Ben balık vermıyorum henuz erken odlugunu dusunuyorum. 15 20 gun sonra vermeye baslarım drumuza danısarak
slm kızlar nasılsınız bebişler nasılllar bakalım
mehtapcım görüşemiyoruz şeker artık eylül durmuyormu hala nasıl neler yapıyor
Slm kızlar. Bizim de ek besin mücadelemiz devam ediyor. Doruk kıyma et tavuk hiçbirisini yemedi. Köfte yaptımyemedi kıyma olarak koydum yok. Rondodan geçirdim o dayok. Vejeteryan mı olacak benim çocuk acaba???? Hep kıymalı sebze yapıyordum ağzına koymuyordu. İki üçgündür sade sebze yapıyorum zar zor da olsa yiyor??? Halbuki kırmızı et en iyi demir kaynağı yesin istiyorum ama...
Birde ben yoğurdu haftada iki gün mayalıyorum yani 3 günde bir gibi. Siz hergün mü mayalıyorsunuz???
cnm evet bayagıdır görüşemiyoruz..eylülde günü gününü tutmuyo..bi ,iyi bi kötü.yuvarlanıp gidiyoruz.yüzleri kızardı doktora götürdüm çok önemli bişi degil dedi bi krem verdi onu kullanıyoruz bakalım...geçen aydan bu yana 490 gram almış.boyumuz 71 cm olmuş dahada aylık kontrolune 1 hafta var
sen nasılsın esram nasıl.diş yok mu?:ecrin_bebek:
valla canım bende bazen öyle yapıyorum...iki yada 3 kavanoz mayalıyorum..3 gün yiyo...valla yetişemiyorumki..helede işe başlıcam yakında nasıl olcak hiç bilmiyorum nasıl yetişecegim :çok üzgünüm:
emsalcim kolay gelsin bugunlerde gececek merak etme
soyle her seyi yer dertlerini anlatabilir kivama gelince sende rahatlicaksin
her bebegin kendine gore bir sorunu var iste :)))
of emsalcim tahmin ediyorum ne kadar zorlandigini
ali ilk baslarda yemiyordu bende nasil uzuluyordum sinir stres yapiyordum anlatamam
insallah cabucak gecer bu gunler esra da guzel guzel yemeye baslar
eylulcum bende senin durumundayim
bende tartida son kilomu gordukten sonra rejime basladim artik bi dur demem gerekiyor bu gidisata
sadece kilo olsa yine iyi her taraf lombur lombur selulit olmus yaaa cok igrenc
ben bu halde hayatta elbise etek hele de mayo giyemem bu halde yazin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?