Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım lütfen sen kendini üzme. Arkadaşlarda haklı elbette. Bu siteyi, bu bölümü geç gömüş olmam, aranıza geç katılmama neden olmuş olabilir. Ama sorduğum sorulara yanıt vermeniz, sizinle aynı şeyleri yaşadığımı görmem, sizinle aynı duyguları hissettiğimi anlamış olmam inanın beni çok mutlu etti. Kendimi olabildiğince anlatmaya çalıştım. Sizinle çogu şeyimi paylaştım. Kızım 41. haftasını doldurmuş olmaına rağmen doğmamıştı(40. haftada doğacağına kendii o kadar şartlamışım ki), bu beni o kadar çok üzmüştüki annemle bile paylaşamadığım duygularımı size açtım. Benim için gerçekten önemlisiniz.
Ancak alacağım hediye aldığım kişi için değersiz olacaksa katılmamında bir anlamı yok demi. Bu nedenle ben çekilişten çıkma taraftarıyım ki arkadaşları bu mutluluktan alıkoymayayım. Ancak yine zaman buldukça yazarım. Okumaya devam ederim. Ama çok kırıldım. Dediğim gibi keşkebaştan söyleseydinizde o kadar heyecanlamasaydım, düşünmeseydim ve kırılmasaydım. Zaten o kadar hassas bi dönemdeyiz ki hepimiz anlarız birbirimizi buluttan nem kapar olduk. Dün yazılanları okuyunca bebeğime, evime yetemediğimi düşünüyordum birde siz katılmaınlar ya da şu şekilde eşleştirelim deyince neden varım ki dedim zaten hiçbişeye yetişemiyorum buna da yetişemedim diye çok üzüldüm. Her neyse kusura bakmayın artık. İsterseniz yazmayıda bırakırım. :gitme::gitme::gitme::sinifsinif::sinifsinif:
Ya böyle yapmayın. Ben senide tanıyorum cnm. Bence sorun maviekim adlı arkadaşımızı tanımadığımızdan kaynaklandı. Sonuçta sende yazıyorsun buraya biliyorum. İsterseniz yazmayı bırakırımda ne demek. Yani eğer olay buraya kadar geldiyse bende bırakırım o zaman buraya yazmayı. Bir insanın benim yüzümden üzülmesi en kötü şeydir benim için.
Çingenecim geçmiş olsun aynı durumu emsalde yaşadı mustela kullandı ve geçti geçen benim kızımda da oldu mustela 1 günde geçirdi valla harika bir krem geçmezse tavsiye ederim..sağol canım bepanten kullanıyorum zaten doğduğundab beri zeytinyağıyla birlikte.. bugün daha iyi kulağı sanırım birkaç güne birşeyi kalmaz..
günaydın canım senin bi suçun yokki sen neden üzülüyorsun...herkes kendine göre haklı eski ve yeni tabiri caizse dediğim gibi yeni arkadaşları yeni arkadaşlarla eşleştirelim sorun kalmıyor bence .... ama yeni aramıza katılan arkadaşlarında bizi biraz anlamalarını rica ediyorum...yoksa bi dışlama olayı olsa yazdıklarına cvp yazılmaz hiç sohbete katılamazlardı zaten ki öle bişi yok...lütfen arkadaşlar herkes biraz anlayışlı olursa ortada ki sıkıntı yok olucak....
Duygularıma en iyi şekilde tercüman olduğun için teşekkürler arkadaşım bu kimseyi dışlamak değil aslında evet dün gece bir hata yaptım sanırım çok fazla sohbetim olmadığı için yanlışlıkla birkaç arkadaşın adını yazdım ama sabah dayanamadım hemen özür diledim ama yeni katılan arkadaşlarda anlamalı , şahsen kendimi onların yerine de koydum bu durumu anlardım ve yeni gelen arkadaşlarla da eşleşmekten asla gocunmazdım bence bunlar gereksiz alınmalar mawiekim dışındaki hiçkimseye siz katılmayın demedik ki demek istediğimi taa anne karnından tanıdığımız bir bebeğimize hediye almak....Özgecim lütfen sen sıkılma tüm bu sitemler bana evet onlar adına üzgünüm ama ne yapabilirim ki düşüncelerimi açıkca belirtmek istedim.
dilekçim özgecim canım arkadaşlarım üzülmeyin lütfeeennnn