2009 Eylül Anneleri

ben hamile iken parfüm kullanmadım çünkü rahatsız ediyodu şimdide özel zamanlarda kullnıyorum şimdiki parfümlerim burberry ve hugo deep red

okey canımbakıp bi liste hazırlıyorum şimdi eşim delirdinm dicek ama :))
bende parfüm converse ve saat istiym o zaman :))

Son düzenleme:
biri parfümü dedii valla zaten ben çok sevmem genelde deterjan kokusu daha çok hoşuma gider.. eşim bile yeniyeni başladı kullanmaya zavallım oda kapı çıkışında sıkıyo..
ben nerde güzel bişey görsem alıyorum hiç marka aramıyorum zaten erkeklere bişey yokii

katılıyorum ayse gecen lcw ye gıttım alıtunaya aldım 2 3 t shırt sonra kızlar için olanları gordum oğluma haksızlıkd edım bıraktım cıktım:)

sanmıyorum ülkücüm ama böyle şeyleri yine internetten marka bebeden bulabilirsin ben netten pek alışveriş yapmadığım için

ayy kızlar yaa reglimin 3. günü olmasına rağmen felaket batıyorum yaa.. yok böle bişey hani çeşme çok inceden akarya aynen öyle süzülüyorum yaa.. hiç halim yok..

KIZLAR PARFÜM konusu varken size danışmak istiyrm ben 7 yıldrGU CCi ruşh kullanyrm ama değştrmek istiyrm amor amor önermşlerdi ama kokusunu şuan hatrlamyrm.bir de bihterin parfümünü aldım geçen sene ama guucinin kalıclğna alışmşm ya sanki kalıcı değilmiş gibi geldiöneriniz var mı??????

evet meryem ya kızlar gerçekten çok süslü oluyor, giydirmesi çok zevkli bir de renk renk, biz mesela asla elbisesine uyumlu tokası olmadan dışarı adım atmayız:)

bu arada ayşe söyleyince aklıma geldi, ben de regly oldum, ne güzel bişey ya ağrısız sızısız olmak, hamilelik öncesi kıvrandım 1 kaç saat , hemen majezik içerdim tek çarem olarak, ama şimdi 3-4 gün sürdü çok rahat oldu...

ayşecim valla kan yapıcı şeyler, bol bol meyve suyu iç, hatta bi vitamin al. sürekli kan kaybetmek seni güçsüz kılar.

valla ben armani she yi kullanıyodrum, çok seksi ve koku kadınsı, pek meyve ve şekerli kokulardan hoşlanmadığım için. istersen testerını dene

esincim THıERRY MUGLER tavsiye ederim eşim nişanlıyken almıştı sıkardım tenimden de kıyafetimdende günlerce çıkmazdı

kızlarrrr hepinizi öpüyorum. erken cıkmam lazım kaynana bandırmaya gıdecek kuzuma bakmaya gıtmem lazım. izne ayrılıyorum bir hafta yokum. hepiniz kuzularınızla Allaha emanet olun..

gülaycım ve zeynepcim önerileriniz için teşekkürler aslnda bu konu uzun zamandr gündemimdydi ama bir türlü sıra gelmemşti danşmaya.peki gucci ruşh nasıl sizce daha önce intrnetten araştrmştm pek sevmiyrlr

geldim kızlar uyudu yine cadı kızım :)))

meryemcim güle güle git gel canım bol bol vakit geçir yakışıklı prensinle...

tülaycım gelmişsin ama denk gelemedik.. iyisindir inş...

zeynep ben de gap'ı çok seviyorum ve beğeniyorum bak

bizim burda da lcw açıldı ama o kadar komik ki, zaten tek bi büyük gezilecek gibi cadde var orda da tüm çocuklar lcw :roflol:
bayramlarda falan çok komik oluyor -tatlicadiarzu-
ben de chichild zara mothercare falan satan ufak bi dükkan var (Allahtan var yani) ordan alıyorum reyyana...
önceleri kızkardeşime alırdım onunkiler sapasağlam duruyor kızıma saklıyoruz :) şimdi de kızıma..
ilk kez nişanlıyken zaranın kot jilesini almıştım 8 liraya...
hala da ordan alırım gerektikçe ve biraz da param oldukça...
yoksa lcw'y :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…