ne tesadüffffff benimde :))))) bi yandan yazıp bi yandan beşik sallıyorumçokkk uykum var yaaaa
ne tesadüffffff benimde :))))) bi yandan yazıp bi yandan beşik sallıyorum
zeytinyağı yerine bepanten mavi almanı tavsiye ederim,,, ben doğduğu günden beri ılık su ve pamukla temizleyip kuruluyorum ve en son bepanten kullanıyorum çok rahat ve işe yarıyo maşallahhh hiç totomuzla sorunumuz olmadı...Günaydın hanımlar allah herkezn dağna göre kar veriyor .Benim annemde ablamda yardımcım görünüşte oo süper gözüküyor ama öyle huysuz bir oğlum var ki üçümüzü terbiye etti yetmedi babasına kızıyoruz artık yardımcı ol diye düşünün.
Birde pişik eklendi .Öyle tuhaf olmuş ki pişik olduğu anlaşılmıyor bacak kıvrımını bir açtım ince ince kanıyor halbuki ben devamlı pişik önleyici kullanıyordum .
Dün akşam ıslak mendil kullanmayı bıraktım onuda sıcak suyla yıkayıp içindeki kimyasalların gitmesini sağlıyordum ama yeterli değil sanırım .Pamuk kullanmaya başladım altını açıyoum pis olan bezi çıkarmadan sıcak suya batırdığım pamukla yıkıyorum .Bezle muhakkak kuruluyorum sonra hakiki zeytinyağı sürüyorum az önce baktım dinmiş biraz tamamen geçmesede acısını almış.
Bundan sonra her açtığım da bu kadar teferruatlı olmasada zeytinyağı sürücem hem sağlıklı hemde pşiği önler.Umut dünyası..
herkese selam hayırlı pazarlar...
bende aşırı sinir var gözüm birşeyi görmez oldu..eşimden nefret eder oldum :Sadamın her yaptığı batıyor yine mi lohusa oluyorum aceba?
sakuracım o kadar haklısın ki... bebişlerimiz o kadar küçükler ki düzenlerinin bozulması hiç yaramıyo onlara ve tabi bu durumdan en çok anneler etkileniyor.
kimseyi dinleme diycem tatlım ama bu da mümkün değil biliyorum. biraz daha iyimser olmaya çalış tatlım sık sık nereye kadar demi ama:) ALLAHIM KORUSUN BEBİŞLERİMİZİ...
maşallah kızlar bebişlere hepsi birbirinden tatlı maşallah...
merve mevzu kızının sağlığıysa kimseyi dinleme derim.. yazık değilmi onların gönlü olacak diye yavrun ilaç kullansın.. biz bırak normal gezmeyi bayramda bile çıkmadık dışarı.. valla kim ne derse desin dinleme canım.. çok kızdım yaaa
...
Mervecim nedir senin çektiğin bu mahalle baskısından bence kimsenin söylediğini takma küsen küssün kimse bebeğinden önemli değil allah korusun bebeğin hastalansa sabaha kadar başında gezmeye gittin kişiler beklemeyecek sonuçta.
...
herkese selam hayırlı pazarlar...
bende aşırı sinir var gözüm birşeyi görmez oldu..eşimden nefret eder oldum :Sadamın her yaptığı batıyor yine mi lohusa oluyorum aceba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?