2009 Eylül Anneleri

zeynep eve resimin hiç zamanı değil
ama ben yerinde olsam yine de bi tane resim çekerdim o halde sanırım
nasıl birşey olduğunu ilerde anımsayabilmek için yani
hatıra gibi değil de bilgi gibi düşünüyorum
Allah korusun tekrar başına gelirse diye
edanın eli uçuk olduğunda elinin resimleerini çektim ben
garip belki ama nolur nolmaz tedbir gibi geliyo
meryem bu arada sizin nasıl geçti stüdyo saatleriniz

sağolun kızlar desteğiniz için gerçekren teşekkü ederim :)

olayın olduğu gün gökşenin gözünü çarptığını farketmedim ben kafasını filan buz koydum hep şişlik aradım durdum sonra uyudu ya uyandığında allahım şok oldum hüngür hüngür ağlayarak annemi aradım inanın ben ağladıkça gökşen gözyaşlarımı siliyodu çok korktum gözüne bişi olucak diye ve o zaman anladımki ben soğukkanlı değilim insanın evladı söz konusu olunca olamıyoda ((

meryem bende yarın domates yapıcam bu hafta kış hazırlığı ile uğraşcam hep :))

ellerine sağlık allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin canım :))

eylulcum zor gectı:) uyku saatını sapıttı bızımkı. uykusu çok geldı. zavallı cocuk yerlerde yuvarlandı ılgısını cekmek için:) resım begenecektık durmadı baktım bı oyle cıktık. var bı kaç tane guzel bunada sükür:) dün güya gidecektim tresım secmeye nerde zaman bvulamadım ki

amin zeynep sağol.elime ve belime saglık diyorum:) belim hala agrıyor valla çok yorulomusum. kaynat soy blanderdan gecır pişir kavanoz poff..

selam kızlar...
biri şebnem ferah mı dedi... üniversitede şenliklere gelmişti. çok yakından izleme ve tanışma fırsatım oldu kendisiyle.organizasyondaki arkadaşlarım saolsun walla hiç aklıma gelmezdi sohbet edeceğim sadece bakıp çıkarız sandım ama güzel bir sohbet etme şansım oldu. nasıl bir hatun anlatamam. bu kadar mı şeker olur bir insan.
zeynep gökşene çok çokk kgeçmiş olsun. biz de akşam misafirlikteydik. sürekli tepesindeyimdir ama kaşla göz arası iki sehpa arasında hızlı geçeyim derken eli kaydı kafayı sehpaya vurdu düştü. Allahım ömrümden ömür gitti. neyse ki yanağını çarpmış hafif kızarıklık var o kadar.
meryem sana da geçmiş olsun bacı. güle güle yiyin domatlarınızı da

sağol baharcım

demek bizzat tanıştın kendisiyle severim bende o hatunu konseridne hiç bulunmadım ama bi denk getiricem :))

zeynepcim bizim şenlikteki performansı mükemmeldi. burda da istedim ama denk gelmedi gideyim. tanışmak ayrıca güzeldi tabi.
meryemmmmm meryemmmm bigün dedin mi gelin yimeğe bize diye. bigün didin mi gel bacı sana menemen yapayım??? gelcekmişim beraber yicekmişiz peh!

yavrum sne gel ben sana mantı yapayım ne menemeni.. bi kere bu tarafa gectınız röne parka off poff afra tafraa yaptın :)

ya zaman bulmak zorundayım yoksa kafayı yerim arkadaşım..baktık eşimle beraber bir yere gidemeyeceğiz beraber, biz de artık ayrı program yapıyoruz..bir hafta o gidiyor bir hafta ben gidiyorum..

valla su topıktekı herkese yetecek menemenı yapacak kadar domatesım var evde:) buyrun gelın hepiniz:)
reyhan ben işte oğlkumu bırakamıyuorum. kaynana evde mesela bırak git dese bile küfür ediyor gibi gelıyor. şimdiye dek sadece 1 kez. oda eşim yer ayırtmıs dıye sevgılıler gununde yemege gıttık basbasa. alitunaya uygun olsa onuda mutlaka gotururdum

reyhan cım hadi hayırlı olsun gitsin yağlar gelsin fit vucut :)))

şöyle karşılıklı meryemle bi menemen yemek istiyom ama davet eden yok :))) (baharım sende gel )

ben de sadece eşime bırakıyorum işte..beraber hiçbir yere gitmiyoruz..
bence sen de bırak..insana iyi geliyor..yoksa kafayı yiyecekmiş gibi oluyorum bazen..

kızlar benim kafamı toplayabildiğim zamanlar alışveriş yaptığım zamanlar bide mesela dün arkadaşlarım geldi epey konuştuk filan çook rahatladım bana eşten fayda yok onunla bi yere gitmek imkansız bu aralar işlerine gömüldü zaten kendi başımın çaresine bakmam gerek

dün araba kullandım..şehirler arası çok kalabalık olmayan bi yolda.ama hereks benim arkamda kuyruk oluşturdu kimse beni geçmeye cesaret edemiyor...biraaz fazla zikzak yaptım herhalde.yanımdan geçen kornaya basıp hızla geçiyorlar..artık içlerinden ne diyorlarsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…