2009 Eylül Anneleri

canım bi ara senin gibi gene bu tarz bişeler yazmıştı..ama sıkma canını..ben 1 seneye yakındır burdayım arada benide atladıkları özellikle bebekler doğduktan sonra çok olmuştur..ama hiç trip atmadım...ama emin ol 2009 eylül anneleri sorulara kasıtlı yanıt vermemezlik yapmaz..opuyorumnanaktan çünkü bizde hamileyken çok çektik...bilgi paylaştıkça çoğalır..istediğin zaman soru sorabilirsin...

cnm aynen bende senin gibi oldugum için pek yardımcı olamayacagım benimde sütüm yok denecek kadar az...:gitme:

Neyse ki mama ateş veya kusma yapmıyor. Birde reflü olayı var allahtan o da yok bizde. Mama veriyorum mecbur, sütümü sağınca 30cc çıkarsa bayram ediyorum. Artık 10 cc bile gelmiyor belkide çok istediğimiz heveslendiğimiz için strese giriyoruz bilmeden, onun için olmuyor....

nurtensenkul canım ben görmedim msj ını arada girebiliyorum oğlumdan dolayı çünkii..gelmişi geçmiş olsun kötü yaşadıkların ve bebişlerimiz aynı gün doğmum benim oğlumda14-09-09 da saat 15.30 da oldu...mama olayını ben hiç bilmiyorum emziriyorum sadece...muhtemelen üzüntü ve sıkıntıdan kesilmiştir sütün ama olsun yavrunu bi şekilde besleyip büyütüceksin sonuçta sağlıklı olması mühim olan canım

kıslar benim kızım gögüsüm harici hiçbişiyi kabul etmiyo nebiberonda sütü ne emzigi neyapcam dışarı çıktıgımda zorlanıyom heryerde emdiremiyom sagdıgım sütüde içmiyo mama zaten yemiyoz biz doktor gerek yok dedi ilk aydan beri

vallahi cnm bende çogu zaman kendim yazıyom kendim dinliyom ciddi kaynaşmış herkes ben katılamıyom kızım huysuz biras tek başıma yazıp duruyom sitem ediyim diyom kimseyi incitmiyim boşver diyom

vallahi cnm bende çogu zaman kendim yazıyom kendim dinliyom ciddi kaynaşmış herkes ben katılamıyom kızım huysuz biras tek başıma yazıp duruyom sitem ediyim diyom kimseyi incitmiyim boşver diyom

Ben biraz telaş yaptım ama artık sakinim. Neyse artık kendi yazıp kendi okuyanlarda birleşir o zaman kaydirigubbakcemile3

benimde oğlumun gamzesi var hemde 3 tane.....kaydirigubbakcemile3

dilekcim senin araştırmacı bi anne olmana çok imreniyorum....benimkide oturur pozisyonda durmayı çok seviyor ama oturtmaya korkuyorum kemikleri falan batar diyorlar ya o bakımdan..genelde pusetinde oturur pozisyonda tutuyorum..oda sadece mutfakta iş yaparken..
bişe sorucam yürüteç le ilgili düşüncelerin neler kaçıncı aydan sonra kullanıcaz...bilgin var mı?

kıslar yürüteç alcaktım kızıma nette araştırdım bir çok doktor yürüteçin bebegin yanlış kaslarının çalıştırdıgını bazen büyük problemler yarattıgını sürünerek tutunarak dogru kasları bebegin çalıştırması gerektiginden yanalar hiçbir doktor tavsiye etmiyore yürüteçi sadece annelerin kolayına geldigi için bebeklerini riske attıgı bir alet diyolar bakınsizlerde araştırın

benim kızımında gamzesi varrrr....
:lepi:

sivaslı canım doğum günün kuıtlu olsun... nice mutlu sağlıklı yıllara

Bu arada kızlar siz bebekleriizi oturtuyor musunuz? ben oturtuyorumda... üst katta deli bir komşum var bebeği 6 aylık hala oturtmuyormuş da...kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

tanıığım kaarıyla özenli bir annesin ama ben 6 aylık olana kadar oturtulmaz diye biliyorum kemikleri batabilir

dilekçim ben sidoyla eşleşmeyi ne zaman istedim yahuu...hatırlamıyorum ama benim için farketmez hepimiz arkidişiz burda...ama şunu belirtmek isterimki ben yeni degilim bu sitede...üyeligim 2007 burayıda hamile kaldıgımdan beri takip ediyorum ve yazıyorum hatırlayanlar vardır sanırım.

Son düzenleme:
Uzm.Dr. ılhan ASYA TANJU .Cevap: .bebekler 5. ayına kendi çevresinde dönmeye başlar 6-7 aylıkken destekli 7-8 aylık ikende desteksiz otururlar. başını dik tuttuktan sonra kucağınızda çevreyi izletebilirsiniz. ancak erken devranmanıza gerek yok gelişimini izleyin

ben oturtmuyom ama kucakta sırtını dayıyom öyle gezdiriyom saatlerce hemde çok seviyo bütün odaları geziyoz akşama kadar kemikleri daha çok ince kıslar iç içer geçer doktorda oturtmayın diyo daha

benimde bir ara çok azaldı...birgünde toplam 30 cc ne demek...o kadar korktum ki anlatamam...dedim eyvah sütüm kesiliyor.....hemen aklıma burda yazılanlar geldi sütüm olcak falan...kendi kendime söylenip durdum..ve şimdi çok şükür eskisi gibi arttı..ama sağmıyorum çünkü oğlum bir anda emmeye başladı.......sana tavsiyem sütüm azalıyor yada yok deme...çünkü o zaman süt gerçekten kesiliyomuş...
bu arada bende mama veriyorum.3,5 4 saate bir en az 5 ölçek..çünkü obur oğluma süt yetişmiyor...cokacimcoook

musyas tatlım benim bebeişimde yalancı memeyi almıyo... oysa hayat kurtaran bişi gerçekten de...ama ben artık yavaş yavaş aldırabiliyom sabırla vermeye devaam et tatlım. elbet alacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…