• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

bahar altını acık bıraksan bıraz. yaaa bırde okumustum ama nerrede bılmıyorum. nivea nın el kremlerı varya o çok ıyıymıs. bu arada oğlun çok seker. fısher price dan memnunmusun:)

oyyyyyyyy masaaallllllllllllahhhhhhhhhhhh canim benimkide gazliydi bana burdaki drler su ilaci onerdi cokds guzel isede yaradiiiiii flatulex emzirmeden aagzina birkere sikiyorum simdi cokkkkkkkkk amas cok rahattttttttttttttt

bahar can<im ben sildim ama 560 gulcan bana cvpo yazmisdi ordan bakabilirsin erddenayin fotosuna BEKLIYORUMMMMMMMMMMMMMMMM senin yyakisiklininkinide

erkek suratlı kız bu da :) sert bakışlar atmış kameraya... alooo hayırdır birader diyor gibi kaydirigubbakcemile3 maşallah kuzu kuzu

Maşallah bebeklerine kızlar hepsi pamuk şekeri bunların...

Saniyecim bana facebooktan yazmışsın ama kusura bakma canımcım geç gördüm.

Baharrrr bu tombiş maşallah.Çok tatlı
koca kafa koca :)
Seninki iş adamı olacak o zaman.Gayet ciddi.
ay bilemiyorum gülerken fotoğrafını yakalayamıyorum görünce elimde hemen susuyor kerata ya :) olsun olsun armatör olsun oğlum inş :)
bahar altını acık bıraksan bıraz. yaaa bırde okumustum ama nerrede bılmıyorum. nivea nın el kremlerı varya o çok ıyıymıs. bu arada oğlun çok seker. fısher price dan memnunmusun:)
ya ben de öyle düşündüm canım da ağlıyo çok yatay durunca kerata. eskiden ne hoşuna giderdi altı açılınca bayılırdı şimdi cıyak cıyak ağlıyo kuzum. ana kucağı da iyi tatlım rahat rahat yatıyo oğlum. az da olsa kucaklarımız rahatladı sayılır :)
Ben bepanten sürüyorum hemen geçiriyo pişiği dene istersen
hematen aldım onu sürdüm bakayım geçmezse deniyim mustela yı da dilek önerdi bilmiyom şaşkın tavuk gibi oldum ya :(
ayyyyyyyyyyyyyyyy esmer bombam benim massallahhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar: nazar degmesinnnnnnnnnnnnnnnn
ay çooocum benim buğday tenli anne baba karışımı olmuş anne esmer baba beyaz oğlan melez çıkmış ta flaşsız çekilince şopar gibin çıkıyo kuzum :)))

koca kafa koca :)

ay bilemiyorum gülerken fotoğrafını yakalayamıyorum görünce elimde hemen susuyor kerata ya :) olsun olsun armatör olsun oğlum inş :)

ya ben de öyle düşündüm canım da ağlıyo çok yatay durunca kerata. eskiden ne hoşuna giderdi altı açılınca bayılırdı şimdi cıyak cıyak ağlıyo kuzum. ana kucağı da iyi tatlım rahat rahat yatıyo oğlum. az da olsa kucaklarımız rahatladı sayılır :)

hematen aldım onu sürdüm bakayım geçmezse deniyim mustela yı da dilek önerdi bilmiyom şaşkın tavuk gibi oldum ya :(

ay çooocum benim buğday tenli anne baba karışımı olmuş anne esmer baba beyaz oğlan melez çıkmış ta flaşsız çekilince şopar gibin çıkıyo kuzum :)))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sen cok yasa yaaaaaaaaaa
bende cok merak ediom azbycv.insallah hersey yolunda gitmisdirrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bu gün ilk defa oğlumu bakıcıya bıraktım acil bir yere gitmem gerekiyordu hem de alışayım yavaş yavaş dedim ve bıraktım bir buçuk saat gittim zaten kendisi üst komşum çok uslu durmuş biraz oynamışlar sonra uyumuş geldiğimde uyuyordu uykusu bozulmasın uyanınca getiririm dedi ben de eve geldim yarım saat bekledim gelmedi evde o kadar alışmışım ki evde olmayınca bi tuhaf oldum tekrar almaya gittim bizimki hala uyuyo yerini çok sevmiş
biraz daha içim rahatladı

demetcim bizi unutan arkadaşlar baya çoğaldı canım. deniz (gamma) işe başlamış olması lazım ama baya süre oldu girmedi o da.
songülcüm hadi hayırlısı canım alıştırma olmuş sizin için.

Baharcım ben de pişikten çok bunalmıştım ne yaptıysam geçiremedcim en son nette okumuştum arkonun tüp kremi var ya onu kullandım gece yatmadan bayağı sürdüm sabaha geçmişti. Görünce şok olmuştum ama insan zorda kalınca herşeyi deniyor. Sonuçta o da krem pişik kremi olmasada.

:1no2:
demetcim bizi unutan arkadaşlar baya çoğaldı canım. deniz (gamma) işe başlamış olması lazım ama baya süre oldu girmedi o da.
songülcüm hadi hayırlısı canım alıştırma olmuş sizin için.

ewet canim ya deniz,vbircan,seher salihass...vssssssssssssss:1no2::1no2:CADIARZUneden acaba giremiolar

fairybluecum ümmüyecim tatlım ben gülcan liseden. bende bir eylül annesiyim ve bu sitenin sıkı takipçisiyim . senin görür görmez anlamıştım zaten sen olduğunu.
bebişin hayırlı olsun tatlım.

kız gülcan naber kız seninde bebişin hayırlı olsun kızdı demi kadir gecesinde doğmuştu sanırım eee tüm hayatımı biliyosun sende yazsana arada yaaaa

nihalcim maşallah canım kızçene. gülüşünü tokalarını yerim ben onun ya ne şeker maşallah.
kızlar eski arkadaşlarla buluşmalar olmuş. dünya ne kadar küçük deemi :)

Baharcım ben de pişikten çok bunalmıştım ne yaptıysam geçiremedcim en son nette okumuştum arkonun tüp kremi var ya onu kullandım gece yatmadan bayağı sürdüm sabaha geçmişti. Görünce şok olmuştum ama insan zorda kalınca herşeyi deniyor. Sonuçta o da krem pişik kremi olmasada.

hımmm ben de deniyim hayatım onu bakalım. saol önerin için. kabus gibi bişey yaaaa.

Back
X