kızlar sizlere bazı sorularım olacak.biz oda termometresi aldık.gün içinde oda ısısı 20-22 olmalıymış gece yatarken 18-20 arası.şimdi sorular
1-bebeklerinize neler giydiriyorsunuz.kaç kat giydiriyorsunuz.yataktan kaldırınca mutlaka yelek giydiriyormusunuz.(tabi kız ve erkekler farklı ısılardalar )
2-gece yukarda yazdığım sıcaklıklara göre düşünürsek kızımın üstüne neler örtmeliyim.
dün gece emzirmek için kalktığımda kızım cok terlemişti.terlemeside zararlı bebeklerin üşütmeyeyim derken terle soğu daha cok hasta etmek istemiyorum kızı
Canım benim evim sıcak oluyor bu nedenle sadece çıtçıtlı body iki çorap ve sadece pijama takımı giyidiriyorum bugüne kadar bende hiç sorun yaşamadım zaten bebeğin üşümesi o kadar problem değilmiş en çok azcık üşüse bile gazı olurmuş ama allah korusun çok sıcakladığı takdirde ateşinin yükselmesi veya bronşit olma ihtimali var bu nedenle olabildiğince kalın kat kat giydirmemeye çalışıyorum ve kızım böyle çok daha rahat mesela yün yelek giydirdiğimde falan çok ağlıyor istemiyor çıkarınca rahatlıyor.
Evet kızlar yaa çok tehlikeli zamanlardayız valla allah korusun artık şimdilik eşim korunuyor ama şu reglim bir gelse hemen spiral taktırıcam acayip korkuyorum. delikafadulden