2009 Eylül Anneleri

kızlar bu arada benim kızın sağ kulağının arkası kesilmiş gibi kızarmış görünce çok korktum.. hemen doktorunu aradaım egzamaymış .. olabilir dedi.. bir krem verdi ama eşim eczaneye gittiğinde almamış .. kortizon içerdiğinden bepantan kullanın demiş .. şimdi bepanten kullanıyom inşallah fayda ederde o kreme gerek kalmaz..

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

ıyı geceler kızlar..uyku tutmadı benı.düsündüm bayonunda suna karar verdım.bu hedıyelesmek bı gönül işi. istemeden olmaz.bu yuzden kımseyı rahatsız etmemek ıcın ben cekılısten vazgectım.ama yazmaya devam edıcem yıne fırsatım oldukca.eger kabul edersenız.tesekkurler.

sureklı yazamamamın ve gıremememın sebebını acıklıyım soru ısaretı kalmasın kımsede. bız ev almak ıcın yuklu bı kredı cektık.odemekte cok zorlanıyoruz.bu yuzden evın telefonu ve ınternetını kestırmıstık.alt komsumuzun oglunun kablosuzu var.komsum sıfreyı verdı.gır dedı.ama oglu sadece kullanırken acık bırakıyomus.ısı bıtınce kapatıyomus.oglu acarsa gırebılıyorum.bazende su an kı gıbı acık unutuyo sagolsun. boyle ıste.okuyup faydalanıp ama yazmamak gıbı bı amacım yoktu.ama bu kadar olabıldı.ama yınede yazmak ıstıyorum sıze.kabul edersenız tabı.........tesekkurler

gunaydin kizlar
oturtmak benim bildigimde 6 ay oncesi sakincali kaslar tam gelismedigi icin omurgalarinin ust uste binmesdi sikismasi gibi sorunlar olabilir
yurutecide kesinlikle onermiyorlar onun yerine su tutunup kalkabildigi ve ittirerek yuruyebildigi ilk arabam felan gibi biseyler var
onlarla yuruyus egzersizleri yapiyorlar ama tabi dusse korumasi yok pat diye yere duser hep basinda olmak gerekir
bence mutfakta yanimda olsun diyorsaniz is yaparken zaten o zaman emeklemeye basl;amis olcaklar kapiyi kapatirsiniz mutfakta emekler durur

meryemcim uyku saatini soyle one alabilirsin bence
daha once buraya yazmistim bebek sorunlarina mucize cozumler diye bir kitap aldim
orda uyku beslenme tuvalet kati gida ve davranis gibi temel seylerle ilgili sorunlari nasil cozebilecegimiz anlatiliyor ben cok memnun kaldim tavsiye ederim
sabah 7 de uyusabile mutlaka bebeginizi kaldirin diyor
gun icinde de kesinlikle 2 saatten fazla uyumasina izin vermeyin diyor aksamda saat 7 gibi banyosunu yaptirip en gec 7 bucukta yatirin diyor
ben uygulamaya calisiyorum ama tabi benim oglan zaten cok erken uyuyor benim derdim geceleri uzun uyumasi ve gunduz uyutabilmekti
kitapta soylenen sabah 8 bucukta 11 bucuta ve 2 bucukta bir bucuk saatlik 3 uyku uyutmamiz gerekiyormus tabi bu 10 dakka az 10 dakka fazla olur farketmez amac 1 saatten az 2 saatten cok uyumasina izin vermemek
boyle boyle aksam uykularini belki erkene cekebilirsin dene bence

sivasli dogum gunun kutlu olsun nice senelere

cekilis icin yazilanlari okudukca cok uzuldum aslinda ama bende tanidigim bildigim birine hediye almayi tercih ederim aslinda diger arkadaslar uzulmesin lutfen uzerlerinede alinmasin bence sahsi deil bu durum

tabi soyle bi durumda var ben sido ve sivaslinin yeni oldugunu dusunmuyorum uzun zamandir mesajlasiyoruz cunku

Canım gerçekten özür dilerim şu an şirketteyim ve çok işim olmasına rağmen size yazmak için hemen bir giriş yaptım ve sonrada yukarıdaki mesajını okudum ve kendime iyice kızdım. klava: Zaten okumamış olsaydımda durum farklı olmayacaktı buraya özür dilemek için girmiştim gece rahat uyuyamadım çünkü senden , ninodan ve sivaslıdan özür diliyorum siz yeni değilsiniz ki benim düşüncesizce yazdığım satırlardı açıkcası mawiekim isimli kişiyi görünce çok şaşırdım bugüne kadar bir kez bile yazmamış biri, sonra da işte sizlerin kalbini kırdım lmaz: Sivaslı dediğin gibi sen uzun zamandır yazıyor olabilirsin ama inan hatırlayamadım bir an belki de bir arkadaş daha demiş ya ismini sonunda öğrenebildik diye belki de kimliğini fazlasıyla gizlediğin içindir. Neyse konu ne olursa olsun ben gerçekten çok özür dilerim tekrar... a.s.

Günaydın herkese. Sabah 5den beri ayaktayız kızımla anca bayılttım onu :)
kısırı deneyeceğiz bugün inşallah gelecek sütüm.
aşıya gidicez bi de :ecrin_bebek:. bakalım kilo alımı nasıl mama ile....
Bebeklerimizin gün boyu uslu durması dileği ile yerimseniben

Günaydın, Bebeklerin genelde kulak arkasında koltuk altında dizlerinin arkasında olur öyle kızarıklıklar. en güzel onarıcı bepanten krem.
pişik olunca bile geçiriyor.Zeytin yağı kullananlar var zeytin yağı normalde asitli bi cezveye koyup biraz ısıtıp öyle kullanın.bir kere ısıtınki asidi kırılsın bide o pişik yapmasın... bide kulak arkasındaki o kesik gibi tahriş olmuş bölgeyi ıslak yumuşak bezle temizleyip krem sürersen bişey kalmaz. mucize gibi bişey bepanten krem.

sağol canım bepanten kullanıyorum zaten doğduğundab beri zeytinyağıyla birlikte.. bugün daha iyi kulağı sanırım birkaç güne birşeyi kalmaz..

birazda ben içimi dökeyim
belki sizde haklı olabilirsiniz ama ben de yeni üye olarak çok kırıldım ve kesinlikle çekilişten çekiliyorum
bence sizin adres verme işiniz hikaye madem öyle kargo eve teslim olmaz da şubeden alırsınız isim verme konusunda da zaten face de isimleriniz var
biz de eylül annesiyiz hem de en hası benim ..............tam 15 inde (ortasında) doğum yaptım.i
ilk sizi keşfettiğimde çok mutlu oldum aynı şeyleri yaşıyoruz diye ve sizden çok şey öğrendim bu konuda çok sağ olun.gruplaşmanın yani birbirinizle çok samimi olduğunuzun farkındaydım ama yeniden tanışalım dediğinizde hahhh bizi de aralarına alacaklar biz de çekilişe katılalım dedim
hatta o kadar katılım istiyordunuz ki çekilişe 3 gün 5 gün 1 güz kaldı yok mu artıran diye muhabbetler
bir çoğunuz da biliyosunuz ki c tesi oğlumu ilk defa BAKICIYA koydum çekilişe hediye almak için çarşıya gittim eşim ben alayım dedi ona bile güvenmedim size mahcup olmayayım diye
çekilişe katılmamın diğer sebebi de bu çekiliş muhabbeti uzayacaktı hediyeden önce de sonra da
bari ben de katılayım da o duyguya ortak olayım gruba katılayım olaylara fransız kalmayayım diye
ben yine siteye girmeye devam edecem ama YAZAR mıyım bilmiyorum
sabah sabah sizi kızdırdıysam hakkınızı helal edin

Arkadaşlar günaydın...

Çekiliş topiği açan kişi olarak dün aslında gece düşündüğümde kendime biraz kızdım. Çünkü Eylül 2009 bebekleri olarak sonuçta topiği açtık. Aramıza yeni katılan veya daha önce katılmış ama yazmaya fırsatı olmayan arkadaşlarımızı dışladığımızı düşünüyorum biraz olsun. Geçmişi henüz okumadım ama ne konuştunuz dün gece bilmiyorum. Ben listeye yazdığım her arkadaşımı çekilişe elbetteki dahil edicem. Haksızlık yapmak istemem çünkü. Kimsenin kırılmasınıda istemiyorum. Sonuçta burda birşeyler paylaşıyoruz. ısterseniz dün akşam eminenin yazdığı gibi adresler bende toplansın. Ben çekilişte size kim çıktıysa onun adresini vereyim. Bu sabah yapıcaktık bu çekilişi fakat ben yarına erteliyorum şu kaosun sona ermesi için. Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın.

Canım seni kırdıysam kusuruma bakma lütfen. Gece bende düşününce bu olayı mantıksız geldi. Sizde haklısınız. Biz 1 yıldır beraber olduğumuz için yeni gelenlere belkide biraz tepkili olduk bu konuda. Dediğim gibi kaynaşmayla alakalı bir durum. Ama bu demek değilki sizi istemiyoruz. Ben katılmanızı istiyorum ve çekilirseniz gerçekten çok daha fazla üzülücem.

Sivaslı, sido kızlar zaten sizi tanıyoruz. Zaten bu fikri bize veren Mehtap. Siz niye üstünüze alındınız ben anlamadım. Sngl de yazıyordu son zamanlarda. Ama mawiekimi tanımıyorum ben açıkçası.

ozgecim uzme kendini
sadece sen deil bir suru arkadas fikrini belirtti sonucta
insanlarin uzun suredir biseyler paylastigi daha anne karnindan itibaren herseyini bildikleri bebeklere hediye almak istemeleri kadar dogal ne olabilir ki
sonucta bizler neredeyse kardes gibi olduk birbirimizin en gizli sirlarini bile yeri geldi paylastik
o yuzden yeni arkadaslarin bu kadar alinmamasi gerekirdi haklisiniz ama bizde sizlerin arasinda olmak istiyoruz deseler is daha iyi olurdu
boyle sitemlerle kizgin mesajlarla is cigrindan cikti acikcasi

ben hala cekilisi yapma taraftariyim
eskiler yeniler hep birlikte yapalim ve artik daha fazla tatsizlik yasanmasin

kızlaaaaaar geçmişi okuyup geliyorum. neler oluyor yaaaa. walla hevesim kursağımda kaldı. eşimle bile heyecan yapmıştık ne alalım falan diye höh yani....

Canım lütfen sen kendini üzme. Arkadaşlarda haklı elbette. Bu siteyi, bu bölümü geç gömüş olmam, aranıza geç katılmama neden olmuş olabilir. Ama sorduğum sorulara yanıt vermeniz, sizinle aynı şeyleri yaşadığımı görmem, sizinle aynı duyguları hissettiğimi anlamış olmam inanın beni çok mutlu etti. Kendimi olabildiğince anlatmaya çalıştım. Sizinle çogu şeyimi paylaştım. Kızım 41. haftasını doldurmuş olmaına rağmen doğmamıştı(40. haftada doğacağına kendii o kadar şartlamışım ki), bu beni o kadar çok üzmüştüki annemle bile paylaşamadığım duygularımı size açtım. Benim için gerçekten önemlisiniz.
Ancak alacağım hediye aldığım kişi için değersiz olacaksa katılmamında bir anlamı yok demi. Bu nedenle ben çekilişten çıkma taraftarıyım ki arkadaşları bu mutluluktan alıkoymayayım. Ancak yine zaman buldukça yazarım. Okumaya devam ederim. Ama çok kırıldım. Dediğim gibi keşkebaştan söyleseydinizde o kadar heyecanlamasaydım, düşünmeseydim ve kırılmasaydım. Zaten o kadar hassas bi dönemdeyiz ki hepimiz anlarız birbirimizi buluttan nem kapar olduk. Dün yazılanları okuyunca bebeğime, evime yetemediğimi düşünüyordum birde siz katılmaınlar ya da şu şekilde eşleştirelim deyince neden varım ki dedim zaten hiçbişeye yetişemiyorum buna da yetişemedim diye çok üzüldüm. Her neyse kusura bakmayın artık. İsterseniz yazmayıda bırakırım. :gitme::gitme::gitme::sinifsinif::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…