2009 Eylül Anneleri

günaydınnnn iyi pazarlar herkese
ahh tubişim bak bi pazar günü bizde oglumla evde yalnızız ben senden çoookkkk daha kötü durumdayım
tabi herkesin kendi yaşadıgı fazla geliyo bazen kaldıramıyo
aslında uzun bi msj yazmıştım ama sildim pazar pazar kımsenın kafası ağrıtmak istemedim
şuan benim psikolijimi tahmin edemezsin ne durumdayım en basit örnegi bursa şamp. oldugunda bursalı spiker aglayarak kutluyo şamp.lugu o aglayınca dayanamadım bende agladım kocam evde yoktu
herzaamnkı gibi yoksa bana deli derdi fbli yiz çünkü haaa bu örnegide nıye verdım hem gülesin hemde nekdar kötü bi haldeyim göresim diyeee
o yüzden hiç canını sıkma ne yaparsak kendimize yapıyoruz başkasına hiç giden bizden gidiyo maalesef
defne içinde üzülme sen üzülünce yiyo mu aynı bak sinemcim den neler yaşadı iştahlı bebek olmucak demekki

Son düzenleme:
bahrcım öncellikle bu güzel organizasyon i,çin teşekkür ederim tatlım :))

günün acelecisiydim çünkü saat 5 i geçiyodu teyzemlere gittiğimde 2 saat yolda geçti çok zorlandım aslında gelmek için çok ters bi zamandı ama bidaha bu fırsatı bulamam diye geldim iyikide geldim sizlerle yüz yüze görüşmek harikaydı :)

herşeyden sizleri çok sevdim inşallah diğer buluşmalardada beraber oluruz :)

meryemcim sen her halinle güzelsin canım oğlun kirletirse kirletsin seni :))

müşerrefcim harbi seksi hatunsun baharın dediği esramda çok uslu şeker bi kız yerim ben onu :)

baharcım hiç halin yoktu gerçekten aslında sorucaktım çekindim demek hasta olduğun için öyleydin geçmiş olsun tatlım bi daha ki sefere daha canlı olursun :))

ayşe bana kahkahalarının meşhur olduğunu söyledin hakket öyleymiş ayrıca inanılmaz bi oragazitörlük yeteneğin var değerlendir şekerim :)

arifecim sana söz verdim gökşenle gelip dutlarınızı yicez sende çok hanım hanımsın kızında senin gibi hiç sesi çıkmadı maşallah :))

handan cım senle hiç konuşmadık ama yüzyüzede olsa görüşmek güzeldi oğluşunda maşallah tosun gibi :)

tubacım herşeyden önce şık ve güzeldin önce bunu söyleyim sonra allah herkese doğa gibi bi beebk versin yavrumun hiç sesi çıkmadı salıncakta sallandı durdu ben gittikten sonra naptı bilmiyorum :)

baharcım babaannenin ellerinden öpüyorum allah başınızdana eksik etmesin :)

bu arada ben herşeyde aceleciyim ilk geldim ilk gittm huyum herhalde :))

zeynepcim teşekkür ederim canım. dün babanemle çıkışta gezelim dedik ama yok dizlerim tutmuyordu hem sıcak hem hastalık tansiyonum düştü sanırım bi yere oturduk bi limonata içelim diye ona da 2 kere sipariş vermemize rağmen 15 dk getirmeyince dellendim kalktım eve geldik hemen. bütün gece de yattım zaten.

geçmiş olsun canım dinlenip kendine gelidiysen ne güzel bugunde dinlen o zaman haftasonun tadını çıkar :) dicem ama eli efe izin verirmi bilmiyorum :)

bu arada face bazı fotoları yüklüyorum kızlar çirkin çıkmışız filan diye bana kızmayın ben hepsinde şaftı kaymış gibiyim ama olsun bunlarda doğal halimiz olsun :))

zeynepcim evi biraz süpürdüm mutfağı da temizlemem lazım ama mecalim kalmadı. yarın akşam gelince halletcem artık. babanem saolsun ali efeyi uyuttu.

herkese iyi pazarlarrrr
bizde ablamlardayfık yeni geldik eve
arkadaşlarım yine harikaaaa
resimler süperrr Allah nazardan saklasın hepinizi

veeee oğlum bugün ilk tıraşını oldu
şekilli kesilecekti saçları ama durmamışşş eşim hepsini kazıtmış
baştan kızdım ama
oğlumun her hali tatlı en azından terleme olayımız kolaylaştııııı

saatler olsun yada sıhhatler olsun hangisi doğru bilmiyorum damat traşını görmeyi nasip etsin inşallah rabbim hepimize ben resimleri göremiyorum facebook adresim nazan gökçe eklermisiniz?kucağımda oğlumla yürüken çekilen bir foto kullanıyorum

tülaycım oğluşuna sıhhatler olsun tatlım damat traşını da görürsün inşallah :))

ama terleme durumu bizdede bolca var vebizimkinin malesef sizin igib bi çözümü yok :) napıcam bilmiyorum aşırı terliyo

canım benim sıhatler olsun bizde manisaya gelince kestircez oğlusumun sacını :) rahat durursa tabii kaydirigubbakcemile3

slm canlar emelcim uzun süredir girmiyordun çok özledik seni canım benim...
sibelcim..1 çaybardağı has zeytinyağı..1 limon...1 tatlı kaşığı şeker ..bunları karıştırıp günde 3 kjere ver canım kuzuna çok geçmiş olsun tatlımmm...
baharcım gülmeden durarmam ben etrafımda kim varsa onlarda hep güler..sizlerlede keyifli bir vakit geçirdik muhteşemdi diyebilirim..zeynebim çok sağol canım napayım işte tez canlıyım... çokk güzel bir cumartesiydi yavv....:))))))))))

saat 7:20 ucak kalkıyor ben daha yenı valiz işini bitirdim:) cumartesi benım için gercekten uygunb ir gün değilmiş yeni anladım:) ama yorgunluguma değdi. süperdi. bir dahaki bulusma avrupa yakasında :)

günaydınlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr oğlum bugün 9. ayı doldurduuuuuuuuuuuuuuuuu

ємєℓ;13722603 .!.:
canım benim sıhatler olsun bizde manisaya gelince kestircez oğlusumun sacını :) rahat durursa tabii kaydirigubbakcemile3
emelcim özledik seni vallaaaa nerlerdesin cnm?manisaya gelince görüleşelim inş.
amin....evet tatlım aslında ben yaşını beklicektim ama... hergün banyo oluyo kurumuyo,terliyo kurumuyo tabi tokada takamıyosss:S....

aminn cnm...ekliyorum face dennn.....

meryem cim iyi tatilleerrrr

Son düzenleme:

canım ya kıyamam sana canını sıkma tatlım tek derdimiz bunlar olsa keşke

canım ne güsel bizde olucaz ilk traşımızı ama ben sadece önlerinden bide kulak kıskmındna aldırmak istiyorum. bizimkininde saçları hep çok uzun hemde gür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…