2009 Eylül Anneleri

sümeyyecim ben de gelsem beni de kesermi acaba, valla 1 aylık istirahat süper olur.... ohhh hem annenlerle hasret giderirsin hem de bir daha sıkıntın kalmaz guatr konusunda. eymene de geçmiş olsun.

herkese günaydın,

hüsniyecim dün çok yoğundum, yazamadım. sen nasılsın:) bade nasıl. demek calioya taktı bu sıralar. rüzgarda baby tv hastası ya. ıhh ıhh diye her akşam gösteriyor tv yi. bir de yağışarak izlemeye çalışıyor. uzağa çekiyoruz ama yine yapışmış ekrana.

Gunaydin kizlar.... 2 gundur giremiyorum herkes iyimii???
SUMEYYE cim eymene cok gecmis olsun canim.... ameliyat isin de gecikmis hayirlisi olsun simdi persembe kesinmii??? demek 1 ay da istirahat hee??? ohhh ne guzel bu sayedee annenin yanindada olacaksin bak ne guzel???

eeeeeeeee daha daha nasılsınız.topic yine uyumuş...öğlen güzel yemekte yok işyeri dağ başı dışarda yeme şansıda yok yine tost yiyecem mecburen.

öznurcum sen nasılsın, iyimisin. ne tatlı olmuş aras öyle. babasıyla kızak resimlerinde bayıldım. soğuk falan ama karın tadı başka her zaman di mi.

perşembe tahlil verecem sonuçlar düzelmişse özel hastanede olacam yok eğer düzgün değilse ünv hastanesinden gün vermelerini bekleyecem adımızı sıraya yazdık artık ne zman gel derlerse..boynumuz kıldan ince..

1 ay istirahat gerçekten süpper olacak inşllh ameliyat güzel geçerde.tabi daha işyerindekilerin haberi yok.. neyse plan yapmıyorum çünkü yaptığım planlar altüst oluyor..

günaydn hatunlar

sümeyye şimdiden geçmiş olsun sana ve oğluna yaa bu çocuklar hasta olmasın razıyım
Sena'da bugün çok keyifliydi cadı sabah kreşte üstünü değiştiriyorum çatlak ayaklarını uzattı sevcekmişim öpücekmişim onu aman ağlamadn gittiya bu sabah valla çok mutluyum

kızlar Bugün kızımın veli toplantısı var

arasa bayıldım yaa.ne yalan söyleyim biz cesaret edipte dışarı çıkaramzdık aman hasta olmasın dışarısı soğuktur diye.ki evdede hastalıktan kurtulamadık gitti.
caliou eymenin dikaktini pek çekmedi bakıyor ama devamlı değil..zaten eymen bir çoğunuzun yavrusundan küçük galiba 26 eylül doğumu.1 ayda baya fark ediyor gelişimlerinde

saniye kızını büyüttün veli toplantılarına gidiyorsun heyt :) ne heyecanlısındır sen şimdi. ne güzel ya önlükle okula gittiklerini, kep fırlatıp diploma aldıklarını görelim inş.
kızlar ali efe çizgi film açtığımızda aaaa oooo gibi seslerle önce seviyo çizgi film karakterlerini sonra kafayı çevirip başka şeylerle ilgileniyo. hani annem özenip açtı kırılmasın sevmiş gibi yapayım bari mi diyo kendince acaba :)))) biz reklam hastasıyız reklamcı mı olcak büyüdüğünde ne anlamadım :)

Kızlarr öyle bir geçer zamanki senaryosundan bahsedeyimm osmanı annesi vermeyecekmiş mete teslim olcakmış ama ali osman için velayet davası açacakmış osman eninde sonunda caroline düşecekmiş aylin teklifi kabul edecekmiş......

Gerçi bunları az çok tahmin etmiştik....

akşam sinir etti zaten o dizi beni dert sahibi olacam nerdeyse..aylin evlenir kesin "mucize" çocuk iyileşir .

iyileşir mi diyosun sümeyye, bana iyileşmiyecek gibi geliyor, sonrada sonerle evlenecek gibi.

bence de osman caroline ne verilecek dava sonucu. off ya nasıl bir dizi böyle valla dert sahibi olacaz.

nihal nasılsın, tanem nasıl olmuş öyle, valla senin sütün kadar yarayanını görmedim.maşallah diyeyim sen de bol bol oku kızlarını nazar değmesin

slm kızlar,
nasılsınız herkes iyidir inşallah.
sümeyye geçmiş olsun canım.

bu dizi insanı deli eder valla, mahkeme niye versinki osmancığı.
mümkünmü böyle bişey, sonuçta çok küçük ve anneye ihtiyaç var.

tşkrler filiz.geçecek inşllh..
carolin ne anlar çocuk bakmadan hem illa çocuksa yapsın Ali kaptan bi tane daha .

kızımın 3 toplantısı ilkkinde çok sevinçliydim ama şikayetler başlayınca sormayın sinirimi :)

kızlar erkek anneleri şimdi gazete de okudum çocukların testislerini mutlaka kontrol edin 0-2 yaş çok önemliymiş yerinde olması en geç 2 yaşında ameliyetla indirilmesi gerekiyormuş bir dikkat edin

öznurcum sen nasılsın, iyimisin. ne tatlı olmuş aras öyle. babasıyla kızak resimlerinde bayıldım. soğuk falan ama karın tadı başka her zaman di mi.

iyiyim gulaycim.... okul tatile girdii dahada iyi oldum:)) madem arasi cok tatli buldun kizini verirsin artik oglumaa
aynenn oyle karin tadi bi baska oluyo vala ama gunes var 3 gundur hava biraz isindi ve karlar eridi yaa bi hafta boyle gececekmis....
sen nasilsin ruzgar iyimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…