2009 Eylül Anneleri

valla bende kilo milo kalmadı aynı kilodayım hatta biraz altına bile düştüm hamile kaldığım kilonun. şirkette beni görenler şok oldu sen 3 sene önce mi doğum yapmıştın deyip güldü arkadaşlar...:lepi:

Maşallah dilekcim.Beni görenler de şok oluyordur eminim ne bu halin diyeeee.Ama sebepler farklı tabi

ya sizlerrrrrrrrrrrre masallaaahhhhhhhhh kac kilo aldiniz hamileliginiz deeeeee ben tam 28kg aldimmmmmmmm 17 verdim ama fil gibiymisim yaaaaaaaaaaaaa

ben 13 kg civarında aldım canım ama malum kilolarda önemli olan yağ oranı malum ağrılıı olmayan insanı duba yapan o bende şuan bolcaaanaaa olan şey :))

bahar nerdesin yaw bi sayfa dolusu yazıon sonra vınnn :))

canım bende senınle aynı durumdayım. iş yerine gittim dün muhasebe müdürümüz sen doğum mu yaptın bizimi kandırdın dedi:)

Kızlar ya bıŞı sordum ama tanıŞma topıcıne lıste yapıcam ılk sayfaya excelde lıstelıom yapıŞtırıom hepsı bırbırıne gırıoo nasıl yapablırımmmm ??

nihalcim oğlan durmuyor ki yazayım tatlım yaaa. pişik mahvetti oğlumu. altını açarken basıyor feryadı yawrum. excell falan nasıl yükleniyor ben bilmiyorum tatlım

nihalcim oğlan durmuyor ki yazayım tatlım yaaa. Pişik mahvetti oğlumu. Altını açarken basıyor feryadı yawrum. Excell falan nasıl yükleniyor ben bilmiyorum tatlım

canım kıyamam onaa.. Mustella krem tavsiye ederim canım gerçi biz pişik olmadık ama mustella çok iyi

yani hepimizin adını bebişlerimizi felan yazıom kaydet d,iyince iç içe geçio yazılar

Canım nasıl olacak emmek istediğinde nasıl vermeyeyim basıyor çığlığı zaten inanılmaz gazlı bir bebek uyuyamıyor ki gazdan gündüz en uzun uykusu 20 dk onada acıyorum.

Canım nasıl olacak emmek istediğinde nasıl vermeyeyim basıyor çığlığı zaten inanılmaz gazlı bir bebek uyuyamıyor ki gazdan gündüz en uzun uykusu 20 dk onada acıyorum.

Allah yardımcın olsun.Bizim gaz olayımız azaldı rahatladık.Bebek acayip değişti darısı başına.

canım diger sayfadaki yazını okudum işte benim sıkıntılarımı yaşayan bir anne dedim. ben de senin yaşadıklarını geçen sene yaşamıştım oğlum 20 dakika bile uyumuyordu biz de üç kişi zor idare ediyorduk 4 ay uyumadı kuzucum ne gündüz ne gece. sonra 20 dk yarım saat derken 6. ayında tamamen düzeldi ağlamaları geçti. bizim de sorunumuz gaz sancılarıydı. üzülme bu günler de geçicek.

oyyyyyyyy masaaallllllllllllahhhhhhhhhhhh canim benimkide gazliydi bana burdaki drler su ilaci onerdi cokds guzel isede yaradiiiiii flatulex emzirmeden aagzina birkere sikiyorum simdi cokkkkkkkkk amas cok rahattttttttttttttt

bahar can<im ben sildim ama 560 gulcan bana cvpo yazmisdi ordan bakabilirsin erddenayin fotosuna BEKLIYORUMMMMMMMMMMMMMMMM senin yyakisiklininkinide

Ben şunu anladım gaz ilaçları işe yaramıyor.Zamanı gelince geçiyor.Sabretmek gerekli.Biz o günleri atlattık çooooooooooook şükür.Kafayı yemek üzereydim.Ama bitti.Bebeğimin tadını çıkarıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…