2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yeniden merhaba eşim geldi yemek filan yedik...
ayferim öncelikle hayırlı olsun tarihinizi almışsınız... allahım sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağında görüp büyütmek kısmet etsin sana...
tubacım demek izmirdesin.. bende izmirliym aslında ama eimin işi sebebiyle 1,5 yıldır filan bodrumda yaşıyoruz.... o yüzden doktorum ailem alışverişim herşeyim izmirde benim.. :))) ondandır sık sık imir lafı etmem.... canım sana bişiy sorucam kentte doktorun kim bende kenti istiyorum.. vede sana nasıl fiyat verdiler??? ben aradım geçen gün telefonla sordum.. bakalım aynımı.. bide bizim dr kente gelmek istemiyo ne yapıcam bilmiyorum.... gerekirse dr değiştirmeyi bile göze aldım inan bana ege sağlıkta doğurmak istemiyorum.... bu arada o dediğin topiği ben başındanberi okuyorum.. vala yarar gördüm diyende var görmedim diyende var.. anlamadım açıkçası tam yarar nedir nasıl sağlandı o işten...

canım hayırlı ugurlu olsun. allah kurtarsın şimdiden valla heyecanlı olman cok normal. saglıkla gelsin inş.
amin canım inşallah cümlemizinki.
bedem yagı da surdum yine olduu (
dedimya birazda türden kaynaklı.umarım daha çok olmaz.
ay canım çok sağol hepimizinki sağlıkla gelsin sağlıkla büyütelim inşallah.

bu arada f5 yapmadan kimse yazmıyo demişim sorry:)

kızlar valla bende mustela kullandım... lierac, bebe yağı, loreal elastyl, badem yağı..... sonuç... ÇATLADIM... :)) ilk ağladım üzüldüm ama kızım sağlıkla gelsinde napayım işallah tıp bi çare bulur bu çatlama patlamaya :)))

anladım cnm sen de izmirlisin demek :)) ne güzel. ama bodrumda cok guzel tadını cıkar.
ben kent de tunc bey var ona gidiyorum memnunum. rahat bir dr. seni üzmüyor, kasmıyor. fiyatıda gecenlerde sordum danışmaya. hastane dr.u oldugu için sezeryan 2800 tl normal 2500 tl civarı fiyat soylediler. ben %80 odeyecegim. ama dr.dışardan olursa fiyat biraz daha degisiyor, artıyor sanırım?? ege saglıkda yapan cok arkadasım var benim sen neden istemiyorsun orayı? tabi ki kent bence daha iyi ama orası da kotu degil. dr.unun da kent hst.ni istememesi tuhaf neden istemiyor? acaba kendi anestezi ekibi vs. ege saglık da falan mı?
çatlak topigi ile ilgili sen okudugunu soylemissin zaten ben de okurken gordum senin yazdıklarını. napsak benim catlaklarım var simdiden denesem mi ne dersin?

aynen senin kullandıklarını kullandım ben de malesef çatladım (

sen kaçıncı haftada çatladın? ve ne kadar?

selam kızlar
bende aralıkta alıcam kızımı kucağıma :Saruboceq:
hepinizin ne kadar az kalmış
insallah hepiniz sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınnıza alırsınız:Saruboceq:

selam kızlar
insallah hepiniz sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınnıza alırsınız:Saruboceq:

selam canım, eylül anneleri başladı dogurmaya
saglıkla hayırlısıyla darısı once bizim sonra sırasıyla herkesin başına

canım daha çatlamaya devam edersem diye şimdiden yapmayı düşünmüyorum açıkçası.... bide dedim ya kim o işten nasıl verim aldı onuda anlayamadım ben... denicem ama kısmetse bebekten sonra..
canım gelelim hastane olayına... ben telefon açtım eğer hastaneden bi uzman dr.la girersen 3800 tl. yok dr.umla giricem dersen 1500 normal 260 süit oda farkı dedi... 2500 de bizim dr alıcakmış... ege sağlıkta 2 sene evel yakınımız bebeğinikaybetti.. biri hastane mikrobu dedi biri dr hatası dedi anlamadım ama soğudum ben ordan.. 26 temmuzdada burdan çok yakın bir arkadaşım orada doğum yaptı.. dr.umuz aynı. adam doğumdan sonra sadece taburcuda uğramış 5 dk kadar... ilgilenmemiş yani hiç... doğum günüde anestezisi kötü olmuş bi bacağı heşirelerinde yanlış dozda iğne vurmasından 8 saat çözülmemiş... aynı kız kanama geçirmiş yatak berbat olmuş ve hemşireler kızın yürüyemediğini bile bile afralı tafralı söylenmiş yürüyünce ancak değiştiririz demiş ve kız 3 saat o kanın içinde yatmış... ayrıca bebeğin altına serdikleri örtü iğrenç pisti söylememize rağmen abartmayınd dediler değiştirmediler.. :) yataklar eskipüskü heryeri aşınmış etmiş... ve bu hastaneye 5000e yakın para verdiler doktorla beraber.... ben bukadar parayı vereceksem bari diyorum gider kent.te yaparım doğumumu vede insna muamelkesi görürüm.. ve ssk.lı baktıkları gibi hastaneye giren çıkan belli değil teğecik ssk.dan farkı kalmamış... yani bilmiyorum o parayı hakedecek bi yanı yok oranın vede doktorumun inadıda kendi kliniğine yakın ya gidecek o arada hasta bakacak para kaanmaya devam edecek.. kusura bakmasın.. ister gelir ister gelmez.. eğer gelmezse kentten uçar asenaya gidicem oda çokiyi bir dr.muş ama bilmiyorum doğuma vs giriyomu... onu araştırıcam.. işte böyle kafam dağınık canım sıkkın bu duruma 1 etylülde dr. var konuşucaz bunları tabi ben sinirden doğurmamış olursam...

aynen senin kullandıklarını kullandım ben de malesef çatladım (

sen kaçıncı haftada çatladın? ve ne kadar?

33. haftada çatlamaya çalıştım ben ve göbek deliğimin iki yanından başladı bir iki tanede göbek deliğimin tam üstünde var... daha nekadar ilerler bilmiyorum sürmeye devam ediyorum kremlerimi ama...

selam kızlar

merhaba canım çok sağolasın darısı senin ve bebeğini kucağını almayan herkesin başına vallaha.. zaman azalıyo gitgide yaklaşıyoruz bebeklerimizi kucklayacağımız güne..... Allah her isteyene kısmet etsin güzel telaşlar bunlar...

hadi yaa ben o kadar kotu bilmiyordum ege saglıgı. ben eskiden kadın doguma muayneye giderdim oraya. sonra devlet hst.gibi oldu randevu almama ragmen 1 saat bekletiyorlardı bırakmıştım ben de. ama dogum yapan arkadaslarım var 3 kisi hepsi memnun olduklarını soylemislerdi. ayrıca senin dr.un madem ilgilenmiyorsa degistir o zaman. direk kentin dr.una git. mesela benim gittigim tunç beye eşimin iş yerinden 2 kişinin eşi gitti. biri sez. biri normal dogurdu çok memnunlar. ayrıca benim bir arkadaşım gitti sez. yaptı 4150 gr tosuncuk dogurdu :) o da çok memnun kaldı. bir de tunç ben sez. olursa 2 gece bırakıyor hastanede ki bence bu çok güzel bir sey. evde agrın sızın olur vs. hastanede elinin altında hemsireler her turlu destegi alırsın. suit oda farkı bana da aynı dediler. bu arada 3800 tl yi anlamadım ben neden o şekilde ki? ben bir daha gittigimde sorarım yine yazarım sana da. bir de uçar asena prof galiba. proflar uzmnlar gibi hemen elinin altında olmuyor galiba. namık bey var orda. ayy adam cebini bile vermiyor ki bu cok onemli bence, normal yapmadıgını duydum, randevulu bile gitsen bekliyorsun ve istedigin zaman yok. 1 ay oncesinden randevu almak gerekiyor. bunlara dik.et. uçar bey de oyle olmasın tam bilmiyorum cunku.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…