• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

mutsuzum çaresizim isteksizim halsizim sinirliyim azda olsa bebeğime karsı ilgisiz gibiyim kendimi değersiz hissediyorum sürekli gergin ve paniğim eşimden soğumuş gibiyim bana yaklaştığında kaçıyor bahane arıyorum insanlardan uzak kaldım ve eve kapanmış durumdayım sizce neyapmalıyım ?... farkındayım hep sitem dolu seyler yazıyorum:çok üzgünüm:

Kızlar merhaba uzzuunnca bir aradan sonra tekrar yazabildim bizim bıdık çok hareketlendi çok az zamanım oluyor internete girebilmem için.
Bugün itibarıyle işi bıraktım eşimin iş değişikliği sebebiyle başka şehire taşınacağız oğlum ve ben annemlerde kalıyoruz eşim gitti 2 ay kadar bir süre sonra da biz gideceğiz.
1 Hafta çalıştım işte annem baktı oğluma sütüm kesilmeye yüz tuttu korktum. Allah çalışan annelere yardım etsin inşallah sizin sütünüz daim olsun.

Günaydın hanımlar allah herkezn dağna göre kar veriyor .Benim annemde ablamda yardımcım görünüşte oo süper gözüküyor ama öyle huysuz bir oğlum var ki üçümüzü terbiye etti yetmedi babasına kızıyoruz artık yardımcı ol diye düşünün.
Birde pişik eklendi .Öyle tuhaf olmuş ki pişik olduğu anlaşılmıyor bacak kıvrımını bir açtım ince ince kanıyor halbuki ben devamlı pişik önleyici kullanıyordum .
Dün akşam ıslak mendil kullanmayı bıraktım onuda sıcak suyla yıkayıp içindeki kimyasalların gitmesini sağlıyordum ama yeterli değil sanırım .Pamuk kullanmaya başladım altını açıyoum pis olan bezi çıkarmadan sıcak suya batırdığım pamukla yıkıyorum .Bezle muhakkak kuruluyorum sonra hakiki zeytinyağı sürüyorum az önce baktım dinmiş biraz tamamen geçmesede acısını almış.
Bundan sonra her açtığım da bu kadar teferruatlı olmasada zeytinyağı sürücem hem sağlıklı hemde pşiği önler.Umut dünyası..

canım ben oğluş doğduğundan beri pamuk su kullanıyorum pişik çok şükür hiç olmadı sadece gezmeye gideceksem ıslak mendil alıyorum yanıma en iyisi doğal olanı. bir de arada popişi yıka çokk iyi geliyor hafif kızarıklıkları hemen geçiriyor.

Hko'cum hayırlısı olsun hakkınızda ohh ne güzel meleğinede sen bakcaksın.

Kızlar çekiliş yarın yapılıyor galiba yani yılbaşı çekilişi ama dikkatimi çeken birşeyi söylemek istiyorum bence ilk kez bize yazan birini listeye eklemek çok mantıksızlık aylardır yazışıyoruz bir kez bile yazmamış şimdi gelmiş çekilişe benide ekleyin diyen biri sizce ne kadar güvenilirdir? Yine de siz bilirsiniz ama....

mutsuzum çaresizim isteksizim halsizim sinirliyim azda olsa bebeğime karsı ilgisiz gibiyim kendimi değersiz hissediyorum sürekli gergin ve paniğim eşimden soğumuş gibiyim bana yaklaştığında kaçıyor bahane arıyorum insanlardan uzak kaldım ve eve kapanmış durumdayım sizce neyapmalıyım ?... farkındayım hep sitem dolu seyler yazıyorum:çok üzgünüm:

Canım anlattıklarının büyük çogunluğu bendede var. Çalışan bir insan olarak tamam bebeğim çok önemli ama evde tıkılıp kalmak benideçok sıkıyor. Ben elişini severim dün biraz örgü ördüm bebeğim uyurken 10 yada 5 dakika bugün daha iyiydim. Yani demek istediğim yapmaktan hoşlandığın seni içinde bulunduğun ruh halinden durumdan uzaklaştırabilecek bir hobin varsa 10 dakika bile olsa yap derim o bile o kadar iyi geliyorki.

selam
ben bu aralar takip edemiyorum gündüzleri ev ve temizlik + oğlum la ilgileniyorum.akşamları misafir geliyo...bu akşam inanılmaz halsizim kendimi çok kötü hissediyorum bir robot gibiyim...eşime kızgınım...uff çok mutsuzum bu aralar

bebiş resimleri harika hepsine maaşallah
dilekçim seni de tebrik ediyorum nasılda düzenli ve saati saatine özen gösteriyorsun kızına maaşallah çok şanslı bir bebek defne
noldu kızz neden mutsuzsunsengözlerimebaksanab
ya ben de diyorum ayaklarıma bişeyler oluyo... sağol canım valla en azından sebebini öğrendim :)

tamam canım soğuk buharlı alayım, teşekkür ederim kaydirigubbakcemile3

kızlar melike diye bi arkadaş, hamişmiş yaa... korkuyorum :gitme: :gitme: :gitme:
offf zaten canım sıkkın, moralim bozuk :gitme:
valla bende çok tırsıyorum hamile kaldıysam diye...çünkü saçma sapan bi kanamalarım oldu.adetmi gördüm bilmiyom...genede her ihitmale karşı bi test yapcam yaaa...delikafadulden

çokkk uykum var yaaaa
annemlere geld,im kurtuldum hihoyyyt sabah anneme veriyorum çıkıp yukarı uyuyorum ohhhhhh getirin canlarım annem hepsine bakarhihoyyyt

herkese selam hayırlı pazarlar...

bende aşırı sinir var gözüm birşeyi görmez oldu..eşimden nefret eder oldum :Sadamın her yaptığı batıyor yine mi lohusa oluyorum aceba?
bendede bi sinir bi sinir.ama sadece eşime degil. herşeye herkese neden acaba yaaaaaaa:uhm:
canım
gülcanım benim bebişte her gaz çıkardığında neredeyse bağırıyo kakasını yapmaktan korkar olmuştu doktor anüsünde yırtık olduğunu syledi. Aşırı ve şiddetli gaz çıkarmaktan dolayı
Eve gelince bende baktım anüsü gerçektende kıpkırmızıdı. Doktor biize2 krem yazdı.Biri anestol pomad( acıyı azaltıyormuş 2 tl) diğeri madecassol (iyileştiriyormuş ) ben her altını değştirmede altını sildikten sonra bir parmağıma iki kremdende azar azar sürüyorum sonra anüsünün olduğu yere yavaş yavaş masaj yapıyorum sanki dahada rahatladı. Zaten madecassolu pişik içinde veriyor doktorlar. temin edebilirsen kullan derim. Olmazsa gidersin doktora.

geçmiş olsun jnm.gamyoncuiremsu

Günaydın hanımlar allah herkezn dağna göre kar veriyor .Benim annemde ablamda yardımcım görünüşte oo süper gözüküyor ama öyle huysuz bir oğlum var ki üçümüzü terbiye etti yetmedi babasına kızıyoruz artık yardımcı ol diye düşünün.
Birde pişik eklendi .Öyle tuhaf olmuş ki pişik olduğu anlaşılmıyor bacak kıvrımını bir açtım ince ince kanıyor halbuki ben devamlı pişik önleyici kullanıyordum .
Dün akşam ıslak mendil kullanmayı bıraktım onuda sıcak suyla yıkayıp içindeki kimyasalların gitmesini sağlıyordum ama yeterli değil sanırım .Pamuk kullanmaya başladım altını açıyoum pis olan bezi çıkarmadan sıcak suya batırdığım pamukla yıkıyorum .Bezle muhakkak kuruluyorum sonra hakiki zeytinyağı sürüyorum az önce baktım dinmiş biraz tamamen geçmesede acısını almış.
Bundan sonra her açtığım da bu kadar teferruatlı olmasada zeytinyağı sürücem hem sağlıklı hemde pşiği önler.Umut dünyası..

canım ben oğluş doğduğundan beri pamuk su kullanıyorum pişik çok şükür hiç olmadı sadece gezmeye gideceksem ıslak mendil alıyorum yanıma en iyisi doğal olanı. bir de arada popişi yıka çokk iyi geliyor hafif kızarıklıkları hemen geçiriyor.

bende su ve pamukla temizliyorum.hatta bir ara hafif kızarmıştı drumuz su yerine zeytinyağıyla temizle dedi.önce zor olacağını düşünmüştüm.ama su yerine zeytinyağına hafif batırıp silin ne kadar etkiliolduğunu göreceksiniz.

kızlar dün komsum söylemesi ayıp irmik helvası yapmış süt arttırıyor diye benide cağırdı afiyetle yedik ve gercekten çok etkisini gördüm.mutlaka deneyin kızlar.

Hko'cum hayırlısı olsun hakkınızda ohh ne güzel meleğinede sen bakcaksın.

Kızlar çekiliş yarın yapılıyor galiba yani yılbaşı çekilişi ama dikkatimi çeken birşeyi söylemek istiyorum bence ilk kez bize yazan birini listeye eklemek çok mantıksızlık aylardır yazışıyoruz bir kez bile yazmamış şimdi gelmiş çekilişe benide ekleyin diyen biri sizce ne kadar güvenilirdir? Yine de siz bilirsiniz ama....

kesinlikle bende katılıorum dilekçim.. arkadaşlar yalnış anlamasın ama madem bizi bu kadar güzel takip ediolardı keşke aramıza önceden katılsalardı... adresler verileceği zaman değil...

Canım anlattıklarının büyük çogunluğu bendede var. Çalışan bir insan olarak tamam bebeğim çok önemli ama evde tıkılıp kalmak benideçok sıkıyor. Ben elişini severim dün biraz örgü ördüm bebeğim uyurken 10 yada 5 dakika bugün daha iyiydim. Yani demek istediğim yapmaktan hoşlandığın seni içinde bulunduğun ruh halinden durumdan uzaklaştırabilecek bir hobin varsa 10 dakika bile olsa yap derim o bile o kadar iyi geliyorki.

yapmadığım sey kalmadı ama senin de dediklerini dikkate alıcam çok saol ....

kızlar kızım bugün bi garip gündüz uykularına dalınca ben odadan çıktığımda feryat figan oluyo.. biyeri kırılmış gibi inletio evi ağlaya ağlaya.. ndn olabilir bilmiyorum... babası bile avutamıyo.. illa kucağımda olucak... acaba başkaları utarken canınımı incitiyo rüyasında kötü bişeymi görüo bilmiorum..

kızlar kızım bugün bi garip gündüz uykularına dalınca ben odadan çıktığımda feryat figan oluyo.. biyeri kırılmış gibi inletio evi ağlaya ağlaya.. ndn olabilir bilmiyorum... babası bile avutamıyo.. illa kucağımda olucak... acaba başkaları utarken canınımı incitiyo rüyasında kötü bişeymi görüo bilmiorum..

Bazen bebekler annelerinin kokularını duymaya daha çok ihtiyaç duyarlarmış.Belki seninki se kokunu almak istiyordur annesi

yapmadığım sey kalmadı ama senin de dediklerini dikkate alıcam çok saol ....

Senin yaşadıklarını yeni doğum yaptımda ben de yaşamıştım.Yalnız değilsin yani.Bebeğin dış dünyaya uyum sağladıkça sen rahatlayacaksın.Ben de hiç evden çıkamıyorum bunalıyorum ama onun her gün yeni bişey öğrendiğini gördükçe stresim azalıyor.Emin ol sen de atlatacaksın.Biraz daha dişini sık 2. ayın sonlarına yaklaştıkça çok değişiyorlar.

benimkide 3-4 gündür öyle..sanki bişeyden korkmş gibi uykusundan fırlıyor..ama annemler artık sesleri daha iyi duydukları için onlara tapki veriyor ondan korkuyordur dedi..

benimkide 3-4 gündür öyle..sanki bişeyden korkmş gibi uykusundan fırlıyor..ama annemler artık sesleri daha iyi duydukları için onlara tapki veriyor ondan korkuyordur dedi..

Ben bebeğimi sesli ortamda uyutuyorum zaten yatağında değil genelde gündüzleri oturma odasında uyuyor.Hem sese daha az duyarlı oluyor hem de yatağını yadırgama diye bi durum olmuyor.Yani ben nerdeysem bebek orda.Ya tv ya bilgisayardan müzik açıyorum öyle uyuyor.

Senin yaşadıklarını yeni doğum yaptımda ben de yaşamıştım.Yalnız değilsin yani.Bebeğin dış dünyaya uyum sağladıkça sen rahatlayacaksın.Ben de hiç evden çıkamıyorum bunalıyorum ama onun her gün yeni bişey öğrendiğini gördükçe stresim azalıyor.Emin ol sen de atlatacaksın.Biraz daha dişini sık 2. ayın sonlarına yaklaştıkça çok değişiyorlar.

sabırla bu günlerin geçmesini ve atlatmayı çok istiyorum sabretmeye devam yani :))

sabırla bu günlerin geçmesini ve atlatmayı çok istiyorum sabretmeye devam yani :))

Canım ben bazen bu çocuğu niye yaptım ki diyebiliyordum bile ama geçti.Bebeğine zaman tanı.Sonrası çok güzel.Şimdi ona bakmaya kıyamıyorum.Eve tıkılıp kalmak bile umrumda değil.Sen de böyle hissedeceksin üzülme

benimkide öyle..geçen gün misafirliğe gitmiştik.odada bağırtı çağırtı televizyon...oğlum bunlara rağman uykusundan ödün vermeden yattı..ama şu son günlerde ani ses duysun hem sıçrıyor..

sıçramak bebeklerin hepsiinde varmış..refklesmiş.benim kızda dedesinin öksürügünden bile korkuyo :))

sıçramak bebeklerin hepsiinde varmış..refklesmiş.benim kızda dedesinin öksürügünden bile korkuyo :))

merhabalar arkadaşlar nihalcim aynısı benim oğlandada var ben o dalınca uzanıyorum bendaha başımı yastıpa koymadan uyanıyo ağlıyo,yada odadan çıkınca huzursuz oluyo yapıştık iyice bu durum hepimizde olduğuna göre normal bişi
eminecim bazen evet en olmadıksesten sıçrıyo benim oğlumda

Back
X