tuba cım yaaa kızının saçlarına bayıldım maaşallah....çok tatlı yaaa o foto manyaklığı bendede var
sagol tülaycımmm :)) hatıra işte resimler. benim küçükken hiç yok. 1 yaşında falan var. annemlere çok kızıyorum insan hiç çekmezmi resim diye..ben de bebegimi bol bol çekiyorum.
tuba maşallah kızına.Saçları hakikaten çok güzel.Bizimki önden kelaynak gibi.Ben saçlı babası kel olsun istiyordu.Allahım ikimizi de duymuş.Önden kel arkadan saçlı benim bebeğim.Bu arada o anakucağı benim değil.
Bu arada ben anakucağına oyuncak bağlıyorum.Kaan onlara vuruyor , oynuyor biraz oyalanıyor.Ellerini kullanışı o kadar şeker ki.Sizinkiler neler yapıyor şu sıra?
:roflol: demek ikinizinde duası kabul olmuş :))) sagol canımm.
benim kızım çok konuşmuyor yaa işine gelirse valla. bazen uzuluyorum... elini çok emiyor. salyalar akıtıyor bol bol. hatta artık önlük bağlamaya karar verdim. bir de koltuk örtüsü ve lambayla arada konuşmayı seviyor. vee çok kalkmaya çalışıyor.
ya kızlar bıde bı ara sıze goz atraken bı bebıısımızın fıskırtarak kustugunu doktora gıttıklerını okudum.hatta dua ettım ınsallah hıcbıseycık olmaz dıye.ama sonra merak ettım bakmak ıstedım.bebısın kım oldugunu hatırlayamadım.kımın bebısıydı? nasıl sımdı?gecmısler olsun
ebru nun bebegiydi canım. bozuk sütten olmuş galiba. bir daha olmasın aman kimseye. bizim de bir kez oldu, çok üzücü bir durum.
canım maşallah kızına çok beğendik oğlumla birlikteŞeniz
tşk.ederiz canım sırayaaa geçinizzz :roflol: a.s.
tubacim kizin super 41 kere masallah allah nazarlardan saklasin
ben cok inaniyorum nazara yaaa ne zaman bebegimle ilgili birileri iyi biseyler soylese huysuzlaniyor cok korkuyorum o yuzden
allah hepimizin bebislerini korusun
sagolasın ebrucum. valla insan hem nazar deger diyor, hem de paylasmak istiyor :)
senin oglana da masallah 41,5 kere tosun pasa.
Fahrettin Kerim Gökay, İstanbul Belediye Başkanlığı zamanında fırınları geziyormuş. Kendisine, ağzı oldukça bozuk bir fırıncı pasta ikram etmiş. Fahrettin Bey, şöyle bir tadına bakmış ve sormuş,
"Hımmm! Çok güzelmiş, ne kattın buna?"
Fırıncı gülümseyerek yanıtlamış
"Sana koydum efendim!"
Fahrettin Bey, bu söz üzerine pasta...dan bir lokma daha almış ve devam etmiş:
"Ben de bütün fırıncılara söyleyeyim de, hepsi Sana koysunlar"
ayyy sıkıntıdan delirdim galiba :):):)
sırnaşık şey sırnaşık şey ilahi güldürdün beni ve eşimii
Bugun doğum günümmüş :gitme::a015::çok üzgünüm:
iyi ki dogdun Mehtapppp nice yaşlara tatlım :içelim:
tubaok o kızının gozlerı bır ok yanııı masallah subhanallah kardesım valla ben begendım sahsen oglumda begenır sanırsam.emıne sende begenmısın ama kusuruma bakma seker
kaydirigubbakcemile3
tuba de şekerim
ok kısmını atabülürsünnn sagolasın canım..
kız evi naz eviii sizi de sıraya alıyoruss :dance:
Öncelikle bu kadar kişi arasında mesajımı umursadığınız için teşekkür ederim. Çeken bilir dedikleri doğru ama bu sitede birsürü anne var. ANNEyiz biz birbirimizin derdinden sıkıntısından biz anlarız. Sitede aradım ama telaştan bulamamış olabilirim bende 2009 Eylül annesi olduğum için buraya yazdım derdimi fakat kimse umursamadı. Kendi kurduğunuz bi arkadaş grubunuz var fotoğraflar,facebook,msn,sitede kendi aranızda konuşup fotoğraflar yollayıp durdunuz. Kimse şu mesaja cevap atayım demedi arada kaynadı gitti yazım. "guluncani" sağolsun değer verip mesaj attı. Yeni aranıza katılanlarıda biraz umursarsanız sevinirim. Bilgi alışverişi çok önemli heleki tecrübelilerden.Umarım benim şu yaşadığımı kimse yaşamaz... iyi geceler...
canım bu aralar herkes çok alıngan, yorgun, uykusuz.. çoğu zaman işimizi bırakıp birbirimizi merak edip giriyoruz siteye. mesela şu an mutfakda işim var ama ben sizleri merak edip giriyorum. cevap yazılmıyor olması umursanmıyor anlamına gelmiyor. vaktimiz, halimiz olmuyordur, gozden kaçmıştır vs.. lutfen uzulmesin kimse.
tubacım kızın maşallah çok tatlı... bende çok acıkıyorum bol bol yiyorum hayatımuın hiçbir döneminde bu kadar abur cubur yememişimdir ama yinede veriyorum işte bünye meselesi sanırım.
metabolizma meselesi galiba dilekcim haklısın uffff yaaa :çok üzgünüm:
kıslar benim kızım gögüsüm harici hiçbişiyi kabul etmiyo nebiberonda sütü ne emzigi neyapcam dışarı çıktıgımda zorlanıyom heryerde emdiremiyom sagdıgım sütüde içmiyo mama zaten yemiyoz biz doktor gerek yok dedi ilk aydan beri
tek gögus yetiyorsa iyi canım. benim kızım da biberon istemedi. valla ben dışarda da olsa zorlansam da emziriyorum. yapacak birsey yok.
dılekcım
aslında bız 2950 dogduk.ılk 2 ay kılo alımımız da normaldı.ama sonradan bu ay sadece 300 gr ma dustu.ama esas sorun doruk cooook ıstahsız.ne emıyor ne mama yıyor.napcagımı sasırmıs durumdayım.yarın yıne doktora goturmeyı dusunuyoruz.cooooooook uzgunum ya.bak bu saat oldu hala yemedı.benıde uyku tutmuyo tabı.ıcım cok huzursuz
çoook üzücü bir durum. geçen gün 1 hafta kadar kızım az emdi. sonra 1 gece memeyi reddetti ve çok uzuldum, agladım. seni anlıyorum canım, umarım düzelir bir an once.
sureklı yazamamamın ve gıremememın sebebını acıklıyım soru ısaretı kalmasın kımsede. bız ev almak ıcın yuklu bı kredı cektık.odemekte cok zorlanıyoruz.bu yuzden evın telefonu ve ınternetını kestırmıstık.alt komsumuzun oglunun kablosuzu var.komsum sıfreyı verdı.gır dedı.ama oglu sadece kullanırken acık bırakıyomus.ısı bıtınce kapatıyomus.oglu acarsa gırebılıyorum.bazende su an kı gıbı acık unutuyo sagolsun. boyle ıste.okuyup faydalanıp ama yazmamak gıbı bı amacım yoktu.ama bu kadar olabıldı.ama yınede yazmak ıstıyorum sıze.kabul edersenız tabı.........tesekkurler
arkadaslar,
kimsenin birilerinin yazmasından rahatsızlık duyacagını sanmıyorum yaa ne kadar çok sitem dolmus topik akannehir akannehir

lmaz:

lmaz:
Günaydın, Bebeklerin genelde kulak arkasında koltuk altında dizlerinin arkasında olur öyle kızarıklıklar. en güzel onarıcı bepanten krem.
pişik olunca bile geçiriyor.Zeytin yağı kullananlar var zeytin yağı normalde asitli bi cezveye koyup biraz ısıtıp öyle kullanın.bir kere ısıtınki asidi kırılsın bide o pişik yapmasın... bide kulak arkasındaki o kesik gibi tahriş olmuş bölgeyi ıslak yumuşak bezle temizleyip krem sürersen bişey kalmaz. mucize gibi bişey bepanten krem.
bephantene çok iyi geliyor. pişik kremi de iyi gelebiliyor aklında olsun.
çingene
özgecim salak kız bıngıldağın türkçesini bilmiyomuş tıbbi terim ya ondan heralde felaket canım sıkkın dr a tekrar gittim herkes damla veriyo ben neden vermiycem diye çok berbat durumdayım niye böyle oldu ya nolur bebişimin beynine bişi olmasın kafası uygün büyüklüğe ulaşabilirmişde ulaşamayabilirmişde devamlı muayene edilcek kafa kemikleri uygun büyürse sorun olmaz dedi
uzulme ece cim yaa allah korusun aglama sutun azalmasın. duzelir insallah en kısa sürede.