2009 Eylül Anneleri

beklerız reyhan. gelde senıde yulayı da gorelım. senın resmını gorduk yulanın resmını bıle gormedık:)

saolun kızlar. ani hareketler yapıyorlar. şükür büyük bişi olmadı ama kaşını gözünü vursa kötü olurdu.
evet yalnız bişiler yapmak insanın kafasını boşaltıyor olabilir ama ben çalıştığımdan zaten hafta içi gündüzleri beraber olamıyorum bari haftasonumuzu birlikte değerlendirelim oğlum annesinden mahrum kalmasın diye düşünüyorum. evde sürekli beraber olsak düşüncem kesinlikle farklı olurdu.

4 mü offf ya neden böleler anlamıyorum uyusada gece saaT başı ayakta

bugece 3 defa kalktık bizde enson 6 da kalktı.tam uykuya daldık 7 oldu uyanmak zorunda kaldı

bizde çok sık kalkıyoruz tam uyudu diyorum yatağıma gidiyorum 19 dk geçmiyo tekrar allahım kabus gibi yine kalk yine emzir uyut (

bu ayda doğan çocuklar ya başak burcu ya terazi eymen terazi burcu.terazi erkeği nasıl oluyor. bilgisi olan varmı.ben ikizler burcuyum umarım çok çatışma olmaz ben dengesiz o dengeli

canım aynı sorunu bende yaşadım aylarca ne çektim sonra şöyle yaptım:yer yatağım olmadığı için yere yorgan serdim iki tane üst üste yani yere yatak yaptım. oğlumun karnını doyurduktan sonra odanın ışığını kapattım ağzına kuru memesini verdim onu yatırdım kendimde yanına yattım ilk. akşam baya dolandı kalktı odanın içinde gezdi durdu en sonunda baktı ben öylece yatıyorum sonunda geldi yattı.. ve uyudu... ninni yok sallama yok yorulma yok çok rahat ettim aylarca ne çekmiştim ... sonra gün geçtikçe alıştı şimdi 15-20 dk. kendisi uyuyo tabi benim yanımda.. uyuyunca alıp beşiğine koyup odayı terk ediyorum.. bende çok çektim o kadar uykusu olduğu halde inatlaşıyodu ağlıyodu uyumamak için.. bence hemen dene 1-2 güne kalmaz rahat edersin... ilk önce ağlayabilir al yatır öp sakinleştirmeye çalış.. kendin de yat. ışıkta kapalı olsun... bende işe yaradığına göre sendede kesin yarar. ben önceden saat11 de sallamaya başlıyodum 1 de ancak uyuyodu mızıranmasıda cabası... 1 de başalasam 3e doğru uyuyordu yani 1,5 -2 saat sallamak gerekiyordu inan bıkmıştım artık ağlıyodum sinirden... dene bence inşallah sende rahatlarsın..

canım benimki çok düşkün zaten memeye bazen gece kalkıyo iki defa üç defa emziriyorum uyumuyo yanıma alıyorum eşimide içeri gönderiyorum öyle uyuyoruz :) normalde bile biz en az 3 defa kalkıyoruz geceleri emmek için bu bazen 6 7 oluyo

canım bende kesmeyi çok düşündüm ama kıyamıyorum bide bilinçli istiyo artık resmen alacaklı gibi yakama yapışıyo allahım milet gülüyo halimize :)) sabır diyorum ama bazen gerçekten çok zorlandığım zamanlar oluyo 2 yaşına kadar dayaırım inşallah

kızlar bende 09.09.2009 annesiyim sizlere bir sorum olucak benim oğluşum emmeyi bıraktı 2 ay önce ama hala geceleri sık sık kalkıyor bir türlü düzene giremedik.. çalışıyorum bide çok uykusuz kalıyorum sizin kiler nasıl bi tavsiyeniz olrmu.. yatarkenn karnını doyuruyoum gecede biberonla mama içiyor 1 kere başka versem içmiyo zaten ama neden uyanıyo bilmiyorum alıyorum tekra uyutup beşiğine koyuyorum... artık uyumak istiyorum...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…