgeldinn aramıza canım... benimkii yarın 8 haftalık olucak... işallah bi aksilik yoksa tabii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?