Benim oğlum da 500 gr almış.20 gündür grip olduğu için az almıştır dedi dr.Ben bugün milupa milumili denemeye başladım iştehsız bebekler içinmiş.Sen denedin mi bu mamayı
inşallah negatif çıkar tatlım...işin en kötü tarafıda sezeryan doğumlu olmak üfff yaaa..ya bende çok korkuyorum yaa...ya hamileysemmmkafamçokkarıştı
saol teyzesiiiiiiiopuyorumnanaktan
bende bende bende katılıyommmmmmlaelaelaelaelae
bende yarın yapcam test :uhm:
sonuna dek katılıyorum...gamyoncuiremsu
selam kızlar
geçmişi okudum, bir sürü alıntı yaptım ama yanlışlıkla bebek resimlerine bakarken aynı anda birçok sayfa açıktı ve burayı kapatmışım(
yarın çekilişimiz var sabah sanırım ama ben ancak ogl.sonra bakarım..bakalım kim çıkacak?
dilekcim ben sürekli emziriyorum çok şükür başka birşey hiç vermedim kızıma. ama acayip yeme istegim var, özellikle emzirmeden sonra. sen de sagıyorsun aynı şey. acıkmıyor musun? acıkınca ne yapıyorsun? tabi bünye ile de alakalı ama ne bileyim hic mi veremez insan 3 ayda 1 kilo bile yaaa(((((((((((((((
bebişlerinizi gordum. allahım çok bıdıklar, sevimliler.. erkekler maşallah tam erkek. özellikle tülay, bahar aklımda kaldınız. nasıl bakışlar atmışlar oylee :)) ayfercim senin aile resmine bayıldım. zeynep mi eklemişti kızını sanırım o da süper. sonra birisinde fishire price ana kucagı vardı bizde de var hehe :)) hepsi birbirine girdi ayol hilkam da mıydı? aklıma gelmeyen varsa kusura bakmayın ama hepsii gerçekten çok şeker ya.kocaman nazarlık hediye ediyorum..
ben de kızımın son birkaç resmini ekliyim hemen. bir tanesinde kalkmak için kendini paralıyor
ebrunun bebeğiydi tatlım..ama şuan iyi diye biliyorum..ya kızlar bıde bı ara sıze goz atraken bı bebıısımızın fıskırtarak kustugunu doktora gıttıklerını okudum.hatta dua ettım ınsallah hıcbıseycık olmaz dıye.ama sonra merak ettım bakmak ıstedım.bebısın kım oldugunu hatırlayamadım.kımın bebısıydı? nasıl sımdı?gecmısler olsun
Daha yeni başladım 1 kez verdim 120 lik yaptım 80 içmişti yarım saat sonra kalanı içti.Sivaslı da başlamış bugün onun bebeği de yemiş.
sido seninki ne kadar yiyor bir öğünde???
canım ya 50 yada 60 yıyo bırakıyo bıberonu.ben zorlayınca aglamaya baslıyo.bende kasıkla devamını getırmeye calısıyorum.basıyo cıglıgı.tıkanıyo.ustu bası ıslanıyo.kıyafetler degısıyo.uykumuz kacıyo.ben uzuluyorum...yanı daha ne anlatayım
Kadının birine sormuşlar. "Hangi hayvanları daha çok seversiniz ? diye" Kadın cevaplamış.
-Kapıdaki Jaguarı,
-Gardıroptaki Vizonu,
-Yataktaki Boğayııı,
-Veeeee Bütün bunları sağlayan Eşşşeği.
buna bittim ben :)
bende kaşıkla enjektörle deniyodum ama geri kusuyodu hepsini.bıraktım az ve sık sık yediriyorum...insan hem sinirleniyo hem üzülüyo :gitme:canım ya 50 yada 60 yıyo bırakıyo bıberonu.ben zorlayınca aglamaya baslıyo.bende kasıkla devamını getırmeye calısıyorum.basıyo cıglıgı.tıkanıyo.ustu bası ıslanıyo.kıyafetler degısıyo.uykumuz kacıyo.ben uzuluyorum...yanı daha ne anlatayım
Benimki emzik kullanıyor.Yemediğinde emziği veriyorum tam hevesle emdiği anda çekip biberonu veriyorum çoğu zaman bu da işe yarıyor.Bir de 3 delikli biberon emziğine geçtik bir kerede deha çok mama gittiği için o anlamadan daha fazla mama yemiş oluyor.Benim yöntemlerim bunlar.Umarım sen de bi çaresini bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?