Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim kayınvalde geldi şimdi eşimle alışverişe çıktılar çok yardımcı oldu bana sabah 5 de aldı bebişi kızım sen biraz uyu dedi sayesinde 2 saat uyudum sabahda sofrayı falan topladı baya yardımı oluyo yani umarım böyle devam eder
anliyorum canim cunku benimkiside ayni hareketleri yapti sebebi annem esim hepsi vardi evde bir an yanliz kaldi babasi gelincede naz yapiyor ilgi istiyordu aglayarak dr annenin sakin olmasini soylemisdi sut bebegi etkiliyormusssssss oyle sey oldugunda derinm nefes al esine birak ikiniz birden ilgilenmeyin canim benim.canım sanırım öyle ya. eve geldiğimde 5 gibi çok neşeli oluyor zaten ondan sonra hep ben ilgileniyorum. ama 7 gibi başlıyo mızıklanmaya. bazen çok sinirleniyorum hiçbirşeyi yok neden ağlıyor diye sonra kendime kızıyorum bebeğime sinirlendim diye sakinliyorum. sanırım oğlum sayesinde agresifliğimden kurtulacağım.
ama demet görsen gözlerinden yaş geliyor yaaaa...
ohhhh ne güzel ece vallaha inşallah böyle devam eder dedigin gibi :))
anliyorum canim cunku benimkiside ayni hareketleri yapti sebebi annem esim hepsi vardi evde bir an yanliz kaldi babasi gelincede naz yapiyor ilgi istiyordu aglayarak dr annenin sakin olmasini soylemisdi sut bebegi etkiliyormusssssss oyle sey oldugunda derinm nefes al esine birak ikiniz birden ilgilenmeyin canim benim.
Kizlar nihallin fotosu ve bebeklerin fotosu kacinci sayfada.
ya kızlar kulak dedinizde benim kızın resmen tek kulağı kepçe oldu yaa o güzelim minicik kulak kepçe oldu oraya yata yata düzeltip yatırsam başını bi oraya biburaya atıyo sonuç olarak yine kepçe oluyo yapıştır dediler neyle yapıştırsam acaba valla kafayı bozdum zaten aslan burcu gösteriş meraklısı olcak ilerde parçalar beni valla niye kepçe yaptın diye :)
ne yaparsan yap canım yatmazsa yatıramazsın
benimde kızım sırt üstü yatıyor ve bu 2 gündür sanki kafası düz yatmaktan düzleşmiş gibi geldi bana yan yatırıyorum ne destekler koyuyorum dönmesin diye ama nafile deli gibi tepiniyor uykuda yada uyanınca sırt üstü yatabilmek için vede dönüyor öyle uyuyor çıldıracagım bende hem yan yatır dedi herkez kulaklarıda yatışır diye hafif bizdede var kepçelik :)))
ya bizdede var kepçelik napcaz ya ben düzeltiyom o geri kıvırıyo:uhm:benim kızdada var sağ kulağında .. hep düzelterek yatırıyom ama hareket edince hemen kırılıyo tekrar, bir kaç kere bant taktım ama pek fayda etmedi en son doktora sorduk ne yapabiliriz diye o da hiç birşey fayda etmez demişti.. olsun buda nazarlık olsun onlara beee
GÜnaydın kızlar.. Ben burukum bu sabah Şehİt haberlerİne Çok ÜzÜldÜm o Şerefsİzlerİn cİĞerlerİnİ İtler yemİŞŞ Şehİtlerİmİze rahmet dİlİyorum( onlarda ana kuzusuydu yaa.. İnsan anne olunca daha baŞka acıyormuŞ İÇİ .. Yazık Çook yazık
Lanet olsun hepsine. Açılım açılım diye beynimizi yediler tepemize ettiriyolar bu pislikleri. Böyle yönetim olmaz ya. Şehitlerimiz rahat uyuyacaklar ama onlar rahat uyuyabiliceklermi acaba? Gerçi bunlarda insalık yok nasıl uyumasınlar dimi?
şehitler ölmez vatan bölünmez
oyy köfte dudaklı kıyamam ona .. Bebekler iyi ve kötü enrjiyi alıolar hemen ya.. Nereye gitttin bakem fox a mı? Allahım ben hala tek çıkamıom inş. Bu akşam alışverişe migros avm ye gitceeemmm inş. üstüme ciciler alcammm
ne yapacgız bilmiyorum ececim böyle
flower85 canım sen baya bir önce sormuşsun senin kızınınmı inek sütüne allerjisi var diye evet hayatım inek sütüne allerjimiz var ama bu genetiklmiş babamızında varmış dr.umuz öyle dedi belki sizinde öyledir
özge dün benim kızım babayı karşısında gördükçe baya ağladı eşimde bu gun korkuyor bende dedi üzüldü baya baktım ciddi ciddi ben odadan çıkınca eşim karşına geçiyordu ve acayip ağlıyordu minik kuş :)))
ben kucagıma alıyorum babasına bakıyor gülüyor falan görsen hani nasıl da kandırdım der gibi :)))
ama benim kız anacı istiyor hep benim kucagımda olsun babası alınca gözü hep bende ben alana kadar bana bakıyor ben alıyorum bu seferde babaya bakıyor
bizde dün dedik yan yana gelelimde gözleri yorulmasın bir sağ bi sol eşimle yanak yanaga verdik ona bakıyoruz oda bize bakıp nasıl gülüyor anlatamam kuzum benim :)))))
o an dedimki Allah ım hiç bebeği anasız babasız bırakma ya Rabbimmm
kızlar sizi çok özlemişim :)))) hepimizin kuzucukları iyi maşallah
kızlar benim kayınvalde geldi şimdi eşimle alışverişe çıktılar çok yardımcı oldu bana sabah 5 de aldı bebişi kızım sen biraz uyu dedi sayesinde 2 saat uyudum sabahda sofrayı falan topladı baya yardımı oluyo yani umarım böyle devam eder
bu arada özgecim sen 1 aralıkta regl olmuşsun en son hamile kalmadan önce doğum gününe 9 gün kala
bende 11 aralıkta yani doğum günümde son adetimi görmüştüm :))))
hatta 2 li 3 lü tarama testlerinde soruyorlarya son adet tariihiniz doğum tarihiniz diye
ben söyleyince aaaa doğum gününüzle son adet tarihiniz aynı ne güzel diyorlardı :)))
dr.a söyledim tarama testi sorunca eminmisin diyo bana bir yanlışlık yok demi diyo gülüyor e yok dedim adım kadar eminim :))))
böyle kaynana herkeze inşallah
senağlamasenağlamasenağlama