• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Canım lütfen sen kendini üzme. Arkadaşlarda haklı elbette. Bu siteyi, bu bölümü geç gömüş olmam, aranıza geç katılmama neden olmuş olabilir. Ama sorduğum sorulara yanıt vermeniz, sizinle aynı şeyleri yaşadığımı görmem, sizinle aynı duyguları hissettiğimi anlamış olmam inanın beni çok mutlu etti. Kendimi olabildiğince anlatmaya çalıştım. Sizinle çogu şeyimi paylaştım. Kızım 41. haftasını doldurmuş olmaına rağmen doğmamıştı(40. haftada doğacağına kendii o kadar şartlamışım ki), bu beni o kadar çok üzmüştüki annemle bile paylaşamadığım duygularımı size açtım. Benim için gerçekten önemlisiniz.
Ancak alacağım hediye aldığım kişi için değersiz olacaksa katılmamında bir anlamı yok demi. Bu nedenle ben çekilişten çıkma taraftarıyım ki arkadaşları bu mutluluktan alıkoymayayım. Ancak yine zaman buldukça yazarım. Okumaya devam ederim. Ama çok kırıldım. Dediğim gibi keşkebaştan söyleseydinizde o kadar heyecanlamasaydım, düşünmeseydim ve kırılmasaydım. Zaten o kadar hassas bi dönemdeyiz ki hepimiz anlarız birbirimizi buluttan nem kapar olduk. Dün yazılanları okuyunca bebeğime, evime yetemediğimi düşünüyordum birde siz katılmaınlar ya da şu şekilde eşleştirelim deyince neden varım ki dedim zaten hiçbişeye yetişemiyorum buna da yetişemedim diye çok üzüldüm. Her neyse kusura bakmayın artık. İsterseniz yazmayıda bırakırım. :gitme::gitme::gitme::sinifsinif::sinifsinif:

Ya böyle yapmayın. Ben senide tanıyorum cnm. Bence sorun maviekim adlı arkadaşımızı tanımadığımızdan kaynaklandı. Sonuçta sende yazıyorsun buraya biliyorum. İsterseniz yazmayı bırakırımda ne demek. Yani eğer olay buraya kadar geldiyse bende bırakırım o zaman buraya yazmayı. Bir insanın benim yüzümden üzülmesi en kötü şeydir benim için.

güzel arkadaşlarım benim. biz hepimiz burda kardeş gibiyiz. lütfen ayrı gayrı düşünüldüğünü sanmayın. bu söylenenler bir kere bile yazmamış olup çekiliş dendiğinde ismini yazdıranlar içindir. yoksa amaç kimseyi dışlamak heves kırmak ya da suçlamak kesinlikle olamaz. ben de buraya geç katılanlardanım ama saolsunlar bütün arkadaşlar hemen aralarına aldılar beni de. hiçkimsenin çekilişten çıkmasını istemiyorum lütfen kızlar. biz eşimle ne alsak diye heyecan yapıyorduk eminim hepimiz öyleyiz.

Ya böyle yapmayın. Ben senide tanıyorum cnm. Bence sorun maviekim adlı arkadaşımızı tanımadığımızdan kaynaklandı. Sonuçta sende yazıyorsun buraya biliyorum. İsterseniz yazmayı bırakırımda ne demek. Yani eğer olay buraya kadar geldiyse bende bırakırım o zaman buraya yazmayı. Bir insanın benim yüzümden üzülmesi en kötü şeydir benim için.

günaydın canım senin bi suçun yokki sen neden üzülüyorsun...herkes kendine göre haklı eski ve yeni tabiri caizse dediğim gibi yeni arkadaşları yeni arkadaşlarla eşleştirelim sorun kalmıyor bence .... ama yeni aramıza katılan arkadaşlarında bizi biraz anlamalarını rica ediyorum...yoksa bi dışlama olayı olsa yazdıklarına cvp yazılmaz hiç sohbete katılamazlardı zaten ki öle bişi yok...lütfen arkadaşlar herkes biraz anlayışlı olursa ortada ki sıkıntı yok olucak....

sağol canım bepanten kullanıyorum zaten doğduğundab beri zeytinyağıyla birlikte.. bugün daha iyi kulağı sanırım birkaç güne birşeyi kalmaz..
Çingenecim geçmiş olsun aynı durumu emsalde yaşadı mustela kullandı ve geçti geçen benim kızımda da oldu mustela 1 günde geçirdi valla harika bir krem geçmezse tavsiye ederim..

günaydın canım senin bi suçun yokki sen neden üzülüyorsun...herkes kendine göre haklı eski ve yeni tabiri caizse dediğim gibi yeni arkadaşları yeni arkadaşlarla eşleştirelim sorun kalmıyor bence .... ama yeni aramıza katılan arkadaşlarında bizi biraz anlamalarını rica ediyorum...yoksa bi dışlama olayı olsa yazdıklarına cvp yazılmaz hiç sohbete katılamazlardı zaten ki öle bişi yok...lütfen arkadaşlar herkes biraz anlayışlı olursa ortada ki sıkıntı yok olucak....

Duygularıma en iyi şekilde tercüman olduğun için teşekkürler arkadaşım bu kimseyi dışlamak değil aslında evet dün gece bir hata yaptım sanırım çok fazla sohbetim olmadığı için yanlışlıkla birkaç arkadaşın adını yazdım ama sabah dayanamadım hemen özür diledim ama yeni katılan arkadaşlarda anlamalı , şahsen kendimi onların yerine de koydum bu durumu anlardım ve yeni gelen arkadaşlarla da eşleşmekten asla gocunmazdım bence bunlar gereksiz alınmalar mawiekim dışındaki hiçkimseye siz katılmayın demedik ki demek istediğimi taa anne karnından tanıdığımız bir bebeğimize hediye almak....Özgecim lütfen sen sıkılma tüm bu sitemler bana evet onlar adına üzgünüm ama ne yapabilirim ki düşüncelerimi açıkca belirtmek istedim.

Benim kırıldığım nokta eşleştirme yapmanız ve beni bugüne kadar bir kez bile yazdığını görmediğim bir arkadaşla eşleştirmen oldu, adı çekiliş ama kendisi eşleştirme. Deseydiniz yeni katılanlar kendi aralarında çekiliş yapalım neyse amann fazla uzadı. Tüm hevesim kaçtı açıkcası katılırsam bir görev gibi gelicek bende böyle olsun istemiyorum neyse

Duygularıma en iyi şekilde tercüman olduğun için teşekkürler arkadaşım bu kimseyi dışlamak değil aslında evet dün gece bir hata yaptım sanırım çok fazla sohbetim olmadığı için yanlışlıkla birkaç arkadaşın adını yazdım ama sabah dayanamadım hemen özür diledim ama yeni katılan arkadaşlarda anlamalı , şahsen kendimi onların yerine de koydum bu durumu anlardım ve yeni gelen arkadaşlarla da eşleşmekten asla gocunmazdım bence bunlar gereksiz alınmalar mawiekim dışındaki hiçkimseye siz katılmayın demedik ki demek istediğimi taa anne karnından tanıdığımız bir bebeğimize hediye almak....Özgecim lütfen sen sıkılma tüm bu sitemler bana evet onlar adına üzgünüm ama ne yapabilirim ki düşüncelerimi açıkca belirtmek istedim.

Tamam canım sende haklısın tabiki. Herkes kendine göre haklı. Ben o zaman Baharla birlikte çekilişi öğleden sonra yapalım daha fazla uzatmadan olurmu? Kimse üzülmesin artık. Dediğim gibi adresler bende toplanabilir. Ben kurada kim çıktıysa onun adresini veririm.

hepimiz üzüldük.olayın bu boyutlara geliceğini hiç bilmiyodum...en önemliside eylül annelerine bu kadar bağlandığınızıopuyorumnanaktan..:kedi:valla buna çok sevindim...:hihoyyyten iyisi konuyu kapatmak...çekiliş bugün yapılsın artık 1 saat içinde çekilsin bence...hediye almaya gidicem kayınvaldemi çağırdık bugün gel bak diye...bidaha bu fırsatıda bulamam....bu arada listede sonu çift rakam demi...herkes eşit...yoksa katılım için birilerini bulmamız lazım....şu listeye baştan göz atarmısız...

eminecim tek rakam olması sorun değil canım. karşılıklı alınmıcak hediyeler nasılsa.
yeni eski diye ayırt etmeden yapıyoruz dimi çekilişi arkadaşlar? bence böylesi daha mantıklı.

Günaydın kızlar.Yine bomba patlamış topikte. Güzel bir düşünce bu çekiliş işi bende katılmak isterdim ama hediye almak için oğlumu bırakıp çıkmam zorolacaktı. Benim bulunduğum muhittede alışveriş yapma imkanı yok.

Alınganlıkları bırakın. Her ne kadar kendim katılamasamda bende heyecanla bekliyorum.

haydaaaaaaa ne olmuş böyle yaawww
saçmalamasın kimse ve kimse kşmseyi çileden çıkartmasın hepimiz arkadaşız ve hepimiz anayız
sabah sabah neye ugradıgımı şaşırdım aç karnına geldim bi bakayım dedim ayagımda çorap yok pc si diger odada geçmişi okuyup anlayana kadar dondum bakın üşütüp hasta olursam sorarım size :)))
kızlar alınganlık kırılganlık yok bir sonuca bağlayın herşeyi olmazsa yeni gelen diye adlandıracagım mecburen yanlış anlmayın isimleri tek hatırlayamadıgım için sizler kendiniz seçin ben şu kişiye alabilirmiyim diye ve özge ye bunu bildirin oda size o kişiyi yazabilirse yazsın karşılıklı konuşup danışarak
buda bir çözüm gibi geldi bana ama bilemem aç karnına bu kadar çalışıyor kafam :)))))
meryem cim tatlım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bu arada bak meryem bekliyorum 5 i 1 yerdemizi nede güzel hediye seçmiş arkadaşım kızıma :))))
birde mehtap seninde canım :))
neyse şekerler ben bi ayagıma çorap giyeyim elimi yüzümü yıkayaıp kızım uyanmadan bişeyler yiyeyim
hepinizi öptüm kimse kendini üzmesin bizler burada güzellikleri paylaştık hep paylaşmayada devam edeceğiz

günaydııııııııın güzel annişler kimse kimseye kırılmasın lütfen zaten bu dönemde herkes hassas herkes kendine göre haklı tabi siz üzüldünüz bende üzüldüm buralarda ben katılmayı çok isterdim fakat yurtdışında olduğum için kimseyi zor durumda bırakmak istemem haksızda değilim çünkü buraya kargo ücreti 500tl civarında ama bence iptal etmeyin çekilişi herkes daha anlayışlı olursa aşılmayacak sorun olmaz diye düşünüyorum tabi

gerçekten bu kadar şeyden sonra bu iş bana zorla verilen ödev gibi olur hediyeye baktıkça üzülürüm
biz sizi anlamaya çalışıyorz siz de bizi anlayın
BENCE
eskiler kendi aralarında çekiliş yapsın
BıZıMLE DE
bizi tanıdıklarında 23 nisanda yaparlar

dilekcim bebişini oturttuğunu okudum ama bence oturmamalısın en azından 5 aylık olana kadar bekle derim daha çok minik bi zararı olmasın

Tekrar merhaba, eşim gelecek öğle yemeğine yemek hazırlamaya gitmiştim.
Bende Songül arkadaşıma katılıyorum. 23 Nisan da çekiliş yapılırsa bende ona katılmayı isterim. Hem biraz daha tanışırız böylece hediyelerde daha anlamlı olur.

sngl7, fairblue, sido kızlar benim lafım kesinlikle sizin için değildi.... lütfen alınmayın neden üzerinize alındınız. dilek arkadaşımız da sizden özür diledi eski yeni ayrımı için. ben sadece mawiekim adlı arkadaşı kastettim. isimde vermek istememiştim. şimdiye kadar hiç yazmamıştı. ben de çekilişe katılmak istiyorum dedi. lütfen bizi de anlayın biz burada 1 yıldır yazışıyoruz. o kadar çok iki üç günlüğüne girip çıkan oldu ki bu foruma, iki üç mesaj yazıp sonra yazmaktan vazgeçiyorlar. biz de ya öyleyse diye düşündük. yoksa siz artık düzenli yazan arkaşlarımızsınız.

sidocum canım haklısın nedeninde ama sen sık giremesen de düzenli yazıyosun canım, sen de alınma üzerine.

biz burada şuana kadar hiç mesaj atmayıp da direk çekilişe katılkmak isteyen arkadaşı kastedttik. ki haklıyız da katılmak istediğini belirttikten sonra yine aramıza katılmadı taki bugüne kadar. ben onun tekrar foruma gireceğini bile düşünmüyordum. o da bize kırılmasın gücenmesin bize katılıp merhaba diyip giden çok oldu çünkü.

ben yeni eski ayrımına karşıyım arkadaşlar olmasın öyle bişey. herkes dahil olsun lütfen aynı kuraya. eşleştirme olmasın.

fairblue, sngl7, sido kızlar siz girmezseniz valla ben de girmicem bu çekilişe. çok üzüldüm lütfen yazılanları üzerinize alınmayın...

sivaslı canım eskisin canım. dilekcim onu yanlışlıkla yazdı. yoksa hepimiz seni biliyoruz. olur bu yanlışlıklar canım.. üzülme lütfen.

ay kızlar yapmayın Allah aşkına ne 23 nisanı, o zaman yine yaparız çekiliş:....

ama lütfen katılın, siz buraya yazıyorsunuz. biz buraya sadece 1 kez yazmış olan arkadaşı kastettik... ben sadece ya bir daha siteye girmezse diye düşünmüştüm. ki öyle ki aramıza katılıp merhaba diyip giden çok kişi oldu. ama siz artık sürekli yazıyorsunuz. lütfen süşünmeyin bu şekiklde, çok üzülüyorum ama....

Back
X