amin canım inşallah cümlemizinki.canım hayırlı ugurlu olsun. allah kurtarsın şimdiden valla heyecanlı olman cok normal. saglıkla gelsin inş.
dedimya birazda türden kaynaklı.umarım daha çok olmaz.bedem yagı da surdum yine olduu(
ay canım çok sağol hepimizinki sağlıkla gelsin sağlıkla büyütelim inşallah.kızlar yeniden merhaba eşim geldi yemek filan yedik...
ayferim öncelikle hayırlı olsun tarihinizi almışsınız... allahım sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağında görüp büyütmek kısmet etsin sana...
tubacım demek izmirdesin.. bende izmirliym aslında ama eimin işi sebebiyle 1,5 yıldır filan bodrumda yaşıyoruz.... o yüzden doktorum ailem alışverişim herşeyim izmirde benim.. :))) ondandır sık sık imir lafı etmem.... canım sana bişiy sorucam kentte doktorun kim bende kenti istiyorum.. vede sana nasıl fiyat verdiler??? ben aradım geçen gün telefonla sordum.. bakalım aynımı.. bide bizim dr kente gelmek istemiyo ne yapıcam bilmiyorum.... gerekirse dr değiştirmeyi bile göze aldım inan bana ege sağlıkta doğurmak istemiyorum.... bu arada o dediğin topiği ben başındanberi okuyorum.. vala yarar gördüm diyende var görmedim diyende var.. anlamadım açıkçası tam yarar nedir nasıl sağlandı o işten...
ayfercim kız hadi hayırlısı son 10 gün minnoşuna kavuşman için...
medipol koşuyolunda sezeryan 1,750 TL herşey dahil paket ama normali bilmiyom.karşılaştırmak istersen belki gamzecim.
kızlar yeniden merhaba eşim geldi yemek filan yedik...
ayferim öncelikle hayırlı olsun tarihinizi almışsınız... allahım sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağında görüp büyütmek kısmet etsin sana...
tubacım demek izmirdesin.. bende izmirliym aslında ama eimin işi sebebiyle 1,5 yıldır filan bodrumda yaşıyoruz.... o yüzden doktorum ailem alışverişim herşeyim izmirde benim.. :))) ondandır sık sık imir lafı etmem.... canım sana bişiy sorucam kentte doktorun kim bende kenti istiyorum.. vede sana nasıl fiyat verdiler??? ben aradım geçen gün telefonla sordum.. bakalım aynımı.. bide bizim dr kente gelmek istemiyo ne yapıcam bilmiyorum.... gerekirse dr değiştirmeyi bile göze aldım inan bana ege sağlıkta doğurmak istemiyorum.... bu arada o dediğin topiği ben başındanberi okuyorum.. vala yarar gördüm diyende var görmedim diyende var.. anlamadım açıkçası tam yarar nedir nasıl sağlandı o işten...
kızlar valla bende mustela kullandım... lierac, bebe yağı, loreal elastyl, badem yağı..... sonuç... ÇATLADIM... :)) ilk ağladım üzüldüm ama kızım sağlıkla gelsinde napayım işallah tıp bi çare bulur bu çatlama patlamaya :)))
ben biraz uzanayım dik oturamıyorum fazla kızlar yaa.
selam kızlar
bende aralıkta alıcam kızımı kucağıma :Saruboceq:
hepinizin ne kadar az kalmış
insallah hepiniz sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınnıza alırsınız:Saruboceq:
anladım cnm sen de izmirlisin demek :)) ne güzel. ama bodrumda cok guzel tadını cıkar.
ben kent de tunc bey var ona gidiyorum memnunum. rahat bir dr. seni üzmüyor, kasmıyor. fiyatıda gecenlerde sordum danışmaya. hastane dr.u oldugu için sezeryan 2800 tl normal 2500 tl civarı fiyat soylediler. ben %80 odeyecegim. ama dr.dışardan olursa fiyat biraz daha degisiyor, artıyor sanırım?? ege saglıkda yapan cok arkadasım var benim sen neden istemiyorsun orayı? tabi ki kent bence daha iyi ama orası da kotu degil. dr.unun da kent hst.ni istememesi tuhaf neden istemiyor? acaba kendi anestezi ekibi vs. ege saglık da falan mı?
çatlak topigi ile ilgili sen okudugunu soylemissin zaten ben de okurken gordum senin yazdıklarını. napsak benim catlaklarım var simdiden denesem mi ne dersin?
aynen senin kullandıklarını kullandım ben de malesef çatladım(
sen kaçıncı haftada çatladın? ve ne kadar?
selam kızlar
bende aralıkta alıcam kızımı kucağıma :Saruboceq:
hepinizin ne kadar az kalmış
insallah hepiniz sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınnıza alırsınız:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?