• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

baharın normal kontrolü mü vardı

bu arada ıstanbullu annişler buluşmuyor mu eğer buluşma olursa bende gelmek isterim

bizde seni özledik saniyecim bayadır gelmedin özledik
oysa hamileykenden çok alışkındık sana en erken sen doğurcan falan diye :))))
baharcım hadi inşallahh iyi haberle gel meleğin güzel kilo almıştır ve herşey yolundadır inşallahh

kızlar benim kayınvalde geldi şimdi eşimle alışverişe çıktılar çok yardımcı oldu bana sabah 5 de aldı bebişi kızım sen biraz uyu dedi sayesinde 2 saat uyudum sabahda sofrayı falan topladı baya yardımı oluyo yani umarım böyle devam eder

bu arada özgecim sen 1 aralıkta regl olmuşsun en son hamile kalmadan önce doğum gününe 9 gün kala
bende 11 aralıkta yani doğum günümde son adetimi görmüştüm :))))
hatta 2 li 3 lü tarama testlerinde soruyorlarya son adet tariihiniz doğum tarihiniz diye
ben söyleyince aaaa doğum gününüzle son adet tarihiniz aynı ne güzel diyorlardı :)))
dr.a söyledim tarama testi sorunca eminmisin diyo bana bir yanlışlık yok demi diyo gülüyor e yok dedim adım kadar eminim :))))

kızlar benim kayınvalde geldi şimdi eşimle alışverişe çıktılar çok yardımcı oldu bana sabah 5 de aldı bebişi kızım sen biraz uyu dedi sayesinde 2 saat uyudum sabahda sofrayı falan topladı baya yardımı oluyo yani umarım böyle devam eder

ohhhh ne güzel ece vallaha inşallah böyle devam eder dedigin gibi :))

ha bu arada küçük altın taktı bebişe eşim yuuuuuuuuuuuuu babanne küçük altınmı takarmış falan dedi baya dalga geçti torunlarına kıyafetler falan almış oyuncak falan işte ama bana doğum hediyesi yok ilkinde bilezik almıştı bekliyodum ama neyyyyyyyyyyyse

canım sanırım öyle ya. eve geldiğimde 5 gibi çok neşeli oluyor zaten ondan sonra hep ben ilgileniyorum. ama 7 gibi başlıyo mızıklanmaya. bazen çok sinirleniyorum hiçbirşeyi yok neden ağlıyor diye sonra kendime kızıyorum bebeğime sinirlendim diye sakinliyorum. sanırım oğlum sayesinde agresifliğimden kurtulacağım.
ama demet görsen gözlerinden yaş geliyor yaaaa...
anliyorum canim cunku benimkiside ayni hareketleri yapti sebebi annem esim hepsi vardi evde bir an yanliz kaldi babasi gelincede naz yapiyor ilgi istiyordu aglayarak dr annenin sakin olmasini soylemisdi sut bebegi etkiliyormusssssss oyle sey oldugunda derinm nefes al esine birak ikiniz birden ilgilenmeyin canim benim.

kizlar nihallin fotosu ve bebeklerin fotosu kacinci sayfada.

ohhhh ne güzel ece vallaha inşallah böyle devam eder dedigin gibi :))

inşallah böyle devam eder çünkü 3 ay kalcak bugünde sarma falan sarıyım dedi aman yemek yapmaktan nefret ediyom canıma minnet bildim yani bide bebişi ona bırakıp spora falan gitmeyi düşünüyom şimdilik iyi ne desem yapıyo bebişi alacak olsa ellerini yıkadınmı anne diyom tamam yıkayım kızım diyo uyumlu yani inşallah tartışmasız geçer bu 3 ay

anliyorum canim cunku benimkiside ayni hareketleri yapti sebebi annem esim hepsi vardi evde bir an yanliz kaldi babasi gelincede naz yapiyor ilgi istiyordu aglayarak dr annenin sakin olmasini soylemisdi sut bebegi etkiliyormusssssss oyle sey oldugunda derinm nefes al esine birak ikiniz birden ilgilenmeyin canim benim.

Kizlar nihallin fotosu ve bebeklerin fotosu kacinci sayfada.

bebişler 555 ten başlıo karışık ekledik canım

gulcan msn ye giriyor musun? Senin adresin bende yok galiba. Beni eklesene arada yazışırız. Adresim adım ve soyadımdan oluşuyor alt tire yok ummuyep....z@hotmail.com

ya kızlar kulak dedinizde benim kızın resmen tek kulağı kepçe oldu yaa o güzelim minicik kulak kepçe oldu oraya yata yata düzeltip yatırsam başını bi oraya biburaya atıyo sonuç olarak yine kepçe oluyo yapıştır dediler neyle yapıştırsam acaba valla kafayı bozdum zaten aslan burcu gösteriş meraklısı olcak ilerde parçalar beni valla niye kepçe yaptın diye :)

ne yaparsan yap canım yatmazsa yatıramazsın
benimde kızım sırt üstü yatıyor ve bu 2 gündür sanki kafası düz yatmaktan düzleşmiş gibi geldi bana yan yatırıyorum ne destekler koyuyorum dönmesin diye ama nafile deli gibi tepiniyor uykuda yada uyanınca sırt üstü yatabilmek için vede dönüyor öyle uyuyor çıldıracagım bende hem yan yatır dedi herkez kulaklarıda yatışır diye hafif bizdede var kepçelik :)))

benim kızdada var sağ kulağında .. hep düzelterek yatırıyom ama hareket edince hemen kırılıyo tekrar, bir kaç kere bant taktım ama pek fayda etmedi en son doktora sorduk ne yapabiliriz diye o da hiç birşey fayda etmez demişti.. olsun buda nazarlık olsun onlara beee
ya bizdede var kepçelik napcaz ya ben düzeltiyom o geri kıvırıyo:uhm:
GÜnaydın kızlar.. Ben burukum bu sabah Şehİt haberlerİne Çok ÜzÜldÜm o Şerefsİzlerİn cİĞerlerİnİ İtler yemİŞŞ Şehİtlerİmİze rahmet dİlİyorum :(( onlarda ana kuzusuydu yaa.. İnsan anne olunca daha baŞka acıyormuŞ İÇİ .. Yazık Çook yazık

Lanet olsun hepsine. Açılım açılım diye beynimizi yediler tepemize ettiriyolar bu pislikleri. Böyle yönetim olmaz ya. Şehitlerimiz rahat uyuyacaklar ama onlar rahat uyuyabiliceklermi acaba? Gerçi bunlarda insalık yok nasıl uyumasınlar dimi?

şehitler ölmez vatan bölünmez

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi,
NE MUTLU TÜRK' ÜM DİYENEturkbayragiturkbayragi

oyy köfte dudaklı kıyamam ona .. Bebekler iyi ve kötü enrjiyi alıolar hemen ya.. Nereye gitttin bakem fox a mı? Allahım ben hala tek çıkamıom inş. Bu akşam alışverişe migros avm ye gitceeemmm inş. üstüme ciciler alcammm

he bacım fox a :sm_cool::sm_cool: ne işin var kız migrosta hemde bu akşam otur oturduun yerde bende çıkmıom sende gitme :) kimse gitmesin biyere :lepi:

ne yapacgız bilmiyorum ececim böyle
flower85 canım sen baya bir önce sormuşsun senin kızınınmı inek sütüne allerjisi var diye evet hayatım inek sütüne allerjimiz var ama bu genetiklmiş babamızında varmış dr.umuz öyle dedi belki sizinde öyledir
özge dün benim kızım babayı karşısında gördükçe baya ağladı eşimde bu gun korkuyor bende dedi üzüldü baya baktım ciddi ciddi ben odadan çıkınca eşim karşına geçiyordu ve acayip ağlıyordu minik kuş :)))
ben kucagıma alıyorum babasına bakıyor gülüyor falan görsen hani nasıl da kandırdım der gibi :)))
ama benim kız anacı istiyor hep benim kucagımda olsun babası alınca gözü hep bende ben alana kadar bana bakıyor ben alıyorum bu seferde babaya bakıyor
bizde dün dedik yan yana gelelimde gözleri yorulmasın bir sağ bi sol eşimle yanak yanaga verdik ona bakıyoruz oda bize bakıp nasıl gülüyor anlatamam kuzum benim :)))))
o an dedimki Allah ım hiç bebeği anasız babasız bırakma ya Rabbimmm

Oyyyyyy yerim ben onu oyunlarda yaparmış. Amin cnm Allah hiçbirimizi bebişlerimizden ayırmasın...

kızlar sizi çok özlemişim :)))) hepimizin kuzucukları iyi maşallah

Bizde seni çok özledik şekerim opuyorumnanaktan

Ohhhhhhh böyle kayınvalideye can kurban :lepi:

bu arada özgecim sen 1 aralıkta regl olmuşsun en son hamile kalmadan önce doğum gününe 9 gün kala
bende 11 aralıkta yani doğum günümde son adetimi görmüştüm :))))
hatta 2 li 3 lü tarama testlerinde soruyorlarya son adet tariihiniz doğum tarihiniz diye
ben söyleyince aaaa doğum gününüzle son adet tarihiniz aynı ne güzel diyorlardı :)))
dr.a söyledim tarama testi sorunca eminmisin diyo bana bir yanlışlık yok demi diyo gülüyor e yok dedim adım kadar eminim :))))

Aaaaaa ne güzel tesadüf ya hakkaten. Az kaldı kıs doğumgünümüze zemuszemus benim2 senin 3

ecem maşşşallah kaynanana kız valla ahhh ahhhhhhhhhhhhh yaramı deşiyonuzzzzz yaramııııııııı

gülayyyy canım bana adresini verdin ama kimin adına göndereceğimi sölemedin... sarı çizmeli mehmet ağa yazsam anlarlarmıki acep??????

kızlar anam nen alıcam Alperenime :))) çok heyecanlıyım valla

inşallah ikinci bebeğim erkek olur dua edin (ilki büyüdü artık)

sizler iyiki varsınsız hepinizi çok seviyorum

ana neler duydum özgemm yarın doğum gününmü şekerimmm... ayyyy bak burda olsan sana özel parti hazırlardım gel sen beni dinle bura taşın :)

Back
X