2009 Eylül Anneleri

kızlar maşallah bebeklerinize hepsi birbirinden tatlı..keşke hepimiz aynı şehirde olabilseydik....bunlarda benim oğlumun resmi:)

Eklentiler

• $PICT0058.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $PICT0180.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 26
ayfer gerçekten karı koca çok benziyosunuz
bütün bebişlere maşallah ALLAH nazarlardan korusun
gülay ALLAH kavuştursun hayırlı tezkereler

arkadaslar dolaptan cıkardıgınız sütleri nasıl ısıtıyorsunuz? yani ısısının ne kadar olacagını nasıl ayarlayabılıyosunuz biberon ısıtıcılarda öyle bı ayar fılanmı var acaba yoksa dolaptan cıkarılmıs olan sut bıraz bekleyıncemı .. bende oğluma dolaba koydugum sutlerden verecegım ama acıkcası nasıl olacak bılmıyorum

bu arada kusura bakmayın kendımı tanıtmadan dırek konuya daldım, bende eylül annesıyım, adım ceyda, oglum kadir gecesi hayatımıza gırmek istedi:) normal dogum yaptım, ankarada oturuyorum ve su an hala dogum ıznımı kullandıgım ıcın hayatımı evde surduruyorum:)

emsal şu anda burda değil ama bir öneri de benden: bulabilirse alkosüz bira çok işe yarıyor. ben bir de ısırgan, rezene, ısırgan ve anason karıştırıp-kaynatıp içiyorum. çok işe yarıyor gibi.
yalnız fazla süt içmeye dikkat etmek gerekiyor; bebeklerin süt allerjisi olma riski var.

ılık suyla ısıtmak gerekiyormuş. 38-39 C suyla benmari usulü ısıtılınca vitamini kaybolmuyormuş, kolay gelsin cokacimcoook

selam
ben bu aralar takip edemiyorum gündüzleri ev ve temizlik + oğlum la ilgileniyorum.akşamları misafir geliyo...bu akşam inanılmaz halsizim kendimi çok kötü hissediyorum bir robot gibiyim...eşime kızgınım...uff çok mutsuzum bu aralar

bebiş resimleri harika hepsine maaşallah
dilekçim seni de tebrik ediyorum nasılda düzenli ve saati saatine özen gösteriyorsun kızına maaşallah çok şanslı bir bebek defne

gülaycım inş. yakın bi yer çıkar canım yaaa gdip gelirsiniz özlem çekmezsiniz
:bbo::bbo:
dilekcim kafam karıştı valla benim sütleri verirkenki sırayı umarım annen karıştırmıyordur tek anladıgım maşallah diyim sütüneee250ml senden günlük 1.5lt süt çıkar 2 bebişe yeter valla
yarın inş. defne yine gülücükler saçar bizde izleriz prensesi
kızlar maşallah bebeklerinize hepsi birbirinden tatlı..keşke hepimiz aynı şehirde olabilseydik....bunlarda benim oğlumun resmi:)
maşallah emine ogluna hep gülüyo bu yaaa gülen yüzü hiç solmasın

alkolsüz bira eczanelerde vitamalt.. sütü%10 arttırıyormus. aynı seyı rezenede yapıyormus

ben vıtamaltıda denedim 3 gün içtim öle çok bi fark görmedim gerçi ozaman pompam yoktu ama elimle baktıgımda çok bi değişiklik olmadı

aynen canım akşam saatlerinden itibaren bende kafayı yemek üzreyim canım çok sıkkın mutsuzum kocamada kızgınım offf yaaa bizde insanız dimi sabrımız bi yereee yok ama olurmu herşeye biz koşcaz sanki ben bu çocugu tek başıma yaptım(((

fussilet aynen bende senin gibi halsiz ve huzursuzum eşime hattinden fazla kızıyorum yardımcı olmuyo da pek fazla....uff mutsuzum ve robot gibiyim demişsin ya katılıyorum sana aynen .oooffffff
bu arada sütüm fazla olduğu halde sanki oğlumu aç bırakıyomuş gibi hissediyorum doymuyo gibi geliyo sütün kalitesini arttırmak için ne yapabilirim (

ayfercim alıntı yapmamışım canım sizee maşallah valla çok tatlısınız ailecek 3ünüzde biribirinize benziyosunuz
evin otantik ortamınıda çok begendım pencereler agaçtan süper valla

evet canlarım aynı hisler içersindeyiz sanırım ve sinir olduğum halsizim ama uzanamadım bile çünkü eşim avutamıyo oğlumu onun sesini duyunca ben nasıl uyuyabilirmki...çok bağlandım oğluma iletişimimiz çok güzel maaşallah ...eşimle bu bağı kuramadı oğlum henüz tam huzurlu olamıyo onla iken bu halde beni deli ediyooo.kendime ayırabildiğim hiç zamanım yok alışverişe çıkmaksa hayal oldu benim için..mafoldumben

ya ben de diyorum ayaklarıma bişeyler oluyo... sağol canım valla en azından sebebini öğrendim :)

mervecim soğuk buhar mak. kesin işe yarıyor ben kullanıyorum. eskiden kururdu sabaha kadar dilim damagım, şimdi hiç olmuyor.
....

tamam canım soğuk buharlı alayım, teşekkür ederim kaydirigubbakcemile3

kızlar melike diye bi arkadaş, hamişmiş yaa... korkuyorum :gitme: :gitme: :gitme:
offf zaten canım sıkkın, moralim bozuk :gitme:

bebek gezdirme diye bi aptallık var burda, bu yüzden kızım hasta olacak...
ama kimse "gezdirme kızım aferin koru bebeğini" demiyor...
"sararsın bişey olmaz, biz eskiden hep gezidirirdik, hiç de hasta olmazlardı, iyi ki çocuk doğurdunuz" laflarından bıktım....
bunaldım yaa sürekli ağlayasım var, ağlıyorum ve sütüm gidecek diye de 3,5 atıyorum!!!!
keşke babacım hayatta olsaydı, eminim bana bu konuda bile yardımcı olurdu....
bebeğim 2. kez antibiyotik kullanıyor, bi yere gidince dengesi bozuluyor, kimsenin umrunda değil ki!!!!
hiç evlenmese miydim acaba bile diyorum!!!

oyy geçmiş doldumu okumak saatler sürüyor akılda tutup cvp yazmak cabası :))

maşallah bebişlerimize hepsiii çook dadluu ya .. hepsini biaraya toplayıp bi arada düşünsenize mhteşem bi tablo :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…