2009 Eylül Anneleri

slm kızlar cigerlere geçen var bende eylülde dogum yaptım ama kızım 1ay erken dogdu çornalarda bile ögürüyo bazenki kıymaya geçemedim cigerlere geçmişsiniz biz geçmi kalıyoz normalmi 1ay erken dogdugundan çigneme kabiliyeti yok kızımın yutuyo sadece ciger bize büyük gibi şuan sanki

ebru değişmiş ali maşallah çok guzellesmıs..

musyas bızımkıde 20 gun erken doğdu hepsi yavas yavas alısıyor zaten merak etme. senın kuzun hastalık atlattı. hastalıklar bebeklerı yavaslatıyor bıraz.

tesekkur ederim kizlar
ne cabuk buyuyorlar degil mi
gecen aksam alinin ilk videolarini seyrettik gozlerime inanamadim ne kadar kucukmus nasil degismis resmen unutmusum
ustunu degistiriyoruz boyle elleri titreye titreye aglamaya calisiyor incecik bir sesle
cok guzeldi :)))

bende 1 ay erken dogum yaptım bununla bı ılgısı yok kıçignemenın .zaten cıgerı pureleyıp verıyosun.zarı alınmıs kuzu cıgerı verıceksın uafk kusbası kestır.haftada bır corbalarına katıp ver.

Hımm bende alayım Meryemcim o dediğin damladan :)

Ebrucum maşallah oğluşuna çok tatlı olmuş yanaklar ısırılmalık kıvama gelmiş ,birazda esmerleşimiş sanki :)

Ben ciğere henüz başlamadım , halamız önermedi içinde parazit falan olabilir güvenilir yerden almak lazım nerden bulacaksın dedi , bende hafta sonu araştırıp bulup yediricem . Bende kıyma ve tavuk verdim ama balık konusunda bnereden bulacağımı bilmiyorum ... Bir de pazra günü çorbasına şehriye ( tel ) koydum yiyemedi öğüre öğüre gittim rondoda çektim , sanırım bizim ki çok pütürlü yiyemiyor daha zorlamanın manası yok .

evet yaaa ne kadar miniklermiş dimi
ben de her hastaneye gidişimde minik yeni doğmuşları görünce
yok yok eda bu kadar küçük değildi bunlar minik doğmuş diyorum
ama dediğin gibi 1 haftalıkken bir videosunu izledim
minikmiş gerçekten de
halbukli bana o zaman da minik gelmiyodu

yok 6aylık sayılır ya daha ciger için erken degilmi die tereddüt ettim doktor 6.ayda ek gıda dedide verdidi listede 8.ay ciger 9.ay balık yazıyo ondan tereddüt ettim

ebru maşallah oğluna nazar degmesın.cok koyma resımlerını nazar degmesın ben bıraz cekınırımde.nazar sadece kotu bakıstan degıl ıyı bakıstanda deger.

yok 6aylık sayılır ya daha ciger için erken degilmi die tereddüt ettim doktor 6.ayda ek gıda dedide verdidi listede 8.ay ciger 9.ay balık yazıyo ondan tereddüt ettim

6 aylık bebege cıger erken tabıkı bız 7.5 aylık olduk nerdeyse.sende 8 ayın ıcınde ver cıgerı .her seye yavas yavas basla.ben kendı kendıme plan yaptımher hafta farklı seylere baslıyorum mesela balık var bızım sımdı sırada arastırıyorum

Ben artık şu ay bunu yemeli bu ay bunu yemeliye takmıyorum , sindirdikten sonra ve de rahatsızlık vermedikten sonra yavaş yavaş her şeyden tadabilir bence .

yesemın bende sehrıye koymaya basladım ama barıllanın en ıyısı oldugundan omnun arpa sehrıyesını koyuyorum suzgecten çok guzel gecıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…