ben kızımı yıkadım 10dan beri uyuyo mışıl mışıl hergünmü yıkasam ne hoşuma gitti budurummm
sureklı yazamamamın ve gıremememın sebebını acıklıyım soru ısaretı kalmasın kımsede. bız ev almak ıcın yuklu bı kredı cektık.odemekte cok zorlanıyoruz.bu yuzden evın telefonu ve ınternetını kestırmıstık.alt komsumuzun oglunun kablosuzu var.komsum sıfreyı verdı.gır dedı.ama oglu sadece kullanırken acık bırakıyomus.ısı bıtınce kapatıyomus.oglu acarsa gırebılıyorum.bazende su an kı gıbı acık unutuyo sagolsun. boyle ıste.okuyup faydalanıp ama yazmamak gıbı bı amacım yoktu.ama bu kadar olabıldı.ama yınede yazmak ıstıyorum sıze.kabul edersenız tabı.........tesekkurler
benim oğlan bazen elini karnı tok olsa aşırı bir istekle emiyor yada hareket ettirip duruyor ..o zaman ben 2 elini pantolunun içine sokup sallıyorum...iyice uykuya daldığından emin olduğumda da çıkarıyorum...ve çok güzel yatıyor..bebeklerinin elinden dolayı uyutamayan anneler varsa tavsiye ederim..
nurten inşallah yarın bol bol sütün olur...
hamilelikte karnı çatlayan anneler şu an ne durumdasınız...benimki kala aynı kırmızı kırmızı duruyor....ne zaman geçicek ya üffffff
kızlar bu arada benim kızın sağ kulağının arkası kesilmiş gibi kızarmış görünce çok korktum.. hemen doktorunu aradaım egzamaymış .. olabilir dedi.. bir krem verdi ama eşim eczaneye gittiğinde almamış .. kortizon içerdiğinden bepantan kullanın demiş .. şimdi bepanten kullanıyom inşallah fayda ederde o kreme gerek kalmaz..
Günaydın, Bebeklerin genelde kulak arkasında koltuk altında dizlerinin arkasında olur öyle kızarıklıklar. en güzel onarıcı bepanten krem.
pişik olunca bile geçiriyor.Zeytin yağı kullananlar var zeytin yağı normalde asitli bi cezveye koyup biraz ısıtıp öyle kullanın.bir kere ısıtınki asidi kırılsın bide o pişik yapmasın... bide kulak arkasındaki o kesik gibi tahriş olmuş bölgeyi ıslak yumuşak bezle temizleyip krem sürersen bişey kalmaz. mucize gibi bişey bepanten krem.
birazda ben içimi dökeyim
belki sizde haklı olabilirsiniz ama ben de yeni üye olarak çok kırıldım ve kesinlikle çekilişten çekiliyorum
bence sizin adres verme işiniz hikaye madem öyle kargo eve teslim olmaz da şubeden alırsınız isim verme konusunda da zaten face de isimleriniz var
biz de eylül annesiyiz hem de en hası benim ..............tam 15 inde (ortasında) doğum yaptım.i
ilk sizi keşfettiğimde çok mutlu oldum aynı şeyleri yaşıyoruz diye ve sizden çok şey öğrendim bu konuda çok sağ olun.gruplaşmanın yani birbirinizle çok samimi olduğunuzun farkındaydım ama yeniden tanışalım dediğinizde hahhh bizi de aralarına alacaklar biz de çekilişe katılalım dedim
hatta o kadar katılım istiyordunuz ki çekilişe 3 gün 5 gün 1 güz kaldı yok mu artıran diye muhabbetler
bir çoğunuz da biliyosunuz ki c tesi oğlumu ilk defa BAKICIYA koydum çekilişe hediye almak için çarşıya gittim eşim ben alayım dedi ona bile güvenmedim size mahcup olmayayım diye
çekilişe katılmamın diğer sebebi de bu çekiliş muhabbeti uzayacaktı hediyeden önce de sonra da
bari ben de katılayım da o duyguya ortak olayım gruba katılayım olaylara fransız kalmayayım diye
ben yine siteye girmeye devam edecem ama YAZAR mıyım bilmiyorum
sabah sabah sizi kızdırdıysam hakkınızı helal edin
baharim nerrdeeeee yaw girmemis dun
su ana kadarda gelmemis merak ettim
Canım seni kırdıysam kusuruma bakma lütfen. Gece bende düşününce bu olayı mantıksız geldi. Sizde haklısınız. Biz 1 yıldır beraber olduğumuz için yeni gelenlere belkide biraz tepkili olduk bu konuda. Dediğim gibi kaynaşmayla alakalı bir durum. Ama bu demek değilki sizi istemiyoruz. Ben katılmanızı istiyorum ve çekilirseniz gerçekten çok daha fazla üzülücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?