2009 Eylül Anneleri

Allah Allah noluyo yaa nazar oldu bebişler.. geçmiş olsun hepsine..... iyi haberler gelir inşallah... insan kendine acımıyo ama konu bebekler oldumu en zayıf noktamız.......

AHH CANIM BENıM YAAA umarım bişey yoktur kim demişki onu ayy Allahım ne olur şifa ver...((((((

merhaba kızlar...
poyraza gecmıs olsun bırcancım...

baharcım aliefecık akrabalarını gormus.cok ıyı etmıssınız...

tulaycım hayırlı olsun dısınız.bızde hala tık yok:)

yasemıncım ne guzel hareketlenmıs efe ıyıce...

dılekcım gecmıs olsun.ama bana hıc ınandırıcı gelmedı.bı kere 1 yas altı bebeklerde konan teshıslerın tamamına yakını yanlıs cıkıyomus.sadece ıhtımal degerlendırıyolar bence.bak gorursun hıc bı seycıgı yok benım guzel gelınımın uzulme lutfen...

bende ıyı sayılırım.bakıcı ıle sorunlarım var bakalım napcaz.....ıyı aksamlar canlar....

gunaydınlar:)a.s.

ya bu ara hıc gıremıyorum.umarım herkes ıyıdır.eymen ıyılestı allaha sukurler olsun.3.dişini patlattı.ama hala kucak kuşuyuz.aslında hosuma gıdıyor boyle hep bırlıkte olmak ama cok yorucu yav:)bıraz gecmısın tozlu sayfalarında dolanayım:)

günaydın kızlar..
elacım çok geçmiş olsun.. arayamadım bitürlü fırsat olmadı akifeymendde bensiz bidakka durmuyo hep kucak.. benimde hoşuma gidiyor ama iş yapılmıyo işte..
kahvaltı edelim geliriz inşlh..

tatlım çok geçmişler olsun. bizimde 5. dişimizde patladı 6. da patalamak üzere yolda... üst dişlerin 4 tanesi birden geliyor yandık. bizimkide kucak seviyor ama ayakta isen bide kucakta uyuklamaya bayılıyor

günaydın herkese
patlayan dişleriniz hayırlı olsun
bi geçmişe bakayım ben de
bu arada istanbulda sel kesin olur bugün
arabadan inip binaya girene kadar sucuk oldum
istanbul karanlık

ya kızlar ben Daylong Microsun Baby SPF 30 Güneş Kremi alıcam ılk gunlerde kullanmak ıcın eymene tatılde.kullnanınız varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…