benimkide erkeğe benziyo yaaa... azcık büyüselerdi kız olduklarını anlardıkk
sağol canım.. gerçektende herşeye iyi geliyor..geçmiş olsun canım şu bepantenin iyi gelmediği şey yok valla şifa niyetine her yere sür bikaç güne bişeyciği kalmaz
nihalcim iii geceler sanada
tubacım zaten bunlar iyi bişey olsaymış adı kaynana olmazdı :)))
cingenecim adını unuttum bir an yaa kusura bakma kızım hala uyumadı huy edindi gece 3-4 lere kadar uyumamayı delircem o yüzden akıl kalmadı
kızının kulagında ne vardı egzema mı benimkinde de varda geçmedi bir turlu
yaw gerçekten bunların hepsi aynı...bende çalışmama ragmen deli ediyodu beni...allahtan gittide kurtuldum...senin kayganadan en haber ses çıkmadı daha gelmicekmi.cenazeyemi gitmişti yaw:uhm:
hüsniyeee kaç ml çıktı sütün.kafayı bozcam ml ile
ya var ya gece uykusuna hasret kaldım haaa bu kızın uyudugu en erken saat gece 2((((
kucagımda uyuyor beşiğine koyuyorum tekmeler atmaya tepinmeye başlıyor
alıyorum kucagıma uyuyor ve alacaklı gibi yakama yapışıyor bırakmıyor yakamı sıkı tutuyor
uyumak istiyorum ben yaaaaaaaaa yeter artık :)))))
daha sağıyom bitirmedimm... bitirince söylerim ama muhtemelen 120 olur... senin nasıl gidiyo sağımların..
yok anası beyin kanaması geçirmişti ölecek diye gittiler işin açıgı ama hastaneden taburcu oldu bile tabi bu da benim işimee geldi ohhhhh daha fazla çekemicektim zati.....
ya var ya gece uykusuna hasret kaldım haaa bu kızın uyudugu en erken saat gece 2((((
kucagımda uyuyor beşiğine koyuyorum tekmeler atmaya tepinmeye başlıyor
alıyorum kucagıma uyuyor ve alacaklı gibi yakama yapışıyor bırakmıyor yakamı sıkı tutuyor
uyumak istiyorum ben yaaaaaaaaa yeter artık :)))))
oh maşallah yok anam benim iyi gitmiyorr...düzenlide sagmıyorum zaten...offffff offfffffffffff:gitme::a015::çok üzgünüm:
aman iyi olmuş gitsin nne işi var.. ama ben bu sene kurtulamıcam.. çünkü bu kış kaynanam bizde kalacak.. şimdi fethiyede abisinin yanında ama nasıl olsa gelecek.. hani severim kendisini , iyi insandır öyle çok bilmişliği falanda yoktur ama ne bileyim yinede rahat edemiyom işte..
canım hazır pompan var sağsan daha iii olur pes etmeee
pekı emzırıyomusun eger memeyıde almıyosa sütün kesılır canım iyice
oh maşallah yok anam benim iyi gitmiyorr...düzenlide sagmıyorum zaten...offffff offfffffffffff:gitme::a015::çok üzgünüm:
sağol canım.. gerçektende herşeye iyi geliyor..
adım hüsniye canım ama benimde isim hafızam çok zayıftır.. o yüzden hiç önemli değil.. kulağının arkasında kızarıklık gibi birşey vardı, birde deriye yapışan yer sanki açılmış gibiydi.. doktorumuz egzama olmuştur dedi götürmedik sadece tel ile sorduk o başka bir krem vermişti ama eşim kortizonlu diye almamış eczacı bapenten kullanın demiş.. iyi geldi bakalım. sen ne kullandın..neden geçmedi
düzenli sağmazsan olmaz ki canım.. ben gün içinde 3 saatte bir sağıyom , günde toplam yedi kere sağıyom, kuscam artık süt sağmaktan .. ee herbir sağımda yaklaşık 30-40 dak sürüyo.. ama napayım başka çarem yok ki..
aman iyi olmuş gitsin nne işi var.. ama ben bu sene kurtulamıcam.. çünkü bu kış kaynanam bizde kalacak.. şimdi fethiyede abisinin yanında ama nasıl olsa gelecek.. hani severim kendisini , iyi insandır öyle çok bilmişliği falanda yoktur ama ne bileyim yinede rahat edemiyom işte..
kız en iyisi ile bile beraber durulmuyomuş bi arkadasım demişti ona göre ayagını denk al :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?