• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

e anam hatun kızına guvenıyo masallah ne dıyek haklıda laf aramızda :dance::ecrin_bebek:

ayfer biz oğlumla anlaştık:emir_bebek: hani haediyeler gösterilcek ya...sana çok çirkin bi kıyafet alıcaz...tubanın kızıda sizi beğenmicekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizde damatlık giyicez elimizde çiçekle resim koyucaz...bizi beğenicek....:lepi:

elimize düştün artıkkkk bence çekilin aradannkaydirigubbakcemile3:roflol:.

anam bi kaç saat gidiom doluyo taşıo sayfalar maşallah bi kaç saatte okuma geçio o arada kızlar veriolar damatlar alınıoooo kertmeler yapılıoooo maşşşaalllah :))

akşam komşumuza gittik yeni bebeği olmuş anaaam dumur oldum görünce ne küçük geldi gözüme kızım genç kız olmuş sankiii ... minnaktı kucağıma alamadım dedim beren demi böle unutmuşum ilk halini sanki bu hali ile doğmuş gibi. yenidoğan görünce farkı accayip anlıosunuz

kız gülcan deli karı adımı biliyon artık ne sivaslı diyip duruyon opuyorumnanaktan üstelik ben söylemeden tahmin etmişsin kocamınkinide et bakam kızz tahminopuyorumnanaktan

sivaslı daha çok hoşuma gidiyolülülülülülülülülülülülü
hımmmm koçişinde M ile başladıgına göre içimden metin geçti olabılırmi?????acabaCADIARZU

ya aynı bende öyleyim geçen gün saat 3 te kahvaltı yaptım artık akşam olacaktı başım tuttu açlıktan dedim ağla annecim ben gidiyorum :)))

yarım taksaydı benimki gene şükür diyecektim :))
ben doğum yapmışım eve gelmişim daha yeni 24 saat olmamış evime geleli düşün
hatun yemek yapmış ama kendilerine geldiler iftar açmaya benim evime cümbür cemahat
oğlu gelmiş traş takımlarını aşlmış bizde traş olacakmış onlar yemek yiyecek ama düşünmüyorlar kim hazırlayacak sofrayı bonyoyu kim temizleyecek vede her gelişinde hatun oğlunu aradı oğlum beni almaya gel bebeği göreyim diye sanki arabası olan başka oğulları yok gibi loğusayım tek başımayım kocam hanım ağayı almaya gidiyor bırde evine bırakıyor saat 11-12 lerde en son onun yanında kızdım ver 5 tl bin taksiye gel ben loğusa kadınım 2 gün oldu doğum yapalı dedim eşimede bu son olsun dedim onun yanında bozuldu çekti gitti oğlum sen gelme biz gideriz diyo bide gitmiş yalandan bide eşimi aramış beni soruyormuş oğlum eşin nasıl geçtimi siniri yani ben iyi kaynanayım diyo :)))
bana komşum eşim dotum şunu yaptı diyincede ee var ki yapıyorlar bizim yok diyo
olsa ben neler yapardım yalancıııııı istedigine herşeyi yapıyor
bende aynen senin gibi alıpta vermeyi bilmeyenlere ve afedersin domuzdan bi kıl bi kıl diyenlere sinir oluyorum

sağol canım yaaa başlayayım bende o zaman yavaş yavaş
teşekkür ederim tatlım bundan sonra seni sık sık rahatsız ederiz artık
ee nede olsa sen bizden daha tecrübelisin :)))

emsalcim ne rahatsızlığı canım benim her zaman :) takıldığın ne olursa telimide yazarım istersen özelden canım benim.

Ya benim arkadaşım geldi bursadan doğum hediyesi altın bi kolye almış bana en samimi arkadaşım aaa niye almış diyo ebenin hayrı diye almış.. bende kasıla kasıla doğurduğum için aldı herkes bebeğe takmak zorunda değil bazılarıda beni düşünüyo neyse ki dedim. sonrada demez mi bu bursadan gelen arkadaşın iyiki iki kişilerdi ne çok şey yaptın on kişi gelselerdi ne olcaktı. sanane be kadın. diyemiyosun tabi ama dedim ki senin kızın evine otuz kişiyi gün yapıyorum diye toplayıp karınlarını doyurmayı biliyo ya iki kişi mi battı şimdi gözüne senin ndedim?bozuldu tabii ki kalktı gitti ertesi gün.. kızının ayranı yok içmeye tahtıravanla gider bilmem ne yapmaya benim iki misafirim battı ya.

emsalcim ne rahatsızlığı canım benim her zaman :) takıldığın ne olursa telimide yazarım istersen özelden canım benim.

Ya benim arkadaşım geldi bursadan doğum hediyesi altın bi kolye almış bana en samimi arkadaşım aaa niye almış diyo ebenin hayrı diye almış.. bende kasıla kasıla doğurduğum için aldı herkes bebeğe takmak zorunda değil bazılarıda beni düşünüyo neyse ki dedim. sonrada demez mi bu bursadan gelen arkadaşın iyiki iki kişilerdi ne çok şey yaptın on kişi gelselerdi ne olcaktı. sanane be kadın. diyemiyosun tabi ama dedim ki senin kızın evine otuz kişiyi gün yapıyorum diye toplayıp karınlarını doyurmayı biliyo ya iki kişi mi battı şimdi gözüne senin ndedim?bozuldu tabii ki kalktı gitti ertesi gün.. kızının ayranı yok içmeye tahtıravanla gider bilmem ne yapmaya benim iki misafirim battı ya.

yahu sanane be kadın ben anlamıyom bu kaynanaları beee...benimkiside öyle aynen sanki o kazanıyor biz yiyoruz töbe yarabbim...:oklava::oklava::oklava::oklava:

berenim uyudu kociş yatağa gitti ee bir gecede sohbet edemeden bitor benim için
önce bebişlere sonra sizlere tatlı uykular kıslaarr :)

selam hatunlar.. yine bir süt sağımında sizlerleyim.. bugün pek fırsat bulamadım sohbetlere katılayım..miniğim bırakmadı beni bir türlü..bepanten iyi geldi kulağımız çok iyi bugün birkaç güne geçer sanırımm
şu bıngıldak işi benimde kafama takılıyo.. benim kızında çok küçük ama doktoru normal diyo..o yüzden üstelemek istemiyom.. ama yeğenlerimin daha büyüktü sanki ..

aaa olurmu ama oglunun parası o oglunun parası onun parası delü karı bunların hepsü aynı tubacım bizimkide aynı ben çalışırken bile herşey oglunun parasıyla oluyodu onu gözünde kulakları cınlasın denızın bi lafı vardı en iii kaynana ölü kaynana

selam hatunlar.. yine bir süt sağımında sizlerleyim.. bugün pek fırsat bulamadım sohbetlere katılayım..miniğim bırakmadı beni bir türlü..bepanten iyi geldi kulağımız çok iyi bugün birkaç güne geçer sanırımm
şu bıngıldak işi benimde kafama takılıyo.. benim kızında çok küçük ama doktoru normal diyo..o yüzden üstelemek istemiyom.. ama yeğenlerimin daha büyüktü sanki ..

geçmiş olsun canım şu bepantenin iyi gelmediği şey yok valla şifa niyetine her yere sür bikaç güne bişeyciği kalmaz

nihalcim iii geceler sanada

tubacım zaten bunlar iyi bişey olsaymış adı kaynana olmazdı :)))
cingenecim adını unuttum bir an yaa kusura bakma kızım hala uyumadı huy edindi gece 3-4 lere kadar uyumamayı delircem o yüzden akıl kalmadı
kızının kulagında ne vardı egzema mı benimkinde de varda geçmedi bir turlu

benim kızımınkide bana küçük geliyo yaaa.herkes diyo bu neki benim bebeginki daha büyüktü fılan diye kafamı karıştırıyorlar zaten pimpirigin biriyim hatta itiraf etmeliyimki d viti vermiyorum haftada 2 kez anca veriyom...:teselli:
aaa olurmu ama oglunun parası o oglunun parası onun parası delü karı bunların hepsü aynı tubacım bizimkide aynı ben çalışırken bile herşey oglunun parasıyla oluyodu onu gözünde kulakları cınlasın denızın bi lafı vardı en iii kaynana ölü kaynana
yaw gerçekten bunların hepsi aynı...bende çalışmama ragmen deli ediyodu beni...allahtan gittide kurtuldum...senin kayganadan en haber ses çıkmadı daha gelmicekmi.cenazeyemi gitmişti yaw:uhm:
benimkide erkeğe benziyo yaaa... azcık büyüselerdi kız olduklarını anlardıkk
valla benimkide tam erkek fatma hüsniyecimhihoyyyt

Back
X