2009 Eylül Anneleri

dualarım defne suyla bişey yoktur inşlhh... bazen bebekler yapıyomuş o titremeleri irkilmeleri...
kızlar napayım korkuyorum bizim deterjanlar zarar verir diye ... zaten hep ütülüyorum herşeyini...
gülayy ooo hayırlı olsunn maşallah sana kız 9 saatemi öğrendinn ee bende öğrenirim ozamann..:)))))))))

dilekçim inşllah defnemin bişiyi yoktur bak görüceksin defne çok sağlıklı bi kzı hem epilepsi gibi bi hastalık tek irkilmeyle çıkmaz kendini göstermez bildiğim kadarıyla ne olur üzülme iyi düşün iyi şeyler olsun

Bende iyi düşünüyorum kötüye asla yormuyorum ama insan aklına her türlü şey geliyor şimdi Gülayla konuştumda beni oldukça rahatlattı şimdi daha iyiyim çok sağolun desteğiniz için.

kızlar gökşen yemeğini yedi yıkadım etrafı topladım şimdide evi bi süpüreyim bide banyo yu derliyim toplayım gelorum :)

kızlar, benim sütüm 6. aydan sonra azalmıştı. kızımdan ayrılışım, başka sorunlar, iş yoğunluğu ve stresi derken iki göğüsten 100 CC çıkarsa seviniyordum. bir arkadaşımın tavsiyesiyle lactamilk diye %100 bitkisel bir ürün aldım. bir haftadır kullanıyorum. bugün sabah tek göğsümden 120 CC süt çıktı. çok sevindim. sanırım faydası oldu. sütü olmayan anneler bir araştırsın
aa super bisey yaa.yurtdisina gonderirlermi ki ya gonderselerde dunya para derler kargoya.
Selam kızlar,

Moralim çok bozuk hemen sizinle de paylaşmak istedim belki sizlerden de böyle bir durum yaşayan vardır diye. Defne de uzun süredir irkilmeler oluyordu özellikle uykudan hemen uyandıktan sonra anlık birşey ama ertesinde ne bir kasılma, ne bir dalgınlık vb.. hiçbir belirti yok aynen normal hareketlerine devam ediyor, haftasonu bunu doktorumuza söylediğimde videoya çekip gönderin dedi bizde bugün gönderdik ve nörolog'un görmesi iyi olur epilepsi nöbeti olabilir de olmayabilir de dedi. Ama çok kötüyüm yaaa:(((
ayy cok uzuldum sen fena olmusundur.icim kotu bisey yok doktorun tedbiri diyor ve insallash oylde olucakti yaa.

dilek boır an evvel dr a gotur aklında kalmasın. benım kuzumada ciğer ve dalak buyumesı var dedıler bende bu akşam ultrason cektırcem.

can imm ne diyosun haberim yoktu.insallah iyi sonuclar verirsinnn.

kizlar burda gorunuyom ama pc acik diye yani yazmiyosam bilin ki nedeni var:)

Selam kızlar,

Moralim çok bozuk hemen sizinle de paylaşmak istedim belki sizlerden de böyle bir durum yaşayan vardır diye. Defne de uzun süredir irkilmeler oluyordu özellikle uykudan hemen uyandıktan sonra anlık birşey ama ertesinde ne bir kasılma, ne bir dalgınlık vb.. hiçbir belirti yok aynen normal hareketlerine devam ediyor, haftasonu bunu doktorumuza söylediğimde videoya çekip gönderin dedi bizde bugün gönderdik ve nörolog'un görmesi iyi olur epilepsi nöbeti olabilir de olmayabilir de dedi. Ama çok kötüyüm yaaa:(((

merak etme canım ya hiçbirşey yoktur..
facebooktan sana mail atacağım..bizim de başımıza bissürü şey geldi..doktorların halt yemesi..

ayfersmu valla canım bi internetten araştır, yurtdışına gönderiyolardır belki, tam bilmiyorum. hekimzade diye bir seted var ama sen ürünün adını yazarak araştırırsan daha iyi olur. lactamilk. bi araştır bakalım

KIyamam tatlım sana ya. bu arada özlemilşiz seni

Sağol canımıniçi bende çok özledim sizleri ama öylesine yoğunum ki kafamı kaldırıp wc'ye bile gidemedim bugün hem bu silkelenme için araştırmalarım hem kendi işlerim hepsi bir arada günün nasıl geçtiğini dahi anlamadım...

merak etme canım ya hiçbirşey yoktur..
facebooktan sana mail atacağım..bizim de başımıza bissürü şey geldi..doktorların halt yemesi..

İnşallah canım tamam şimdi açıp bakıyorum hemen facebook'u.

Back
X