yetişirim anacım eve geldim erişte yaptım karpuz kestim... akşam ki yemek tamam, üzerine peynir rendelerim şimdicik olur biter.... ay benimki de çok dağınık ya, top top çoraplardan dert etme hayatım ondan bi tane bende de var.... düzelmezler anacım analarının evinde ne gördülerse aynısına devam....
Valla tubacım ister alışır ister alışmaz ööle top şeklinde yıkıyorum artık , gömleklerininde düğmesinin hepsini açmaz , onlarıda öyle atıyorum ...
benimkide çorapları top top atıyo bütün erkekler böyle heralde kızlar ben makineye çamaşır atmaya bile eriniyom yaaa eskiler nası yıkıyolarmış ellerinde o zamanlarda yaşıyo olmadığıma dua ediyorum
tülay tubacım saollll
yaaa bugün hiç ii değilim allah sonumu hayr etsin bi tuhaflık var üstümdee
noldu ki tülaycım ne gibi bir tuhaflık var? hayır olsun
KJaçıyorum ben kendinize iyi bakıun
benimkiler geldiler ben çıkıyom zaten fazlada giremiyom evde küçük çocuk olunca öptüm hepinizi
ya bu arada dr.bana dün ne şekilde dogum yapmak istedigine karar ver bir dahaki muayneye kadar dedi.
neye karar verecegimi bilmiyorum. birileri bana cesaret versin sezercik istiyo canım vaktini bilerek, hazırlanarak ve kolay olsun diye..
halsizlikmi desem karın ağrısımı kasık ağrısımı çözemedim kendimi bugün ondan cnm yaaaa
tubacım herşey müsait olursa normal yap bence ben öle istiyorum şahsen herşeyin doğalı her insan ın yaşaması gerekn bi hadise herkes yapıyooo bizde yaparızzz.Allah ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?