selam kızlar
geçmişi okudum, bir sürü alıntı yaptım ama yanlışlıkla bebek resimlerine bakarken aynı anda birçok sayfa açıktı ve burayı kapatmışım(
yarın çekilişimiz var sabah sanırım ama ben ancak ogl.sonra bakarım..bakalım kim çıkacak?
dilekcim ben sürekli emziriyorum çok şükür başka birşey hiç vermedim kızıma. ama acayip yeme istegim var, özellikle emzirmeden sonra. sen de sagıyorsun aynı şey. acıkmıyor musun? acıkınca ne yapıyorsun? tabi bünye ile de alakalı ama ne bileyim hic mi veremez insan 3 ayda 1 kilo bile yaaa(((((((((((((((
bebişlerinizi gordum. allahım çok bıdıklar, sevimliler.. erkekler maşallah tam erkek. özellikle tülay, bahar aklımda kaldınız. nasıl bakışlar atmışlar oylee :)) ayfercim senin aile resmine bayıldım. zeynep mi eklemişti kızını sanırım o da süper. sonra birisinde fishire price ana kucagı vardı bizde de var hehe :)) hepsi birbirine girdi ayol hilkam da mıydı? aklıma gelmeyen varsa kusura bakmayın ama hepsii gerçekten çok şeker ya.kocaman nazarlık hediye ediyorum..
ben de kızımın son birkaç resmini ekliyim hemen. bir tanesinde kalkmak için kendini paralıyor
tubacıım maşşallah prensesimize ay ne kadar tatlı olmuş tütüütütü nazar değmesin bende tek uzun saçlı benimki sanırdım maşşallah valla. pozisyonlar benimkiyle aynı omuzlarını ileri doğru çekip kalkmaya çalışmıomu bitiorum o haline valla...
ay evet canım ben de bayılıyorum o çabalarına çok tatlı oluyorlar valla hepsine maşallah. saçları da dökülmez inş. kızlarımızın :) seninki de çook tombik yanak maşallah
valla tatlım benim saçımda dökülüo kızımında... ya sorma yanaklarımızı her seven AYYY YANAKLARA BAKKKK die sevio kaydirigubbakcemile3 zaten bi yanaklar bana benzio benimkide öle tombik :) diğer yerler aynı baba
tuba maşallah canım bebişşe
ebru annenler bize yakın oturuyordu mutlaka bu tarafa geldiğinde buluşalım
dilek gündüz şirketten siteye giremiyorum bana mail atarmısın şirket mailim sende vardı çekilişi akşam kontrol ederim ama meraktan çatlarım
tuba kaç kg kızın
canım belki gögüslerin catlıyorsa o nedenle kasınıyor olabilir.dökülme bendede var ama cok değil.bebekte sac dökülmeye baslayınca annedede aynı dönemde baslarmış.
kızlar bende aynı fikirdeyim aslnda ama yazmak istememiştim şu çekilişle ilgili..peki kimi çıkarıcaz listeden?
canlarım kac gundur yazamadım sıze...gecmısı bıraz okumaya calıstım ama hepsıne yetısemedım...
melıkecım
gecmıs olsun.kısmet boyleymıs dıyelım.uzulme lutfen.bebısıne bak..,
dılekcım
bende bır calısan anne cocugu ve calısan anne olarak hıssettıklerını cok ıyı anlıyorum.ama sunu soylemelıyımkı buyunce bunun artılarını yasayacagına emın ol lutfen..bu arada facedekı guzel yorumlarına tesekkurler ben hala bakamadıgım ıcın yazamadım..sebebını yazıcam bırazdan..
evvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeet..kızlar moralım cok bozuk.sızden yardım ıstıyorum.doruk 1 ayda sadece 300 gr almıs.bu yuzden mama takvıyesıne basladık.ama doruk o kaadr ıstahsızkı kesınlıkle yemıyo.her mamayı denedım.4 bıberon denedım.kasık hatta ınanmazsınız enjektor bıle denedım.yok olmuyo.yemıyo...onkadar uzuluyorumkı.doktor 3 saatte bır en az 90 ml ıcmeklı dedı.ama doruk 5 saat sonra bıle 90 ml bıtıremıyo... 3 saatce 50 ml ıcıyo bırakıyo. gerısı bagırıs cagırıs..doktor 10 gun sonra kılo alımı yeterlı olmazsa durumu arastırmamız gerekır bırcok tetkık yapıcaz dedı.cok uzuluyorum.mınnacık yavrumdan neler ıstıcekler kım bılır..ve cok korkuyorum ınsallah bı saglık problemımız cıkmaz....
sıze sorum...bır ogunde bebıslerınız kac ml tuketebılıyolar...ozellıkle bıberonla olcerek besleyen anneler yazın nolur varmı bızım gıbı ıstahsız?
hala 5000. gr 3 ayı bıtırmeye 5 gun kalmısken hemde.ya cok uzuluyorum benaglamaktan helak oldum.elımde mama o aglıyo ben aglıyorum.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?