cnm pişik için popolin çok iyi geliyo dene istersenzemuszemusmirabaaaaaa....oyyy buzdolabını sildim temizledim evin temizliği ööölecek kaldı yaaaa.
flower canım geçmiş olsun. ben 2defa atlattım şükür geçmedi oğluma.
özgem birlikte çekelim bacım ben sürekli msn deyim biliyon hafta içi.
ay oğlum dünden beri gene huy değiştirdi. akşam canımızı çıkardı sürekli ağlıyor susmuyor. deli olduk eşimle. ateşi falan da yok. neyse bir süre sonra uyudu şükür sabah gene bir fasıl geçti şimdi uyuyor. totosu pişik oldu kızlar çok fena yaaaa. babanemin kreminden sürdüm bakalım inş geçer. siz neler yapıyorsunuz pişik için?
ya aynen bizde öyleyiz çok kusuyo motilium kullanıyoz ama sanırım kilo alalmıyo kuzum...birde çok iştahsız napcam ben yaaa:gitme:ya reflüden ben neler çektim anlatamam size kusmaktan kilo almıyodu kuzum sonra ilaç tedavisine başladık yine geçmedi en son iki ilaçla birden geçti baya ilerlemişti şükür şuan ilaçlarla geçti bakalım ilaçları bvırakınca tekrarlıycakmı
cnm sizinde kilo almınız yavaşmıydı hatta iştahsızmıydı:uhm:canım dediklerinin aynısını bende yapıyorum bende motilium ve gaviscon kullanıyorum
:gitme::gitme::gitme:inş. biran önce geçer çok can sıkıcı bir durumu dimi?
baharcım saol cnm sende sıkma canını uzar kökü sendehihoyyytbu arada meryem ve mehtap sıhatler olsun güle güle uzatın saçlarınızı. ben de kestirdim ama kuaför saolsun beslemelere benzetti beni
nice 3 ler hatta 33 leri hatta 333 leri göresiniz hihoyyythihoyyythihoyyytnihohooooyt 3 ayımız bitti :lepi:
ya cnm bende öyleyim zorla kaşık kaşık yediriyorum biberonu asla istemiyo..mamadan nefret ediyo sadece sütümü içiyo oda yavruma yetmiyo 40 cc 4--5 hatta 6 saatte bir anca 50 cc :gitme:selam kızlar benim canım da hasta gribi iyice ilerlemiş dr antibiyotik verdi.Bu ay 500 gr almış sadece ve hala da yemek istemiyor.Ağlata ağlata zor yediriyorum mamayı.Ama genel gelişimi iyiymiş aktif bi bebek dedi drumuz.Zaten dönmeye başlamasından belliydi.Sürekli zıplamak istiyor sıpam kollarım kopuyor valla.
Bu da benim doğuma giderkenki halim.Ben şu an daha da fil gibiyim.Üzülme arkadaşım ben kilomu veremediğim gibi üzerine de 3 kilo almış bulunmaktayım.
kızlar bu gün ilk defa oğlumu bakıcıya bıraktım acil bir yere gitmem gerekiyordu hem de alışayım yavaş yavaş dedim ve bıraktım bir buçuk saat gittim zaten kendisi üst komşum çok uslu durmuş biraz oynamışlar sonra uyumuş geldiğimde uyuyordu uykusu bozulmasın uyanınca getiririm dedi ben de eve geldim yarım saat bekledim gelmedi evde o kadar alışmışım ki evde olmayınca bi tuhaf oldum tekrar almaya gittim bizimki hala uyuyo yerini çok sevmiş
biraz daha içim rahatladı
iyi akşamlar..tetanoz aşısını yaptıran var mı? doğumdan 3 ay sonra olacaktı galiba
cnm ben yaptırmadım hatta ikinci dozu bile yaptırmadım tek dozla kaldım doktor çokta gerekli degil demişti salladım bende-tatlicadiarzu-
Merhaba, 14/09/2009 12:12 de dünyaya gözlerini açtı kızım.
O günden bu güne biraz sıkıntılar yaşadık tabiki ama şuan en büyük problemim sütümün çok az olması.
Sitede bakındım biraz ama ya telaştan aradığım şeyi
tam bulamadım. 2009 eylül annesi olduğum için buraya bari yazayım dedim hemde güncel bi sayfa olduğu için.
Gelelim benim sorunuma kızım 2,5 aylık fakat 1 aydır neredeyse hiç emziremedim.
İlk zamanlar çok güzel sütüm geliyordu, göğüs pedi falan koyuyordum,
şimdi ise günde yarım çay bardağı anca geliyor.Sağmama rağmen gelmiyor. Acaba kesiliyormu?
Stresli bi hamilelik geçirdim ve doğumdan sonrada bir takım sorunlar yaşadım psikolojik olarak,
belki kendi kendime düşüncelerle ama sonucu bebeğime süt verememek olmaz umarım.
Milupa Aptamil Conformil 1 içiyor kızım şuan, 2 günde 1 kutu bitiyor.
Sütümüde sağıyorum fakat söylediğim gibi pek gelmiyor.
Sitedeki annelerin çoğunun 2. bebeği ilk doğum yapanlarında bilgi birikimi vardır ama benim
yaşadığımı yaşayanlar olabilir, lütfen tecrübelerinizden benide yararlandırın...
İyi günler...
kızlar nasılsınız. mersinden döndük, evimi çok özlemişim ya...
bu hafta perşembe eşimin askere gideceği yer belli olacak nasıl heyecanlıyım. inşallah yakın bi yer çıkar.... off yaaa....
pazartesi işe başlıyorum... kızımı anneme bırakacaz... dilekcim canım yardım lütfen... şimdi ben işte sütümü sağacam... sonra buzdolabının alt rafında saklıcam. annem onları yarın içirebilirmi... 24 saat mi süresi var. bir de sütü buzdolabından çıkartıp ısıttıktan sonra kaç saat içinde süt tüketilmeli. tekrar buzdolabına koyamaz dimi. ısınan sütü tekrar ısıtabiliyormuyuz.... bir de buzluktaki sütü çözdük diyelim onu da ısıttıktan sonra ne kadar süre içinde tüketilmeli. dilekcim çok soru sordum ama bu konuda güveniyorum sana canım. bir anlatsana bana, yardımına ihtiyacım var....
baharcım geçmiş olsun canım. havalandır bol bol. ben sadece sebamed kullandım canım pişik içinde. iyi geldi umarım geçer hemencecik.
ebrucum benim kızda ne zmana zorlasam kusar, hem de fışkırtarakkk... ben de aliş de bişey yoktur canım.... umarım tekrar kusmaz.
kızlar mama vermicem kızıma , sütüm yetito ki uyuyo günde 18 20 saat, yetmezse uyumaz dimi. geceleri de kesiksiz uyuyo.... sağolun destekleriniz için....
dılekcım tu tu tu masallah oncelıkle sutu bol arkadasım.sonra verdıgın bılgıler ıcın cok sagolasın.yalnız dıyelım uyudu ama mama yada sut sogudu dıyelım o zaman sogukmu ıcırıyonus ya ben ıcırmıyorum mıdesını usutur dıye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?