canım bi ara senin gibi gene bu tarz bişeler yazmıştı..ama sıkma canını..ben 1 seneye yakındır burdayım arada benide atladıkları özellikle bebekler doğduktan sonra çok olmuştur..ama hiç trip atmadım...ama emin ol 2009 eylül anneleri sorulara kasıtlı yanıt vermemezlik yapmaz..opuyorumnanaktan çünkü bizde hamileyken çok çektik...bilgi paylaştıkça çoğalır..istediğin zaman soru sorabilirsin...
musyas tatlım benim bebeişimde yalancı memeyi almıyo... oysa hayat kurtaran bişi gerçekten de...ama ben artık yavaş yavaş aldırabiliyom sabırla vermeye devaam et tatlım. elbet alacaktır.
canım aslında çıkarmak yerine eşleştirmek daha ii fikir tşk bu güzel fikir için tülay arkdaşımza:)))
fairyblue - nino
kıslar yürüteç alcaktım kızıma nette araştırdım bir çok doktor yürüteçin bebegin yanlış kaslarının çalıştırdıgını bazen büyük problemler yarattıgını sürünerek tutunarak dogru kasları bebegin çalıştırması gerektiginden yanalar hiçbir doktor tavsiye etmiyore yürüteçi sadece annelerin kolayına geldigi için bebeklerini riske attıgı bir alet diyolar bakınsizlerde araştırın
evet bunu bende duydum ama bir süre sonra canımıza tak edeceği kesin...çünkü hareketlenmeye başladıkları zaman ya hep kucak isticekler...yada aşırı ilgi...10 kiloluk bebekleride ne kadar kucakta tutabiliriz ki....özelliklede ben işe girince kayınvalideme üzülürüm valla...o bakıcak çünkü...:sinifsinif:
bu yüzden ben yürüteç kullanıcam..benim için en erken ne zaman yürümeye başlarsa o kadar iyikaydirigubbakcemile3
benimde bir ara çok azaldı...birgünde toplam 30 cc ne demek...o kadar korktum ki anlatamam...dedim eyvah sütüm kesiliyor.....hemen aklıma burda yazılanlar geldi sütüm olcak falan...kendi kendime söylenip durdum..ve şimdi çok şükür eskisi gibi arttı..ama sağmıyorum çünkü oğlum bir anda emmeye başladı.......sana tavsiyem sütüm azalıyor yada yok deme...çünkü o zaman süt gerçekten kesiliyomuş...
bu arada bende mama veriyorum.3,5 4 saate bir en az 5 ölçek..çünkü obur oğluma süt yetişmiyor...cokacimcoook
Sütüm gelecek diyorum sağıyorum, süt yapan Humana çay içiyorum yinede gelmiyor ama yinede bi umut sabah kalkınca göğüslerim dolacak diye uyuyorum. Sütüm azaldıkça çok hırçın emiyordu kızım neyse ki mama dokunmuyor. 2-3 saatte bir 120-180cc arası içiyor kızım. Benim kızda baya obur. Eğer şimdi kilo alırlarsa diş çıkarırken birşey yemiyorlar ya sıkıntıdan o zaman kilo verdikçe pek zayıflamazlarmış... benimki tombik bişey :) ama anne sütü gibisi yok mama çok fazla kilo aldırmıyor sadece tok tutuyor...
evet bunu bende duydum ama bir süre sonra canımıza tak edeceği kesin...çünkü hareketlenmeye başladıkları zaman ya hep kucak isticekler...yada aşırı ilgi...10 kiloluk bebekleride ne kadar kucakta tutabiliriz ki....özelliklede ben işe girince kayınvalideme üzülürüm valla...o bakıcak çünkü...:sinifsinif:
bu yüzden ben yürüteç kullanıcam..benim için en erken ne zaman yürümeye başlarsa o kadar iyikaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar ben kendimi bu şekilde dışlanmış hissettim. Katılırkende 40 defa düşünmüştüm doğru olur mu diye ama eşimde destek olunca katılmayı istemiştim. Okul hayatım boyunca butür çekilişlere hep zoraki katılmıştım ama şimdi ilk kez
bir çekilişe katılmayı istemiştim. Sizi anlayabiliyorum, siteye sadece sizinle yazışmak için üye olmuştum üye olduğumdan beride yazışıyorum. Ancak bu şekilde bir çekiliş olmuyor. Ben çekilişe katılmak istemiyorum çünkü olmayan birşeye katılmam imkansız. Keşke bir liste yapsaydınızda katılmak istemeyenler ismini çıkarttırsın deseydinizkendi adıma çok kırıldım.
geçen gün kısır yedim 2 tabak gece gögüslerim baya şişmişti..tavsiye ederim..
bnm çok skınıtı yaşıyacagım kesin şimdiden başladı çünkü kışa denk gelmez inş emeklemesi sobalı ev buzgibi mutfak ve diger odalar agzından buugu çıkıyo hoh dedginde oderece buz ve tekimmm
kıslar kızıma nazar değdi galiba ya. uyuyamıyo bir türlü. iri bir bebek doğduğunda öyleydi zaten gören altı aylık bebek kadar diyo. hiç kimseye mi göstermesem napsam. çok yoruldu uykusuzluktan küçük kusum
Neresi o kadar soğukmuş öyle? Ben antalyadayım burda yeni soğudu havalar bizim evdede soba var mart-nisan gibi emekler sanırım benim ki. şimdi kucağıma alıyorum sırtını kendime yaslıyorum etrafa bakıyor fazla iş yapamasamda ufak tefek şeyleri kızımla yapıyorum :) diğer işler gece ve kızım uyurken. Birde benim bebek pek fazla uyumuyor. yarın aşıya gidicez tekrar soracağım doktora birde kontrole gidicez tabii...
Bugun doğum günümmüş :gitme::a015::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?