Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutsuzum çaresizim isteksizim halsizim sinirliyim azda olsa bebeğime karsı ilgisiz gibiyim kendimi değersiz hissediyorum sürekli gergin ve paniğim eşimden soğumuş gibiyim bana yaklaştığında kaçıyor bahane arıyorum insanlardan uzak kaldım ve eve kapanmış durumdayım sizce neyapmalıyım ?... farkındayım hep sitem dolu seyler yazıyorum:çok üzgünüm:
kızlar bizim hamilelik belirtilerimz kokuya hassasiyet sık idrar be uykuya doyamamak ve en önemliside günümüzün gecikmesiydi demi...benim günüm 1 haftadır geçti......Hamile değilimdir demi....çünkü hiç olanak vermiyorumm..
Kızlar merhaba uzzuunnca bir aradan sonra tekrar yazabildim bizim bıdık çok hareketlendi çok az zamanım oluyor internete girebilmem için.
Bugün itibarıyle işi bıraktım eşimin iş değişikliği sebebiyle başka şehire taşınacağız oğlum ve ben annemlerde kalıyoruz eşim gitti 2 ay kadar bir süre sonra da biz gideceğiz.
1 Hafta çalıştım işte annem baktı oğluma sütüm kesilmeye yüz tuttu korktum. Allah çalışan annelere yardım etsin inşallah sizin sütünüz daim olsun.
kıyamam sana canım yaaa... ama inan bu hisler bende de oluyo hatta bu aralar geçicek inş.bende kendimi işe yaramaz tüm gün evde oturan bakımsız bir kadın gibi hissediyorum
maşallah tütüütüü kıyamam ben ona...bu arada bebeklerimizin hepsine kocaman maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
BUDA BENİM KUZUCUĞUM ANNESİNİN PRENSESİ HERŞEYİMMMMMM![]()
ayfercim denedim canım da ne bilem arko daha iyi geldi gibi...arkadaslar okuyom ama yazmaya fırsat olmuyor yaa du bı gecmısede bakım yaa cok ozluyom soyle bı yazısam cevaplar verııım ama gun gecmıs oluyor konu coktaan kapanıyor alıntılar yapıyom hesapta kapanınca gıdıyo zaten bozuktu sıte gıremedım oyle bı bakem.aklımdayken soylıyım baharcım hametan bır gunde gecırıyor bacım.ama cok cok surme mesela gunde 2 kere falan uygula bazen huysuzluk yapabılıyor ama zaten 2 gune gecıcek merak etme super bı krem.
kıyamam tatlım başka mama denesen?Kızlar kızım Çok İŞtahsız napcam ben yaaa...benİm sÜtÜmÜ İÇİyo İsteyerek..ama mamayı asla yemek İstemİyo....degİŞtİm mamayı genede yemek İstemİyo...benİm sÜtÜmde yetmİyokİ 40 cc anca Çıkıyo Çocukcagız kİloda alamıyo..Üstelİkte reflÜsÜ oldugu İÇİnde kusuyo((
oyyy çok tatlı bir aile olmuşsunuz canım yaaa maşallah...arkadaslar alıntıları yaptım yaptım kocam kapatınca lınkı hepsı gıttı yaaa.kısaca bebeklerımıze kocamannnn bı masallah tabı annelerede.bende resmını eklıyım kuzumunnnn.![]()
kıyamam canım yaaaa. zamanla daha rahatlıcaz tatlım ilk zamanlar zor oluyor böyle napalım canımcım.evet canlarım aynı hisler içersindeyiz sanırım ve sinir olduğum halsizim ama uzanamadım bile çünkü eşim avutamıyo oğlumu onun sesini duyunca ben nasıl uyuyabilirmki...çok bağlandım oğluma iletişimimiz çok güzel maaşallah ...eşimle bu bağı kuramadı oğlum henüz tam huzurlu olamıyo onla iken bu halde beni deli ediyooo.kendime ayırabildiğim hiç zamanım yok alışverişe çıkmaksa hayal oldu benim için..mafoldumben
canım kimseyi takma kafana önemli olan senin evladının sağlığı. kim ne derse desin hepsi kapı dışında sonuçta ya.o kadar doluyum ki![]()
kızlar bizim hamilelik belirtilerimz kokuya hassasiyet sık idrar be uykuya doyamamak ve en önemliside günümüzün gecikmesiydi demi...benim günüm 1 haftadır geçti......Hamile değilimdir demi....çünkü hiç olanak vermiyorumm..
Canlarım benim tülayım ve gülcanım kıyamam size çok haklısınız çünkü insan herhalde en çok bu dönemde yardıma ihtiyaç duyuyor ama anladığım kadarıyla tülaycım eşin yardımcı olmaya çalışıyor ama sanırım halil ibrahim onda durmuyor bana kalırsa bırak biraz ağlasın eşin zamanla avutmayı öğrenecektir bebek bu daha konuşamıyor tüm beklentilerini iletişimini ağlayarak kuruyor ben eşimdeyken ağlasa ble nerdeyse 1-2 kez dışında hiç almamışımdır . Gülcancım senin eşinde gerçekten çok çalışıyor ahh bu paranın gözü körolsun hep eşimle deriz keşke sayısal çıksada 2 kişi her anına tanık olarak büyütsek kızımızı...
Mervecim nedir senin çektiğin bu mahalle baskısından bence kimsenin söylediğini takma küsen küssün kimse bebeğinden önemli değil allah korusun bebeğin hastalansa sabaha kadar başında gezmeye gittin kişiler beklemeyecek sonuçta.
Sağolun kızlar süt düzenim hakkında söyledikleriniz için kızım için en iyisini yapmaya çalışıyorum ama umarım başarılı oluyorumdur gülcancım annemlere elbette böyle anlatmıyorum en yalın haliyle şu sütü 9:00dan sonra şu sütleride sakın 14:30dan sonra kullanmayın diyorum zaten üstünde sıra numaralarıda yazıyor eve gelince kontrol ettim hep annem sanırım uymuş düzenime çünkü ilk süt çok fazla oluyor ve kızımın onu 1 saatte içmesi mümkün değil ordan kontrol ediyorum o biberonun içinde süt kalmalı bakıyorum sütün yarısı duruyor:))))
Ebrucum öyle düşünme lütfen ne cahilliği hepimizin hataları oluyor ama öğrenicez canım yaşaya yaşaya ilk bebeklerimiz daha lütfen kendini suçlama sende çok ii bir annesin valla bu topikte tüm arkadaşlarımız çok ii anneler hep bebekleri için en iisini yapmaya çalışan yoksa ne işimiz olurdu burda ama di mi:)))
maaşallah canım alişe kocuman olmuş yaaaaaselam kizlar
hepinizin bebelerine masallah
bu da benim kuzum
son hali deil ama neyse
http://img4.imageshack.us/img4/3231/img2913do.jpg
maaşallah zeynep ada ya[URL=www.resimupload.com/ds167337397_frametoy_20091204165607UTmr.html][/URL]buda 86günlük aşkitom zeyneb ada
o kadar doluyum ki![]()
kızlar sizlere bazı sorularım olacak.biz oda termometresi aldık.gün içinde oda ısısı 20-22 olmalıymış gece yatarken 18-20 arası.şimdi sorular
1-bebeklerinize neler giydiriyorsunuz.kaç kat giydiriyorsunuz.yataktan kaldırınca mutlaka yelek giydiriyormusunuz.(tabi kız ve erkekler farklı ısılardalar )
2-gece yukarda yazdığım sıcaklıklara göre düşünürsek kızımın üstüne neler örtmeliyim.
dün gece emzirmek için kalktığımda kızım cok terlemişti.terlemeside zararlı bebeklerin üşütmeyeyim derken terle soğu daha cok hasta etmek istemiyorum kızı
bende katılıyorum bendeeeeeeeeeeeebru ali ne kadar çok değişmiş. maşallah çok güzell
kızlar bende çekiliş konusunda dilek e katılıyorum. ben acıkcası tanıdıgım bildiğim birine almak isterim..
oooo dilekçimmm aman haaa....gözünaydın diyimBende iki seferdir yataktan kalkınca iç bulantısı yaşıyordum tabi hemen korktum bugün eşime test aldırdım çok şükür hamile değilim...kaydirigubbakcemile2
Hko'cum hayırlısı olsun hakkınızda ohh ne güzel meleğinede sen bakcaksın.
Kızlar çekiliş yarın yapılıyor galiba yani yılbaşı çekilişi ama dikkatimi çeken birşeyi söylemek istiyorum bence ilk kez bize yazan birini listeye eklemek çok mantıksızlık aylardır yazışıyoruz bir kez bile yazmamış şimdi gelmiş çekilişe benide ekleyin diyen biri sizce ne kadar güvenilirdir? Yine de siz bilirsiniz ama....
kızlar bebeğim her gaz çıkarttığında ağlıyo. sizde de varmı bu. doktorada götürmüyorum domuz gribiden tırsıyorum ama kafamada takılmıyo değil neden acaba?
gülaycım umarım istediğin bir yer çıkar tatlım...
ayfercim cok sekersiniz hakkaten masallah hepinize
gulaycim insallah esin cok ykin bir yere cikar surekli gorusursunuz
benimki ankarada golbasinda yapmisti ben 15 gunde 1 gidiyordum ankaraya
dilekcim valla sana cok imreniyorum sut isini bile acayip bir duzene oturtmussun
bakalim vakti gelince biz nasil yapcaz
bu arada benim oglum senin anlattiklarina bakarak sanirim sutten zehirlendi ve kustu
cunku ben dolaptan cikarip isittigim sutu yaklasik 3 saat sonra yine icirmeye calistim ve biraz icti
ayyyy sinir oldum kendime ne okuzum ve cahillllll
gülaycım inş. yakın bi yer çıkar canım yaaa gdip gelirsiniz özlem çekmezsiniz
:bbo::bbo:
dilekcim kafam karıştı valla benim sütleri verirkenki sırayı umarım annen karıştırmıyordur tek anladıgım maşallah diyim sütüneee250ml senden günlük 1.5lt süt çıkar 2 bebişe yeter valla
yarın inş. defne yine gülücükler saçar bizde izleriz prensesi
maşallah emine ogluna hep gülüyo bu yaaa gülen yüzü hiç solmasın
ben vıtamaltıda denedim 3 gün içtim öle çok bi fark görmedim gerçi ozaman pompam yoktu ama elimle baktıgımda çok bi değişiklik olmadı
Kızlar bebişlere maşallah. Çok güzel bebekler doğurduk yahuuuuuuu Allahımıza bin şükür zemuszemus
Gülaycım şimdiden hayırlı olsun cnm. İnş. dediğin gibi yakın yerlere çıkar
allah kavuştursun canım.. çok zor olacak senin için ama umarım kolaylıkla üstesinden gelirsin.. eşinin yeri inşallah yakın bir yere çıkar da rüzgar bebiş babasından çok uzak kalmaz tabii sende...
benim bildiğim kadarıyla dolaptan çıkan süt 1 saat içerisinde tüketilmeli ısınan süt tekrar ısıtılmıyo malesef ki..buzdolabında da 24-72 saat arası kalabilyo canım..
gulaycım hadı ınsallah burnunun ucu kadar yakın olur hayırlısı ıle kocanın askerlık yapacagı yer canım yaa.