2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim ki anasının evinde her işini kendi yapardı ,ütü , çamaşır , temzilik anneye yardım bana geldide sultan oldu ....

benimkide çorapları top top atıyo bütün erkekler böyle heralde kızlar ben makineye çamaşır atmaya bile eriniyom yaaa eskiler nası yıkıyolarmış ellerinde o zamanlarda yaşıyo olmadığıma dua ediyorum

benim ki alıştı kızlar artık top top veya tersinden çıkardığı gibi atmıyorr :)))
dilimde tüy bitti ama alıştı hihoyyyt

Valla tubacım ister alışır ister alışmaz ööle top şeklinde yıkıyorum artık , gömleklerininde düğmesinin hepsini açmaz , onlarıda öyle atıyorum ...

ay yok anacım benimki hala pes etmedi, top top çamaşır sepetine atar, yere de atmaz, çamaşır sepetine bi de.....

valla ben de çok üşeniyorum ya, eskiden nasıl yıkıyolarmış ellerinde deterjansız falan... ben onların onda biri bile edemem.

ya bu arada dr.bana dün ne şekilde dogum yapmak istedigine karar ver bir dahaki muayneye kadar dedi.
neye karar verecegimi bilmiyorum. birileri bana cesaret versin sezercik istiyo canım vaktini bilerek, hazırlanarak ve kolay olsun diye..

ya bu arada dr.bana dün ne şekilde dogum yapmak istedigine karar ver bir dahaki muayneye kadar dedi.
neye karar verecegimi bilmiyorum. birileri bana cesaret versin sezercik istiyo canım vaktini bilerek, hazırlanarak ve kolay olsun diye..

tubacım herşey müsait olursa normal yap bence ben öle istiyorum şahsen herşeyin doğalı her insan ın yaşaması gerekn bi hadise herkes yapıyooo bizde yaparızzz.Allah ın izniyle

tubacım herşey müsait olursa normal yap bence ben öle istiyorum şahsen herşeyin doğalı her insan ın yaşaması gerekn bi hadise herkes yapıyooo bizde yaparızzz.Allah ın izniyle

hersey normal aslında. dun gittim dr.a 2512 gr ve 48 cm olmuş.
dogum poz.almış. dr.da dogum seklini bana bıraktı.
ben de normal cok istiyorum aslında ama korkuyorum biraz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…