hoşgeldiniiiiz sizdee :))) bende sondan eklenenlerdenim ama anladıım kadarıyla bi yaramazlık olmamış :) herhalde artık yapacak işin kalmamıştır kıyafetleriniz temizliğiniz herşeyiniz hazırdır demi...??
ayrıca kızlar nerdesiniz yaa paylaştığım videoya bakıyosanız eğer o 62 dk mı ne sürüyooooo okadar saat sizimi beklicezzzz :)))))))))))
ee ama kızlar sızde yemek saatlerınde gelıyorsunuz sonrada küsüyorsunuz:) sabahları alalım sızı buraya iş güç azken herkes sohbete acken gelın:)
ee ama kızlar sızde yemek saatlerınde gelıyorsunuz sonrada küsüyorsunuz:) sabahları alalım sızı buraya iş güç azken herkes sohbete acken gelın:)
sabahları uyuyoruz kuşum, rüyada konuşuruz artıkkaydirigubbakcemile3
meryemcim hatunlar uyuyorlar yahu sen de... bizim de sıramız gelcek biz de uyucaz elbet canımcım ya sabırrrrrrr
Ya ben de süslenmek püslenmek istiyorum ama gücüm yok ki benim , kuaföre felan gitmeye ....
iyi maşallah o zaman
çok şükür canım, işler bitti, çantamız, odamızcicilerimiz hazır
temizliğimizde bitti sayılır, bugün son rütüşler yapılır
kızımın beşiğinide yatak odama aldım, bekliyorum artık vaktini doldurup sağlıcakla gelsin
kurbanlarr olurum ben sizi veren Allahh aaaa
senin gibi gürültü kaynağına can kurban hayatımm
aceepp kaçsamdaa o güzel sesinimi duysam kii CADIARZU
kızlar bu hatunun hem kendisi hem ses tonu bir güzel ki anlatamam telefonda konuşuyoruz kapatmaya kıyamazsın bir tatlı konuşuyor kii maşallahhh
aminnnnnnnn canımcım haklısın Allah ım şifa versin sana inşallahh
ahhhh benim canıma bak yaaa sağolasın ama inan kaşlar bıyıklar tam bir felaket oldular
bıyıklar burulacak konuma geldi nerdeyse :))))))
bir gidelim dediğin gibi kendimize gelelim malum bizim ellerii bilirsin ele güne karşı havamız olsun :))))
sagol canim yaa sorma strese soktular beni napiim yaa onlarda hakli ama benim yapcak biseyim yok:bbo:ahhh canımm Allah ım yardımcın olsun
dikkatli ol hayatım yaa neyseki açılman yokmuş dikkat edersen kasılmalarlada olsa
baya dayanırsın burda çok kişi var öyle olan biliyorsun çok şükür haftalardır bebekleri sabrediyor ailende telaş yapmıştır yazık
biz de babanemle dün aynı şeyi konuştuk tatlım. bu yaz nasıl geçecek. ay şu haftayı da atlatsak derken sona yaklaşıyoruz allahın izniyle. babanem diyor kucağıma geldiğin gün dün gibi bir yaşına gelse diyordum bak şimdi bebeğini bekliyoruz diye. zaman çok çabuk geçiyor gerçekten canımcım.
hayırlısı olsun canım. sen de söle bebişine anneanne babaanneyi beklesin canım kadınlar haklı kaydirigubbakcemile3
gamzecim nasıl anneymiş o kızınki. hadi kaynanadır anlarım dicem ama insanın annesi öle yaparmı yaaa. hele uyucak çocuk elden ele gezer mi? walla babanem diyo 1 aylık olana kadar herkes uzaktan sevecek kucak falan yok diyo. sadece ben ve babasına izin varmış :)))
eslemcim kusura bakma ama canım akıllanmamışsın gene kendini yormuşsun. walla evimi öyle dip temel temizlemicem boya badana bu zamana mı kıstı canım? ben ve bebeğim önemli. ortalığı b.k götürse umurumda olmaz. sen de daha fazla yorma kendini.
yaaa dediğin gibi bana oluyor hayatımm bazen rüyamda yazışıyorum burda kaydirigubbakcemile3
gamzeye anlatmıştım bir gün sen aşmışsın artık dedi bana çok güldü :))))
Selam fıstıklar ,
Nasılsınız? Gördüğünüz gibi hala doğurmadım aranızdayım tek parça halinde. Çok şükür sabaha bel ağrım kalmamştı ama dün gece ağlatacak kadar ağrıdı sanırım 2 falandı uyuduğum ama yine de sabrettim ilaç almadım, işte annelik böyle birşeymiş yaaa:)))
bitanemm iyiyim çok şükür bugün biraz reflü biraz yüksek şeker ve birazda ağrıyla aranızdayım ama zımmba gibiyiiimm :)))) mesajı yazdım telefon geldi ondan yazamadım devamını sen nasılsın canım fıstık kızım nasıllar keyfi yerindemi içerde :)
ayy kıyamam size tatlım yaaa demek gündem ağır :))) bendede gündem bikaç gündür ağırdı şekerim 250 oldu düştü falan ama delidir ne yapsa yeridire verdiler ellemediler beni :))) bende demin 25 günlük bebeği olan bi arkadaşımla konuştum.. evde annesi babası kayın peder ve annesi, 2 kardeşi var.... kız delirmiş herkes buna tafra yapıyomuş surat asıyomuş filan yazık sütü gidip gelmiş bi ara.. tam evden kovmalıklar yani... Allahım bebeklerimizi kendi klendimize sağlıkla byütmek kısmet etsin yoksa özellikle ben gibi delilerin işi çookk zorr :))
şişşştt sus bakem anneler doğurma diyosa doğurulmaz tık çocuu içeri geri 25 inden sonrasını bekle :))))))))))))))))) yaa varya alem bunlar yemin ederim... isterlerse kreşe çıkar direkt daha iyi olur :)
Selam fıstıklar ,
Nasılsınız? Gördüğünüz gibi hala doğurmadım aranızdayım tek parça halinde. Çok şükür sabaha bel ağrım kalmamştı ama dün gece ağlatacak kadar ağrıdı sanırım 2 falandı uyuduğum ama yine de sabrettim ilaç almadım, işte annelik böyle birşeymiş yaaa:)))
e sende süslenme ozaman şekerim sendeki asıl güzellik yüzde değil göbekte tadını çıkar boşverrr :)))))
yumuk yumuk elli gılliiicikk meyreeeeemmm nasılda acımasızsın yaa şekerim bence sen izne çık şartları eşitleyelim bak bakalım ozaman geliniyomu ööle sabahın köründe sohbete filan :)))))))))))))))))
ayy maşallah size Allahım sağlıkla kucağına alıp kullanmayı nasip etsin sanada herpimizede işallah.. benim hala bi oğum çantam yok bu arada size bakıyorumda her iş tamam ay ben çok rahatım her işim son dk olur zaren benim napıcam bu huyumla bilmiyorumm :))))))))))
ayy canım kardeşim benim yaa valla sen konuştukça ben böle kızaryıom bozarıyom filan ama kızlar valla blla abartıyo. bikere hızlı ve sinirli bi ses tonuıyla konuşurum. tip desen iki metre her dakka kavgaya ya girmiş a girecek havası veririm zaten resimlerimi görenler varrr içinizde :))) asıl siz onu bi görünn diyim başkada bişiy demiyim.. şekeirm bak akşama resim çekil şööle bi gerine gerine tamammıı merak ediyorum senin nasıl olacağını... ( nazar boncuğuda tak ama görünmeyen biyerine tamammıı) :))
gamzecim nasıl anneymiş o kızınki. hadi kaynanadır anlarım dicem ama insanın annesi öle yaparmı yaaa. hele uyucak çocuk elden ele gezer mi? walla babanem diyo 1 aylık olana kadar herkes uzaktan sevecek kucak falan yok diyo. sadece ben ve babasına izin varmış :)))
eslemcim kusura bakma ama canım akıllanmamışsın gene kendini yormuşsun. walla evimi öyle dip temel temizlemicem boya badana bu zamana mı kıstı canım? ben ve bebeğim önemli. ortalığı b.k götürse umurumda olmaz. sen de daha fazla yorma kendini.
yaaa dediğin gibi bana oluyor hayatımm bazen rüyamda yazışıyorum burda kaydirigubbakcemile3
gamzeye anlatmıştım bir gün sen aşmışsın artık dedi bana çok güldü :))))
Selam fıstıklar ,
e sende süslenme ozaman şekerim sendeki asıl güzellik yüzde değil göbekte tadını çıkar boşverrr :)))))
yumuk yumuk elli gılliiicikk meyreeeeemmm nasılda acımasızsın yaa şekerim bence sen izne çık şartları eşitleyelim bak bakalım ozaman geliniyomu ööle sabahın köründe sohbete filan :)))))))))))))))))
ayy maşallah size Allahım sağlıkla kucağına alıp kullanmayı nasip etsin sanada herpimizede işallah.. benim hala bi oğum çantam yok bu arada size bakıyorumda her iş tamam ay ben çok rahatım her işim son dk olur zaren benim napıcam bu huyumla bilmiyorumm :))))))))))
ayy canım kardeşim benim yaa valla sen konuştukça ben böle kızaryıom bozarıyom filan ama kızlar valla blla abartıyo. bikere hızlı ve sinirli bi ses tonuıyla konuşurum. tip desen iki metre her dakka kavgaya ya girmiş a girecek havası veririm zaten resimlerimi görenler varrr içinizde :))) asıl siz onu bi görünn diyim başkada bişiy demiyim.. şekeirm bak akşama resim çekil şööle bi gerine gerine tamammıı merak ediyorum senin nasıl olacağını... ( nazar boncuğuda tak ama görünmeyen biyerine tamammıı) :))
kızım sende amma rahatsın heee, erkenden doğuma gitcek olsan varmı bari işlerini görecek hazırlığını yapacak birileri?
kesin yaslandığın bir dağ var sırnaşık şey
yoksa gelmişin 35 haftaya hala hazırlık yok, olmaz böyle amaaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?