• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kızlar maşallah bebeklerinize hepsi birbirinden tatlı..keşke hepimiz aynı şehirde olabilseydik....bunlarda benim oğlumun resmi:)

Eklentiler

• $PICT0058.webp
    $PICT0058.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $PICT0180.webp
    $PICT0180.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 27
ayfer gerçekten karı koca çok benziyosunuz
bütün bebişlere maşallah ALLAH nazarlardan korusun
gülay ALLAH kavuştursun hayırlı tezkereler

arkadaslar dolaptan cıkardıgınız sütleri nasıl ısıtıyorsunuz? yani ısısının ne kadar olacagını nasıl ayarlayabılıyosunuz biberon ısıtıcılarda öyle bı ayar fılanmı var acaba yoksa dolaptan cıkarılmıs olan sut bıraz bekleyıncemı .. bende oğluma dolaba koydugum sutlerden verecegım ama acıkcası nasıl olacak bılmıyorum

bu arada kusura bakmayın kendımı tanıtmadan dırek konuya daldım, bende eylül annesıyım, adım ceyda, oglum kadir gecesi hayatımıza gırmek istedi:) normal dogum yaptım, ankarada oturuyorum ve su an hala dogum ıznımı kullandıgım ıcın hayatımı evde surduruyorum:)

denemem mi tatlımmmmm hemen :)))))
ahhh canımıniçi yaaa Allah razı olsun güzel gönüllü arkadaşım benimm
çarşamba günü dr.a gittik dr.a dedim süt olunca 100 ml. de olsa içiyor ama mamayı içmiyor diye sekreteri gülüyor bak seenn onuda ayırt ediyor diye etmezmi dedim hepsi bilir sütü :))
ayyyy tatlım teşekkür ederizz dönürcü olurmusun bize bide bir gün :)))))

emsal şu anda burda değil ama bir öneri de benden: bulabilirse alkosüz bira çok işe yarıyor. ben bir de ısırgan, rezene, ısırgan ve anason karıştırıp-kaynatıp içiyorum. çok işe yarıyor gibi.
yalnız fazla süt içmeye dikkat etmek gerekiyor; bebeklerin süt allerjisi olma riski var.

arkadaslar dolaptan cıkardıgınız sütleri nasıl ısıtıyorsunuz? yani ısısının ne kadar olacagını nasıl ayarlayabılıyosunuz biberon ısıtıcılarda öyle bı ayar fılanmı var acaba yoksa dolaptan cıkarılmıs olan sut bıraz bekleyıncemı .. bende oğluma dolaba koydugum sutlerden verecegım ama acıkcası nasıl olacak bılmıyorum
ılık suyla ısıtmak gerekiyormuş. 38-39 C suyla benmari usulü ısıtılınca vitamini kaybolmuyormuş, kolay gelsin cokacimcoook

selam
ben bu aralar takip edemiyorum gündüzleri ev ve temizlik + oğlum la ilgileniyorum.akşamları misafir geliyo...bu akşam inanılmaz halsizim kendimi çok kötü hissediyorum bir robot gibiyim...eşime kızgınım...uff çok mutsuzum bu aralar

bebiş resimleri harika hepsine maaşallah
dilekçim seni de tebrik ediyorum nasılda düzenli ve saati saatine özen gösteriyorsun kızına maaşallah çok şanslı bir bebek defne

kızlar nasılsınız. mersinden döndük, evimi çok özlemişim ya...

bu hafta perşembe eşimin askere gideceği yer belli olacak nasıl heyecanlıyım. inşallah yakın bi yer çıkar.... off yaaa....

pazartesi işe başlıyorum... kızımı anneme bırakacaz... dilekcim canım yardım lütfen... şimdi ben işte sütümü sağacam... sonra buzdolabının alt rafında saklıcam. annem onları yarın içirebilirmi... 24 saat mi süresi var. bir de sütü buzdolabından çıkartıp ısıttıktan sonra kaç saat içinde süt tüketilmeli. tekrar buzdolabına koyamaz dimi. ısınan sütü tekrar ısıtabiliyormuyuz.... bir de buzluktaki sütü çözdük diyelim onu da ısıttıktan sonra ne kadar süre içinde tüketilmeli. dilekcim çok soru sordum ama bu konuda güveniyorum sana canım. bir anlatsana bana, yardımına ihtiyacım var....

baharcım geçmiş olsun canım. havalandır bol bol. ben sadece sebamed kullandım canım pişik içinde. iyi geldi umarım geçer hemencecik.

ebrucum benim kızda ne zmana zorlasam kusar, hem de fışkırtarakkk... ben de aliş de bişey yoktur canım.... umarım tekrar kusmaz.

kızlar mama vermicem kızıma , sütüm yetito ki uyuyo günde 18 20 saat, yetmezse uyumaz dimi. geceleri de kesiksiz uyuyo.... sağolun destekleriniz için....
gülaycım inş. yakın bi yer çıkar canım yaaa gdip gelirsiniz özlem çekmezsiniz
Sivaslı canım maşallah kuzuna çok tatlı. İştahı konusunda da birşey diyemeyeceğim canım yakınımda olsaydın verirdim sütlerimden senin bebeğinede.. Bence mama değişikliği yap , yaptım diyorsun ama 2 mama ile kalma bence çok fazla mama markası var dene bakalım belki birinden birini sever kuzun.
Gülaycım canım benim ne demek yardımcı olmaz mıyım hiç.. Canımcım bak şimdi ben şöyle yapıyorum işyerinde 2 kez ( 09:30 ve 14:30 ) olmak üzere 2 kez sağıyorum zaten 240ml 'lik biberonu dolduruyor tek sağımım. Akşam yine sağdıklarımdan ve sabaha karşı sağdığım sütlerdende artan oluyor. Tüm bunları 7 biberon halinde dolaba koyuyorum. 09:30 ama birbirlerine karıştırmıyorum mesela 09:30'da 240ml çıktı onu tek biberon halinde koyuyorum çünkü dolapta süt en fazla 24 saat kalabiliyor benim kızda 8:30 veya 9:00 gibi ilk sütünü içtiği için ikiye bölmem mümkün olmuyor ama 14:30'da çıkan 240ml'i iki biberona koyuyorum 120ml şeklinde birini 11:30 gibi içerse diğerini 14:00 gibi içiyor annemleri de tembihliyorum üstlerine not yapıştırıyorum biberonların saatleri geçmişse atıyorlar hemen ayrıca yedi biberonun sıralarını karıştırmamaları için numaralandırıyorum. 100'ml'lik 2 adet gece koyabiliyorum sabaha karşıda yine 200ml kadar artıyor onuda 2ye bölüyorum al sana 7 biberon süt. Bu kadar bol koymamın sebebi dolaptan çıkıp ısıtılan süt dışarda en fazla 1 saat kalabiliyor mesela canı istemedi içmek uyudu kaldı 1 saati geçerse annemler onun tamamını atıp diğer biberonu ısıtıyorlar bu şekilde süt yetmeme gibi bir dert ortadan kalkıyor. Sakın canım ısıtıılıp kullanılan süt ne bir daha ısıtılmalı ne de dolaba konmalı 1 saati geçmişse hemen atılmalı
Mama vermemeye karar vermişsin canım çok sevindim dediğin gibi doymasa zaten ortalığı yıkar bu veletler:)))
Ya kızlar demin benim kızımı yabancı müzikler eşliğinde kucağıma alıp koltuk altlarından tutup oynattım anlatamam size kahkahalarını büyük insanlar gibi güldü yarın videoyada çekicem inşallah tekrar aynı şekilde kahkalar atar yayınlarım facebookta.
:bbo::bbo:
dilekcim kafam karıştı valla benim sütleri verirkenki sırayı umarım annen karıştırmıyordur tek anladıgım maşallah diyim sütüneee:nazar:250ml senden günlük 1.5lt süt çıkar 2 bebişe yeter valla
yarın inş. defne yine gülücükler saçar bizde izleriz prensesi
kızlar maşallah bebeklerinize hepsi birbirinden tatlı..keşke hepimiz aynı şehirde olabilseydik....bunlarda benim oğlumun resmi:)
maşallah emine ogluna hep gülüyo bu yaaa gülen yüzü hiç solmasın

alkolsüz bira eczanelerde vitamalt.. sütü%10 arttırıyormus. aynı seyı rezenede yapıyormus

ben vıtamaltıda denedim 3 gün içtim öle çok bi fark görmedim gerçi ozaman pompam yoktu ama elimle baktıgımda çok bi değişiklik olmadı

selam
ben bu aralar takip edemiyorum gündüzleri ev ve temizlik + oğlum la ilgileniyorum.akşamları misafir geliyo...bu akşam inanılmaz halsizim kendimi çok kötü hissediyorum bir robot gibiyim...eşime kızgınım...uff çok mutsuzum bu aralar

bebiş resimleri harika hepsine maaşallah
dilekçim seni de tebrik ediyorum nasılda düzenli ve saati saatine özen gösteriyorsun kızına maaşallah çok şanslı bir bebek defne

aynen canım akşam saatlerinden itibaren bende kafayı yemek üzreyim canım çok sıkkın mutsuzum kocamada kızgınım offf yaaa bizde insanız dimi sabrımız bi yereee yok ama olurmu herşeye biz koşcaz sanki ben bu çocugu tek başıma yaptım:((((

fussilet aynen bende senin gibi halsiz ve huzursuzum eşime hattinden fazla kızıyorum yardımcı olmuyo da pek fazla....uff mutsuzum ve robot gibiyim demişsin ya katılıyorum sana aynen .oooffffff
bu arada sütüm fazla olduğu halde sanki oğlumu aç bırakıyomuş gibi hissediyorum doymuyo gibi geliyo sütün kalitesini arttırmak için ne yapabilirim :((

ayfercim alıntı yapmamışım canım sizee maşallah valla çok tatlısınız ailecek 3ünüzde biribirinize benziyosunuz
evin otantik ortamınıda çok begendım pencereler agaçtan süper valla

aynen canım akşam saatlerinden itibaren bende kafayı yemek üzreyim canım çok sıkkın mutsuzum kocamada kızgınım offf yaaa bizde insanız dimi sabrımız bi yereee yok ama olurmu herşeye biz koşcaz sanki ben bu çocugu tek başıma yaptım:((((

fussilet aynen bende senin gibi halsiz ve huzursuzum eşime hattinden fazla kızıyorum yardımcı olmuyo da pek fazla....uff mutsuzum ve robot gibiyim demişsin ya katılıyorum sana aynen .oooffffff
bu arada sütüm fazla olduğu halde sanki oğlumu aç bırakıyomuş gibi hissediyorum doymuyo gibi geliyo sütün kalitesini arttırmak için ne yapabilirim :((

evet canlarım aynı hisler içersindeyiz sanırım ve sinir olduğum halsizim ama uzanamadım bile çünkü eşim avutamıyo oğlumu onun sesini duyunca ben nasıl uyuyabilirmki...çok bağlandım oğluma iletişimimiz çok güzel maaşallah ...eşimle bu bağı kuramadı oğlum henüz tam huzurlu olamıyo onla iken bu halde beni deli ediyooo.kendime ayırabildiğim hiç zamanım yok alışverişe çıkmaksa hayal oldu benim için..mafoldumben

...
ya arkadaslar hamılelıkte ayagımız sısıyorya ınınce sular cekılıyormus ve tırnak batıyormuıs.benımde fecı sımdılerde.bactroban krem verdı doktor ama tıss.ayakkabı yarım saat sonra acıtmaya baslıyor yurutmuyor.durum fena yaa.pedıkurde kar etmedı.

ya ben de diyorum ayaklarıma bişeyler oluyo... sağol canım valla en azından sebebini öğrendim :)

mervecim soğuk buhar mak. kesin işe yarıyor ben kullanıyorum. eskiden kururdu sabaha kadar dilim damagım, şimdi hiç olmuyor.
....

tamam canım soğuk buharlı alayım, teşekkür ederim kaydirigubbakcemile3

kızlar melike diye bi arkadaş, hamişmiş yaa... korkuyorum :gitme: :gitme: :gitme:
offf zaten canım sıkkın, moralim bozuk :gitme:

bebek gezdirme diye bi aptallık var burda, bu yüzden kızım hasta olacak...
ama kimse "gezdirme kızım aferin koru bebeğini" demiyor...
"sararsın bişey olmaz, biz eskiden hep gezidirirdik, hiç de hasta olmazlardı, iyi ki çocuk doğurdunuz" laflarından bıktım....
bunaldım yaa sürekli ağlayasım var, ağlıyorum ve sütüm gidecek diye de 3,5 atıyorum!!!!
keşke babacım hayatta olsaydı, eminim bana bu konuda bile yardımcı olurdu....
bebeğim 2. kez antibiyotik kullanıyor, bi yere gidince dengesi bozuluyor, kimsenin umrunda değil ki!!!!
hiç evlenmese miydim acaba bile diyorum!!!

oyy geçmiş doldumu okumak saatler sürüyor akılda tutup cvp yazmak cabası :))

maşallah bebişlerimize hepsiii çook dadluu ya .. hepsini biaraya toplayıp bi arada düşünsenize mhteşem bi tablo :))))

Back
X