Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayfercimm kız evi naz evi yapcez o kadar :)))
ya arkadaslar ben bısey sorcam ama gulmeyın nolur.ben pek hasır nesır olamıyorum bılgısyarla o yuzden bılmıyorum.hanı sız tek tek alıntı yapıyosunuz ya ben ınun nasıl oldugunu bılmıyorum.ozenıyorum oyle yazmaya ama bılmıorum.alıntı yap kızmı var herkesın yazısının altında tamam ama bırkac alıntıyı arkaarkaya nasıl yapıyosuuz?:kedi:
ya arkadaslar ben bısey sorcam ama gulmeyın nolur.ben pek hasır nesır olamıyorum bılgısyarla o yuzden bılmıyorum.hanı sız tek tek alıntı yapıyosunuz ya ben ınun nasıl oldugunu bılmıyorum.ozenıyorum oyle yazmaya ama bılmıorum.alıntı yap kızmı var herkesın yazısının altında tamam ama bırkac alıntıyı arkaarkaya nasıl yapıyosuuz?:kedi:
e anam hatun kızına guvenıyo masallah ne dıyek haklıda laf aramızda :dance::ecrin_bebek:
canım hanı sag asagıda mesajın yazdıgı kısımda HQ dıye bısı var ona tıkla hangısını alıntı yapmak ıstersen.sonra cevap yaz dıyınce tık tık gelıyo onlar onune.altlarına yazıyon ne yazmak ıstıyosan.
bu arada gamze bu bant meselesını okuyunca sızın nerenızı bantlıcak ben bılemem artık elı masalıdır az cıok bılınır.hanı ezeldekı dayıvarya o hesap bızı fersah fersah asar hatuns:dance:
ayy bilmemki ne desem:hulya::hulya::hulya: utanırım:roflol::roflol::roflol:sende kosana şekerim resmini merak etttim kızlar hadi hep bebişlerimizinkini ekledik bakalım doğumdan sonra biz ne haldeyizz neoluyyyy koyun resimlerinizi :Saruboceq::Saruboceq:
:içelim::içelim::içelim:naniknanik bi ara yollarım canım özeline mesaj...zemuszemusUzunca bir aradan sonra tabii bu saatte topikte pek kimse kalmamış olsada yinede şimdiden herkese merhaba,
Bugün çok yoğundum şirkette. Bölümüm değişti bu nedenle eğitimler yeni işler falan filan... Hiç fırsat bulamadım bir tek çıkmaya yakın çekilişe baktım o kadar ben mehtap'a alıyormuşum açıkcası sevindim belki bu şekilde gönlünü alabilirim. a.s. O minik mi minik minnoş prensese hediye almak gerçekten çok güzel zaten gönlümden kız geçiyordu iyi oldu. Bu arada mehtapcım adresini yollar mısın bir ara bana...
Bebeği hasta olan arkadaşlar kızlar alıntı yapmadım bu nedenle aklımda kalanları yazıyorum atlarsam kusuruma bakmayın. Ececim , sinemcim çok geçmiş olsun canlarım inşallah iyi olacak melekleriniz Demetcim sonuçta d vit. kesmişsin merak etme bundan sonra bıngıldağı kapanmaya devam etmez bence lütfen üzme kendini sütüne de bebeğine de daha fazla zarar verme. Sinemcim yrnmış doruğun kontrolü inşallah istenilen kiloya ulaşmıştır dua edicem canım bu gece sizin için ayrıca özürümü kabul ettiğin için binlerce tşk valla numaranı bilsen arayıp özür dileyecektim o kadar üzüldüm... opuyorumnanaktan
Tubacım demek ek gıdalara başlıyorsun canımcım senin sütün iyiydi ya niye mama vermeye başladın ki neyse hayırlısı olsun sen hiç üzülme tatlım adresini ver sanada yolarım canım ben hediye kıyamam doğamızın boynunun bükük kalmasına.
Emsalcim ohh damadıda bulmuşsun maşallah altınlarıda almışsın eee damadın kendisi gibi yakışıklı, zengin arkadaşları varsa esracık bir güzellik yapsın kızıma:))))
bu arada canım çok yoğundum tekrar arayamadım kusura bakma yrn ararım inş...
Nihalcim güle güle kullan saçlarını. Özgecim inşşşş istediğiniz gibi bir ev bulur ilerde de o evi satın alırsınız...
Bu arada kızlar ecem sen sormuşsun bende yürüteç kullanmayı düşünmüyorum. oturtma konusuna gelince bende destekli oturtuyorum tabiki yoksa oturamaz ki ben onu kastetmiştim. bir elinle göğüs altından bir elinle kasıklarından tutup sırtınıda kendine yasladığın sürece sorun yokmuş...
tülaycım maşallah halil ibrahime valla doğru behlülde kimmiş ki zaten hiç yakışıklı bulmam halil ibrahimin yanında solda sıfır kalır... kaydirigubbakcemile3
canım ne ile tarttınız 100 gram oldugunu nasıl anladınız..bu arada üzülme ne olur aynene benim kızımda dorugun durumunda...üstelik ben anne sütüde fazla veremiyorum günde toplasan 100 cc anca...:gitme::gitme::gitme: mamayıda yemiyo...zar zor bitiriyorum kaşık kaşık enjektörle falan fılan işte...üstelik reflüsüde var kusuyo çogu yedigini ama moral bozmak yok öyle böyle büyüycekler...yeni bi mama aldım milupa milumil iştahsız bebekler içinmiş onu biraz daha istekli yiyo istersen sende dene...ben 2 saatte bir 80 cc veriyorum umarım işe yarar...:çok üzgünüm:dılekcım oyle özür falan demeyelımde kısa surelı bı yanlıs ıletısım deyıp bu konuyu kapatalım canım benım dualarına tesekkurler cok........
baharcım oglumda ıstahsız demıssın ya kac dk suruyo emmesı mesela? bızım 5 6 dk zar zorbıberonlada 50 60 ml oda zar zor
ustelık sıksıkda acıkmıyo ya
nıhalcım saclarını cok begendım.modern rahat kullanıslı olmus.ayrıca yuzunede gıtmıs bence cok.gule gule kullan...
.
Gulcancım cok tesekkur ederım bana yazdıklarına.gercekten hamıleleıgımdekı seker sorunumu bıle hhatırlaman benı cok duygulandırdı. bak beklıyorum unutma sakın..
yarın kotrol var dıye dorugu tarttık sadece 100 gr almıs.cok bozuldu moralımız.ıkımızde bellı etmemeye calısıyoruz bırbırımıze ama uzgunuz cok.hıc konusmadık.oylece tv ızlıyoruz.konusursak ben aglarım cunku ıkımızde bılıyoruz.onu ıyı besleyemedıgmı yada bı problem oldugunu dusunmek cok yıpratıcı.umarım benım mınık dorugumda ıstahlı olur:Saruboceq:...........
çenem düştü yemin ederim bu akşam.
kocam geliyo ne kadar çok arkadaşın var diyo, ne yazıyon bu kadar hadi yatmıyosmu diyo.
ben de 1 dk 1 dk diyip duruyom :))))
artık yatmam lazım. hadi hepinize iyi geceler. opuyorumnanaktan
bu ne yawww gece gece çeneler düşmüş oku oku bitmiyo bitirip gelebildim şükür
sivaslı maşallah kızına uyanık bi kız olcak gözler felfecir okuyo
tülayyy paşamız daha bi yakışıklı olmuş canım yaa maşallah küçük erkegee
sinemcim bayramda biz geldik tekırdaga sahılde yürüdük tekıraya falan gıttık ama bayram diye rahatsız etmek ıstemedım bıdahakıne söz canım......
bi sürü yazcagım şey vardı ama gelene kadar unuttum alıntı yapmazsam böle olur
ayfer bacım yazarım adresi şeker ama sen şimdi sofyadasın türkiyeye gelince yolla yazık kargo parsı çok verme