2009 Eylül Anneleri

slm tülaycım nasılsınız keyifler nasıl sivaslı mutlu yıllar canım.. hayırlı olsun yeni yaşın

cnm adım saniye hafta sonu geldiğinde mutlaka buluşalım baban nasıl oldu bu arada hafta ortası işe başladım 18:30 gibi evde oluyorum

slm tülaycım nasılsınız keyifler nasıl sivaslı mutlu yıllar canım.. hayırlı olsun yeni yaşın

canım naber seni özledim valla güldürmelerini bu arada domestos kullanma fazla bebişin yanında

Bugun doğum günümmüş :gitme::a015::çok üzgünüm:

hihoyyyt,,DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TATLIM...
NİCE MUTLU SENELERE...
hihoyyyt

gönderdiğin fıkralara bayıldım canmdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

kızım ıcım fena oldu ya doktor agotur yavrunu o pısıklere zyagı falan ne bılıyım bence doktor bı ılac yazsın ay kusum benım yuaa ondandır belkı bu kadar huysuzlugu.bızımkıde omuz sevıyor yoksa yerden yere atıyor kendını kasarak kusuyor sonra.
iyi akşamlar sizler evde bebişlere şapka takıyr musunuz ben abartıyormuyum acaba
naptın yafu abartma fazla sıcakta ıyı degıl yapma sen nasıl duramazsan evın ıcınde sapka ıle o da duramaz yanı.kendını koy yerıne ya.
Bugun doğum günümmüş :gitme::a015::çok üzgünüm:
dogumgunun kutlu olsun mutlu ol senelerce.sana boncuktan kus yaptım konacak pencereneeee.mutlu yıllar sevdıklerınle canım benım aılenle yavrunlaaa.

bu arada guzel dıleklerınız ıcın masallahlar ıcın cok ama cok tesekkur ederım hepımızın aılesının mutlulugu daım olsun masallah herbırımıze bebeklerımızeç
bu arada gulcancım orası bızım ev degıl burada bı bulgar restoranı.dekoru oyle hanı elveda rumelı hesabıkaydirigubbakcemile2

ya su hamılelık muhabbetı fena he.hamıleyken ay aman derdık sımdıde test yapalım aman olmasın dıyoskaydirigubbakcemile3 :kedi: dıkkatı elden bırakmamalı ya.zate su yorgunluktu ha ıs guctu bırbırını gorene askolsun :kedi:

ha arkadaslar pısık ıcın lansınoh kremınde ıyı geldıgını lansınoh standındakı kız solemıstı hatta cocuguna kullanmıs.

tubaok o kızının gozlerı bır ok yanııı masallah subhanallah kardesım valla ben begendım sahsen oglumda begenır sanırsam.emıne sende begenmısın ama kusuruma bakma seker
kaydirigubbakcemile3

bu arada ebrucum malesef su sut ısı senın yavrunu mahfetmıs yaa canım benım.bu arada senın aldıgın kopekcık oglumun yatagında asılı ve ılk oyuncagı olma degerı var teyzosuuuu.

gıyındırme olayına gelınce bır patıklı tulumicıtcıtlı body ust sweat ve yelek.ama sıkılıyor bazen ensesı sıcak ve terlı ıse yelegı kı penye yelek cıkarıyorum.evın ısısı 23 derece falan ama gece kalorıfer acık olmayınca 20 dereceye ınıyor 4 kat polar battanıye yanı her yerde satılan buyuk olan ınce polar battanıyeyı katlayıp oluyor bu kat isi. ıkı kat penye battanıye ortuyorum.yorgan buyuk olur ıcıne kayar burnu kapanır Allah muhafaza dıye ortmuyorum.

peki ayfercim öyle olsun biz çekiliyoruz aradan

ebrucum oğlum her yaygarayı bastığında senin kulaklarını çınlatıyoruz...Oğlum aldığın oyuncaktan çıkan seslere bayılıyor..onları dinlediği zaman ağlaması kesiliyor...Çok teşekkürler tekrardanopuyorumnanaktan

2 aralık benım dogumgunumdu bende unuttum:) gece 12 olunca eşim oğlumla çiçeğimi getirince ahh dedimm doğru:)

nice senelere arkadaşım..

2 aralık benım dogumgunumdu bende unuttum:) gece 12 olunca eşim oğlumla çiçeğimi getirince ahh dedimm doğru:)

nice senelere arkadaşım..

meryemcim seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelere inş...ne mutlu sana oğlunla ilk doğum günün
benim oğlum bu yıl doğum günümden 6 gün sonra dünyaya merhaba demişti

Öncelikle bu kadar kişi arasında mesajımı umursadığınız için teşekkür ederim. Çeken bilir dedikleri doğru ama bu sitede birsürü anne var. ANNEyiz biz birbirimizin derdinden sıkıntısından biz anlarız. Sitede aradım ama telaştan bulamamış olabilirim bende 2009 Eylül annesi olduğum için buraya yazdım derdimi fakat kimse umursamadı. Kendi kurduğunuz bi arkadaş grubunuz var fotoğraflar,facebook,msn,sitede kendi aranızda konuşup fotoğraflar yollayıp durdunuz. Kimse şu mesaja cevap atayım demedi arada kaynadı gitti yazım. "guluncani" sağolsun değer verip mesaj attı. Yeni aranıza katılanlarıda biraz umursarsanız sevinirim. Bilgi alışverişi çok önemli heleki tecrübelilerden.Umarım benim şu yaşadığımı kimse yaşamaz... iyi geceler...

cnm aynen bende senin gibi oldugum için pek yardımcı olamayacagım benimde sütüm yok denecek kadar az...:gitme:

kızlar bende aynı fikirdeyim aslnda ama yazmak istememiştim şu çekilişle ilgili..peki kimi çıkarıcaz listeden?

canım aslında çıkarmak yerine eşleştirmek daha ii fikir tşk bu güzel fikir için tülay arkdaşımza:)))

fesleğen - songül
fairyblue - nino
sivaslı-sido
karanfil - demet ( zaten kendileri istediler )
mawiekim isimli kişiyi hiç tanımıyoruz bence katılmasın.
sonradan katılanlar ve daha az yazanlarda bu yukardaki gibi eşleşebilir bence.

tamam canım bakalım inş toplanıcaz birgün..

tubacım kızın maşallah çok tatlı... bende çok acıkıyorum bol bol yiyorum hayatımuın hiçbir döneminde bu kadar abur cubur yememişimdir ama yinede veriyorum işte bünye meselesi sanırım.

sidocum saol canım yaaa inşallah kızımda anlar birgün değerimi. doğrusu bir krşılık bekleyerek büyütmüyorum ben onu anlamasa bile canımmmm o benimmm...
canım senin bebeğinin kilosu az değilki bence benim kızımda 3 aylıkken 5500dü bence normal kaç kilo doğmuştu? iştah konusuna gelince bir iştahsızda benim kızım...

benim kızımında gamzesi varrrr....
:lepi:

sivaslı canım doğum günün kuıtlu olsun... nice mutlu sağlıklı yıllara

Bu arada kızlar siz bebekleriizi oturtuyor musunuz? ben oturtuyorumda... üst katta deli bir komşum var bebeği 6 aylık hala oturtmuyormuş da...kaydirigubbakcemile3

iyi gecelerrrr

abowwww bu ne kalabalık maşalllahhh 14 kullanıcı okuyooo

çok konuşmusunuz bi geçmişi okuyam gelemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…