2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tubacım gözünaydın bak bebişin iyiymiş çok sevindim geçenlerde bende de oldu aynı korku ve hiçbir şeye benzemiyor insanın aklına herşey geliyor... Uyuyormuş mu senin minik kuzun yerim ben onu :))))

Offf be Tülaycım valla al benden de o kadar bende bugün hiç iyi değilim bu halde temizlikleri yarın nasıl yapcez bilmem :uhm:

Kızlar hani bir arkadaşım vardı aramızda 1,5 hafta olan geçen hafta salı doğum yapmış doktorun verdiği tarih 20 ağustosken onun 11 Ağustosta suyu gelmiş apar topar sezeryana almışlar 37+3 olmasına rağmen paşamızın sağlığı da çok iyiymiş çok sevindim ama beni bir korku sardı hazırlıklı ol Dilekcim gelişi yakındır diyor ben iyice tırstım zaten 2-3 gündür yaşadığım bu bel ağrısı ve regl ağrısı sanki işaretmiş gibi geliyor daha önce hiç bu şekilde ağrılarım olmamıştı. Eşimle anlaştık 26 Ağustosta alınsın diyeceğiz doktora sonuçta dr'a göre 38+1 olacak bizim hesabımıza göre ise daha da büyük bence erken değil... Sonuçta ben doğumu izmirde yapıcam ve burdan panik halinde hastaneye yetişmek nerden baksan 1,5 saat ve biz böyle bir risk almak istemiyoruz eşimle bu cuma drumuzu ikna edeceğiz sanki biraz da dr. kendi programına göre ayarlıyor gibi geldi bize herhalde en müsait günü cuma. Ama ne benim ne de kızımın o kadar beklicek zamanı yok bence , dr. derse ki küveze girme riski olabilir ben sorumluluk alamam sorun değil diyeceğiz.... Eşimle anlaştık....

gulcancım gecenin bir vakti suyum gelirse..normal dogumda sıkıntı olupda sezeryana donulurse..dayanılmayacak kadar sancım olurda ıkınmayı beceremezsem.. alttaki kesit rahatsız ederse.. falan boyle dusunceler geliyor benim de aklıma. ama bir yandan da cektik acıları normal dogurduk, alttaki dikiş geçti mi tamamdır. karnımızda oluşacak kat kat kesitden daha iyi diyorum ama herşeyin hayırlısı.
ya dr. 38 bitince sezeryan istersen alırım dedi ki 38+1 - 9.9.09 tarihine denk geliyor. ya da normal istiyorum diyip bekleyecegim. ay sonuna kadar kararımı vermeliyim. şu an bebegin kilosu, pozisonu, saglıgı herşey normale musait.. son anda allah korusun bir aksilik olursa tabi ki hiçkimse bilemez.

:roflol::roflol:kız orta yerıne noktayı koyamam kıyamam ben yavru var ordaaaaasırnaşık şeysırnaşık şey

evet dilekcim ya nasıl korktum hepimiz biliyoruz bu korkuları çok şükür iyiymiş. ama nedense ben yine de bugun bir sakinlik var diyorum kızımda. yarına kadar aynı sakinlikte olursa eşime dedim biz yine de dr.a bir gidelim..

sen nerede oturuyorsun? izmir de nerede yapacaksın dogumu?
dedigin gibi 1,5 saatlik bir mesafe uzun bir mesafe. mesela benim hastanem evden araba ile 7 dk. ve bu beni acayip rahatlatıyor. dedigin gibi hersey yolundaysa birkaç gün oncesine çekin madem sizde dr.la konusup. bel ve kasık agrıları sancılar zaten. 26 sına bile daha 8 gun var. dayansın minik kuzun o zamana kadar. belli olunca soylersin bize de.
bu arada arkadaşının da gozu aydın. allah saglıkla, analı babalı buyutsun inş.

Canım ben Tirede oturuyorum doğumum Karataş'ta olacak benimde. Eşimde bende çok panik insanlarız zaten ki 1,5 saat çok uzun bir süre.... Dediğin gibi 26 ağustos olsa bile daha önümüzde 1 hafta var bakalım insallah bekler kızım. Teşekkürler canım

dilekcim arkadasının gözü aydın olsun allah analı büytsün bende şimdi lise arkadasımın haberını aldım nasıl sevındım herkes doguruyo birer birer...seni korkutmak istemem ama sendekı agrıları ben dogum agrılarına benzettım hazırlıklı ol bence bu sıpaların ne yapcagı belli oolmaz senı panıkletmek ıçin demıyorum gerçekten ama ee 37-38 haftalıksın normal yanı olursada artık bebişin kuveze falan gırmez okonuda için rahat olsun dılekcım

hoşgeldin canım nasılsın... nasıl çıktı nstniz??

ya valla ben çatlaklar için sadece ayda yılda bir banyodan sonra bebe yagı sürüyordum sonra çalıştıgım hastanedeki plastik cerrahlar fılan ne yaparsan yap çatlakları engelleyemessin olacagı varsa olur bünye meselesi dediler ve kaç zamandırda bebe yagıda sürmüyorum...allahıma şükür bi tane bile çatlagım yok şuana dek...bundan sonra olursa bilemem...olurmu sizce kızlar bu haftadan sonra

bence olabilir cunku insanların yazdıgını okudukca bu fikre kapıldım. dogurduktan sonra bile çatlayan olmuş ya da son haftasında çatlamışlar. benim mesela kullanmadıgım şey kalmadı yine çatladım. ama belki de kullanmasaydım daha kotu olacaktı. o yuzden linkini attıgım topik çok enteresan geldi bana.

arkadaşlar bizim sezeryan tarihi belli oldu 28/08/2009 hadi bakalım hayırlısı Allah'tan.sağlıkla gelsin,sağlıklı olalımda inşallah.bi heyecan aldı gidiyor şimdi:)

ya ben dünya para verip aylardır lierac alıyom sol altta çatlağım oldu ama diğer yerlerde olmadı.çok kiloda aldım o da ayrı bişi.bugün nstdeki bayanla aynı zamandık maşallah hiç çatlağı yok .kakao yağı badem yağı sürmüş.

canım benim 30.hafta gibi başladı sanırım göbegimin hemen altında. once birkaç çizgiydi şimdilerde arttı. daha da kaç hafta var (((((((

bu arada kısa kısa geçtim geçmişi baharcım sivaslıcım maşallah bebişlere.dilekcim senin dediğin doğru birazda programlarına göre ayarlıyorlar dediğin gibi.bu arada el kol muayene mevzuları ayy Allah'ım çok sinir oluyorummm.o hissiyat fena yaa.

arkadaşlar bizim sezeryan tarihi belli oldu 28/08/2009 hadi bakalım hayırlısı Allah'tan.sağlıkla gelsin,sağlıklı olalımda inşallah.bi heyecan aldı gidiyor şimdi:)

canım hayırlı ugurlu olsun. allah kurtarsın şimdiden valla heyecanlı olman cok normal. saglıkla gelsin inş.

bedem yagı da surdum yine olduu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…