2009 Eylül Anneleri

szelam kızlar.. geçmişe göz attım ama kucağımda bade olduğu için yazamadım... bunuda zor yazıyom..banyo yaptı şimdi kucağımda uydurduğum ninniyi dinliyo.. acilen nini öğrenmem lazım..
bebişlere baktım hepsi çok tatlı yaaaa

cnm pişik için popolin çok iyi geliyo dene istersenzemuszemus

ya aynen bizde öyleyiz çok kusuyo motilium kullanıyoz ama sanırım kilo alalmıyo kuzum...birde çok iştahsız napcam ben yaaa:gitme:
canım dediklerinin aynısını bende yapıyorum bende motilium ve gaviscon kullanıyorum
cnm sizinde kilo almınız yavaşmıydı hatta iştahsızmıydı:uhm:
inş. biran önce geçer çok can sıkıcı bir durumu dimi?
:gitme::gitme::gitme:
bu arada meryem ve mehtap sıhatler olsun güle güle uzatın saçlarınızı. ben de kestirdim ama kuaför saolsun beslemelere benzetti beni
baharcım saol cnm sende sıkma canını uzar kökü sendehihoyyyt

nihohooooyt 3 ayımız bitti :lepi:
nice 3 ler hatta 33 leri hatta 333 leri göresiniz hihoyyythihoyyythihoyyyt

ya cnm bende öyleyim zorla kaşık kaşık yediriyorum biberonu asla istemiyo..mamadan nefret ediyo sadece sütümü içiyo oda yavruma yetmiyo 40 cc 4--5 hatta 6 saatte bir anca 50 cc :gitme:

cnm umarım herşey istedigin gibi olur allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu arada bebeklerimizin hepsine kocaman maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

BUDA BENİM KUZUCUĞUM ANNESİNİN PRENSESİ HERŞEYİMMMMMM

Eklentiler

• $SDC13009.webp
    40 KB · Görüntüleme: 30
  • $SDC12974.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 28
arkadaslar okuyom ama yazmaya fırsat olmuyor yaa du bı gecmısede bakım yaa cok ozluyom soyle bı yazısam cevaplar verııım ama gun gecmıs oluyor konu coktaan kapanıyor alıntılar yapıyom hesapta kapanınca gıdıyo zaten bozuktu sıte gıremedım oyle bı bakem.aklımdayken soylıyım baharcım hametan bır gunde gecırıyor bacım.ama cok cok surme mesela gunde 2 kere falan uygula bazen huysuzluk yapabılıyor ama zaten 2 gune gecıcek merak etme super bı krem.

Kızlar kızım Çok ıŞtahsız napcam ben yaaa...benım sÜtÜmÜ ıÇıyo ısteyerek..ama mamayı asla yemek ıstemıyo....degıŞtım mamayı genede yemek ıstemıyo...benım sÜtÜmde yetmıyokı 40 cc anca Çıkıyo Çocukcagız kıloda alamıyo..Üstelıkte reflÜsÜ oldugu ıÇınde kusuyo ((

hoşgeldin canım öncelikle bebegin hayırlı olsun allah analı büyütsün
ilk başlarda ne güzel sütün geliyomuş keşke stres yapmasaydın hiç bişey bizim sütümüzden önemli değil benim ilk gunler damla sütüm yoktu gögüslerim kupkuruydu şimdi yavaş yavaş biraz arttı mama takviyesine devam ama
bence rahat olmaya çalış eminim sütün gelir yine eger bebeğin emiyosa emzir süt olmasada emmiyo sagmaya devam et rutın bi şekilde emmedikçe yada sagmadıkça artmıyo gerçekten canım

bütün bebiişlere kocabi maşallahhh

kızlar nasılsınız. mersinden döndük, evimi çok özlemişim ya...

bu hafta perşembe eşimin askere gideceği yer belli olacak nasıl heyecanlıyım. inşallah yakın bi yer çıkar.... off yaaa....

pazartesi işe başlıyorum... kızımı anneme bırakacaz... dilekcim canım yardım lütfen... şimdi ben işte sütümü sağacam... sonra buzdolabının alt rafında saklıcam. annem onları yarın içirebilirmi... 24 saat mi süresi var. bir de sütü buzdolabından çıkartıp ısıttıktan sonra kaç saat içinde süt tüketilmeli. tekrar buzdolabına koyamaz dimi. ısınan sütü tekrar ısıtabiliyormuyuz.... bir de buzluktaki sütü çözdük diyelim onu da ısıttıktan sonra ne kadar süre içinde tüketilmeli. dilekcim çok soru sordum ama bu konuda güveniyorum sana canım. bir anlatsana bana, yardımına ihtiyacım var....

baharcım geçmiş olsun canım. havalandır bol bol. ben sadece sebamed kullandım canım pişik içinde. iyi geldi umarım geçer hemencecik.

ebrucum benim kızda ne zmana zorlasam kusar, hem de fışkırtarakkk... ben de aliş de bişey yoktur canım.... umarım tekrar kusmaz.

kızlar mama vermicem kızıma , sütüm yetito ki uyuyo günde 18 20 saat, yetmezse uyumaz dimi. geceleri de kesiksiz uyuyo.... sağolun destekleriniz için....

Kızlar bebişlere maşallah. Çok güzel bebekler doğurduk yahuuuuuuu Allahımıza bin şükür zemuszemus

Gülaycım şimdiden hayırlı olsun cnm. İnş. dediğin gibi yakın yerlere çıkar

allah kavuştursun canım.. çok zor olacak senin için ama umarım kolaylıkla üstesinden gelirsin.. eşinin yeri inşallah yakın bir yere çıkar da rüzgar bebiş babasından çok uzak kalmaz tabii sende...
benim bildiğim kadarıyla dolaptan çıkan süt 1 saat içerisinde tüketilmeli ısınan süt tekrar ısıtılmıyo malesef ki..buzdolabında da 24-72 saat arası kalabilyo canım..

Sivaslı canım maşallah kuzuna çok tatlı. İştahı konusunda da birşey diyemeyeceğim canım yakınımda olsaydın verirdim sütlerimden senin bebeğinede.. Bence mama değişikliği yap , yaptım diyorsun ama 2 mama ile kalma bence çok fazla mama markası var dene bakalım belki birinden birini sever kuzun.
Gülaycım canım benim ne demek yardımcı olmaz mıyım hiç.. Canımcım bak şimdi ben şöyle yapıyorum işyerinde 2 kez ( 09:30 ve 14:30 ) olmak üzere 2 kez sağıyorum zaten 240ml 'lik biberonu dolduruyor tek sağımım. Akşam yine sağdıklarımdan ve sabaha karşı sağdığım sütlerdende artan oluyor. Tüm bunları 7 biberon halinde dolaba koyuyorum. 09:30 ama birbirlerine karıştırmıyorum mesela 09:30'da 240ml çıktı onu tek biberon halinde koyuyorum çünkü dolapta süt en fazla 24 saat kalabiliyor benim kızda 8:30 veya 9:00 gibi ilk sütünü içtiği için ikiye bölmem mümkün olmuyor ama 14:30'da çıkan 240ml'i iki biberona koyuyorum 120ml şeklinde birini 11:30 gibi içerse diğerini 14:00 gibi içiyor annemleri de tembihliyorum üstlerine not yapıştırıyorum biberonların saatleri geçmişse atıyorlar hemen ayrıca yedi biberonun sıralarını karıştırmamaları için numaralandırıyorum. 100'ml'lik 2 adet gece koyabiliyorum sabaha karşıda yine 200ml kadar artıyor onuda 2ye bölüyorum al sana 7 biberon süt. Bu kadar bol koymamın sebebi dolaptan çıkıp ısıtılan süt dışarda en fazla 1 saat kalabiliyor mesela canı istemedi içmek uyudu kaldı 1 saati geçerse annemler onun tamamını atıp diğer biberonu ısıtıyorlar bu şekilde süt yetmeme gibi bir dert ortadan kalkıyor. Sakın canım ısıtıılıp kullanılan süt ne bir daha ısıtılmalı ne de dolaba konmalı 1 saati geçmişse hemen atılmalı
Mama vermemeye karar vermişsin canım çok sevindim dediğin gibi doymasa zaten ortalığı yıkar bu veletler:)))
Ya kızlar demin benim kızımı yabancı müzikler eşliğinde kucağıma alıp koltuk altlarından tutup oynattım anlatamam size kahkahalarını büyük insanlar gibi güldü yarın videoyada çekicem inşallah tekrar aynı şekilde kahkalar atar yayınlarım facebookta.

arkadaslar alıntıları yaptım yaptım kocam kapatınca lınkı hepsı gıttı yaaa.kısaca bebeklerımıze kocamannnn bı masallah tabı annelerede.bende resmını eklıyım kuzumunnnn.

Eklentiler

• $16112009088.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $Fotoğraf-0028.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 26
dılekcım tu tu tu masallah oncelıkle sutu bol arkadasım.sonra verdıgın bılgıler ıcın cok sagolasın.yalnız dıyelım uyudu ama mama yada sut sogudu dıyelım o zaman sogukmu ıcırıyonus ya ben ıcırmıyorum mıdesını usutur dıye.

canım 1 saat içinde oda ısısında o kadar soğumuyordur bence...

Dilekcimmm merak ediyorum Defneyi o halde. ınş. kameraya çekebilirsin.

Ayfercim çooooooook şekersiniz kız ailecek. Allah nazardan saklasın. Buarada siz karı koca benziyonuz anacım ya :))

Çekilişi baharla yapıcez bakalım pzt. günü. ısimleri tek tek yazarız. bi o çeker bi ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…