Öncelikle bu kadar kişi arasında mesajımı umursadığınız için teşekkür ederim. Çeken bilir dedikleri doğru ama bu sitede birsürü anne var. ANNEyiz biz birbirimizin derdinden sıkıntısından biz anlarız. Sitede aradım ama telaştan bulamamış olabilirim bende 2009 Eylül annesi olduğum için buraya yazdım derdimi fakat kimse umursamadı. Kendi kurduğunuz bi arkadaş grubunuz var fotoğraflar,facebook,msn,sitede kendi aranızda konuşup fotoğraflar yollayıp durdunuz. Kimse şu mesaja cevap atayım demedi arada kaynadı gitti yazım. "guluncani" sağolsun değer verip mesaj attı. Yeni aranıza katılanlarıda biraz umursarsanız sevinirim. Bilgi alışverişi çok önemli heleki tecrübelilerden.Umarım benim şu yaşadığımı kimse yaşamaz... iyi geceler...
cnm aynen bende senin gibi oldugum için pek yardımcı olamayacagım benimde sütüm yok denecek kadar az...:gitme:
vallahi cnm bende çogu zaman kendim yazıyom kendim dinliyom ciddi kaynaşmış herkes ben katılamıyom kızım huysuz biras tek başıma yazıp duruyom sitem ediyim diyom kimseyi incitmiyim boşver diyom
Ben biraz telaş yaptım ama artık sakinim. Neyse artık kendi yazıp kendi okuyanlarda birleşir o zaman kaydirigubbakcemile3
haklısın cnm bnm ama bak geçte olsa farketmişler seni buda iyi bişi opuyorumnanaktan:teytey:
Sanırım bizde farkedilmeye farkedilmeye kaynaşıcaz :)
Meleklerimizin fotoğraflarını nerden koyuyoruz yeniyim de tam bilemedim... :kedi:
Neyse ki mama ateş veya kusma yapmıyor. Birde reflü olayı var allahtan o da yok bizde. Mama veriyorum mecbur, sütümü sağınca 30cc çıkarsa bayram ediyorum. Artık 10 cc bile gelmiyor belkide çok istediğimiz heveslendiğimiz için strese giriyoruz bilmeden, onun için olmuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?