Tamam o zaman madem öyle yapalım bariHadi kabul ediyorum bu teklifi eheheh. ediyim baaaarii...
Su beliz bana çıksaydı ona bant alırdım anasının ağzını bantlasın kızcağız neler çekiyodur kimbilir
tuba o zaman hepimiz dogaya hedıye gonbderelım:)
tülaycımm yazarım adresımı sana.
gamzee sende bana adresini yazzz. su belizimin hediyesini alıyım göndereyim:)
gıııyyyzzz valla gelirim orayaaaa car car konuşa konuşa öldürürüm seni :)))) :mymeka:
bikerem o benim çeneme alışıık hatta susarsam ağlıyo :)))
ama bu teklifini kocama yaparsan sorgusuz sualsiz kabul görür ve cennetle ödüllendirilirsin (adam o derece dua eder sana sen düşün yanii :))))))))))))))))))))))) ) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canımmm yaa çok sevindim senin adına hep bana kız çıksın diyodun ya benim pamuk şekeri çıktı şansına valla ne temiz kalpliymişsin meryemiiiimm :)))
KIZLAAAARRR BİR ÖNERİM VARRRRR!!!!!!! :
Çok uzun zamandır buradan neler neler paylaştık.. aslında birbirimizi ismen resmen yüzyüze tel.den msn.den filan bir şekilde görüşerek tanıdık... ama resimlerimiz burda ve ancak topiğe girersek ararsak bulursak görebiliriz... ben eğer saniye de isterse hediyemin yanına kızımla çekilmiş bir resmimizi ve anneyle minik meleğine yazılmış küçük bir notumuzu ekleyeceğim... belki içinizde bunu düşünen vardır ama ben dile getirmek istedim belkide aklına gelmeyen arkadaşlarımız vardır diye... lütfen fikirlerinizi paylaşın sizde.... hediyeyi saklarken yanında bunlarıda saklamak isterim ben çünkü eğer bana gönderilirse.. ozaman hediyelerimizin daha anlamlı olacağını düşünüyorum..... kızıma gösterip anlatacak okutacak bir minik hatıra kalmış olur elimde.. ne dersiniz...??? :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5:hulya:
seker thankssssopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2 zemuszemus lülülülülülü hihoyyyt
çok şımardık biz beee yasakkelime sagolasın sarı, tombik, şirin arkadaşım benim :)))
kıs onu MQ dıye okuyanda var o bı muallak olarak kaldı.kız ben onu yıllardır NQ diye okuyorum HQ muydu :O)))
yok kıs ınternetten alıp gondercem.olmadı anneme hallettırıcems.bu ne yawww gece gece çeneler düşmüş oku oku bitmiyo bitirip gelebildim şükür
sivaslı maşallah kızına uyanık bi kız olcak gözler felfecir okuyo
tülayyy paşamız daha bi yakışıklı olmuş canım yaa maşallah küçük erkegee
sinemcim bayramda biz geldik tekırdaga sahılde yürüdük tekıraya falan gıttık ama bayram diye rahatsız etmek ıstemedım bıdahakıne söz canım......
bi sürü yazcagım şey vardı ama gelene kadar unuttum alıntı yapmazsam böle olur
ayfer bacım yazarım adresi şeker ama sen şimdi sofyadasın türkiyeye gelince yolla yazık kargo parsı çok verme
vay anam vayyy haın planlar ıcındesın demeksss kaynanatorrrkaydirigubbakcemile3ayfer biz oğlumla anlaştıkhani haediyeler gösterilcek ya...sana çok çirkin bi kıyafet alıcaz...tubanın kızıda sizi beğenmicekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizde damatlık giyicez elimizde çiçekle resim koyucaz...bizi beğenicek....:lepi:
elimize düştün artıkkkk bence çekilin aradannkaydirigubbakcemile3:roflol:.
aynen ya hatta bırıne erken mı dogdu dedım salak gıbı.38 hafta dıyınce dumur oldum bı daha demem anam yaa.anam bi kaç saat gidiom doluyo taşıo sayfalar maşallah bi kaç saatte okuma geçio o arada kızlar veriolar damatlar alınıoooo kertmeler yapılıoooo maşşşaalllah :))
akşam komşumuza gittik yeni bebeği olmuş anaaam dumur oldum görünce ne küçük geldi gözüme kızım genç kız olmuş sankiii ... minnaktı kucağıma alamadım dedim beren demi böle unutmuşum ilk halini sanki bu hali ile doğmuş gibi. yenidoğan görünce farkı accayip anlıosunuz
ay canım yaa yanına alsan dıkkatlıcenek.ya var ya gece uykusuna hasret kaldım haaa bu kızın uyudugu en erken saat gece 2((((
kucagımda uyuyor beşiğine koyuyorum tekmeler atmaya tepinmeye başlıyor
alıyorum kucagıma uyuyor ve alacaklı gibi yakama yapışıyor bırakmıyor yakamı sıkı tutuyor
uyumak istiyorum ben yaaaaaaaaa yeter artık :)))))
ben sallamıyorum ayakta ama dolasıyoruz uyuyana kadar ayakta.ayakta yastıkla sallama degılde ayakta beraber ve solo sallanma bızımkıkaydirigubbakcemile3ay kızlar hiç sütten bahsetmeyin valla çok canım sıkkın bu gün sağıyorum iki saatte bir 40 çıkıyor 40 nedir yaaa? eskiden bi sağırdım 160-180 of off ne ara bitti sütlerim ne oldu anlamadım valla yaa. neyse dört ayı doldurduk ya iyi kötü çok şükür napıyım yani..
Kızlar bu arada benim dışımda sallamayan var mı çocuğunu? Herkes sallayarak mı uyutuyor?
ya kızlar kulak dedinizde benim kızın resmen tek kulağı kepçe oldu yaa o güzelim minicik kulak kepçe oldu oraya yata yata düzeltip yatırsam başını bi oraya biburaya atıyo sonuç olarak yine kepçe oluyo yapıştır dediler neyle yapıştırsam acaba valla kafayı bozdum zaten aslan burcu gösteriş meraklısı olcak ilerde parçalar beni valla niye kepçe yaptın diye :)
gerçi sağolasın senin sayende sterilizatör aldık ama o sık kullanıldı için bekleyemiyoruz :)))
bende öyle yapayım barii bundan kellii :)
egitiminde iyiymiş ama tatlım ama benim kız asla almaz artık o egitimi
ben ona sabahları kızım izin verirsen bi kahvaltı yapayım geleyim ama bu arada sen bagırma yada ağlama tamam mı diyorum dinlemiyor bazen acıyor kahvaltımı yapana kadar sesini çıkartmıyor ama :)))
Ben artık bugün itibariyle sterilizatörü buharlı pişirici olarak kullanmaya başlayacağım inşallah :)çok işe yarıyomuş arkadaşım bi brokoli iki dilim havuç azcık kabak haşlayıp rondodan geçiriyomuş al sana zebze çorbası :)
Yok anam bu saatten sonra eğitim olmaz çocuk dengeyi şaşırır ben sallanmayan beşik aldım bu bir ikincisi eve gelenlerin doğayı kucağına alanların başında psikopat gibi bekledim en ufak bi sallama emaresinde atladım yapmayııııın diye hiç bilmiyo yani sallanmayı şimdi mesela eve bi misafir geliyo ya kucağına alıyo doğayı sallıyo dimi benim kız gözlerini kocaman açıyo noluyo ya der gibi bakıyo ölüyorum gülmekten. :)
emsalcim gecti sukur
ben ogluma disarda 3 saat beklemis sut verdigim icin kusmus
simdi iyiyiz
esranin reflusu olabilir mi canim yaaa
yattigi yerin bas tarafini biraz kaldirin yatagin altina biz havlu koyup biraz egim verdik mesela
sende dene istersen
saclarini kestiren arkadaslar gule gule kullanin
baharcim besleme deyip duruyorsun sen yine kesin guzel olmussundur koy bi fotoda gorelim
bende uzatmaya karar verdim cok uzun suredir kisa kullaniyordum cunku
hamilelik sonrasinda da aliyle ugrasirken epey uzadi ama boyatamadigim icin cirkin yaaa yarisina kadar kendi sacim gerisi eski boya
GÜnaydın kızlar.. Ben burukum bu sabah Şehİt haberlerİne Çok ÜzÜldÜm o Şerefsİzlerİn cİĞerlerİnİ İtler yemİŞŞ Şehİtlerİmİze rahmet dİlİyorum( onlarda ana kuzusuydu yaa.. İnsan anne olunca daha baŞka acıyormuŞ İÇİ .. Yazık Çook yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?