işte benim koca kafammmm opuyorumnanaktan
bizimki de gülerken birden ciddileşiyo makineyi görünce kaydirigubbakcemile3
işte benim koca kafammmm opuyorumnanaktan
oyyyyyyyy masaaallllllllllllahhhhhhhhhhhh canim benimkide gazliydi bana burdaki drler su ilaci onerdi cokds guzel isede yaradiiiiii flatulex emzirmeden aagzina birkere sikiyorum simdi cokkkkkkkkk amas cok rahattttttttttttttt
bahar can<im ben sildim ama 560 gulcan bana cvpo yazmisdi ordan bakabilirsin erddenayin fotosuna BEKLIYORUMMMMMMMMMMMMMMMM senin yyakisiklininkinide
koca kafa koca :)Baharrrr bu tombiş maşallah.Çok tatlı
ay bilemiyorum gülerken fotoğrafını yakalayamıyorum görünce elimde hemen susuyor kerata ya :) olsun olsun armatör olsun oğlum inş :)Seninki iş adamı olacak o zaman.Gayet ciddi.
ya ben de öyle düşündüm canım da ağlıyo çok yatay durunca kerata. eskiden ne hoşuna giderdi altı açılınca bayılırdı şimdi cıyak cıyak ağlıyo kuzum. ana kucağı da iyi tatlım rahat rahat yatıyo oğlum. az da olsa kucaklarımız rahatladı sayılır :)bahar altını acık bıraksan bıraz. yaaa bırde okumustum ama nerrede bılmıyorum. nivea nın el kremlerı varya o çok ıyıymıs. bu arada oğlun çok seker. fısher price dan memnunmusun:)
hematen aldım onu sürdüm bakayım geçmezse deniyim mustela yı da dilek önerdi bilmiyom şaşkın tavuk gibi oldum yaBen bepanten sürüyorum hemen geçiriyo pişiği dene istersen
ay çooocum benim buğday tenli anne baba karışımı olmuş anne esmer baba beyaz oğlan melez çıkmış ta flaşsız çekilince şopar gibin çıkıyo kuzum :)))ayyyyyyyyyyyyyyyy esmer bombam benim massallahhhhhhhhhhhhhnazar degmesinnnnnnnnnnnnnnnn
koca kafa koca :)
ay bilemiyorum gülerken fotoğrafını yakalayamıyorum görünce elimde hemen susuyor kerata ya :) olsun olsun armatör olsun oğlum inş :)
ya ben de öyle düşündüm canım da ağlıyo çok yatay durunca kerata. eskiden ne hoşuna giderdi altı açılınca bayılırdı şimdi cıyak cıyak ağlıyo kuzum. ana kucağı da iyi tatlım rahat rahat yatıyo oğlum. az da olsa kucaklarımız rahatladı sayılır :)
hematen aldım onu sürdüm bakayım geçmezse deniyim mustela yı da dilek önerdi bilmiyom şaşkın tavuk gibi oldum ya
ay çooocum benim buğday tenli anne baba karışımı olmuş anne esmer baba beyaz oğlan melez çıkmış ta flaşsız çekilince şopar gibin çıkıyo kuzum :)))
demetcim bizi unutan arkadaşlar baya çoğaldı canım. deniz (gamma) işe başlamış olması lazım ama baya süre oldu girmedi o da.
songülcüm hadi hayırlısı canım alıştırma olmuş sizin için.
Baharcım ben de pişikten çok bunalmıştım ne yaptıysam geçiremedcim en son nette okumuştum arkonun tüp kremi var ya onu kullandım gece yatmadan bayağı sürdüm sabaha geçmişti. Görünce şok olmuştum ama insan zorda kalınca herşeyi deniyor. Sonuçta o da krem pişik kremi olmasada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?