sidocum seni cok iyi anliyorum valla resmen gozlerim doldiu okurken
benim oglumdu kusan 2 gundur iyi cok sukur ben ona 3 saat disarida beklettigim sutu icirmisim o yuzden 2 gun kustu sanirim
ben o iki gun kahroldum hem kusuyor hemde beni emmek istemiyordu senin bebegin icmeyince neler hissettigini cok iyi anliyorum
ama kilosu oyle cok az deil bu kadar uzme kendini bence bu gecici bir donemdir diye dusunuyorum zamanla istahi aclacaktir
zaten kisa bi sure sonra ek gidalara gecicez o zaman istahini cezbedecek seyler cikacaktir bence
tubacim kizin super 41 kere masallah allah nazarlardan saklasin
ben cok inaniyorum nazara yaaa ne zaman bebegimle ilgili birileri iyi biseyler soylese huysuzlaniyor cok korkuyorum o yuzden
allah hepimizin bebislerini korusun
sadcim ozur dilerim adini unuttum yaaa
valla neredeyse her hafta sonu annemlere gidiyorum ben malum cok ozluyorlar torunlarini
bu hafta sonu gidemedim oyuzden hafta ici gidicem valla goruselim cok guzel olur
meryemcim ali hakkaten cok degisti ama hala cok babaya benziyor arkadaslar tasiyici anne diye dalga geciyorlar benimle
bi tek goz ve burun biraz bizim tarafi andiriyor ama genele bakinca onlarda kaybolup gidiyor
bi de kizlar benim oglumun gamzeleri var cok seker yaaaa
anlasılmak ne guzel :) aynı seylerı yasamak paylasmak...hepsı yetıyo dımı ınsanı bıraz olsun rahatlatmaya.ıyıkı varsınız kızlar