2009 Eylül Anneleri

dılekcım oyle özür falan demeyelımde kısa surelı bı yanlıs ıletısım deyıp bu konuyu kapatalım canım benım dualarına tesekkurler cok........

baharcım oglumda ıstahsız demıssın ya kac dk suruyo emmesı mesela? bızım 5 6 dk zar zor bıberonlada 50 60 ml oda zar zor ustelık sıksıkda acıkmıyo ya

nıhalcım saclarını cok begendım.modern rahat kullanıslı olmus.ayrıca yuzunede gıtmıs bence cok.gule gule kullan...
.
Gulcancım cok tesekkur ederım bana yazdıklarına.gercekten hamıleleıgımdekı seker sorunumu bıle hhatırlaman benı cok duygulandırdı. bak beklıyorum unutma sakın..

yarın kotrol var dıye dorugu tarttık sadece 100 gr almıs.cok bozuldu moralımız.ıkımızde bellı etmemeye calısıyoruz bırbırımıze ama uzgunuz cok.hıc konusmadık.oylece tv ızlıyoruz.konusursak ben aglarım cunku ıkımızde bılıyoruz.onu ıyı besleyemedıgmı yada bı problem oldugunu dusunmek cok yıpratıcı.umarım benım mınık dorugumda ıstahlı olur:Saruboceq:...........

dılekcım hayırlıs olsun yenı bolumun ıstıyordun zaten cook cok basarılar ınsallahhh.

bu arada ozgecım ve baharcım elınıze saglık cekılısı yaptınız guzelce.kocaman bı tesekkur sızlereeee.

ya arkadaslar ben bısey sorcam ama gulmeyın nolur.ben pek hasır nesır olamıyorum bılgısyarla o yuzden bılmıyorum.hanı sız tek tek alıntı yapıyosunuz ya ben ınun nasıl oldugunu bılmıyorum.ozenıyorum oyle yazmaya ama bılmıorum.alıntı yap kızmı var herkesın yazısının altında tamam ama bırkac alıntıyı arkaarkaya nasıl yapıyosuuz?:kedi:

evet dilekcim hayırlı uğurlu olsun. başarılarının devamını dilerim :))

yerine eleman lazımsa ben varım. aynı görevi yıllarca yapan biri olarak

canımcım sağ alt köşede ALINTI yazan yerin yanında NQ diye bir yer var. kime cvp vermek istiyorsan her mesajın altında orayı seç. en son cevap vereceginde Alıntı kısmına tıkla. hepsi cevap ekranına gelecektir. bilmem anlatabildim mi?

bu arada benim kızım da 7-8 dk.da doyuyor tek gogus ile canım

canım hanı sag asagıda mesajın yazdıgı kısımda HQ dıye bısı var ona tıkla hangısını alıntı yapmak ıstersen.sonra cevap yaz dıyınce tık tık gelıyo onlar onune.altlarına yazıyon ne yazmak ıstıyosan.

bu arada gamze bu bant meselesını okuyunca sızın nerenızı bantlıcak ben bılemem artık elı masalıdır az cıok bılınır.hanı ezeldekı dayıvarya o hesap bızı fersah fersah asar hatuns:dance:

kız ben onu yıllardır NQ diye okuyorum HQ muydu :O)))

çenem düştü yemin ederim bu akşam.

kocam geliyo ne kadar çok arkadaşın var diyo, ne yazıyon bu kadar hadi yatmıyosmu diyo.

ben de 1 dk 1 dk diyip duruyom :))))

artık yatmam lazım. hadi hepinize iyi geceler. opuyorumnanaktan

bu arada gamze bu bant meselesını okuyunca sızın nerenızı bantlıcak ben bılemem artık elı masalıdır az cıok bılınır.hanı ezeldekı dayıvarya o hesap bızı fersah fersah asar hatuns:dance:

ahhh ahhh gamzeyle yakın oturmadıgımıza yanarım ben. valla kime kızdım hemen ona paslıycaktım bi güzel benzetsin diye sırnaşık şey

kızlar bir de sizden EMEL ve SALıHAS ın varsa tel nolarını ozelden yollamanızı rica ediyorum. Bu aralar ikisi de girmiyor. adresle ilgili konuşucam. birinden alayım, ötekine vereyim :=))))))))))))))))

bu ne yawww gece gece çeneler düşmüş oku oku bitmiyo bitirip gelebildim şükür
sivaslı maşallah kızına uyanık bi kız olcak gözler felfecir okuyo
tülayyy paşamız daha bi yakışıklı olmuş canım yaa maşallah küçük erkegee
sinemcim bayramda biz geldik tekırdaga sahılde yürüdük tekıraya falan gıttık ama bayram diye rahatsız etmek ıstemedım bıdahakıne söz canım......
bi sürü yazcagım şey vardı ama gelene kadar unuttum alıntı yapmazsam böle olur
ayfer bacım yazarım adresi şeker ama sen şimdi sofyadasın türkiyeye gelince yolla yazık kargo parsı çok verme

sende kosana şekerim resmini merak etttim kızlar hadi hep bebişlerimizinkini ekledik bakalım doğumdan sonra biz ne haldeyizz neoluyyyy koyun resimlerinizi :Saruboceq::Saruboceq:
ayy bilmemki ne desem:hulya::hulya::hulya: utanırım:roflol::roflol::roflol:
:içelim::içelim::içelim:naniknanik bi ara yollarım canım özeline mesaj...zemuszemus

canım ne ile tarttınız 100 gram oldugunu nasıl anladınız..bu arada üzülme ne olur aynene benim kızımda dorugun durumunda...üstelik ben anne sütüde fazla veremiyorum günde toplasan 100 cc anca...:gitme::gitme::gitme: mamayıda yemiyo...zar zor bitiriyorum kaşık kaşık enjektörle falan fılan işte...üstelik reflüsüde var kusuyo çogu yedigini ama moral bozmak yok öyle böyle büyüycekler...yeni bi mama aldım milupa milumil iştahsız bebekler içinmiş onu biraz daha istekli yiyo istersen sende dene...ben 2 saatte bir 80 cc veriyorum umarım işe yarar...:çok üzgünüm:

benim kocamda öyle yaaa..ne yazıp duruyosun böle diyip duruyo bende bi dakka b, dakka diyom hephihoyyythihoyyyt delü karular bırakamıyom sizi-tatlicadiarzu-

kız gülcan deli karı adımı biliyon artık ne sivaslı diyip duruyon opuyorumnanaktan üstelik ben söylemeden tahmin etmişsin kocamınkinide et bakam kızz tahminopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…