2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

talım ben videoyu hamile kalmadan önce izlemiştim. biliyorsun...
hıçkıra hıçkıra ağlayarak izlemiştim :)))
geçen aylarda tekrar izledim eşimle birlikte yine ağlayarak izledim ama bu sefer mutluluktan ağlayarak ve şükrederek izledim sonu kadar izledim her ikisindede
şimdide az bucuk baktım dinledim teşekkürler hayatımm

gamzecim nasıl anneymiş o kızınki. hadi kaynanadır anlarım dicem ama insanın annesi öle yaparmı yaaa. hele uyucak çocuk elden ele gezer mi? walla babanem diyo 1 aylık olana kadar herkes uzaktan sevecek kucak falan yok diyo. sadece ben ve babasına izin varmış :)))
eslemcim kusura bakma ama canım akıllanmamışsın gene kendini yormuşsun. walla evimi öyle dip temel temizlemicem boya badana bu zamana mı kıstı canım? ben ve bebeğim önemli. ortalığı b.k götürse umurumda olmaz. sen de daha fazla yorma kendini.

Selam fıstıklar ,
Nasılsınız? Gördüğünüz gibi hala doğurmadım aranızdayım tek parça halinde. Çok şükür sabaha bel ağrım kalmamştı ama dün gece ağlatacak kadar ağrıdı sanırım 2 falandı uyuduğum ama yine de sabrettim ilaç almadım, işte annelik böyle birşeymiş yaaa:)))

Ya ben de süslenmek püslenmek istiyorum ama gücüm yok ki benim , kuaföre felan gitmeye ....

e sende süslenme ozaman şekerim sendeki asıl güzellik yüzde değil göbekte tadını çıkar boşverrr :)))))

ee ama kızlar sızde yemek saatlerınde gelıyorsunuz sonrada küsüyorsunuz:) sabahları alalım sızı buraya iş güç azken herkes sohbete acken gelın:)

yumuk yumuk elli gılliiicikk meyreeeeemmm nasılda acımasızsın yaa şekerim bence sen izne çık şartları eşitleyelim bak bakalım ozaman geliniyomu ööle sabahın köründe sohbete filan :)))))))))))))))))

ayy maşallah size Allahım sağlıkla kucağına alıp kullanmayı nasip etsin sanada herpimizede işallah.. benim hala bi oğum çantam yok bu arada size bakıyorumda her iş tamam ay ben çok rahatım her işim son dk olur zaren benim napıcam bu huyumla bilmiyorumm :))))))))))

ayy canım kardeşim benim yaa valla sen konuştukça ben böle kızaryıom bozarıyom filan ama kızlar valla blla abartıyo. bikere hızlı ve sinirli bi ses tonuıyla konuşurum. tip desen iki metre her dakka kavgaya ya girmiş a girecek havası veririm zaten resimlerimi görenler varrr içinizde :))) asıl siz onu bi görünn diyim başkada bişiy demiyim.. şekeirm bak akşama resim çekil şööle bi gerine gerine tamammıı merak ediyorum senin nasıl olacağını... ( nazar boncuğuda tak ama görünmeyen biyerine tamammıı) :))

sagol canim yaa sorma strese soktular beni napiim yaa onlarda hakli ama benim yapcak biseyim yok:bbo:

walla dua ediyorum gelmesin diye.yoksa ananenin babanenin dilinden kurtulamam.

öyle her yeri boyamadık yaa, yanlış anlama hemen beee
yatak odamı sadece boyattım kocişe, tavan su aldığından lekenmişti, derken duvarlarıda boyattım, kızımız temiz temiz yatsın odamızda diye
hamile kalınca hamaratlığım tuttu, sorma
başka zaman olsa tembellikten kıçımı kaldırmam kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

yaaa dediğin gibi bana oluyor hayatımm bazen rüyamda yazışıyorum burda kaydirigubbakcemile3
gamzeye anlatmıştım bir gün sen aşmışsın artık dedi bana çok güldü :))))

sorma, bu aralar giremiyorum pek, aklımda sizde kalıyor, kim naptı, ne oldu diye
rüyalarla idare ediyoz işte zemuszemus

Gamzecim ben de izlemiştim o videoyu sadece en sonunu izleyememiştim , o zamandaha yeni hamileydim malum uykuya yenik düşüyordum ....Yine de sağol paylaşım için ...

Eslemcim haklısında tatlım fazla da yorma kendini biriyle bile yapılsa zor işler , bu arada bir yerde okumuştum doğum sonrası için bu zamanlarda buzluğa hazır yemekler atın felan diyordu ...

Dün patronuma dedim ben haftaya cuma işten ayrılıcam diye, adam tatile gitmeseydi bu cuma ayrılıcaktım ama bütün ofisi ve 2 mimar arkadaşı bana yönlendirince haftaya kaldı ...Neyse daha vaktin var dedi, bende kötü ihtimalle 4 hafta sonra doğum olabilir dedim sezeryan olma ihtimalim yüksek , evde de kalıp fazla dinlenemicem dedim , bana diyor ki doğumdan sonra dinlenirsin saftoz ya doğumdan sonra hangi anne dinlenmiş ki ben dinleneyim ....

slm canım hoşgeldin
biz bildiğin gibiyiz sizinde iyi olmanıza çok sevindik
anne olmak dünyanın en güzel duygusu Allah a bin şükür
tüm bu ağrılar hamileliğin ve son zamanların verdiği sıkıntılar yaşanması çok normal
az kaldı canım sabret
bu arada ben kaçtım kızlar bı duş alayım hazırlanıp çıkayım
ben gelene kadar çok kaynatırsanız yandınız elimdenn ona göre
tamamen üzerime alınırım sesiz zamanlrın nedenini ona göre haaa :))))))

walla yaaa sorma üsütükler bunlar:)

selam canımcım, hoşgeldin
maşallah yıkılmadın ayaktasın
ağrılar gittikçe artıyor valla
haa gayret accık kaldı

kızım sende amma rahatsın heee, erkenden doğuma gitcek olsan varmı bari işlerini görecek hazırlığını yapacak birileri?
kesin yaslandığın bir dağ var sırnaşık şey
yoksa gelmişin 35 haftaya hala hazırlık yok, olmaz böyle amaa klava:

ya işte insanlar tip tip tatlım yaa bazen annede olsa babada farketmiyo herkes birbirinden değişik Allah iyilere çattırsın ailenin evladın arkadaşın herşeyin hayırlısını versin derler ya boşa değilmiş o laf....

yaaa dediğin gibi bana oluyor hayatımm bazen rüyamda yazışıyorum burda kaydirigubbakcemile3
gamzeye anlatmıştım bir gün sen aşmışsın artık dedi bana çok güldü :))))

ay evet kızlar bi ara ne gülmüştüm ama emsale günü bitirip rüyada devam ediyomuş topiğe yaaa :))))))))))

sizde hoşgeldiniiiizzz nasılsınız bakalımmm güzelliklerr :))
neyse şükür ağrın kalktığında yokmuş Allah tekrarından saklasın...
ya insan şimdiden böleyse doğunca nasıl anneleşecek kimbilir dimi yaa....

kızlar ben çıkıyorum
kızkardeşimi dişçiye götürcem
kızcazın yirmiliği zorluyor, ilaç filan verir doktor, alıp gelelim
işim olmazssa girerim tekrar, öptüm hepinizi ikişer ikişer

canım benim niye kızarıp bozarıyorsun ki hem hiçte abartmıyorum
hatırlasana buluştuğumuz gün saat nasıl geçti anlamadım akşam saat 11 i geçiyordu ayrıldıgımızda ama doyamamıştım sana ve sohbetine :))
canım bu gün kına gecesi var perşembe düğün
malum artık moda bir gün dinlenmek oda nerden çıktıysa kınada evde olacak aile arasında bu gün pek güzel olmam bir fön işte :))
az sonra duş alıp gelin hanımıda alıp kuaföre gideceğim ben gidecektim oda aynı saatte gidecekmiş teyzemle gideyim demiş
gelene kadar özleyeceğim sizi şekerlerr :)))

şekerim annem izmirde...herkes gibi onunda ben doğurunca haberi olcka kısmetse bebekten öle istiyoz :))) kaynana desen zaten yok.. biliyosun bodrumda yaşıyoruz biz e burda zaten kimsem yok.... Allah sonumu hatyretsin demem ondan zaten.... :)) daha bebeğin dolabı yok, yıkayıp yerleştiricek valizde dolapta olmayınca kaldık öyle.... bakalım yarın halledicez işallah kocam zaman ayırırsa... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…