herkese iyi pazarlarrrr
bizde ablamlardayfık yeni geldik eve
arkadaşlarım yine harikaaaa
resimler süperrr Allah nazardan saklasın hepinizi
veeee oğlum bugün ilk tıraşını oldu
şekilli kesilecekti saçları ama durmamışşş eşim hepsini kazıtmış
baştan kızdım ama
oğlumun her hali tatlı en azından terleme olayımız kolaylaştııııı
emelcim özledik seni vallaaaa nerlerdesin cnm?manisaya gelince görüleşelim inş.ємєℓ;13722603 .!.:canım benim sıhatler olsun bizde manisaya gelince kestircez oğlusumun sacını :) rahat durursa tabii kaydirigubbakcemile3
amin....evet tatlım aslında ben yaşını beklicektim ama... hergün banyo oluyo kurumuyo,terliyo kurumuyo tabi tokada takamıyosss:S....tülaycım oğluşuna sıhhatler olsun tatlım damat traşını da görürsün inşallah :))
ama terleme durumu bizdede bolca var vebizimkinin malesef sizin igib bi çözümü yok :) napıcam bilmiyorum aşırı terliyo
saatler olsun yada sıhhatler olsun hangisi doğru bilmiyorum damat traşını görmeyi nasip etsin inşallah rabbim hepimize ben resimleri göremiyorum facebook adresim nazan gökçe eklermisiniz?kucağımda oğlumla yürüken çekilen bir foto kullanıyorum
selam kızlar,
canım çooook sıkkın. sanırım ben depresyona girdim((((((( o kadar çok sebebi var ki bunun.
evdeyim şükür ama yeter! herşeyi düşünmek, herşeyle ilgilenmek zorundayım. çogu gece yanlızım.
bunaldıgımda yardım isteyebilecegim ve dertleşebilecegim adam gibi kimseyi bulamıyorum yanımda.
bir de herşeye karışan tipler yokmu deli oluyorum onlara hele. kayganama da çok kızgınım.
10 oldu belki sebepsiz yere ben bakamam defneye diyor. be salak kadın (afedersiniz ama haketti)
ben zaten şükür kendim bakabiliyorum elim ayagım tutuyor, ustelik sana asla cocuk emanet edemem
cunku hastasın ve gezmekten evde durmuyosun. ayrıca boyle bir talebim de olmadı, hiç bahsi bile geçmedi.
nerden cıkıyor anlamıyorum ki. ilerde bir gun bırakırsam diye kendince herhalde şimdiden bakmıycam diyor.
offf yaa bu lafı defalarca soyledigi icin 1 saat bile olsa artık bırakacagım varsa bile bırakmam ona.
DEFNE desen iştahsız oglu iştahsız!!! çıldırtıyor beni. bugun dr.a gittik 100 gr.almış ve persantile gore artık ortalamanın altına düştük(
bunu asla takmıyorum, umrumda da degil ama ben ne yedigini, daha dogrusu ne yemedigini bildigim için çok canım sıkılıyor.
FANTOMALT veya PROTİFAR MAMA isimli 2 mama verdi dr. biri karbonhidrat digeri protein takviyesi.
enerji vermesi için ve günlük ihtiyacını karşılayabilmesi için. cunku gıdalardan yeterli oranda bunları alamadıgını dusundu dr.umuz.
tadları ise tamamen nötür, herşeye eklenebilir. eklenir de yemiyorki arkadaş. zorla yedirince de karşılıklı sinir oluyoruz.
balık yagı da hikaye oldu bize. o da bi haltıma yaramadı. inat olacak, sinir olacak cocuk korkuyorum.
ay 2.çocuk mocuk ilk defa istemiyorum diyorum!!!!!!!!!!! poffffffff
napıcam bilmiyorum...size yazayım dedim bari.
bu arada MERYEM ve GÜLAY. kızlar siz sadece elle besliyordunuz sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
bana özelden yazarmısınız eger okursanız nasıl besliyorsunuz. biraz fikire ihtiyacım var. kaşıkla artık yemiyor defne , belki de derdimiz kaşıklaa.
belki de belki belki belki belki belki belki belki belki belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(((((((((((((
bu arada face bazı fotoları yüklüyorum kızlar çirkin çıkmışız filan diye bana kızmayın ben hepsinde şaftı kaymış gibiyim ama olsun bunlarda doğal halimiz olsun :))
herkese iyi pazarlarrrr
bizde ablamlardayfık yeni geldik eve
arkadaşlarım yine harikaaaa
resimler süperrr Allah nazardan saklasın hepinizi
veeee oğlum bugün ilk tıraşını oldu
şekilli kesilecekti saçları ama durmamışşş eşim hepsini kazıtmış
baştan kızdım ama
oğlumun her hali tatlı en azından terleme olayımız kolaylaştııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?