valla bende kilo milo kalmadı aynı kilodayım hatta biraz altına bile düştüm hamile kaldığım kilonun. şirkette beni görenler şok oldu sen 3 sene önce mi doğum yapmıştın deyip güldü arkadaşlar...:lepi:
ya sizlerrrrrrrrrrrre masallaaahhhhhhhhh kac kilo aldiniz hamileliginiz deeeeee ben tam 28kg aldimmmmmmmm 17 verdim ama fil gibiymisim yaaaaaaaaaaaaa
valla bende kilo milo kalmadı aynı kilodayım hatta biraz altına bile düştüm hamile kaldığım kilonun. şirkette beni görenler şok oldu sen 3 sene önce mi doğum yapmıştın deyip güldü arkadaşlar...:lepi:
nihalcim oğlan durmuyor ki yazayım tatlım yaaa. Pişik mahvetti oğlumu. Altını açarken basıyor feryadı yawrum. Excell falan nasıl yükleniyor ben bilmiyorum tatlım
canimmmmmmm birazcik simartmissin sen onu ve saati saattine olan bir bebek degil galiba annenle ablanla nekadar gidecekkkkkkkkk sen buyuttmelisin bebegini zaten gelismekde oyle olur yasayarak tek bebeklede kalmiyacaksinya. evinide temizleyeceksin yemeginide yapacaksin ama once bebeginib tanimalisin planli yapmalisin heran emzioiriyorsan uyku saatini bilmiyorsdsan huysuz olmasi cooooooooooooooook amaaaaaa cokkkkkkkkkkk NORMALLLLLLLLLL.
kizlar bebislerinizin fotolarini eklermisiniz benim face yokkkkkkkkkk oyle seyleri sevmedigim icinde uye olmadim. lutfen eklermisiiiiiiinizzzzzz
Canım nasıl olacak emmek istediğinde nasıl vermeyeyim basıyor çığlığı zaten inanılmaz gazlı bir bebek uyuyamıyor ki gazdan gündüz en uzun uykusu 20 dk onada acıyorum.
Canım nasıl olacak emmek istediğinde nasıl vermeyeyim basıyor çığlığı zaten inanılmaz gazlı bir bebek uyuyamıyor ki gazdan gündüz en uzun uykusu 20 dk onada acıyorum.
Bu da benim meleğim
http://img37.imageshack.us/img37/3554/296k.jpg
maşallah canım... ne güzel poz vermiş öyle kuzummm
oyyyyyyyy masaaallllllllllllahhhhhhhhhhhh canim benimkide gazliydi bana burdaki drler su ilaci onerdi cokds guzel isede yaradiiiiii flatulex emzirmeden aagzina birkere sikiyorum simdi cokkkkkkkkk amas cok rahattttttttttttttt
bahar can<im ben sildim ama 560 gulcan bana cvpo yazmisdi ordan bakabilirsin erddenayin fotosuna BEKLIYORUMMMMMMMMMMMMMMMM senin yyakisiklininkinide
galiba banim oğlum artist olacak.Fotoğraf makinası görünce dayanamıyor poz veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?